SpyrosR Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Η ασημινα είναι κούκλα κακά τα ψέμματα και καλός χαρακτήρας. Λίγο ψώνιο αλλά από το άθλιο μπάζο την Σπυριδούλα χίλιες φορές καλύτερη. Συμφωνώ! Πολύ όμορφη και καλό κορίτσι γενικότερα... Προσωπικά δεν τη θεωρώ ψώνιο, πιστεύω ότι αυτό που βγάζει είναι περισσότερο αφέλεια/χαζομάρα (με την καλή έννοια :p)... Όσον αφορά την Σπυριδούλα, τα χούμε πει και εμείς και άλλοι πολλοί... Άσχημη εξωτερικά, ακόμα πιο άσχημη εσωτερικά και αυτό είναι το βασικότερο... Κακογερασμένη κυράτσα θυμίζει η ελεεινή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ρε άσε ήσυχη την Ασημίνα! :) Άσε να έχουμε και εμείς, που καταναγκαστικά το βλέπουμε, ένα λόγο περισσότερο. Η ασημινα είναι κούκλα κακά τα ψέμματα και καλός χαρακτήρας. Συμφωνώ! Πολύ όμορφη και καλό κορίτσι γενικότερα. Να παει στο next top model τοτε.Κανεις δεν κρινει εναν σεφ απο την ομορφια του.Οταν πας σε ενα εστιατοριο σε νοιαζει να φας καλο και νοστιμο φαγητο,οχι να θαυμασεις την ομορφια του ατομου που το μαγειρεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Η ασημινα έχει εξελιχθεί πολύ μαγειρικά όσο είναι στο Masterchef. 6 φορές υποψήφια και έμεινε. Κάτι λέει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Για σημερα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα φυγει ο Θανος.Δεν καταφερε νε αξιοποιησει σωστα το πλεονεκτημα του mystery box και κατεληξε προτεινομενος.Αποψε θα ειναι η τελευταια αποχωρηση πριν το Πασχα και στην συνεχεια η προβολη του παιχνιδιου θα διακοπει και θα επανερθει στην κανονικη του ροη απο την Πρωτομαγια.Ελπιζω η αρχηγια της Σπυριδουλας να της γυρισει μπουμερανγκ,να χασει η ομαδα της και ολοι να την ψηφισουν να αποχωρησει οπως εχει γινει με πολλους αλλους αρχηγους που την πατησαν με αυτον τον τροπο(π.χ. Αλκιστης,Τασος,Ντεϊβιντ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Για σημερα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα φυγει ο Θανος.Δεν καταφερε νε αξιοποιησει σωστα το πλεονεκτημα του mystery box και κατεληξε προτεινομενος.Αποψε θα ειναι η τελευταια αποχωρηση πριν το Πασχα και στην συνεχεια η προβολη του παιχνιδιου θα διακοπει και θα επανερθει στην κανονικη του ροη απο την Πρωτομαγια.Ελπιζω η αρχηγια της Σπυριδουλας να της γυρισει μπουμερανγκ,να χασει η ομαδα της και ολοι να την ψηφισουν να αποχωρησει οπως εχει γινει με πολλους αλλους αρχηγους που την πατησαν με αυτον τον τροπο(π.χ. Αλκιστης,Τασος,Ντεϊβιντ) Kαι εγώ έτσι πιστεύω για τον Θάνο και αυτό έχει διαρρεύσει κιόλας... Ότι φεύγει... Σχετικά με τη Σπυριδούλα δε θέλω να σου (μας) το χαλάσω, αλλά κάπου διάβασα ότι φτάνει ... τελικό... Βοήθειά μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Το σίχαμα η Σπυριδούλα φεύγει έκτη από ότι έχω διαβάσει.. Μακάρι να μην πάει τελικό είναι τέρμα σκουπίδι και μαγειρικά και σε χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Kαι εγώ έτσι πιστεύω για τον Θάνο και αυτό έχει διαρρεύσει κιόλας... Ότι φεύγει... Σχετικά με τη Σπυριδούλα δε θέλω να σου (μας) το χαλάσω, αλλά κάπου διάβασα ότι φτάνει ... τελικό... Βοήθειά μας!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!Θελω να πιστευω οτι ειναι τρολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αφού έχουμε ακόμη μέρες για τον τελικό, πώς ξέρουμε ότι θα πάει και αυτή..?????? Σχεδόν μια βδομάδα πίσω δεν είμαστε??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αφού έχουμε ακόμη μέρες για τον τελικό, πώς ξέρουμε ότι θα πάει και αυτή..?????? Σχεδόν μια βδομάδα πίσω δεν είμαστε??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eγώ αυτό που κατά καιρούς έχω διαβάσει είναι ότι είμαστε κάνα μήνα πίσω, οχι εβδομάδα... Όσον αφορά τις διαρροές, αυτό για την Σπυριδούλα ότι πάει τελικό το είδα μόνο σε ένα site, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι και πολύ έγκυρο... Σήμερα πχ είδα και το παρακάτω: "Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” αναφέρθηκε ότι έχει γίνει γνωστή η τελική πεντάδα του MasterChef. Οι πέντε καλύτεροι μάγειρες, λοιπόν, είναι ο Παντελής Βούρος, ο Χρήστος Μπάρκας, ο Μανώλης Σαρρής, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 (edited) Εφυγε ο Θανος οπως ηταν αναμενομενο.Ελπιζω μην ισχυουν οι διαρροες και οι επομενοι να ειναι Σπυριδουλα,Πανος,Ασημινα. Υ.Γ. Οταν γραφετε σποϊλερς και διαρροες,βαλτε και ενα spoiler alert γιατι μπορει καποιοι που παρακουλουθουν το παιχνιδι να μην θελουν να διαβασουν το αποτελεσμα αλλα να το δουν απο τα επεισοδια οταν προβληθουν. Edited April 24, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Οποιος θελει να γραφει spoiler να χρησιμοποιει το παρακατω στο κειμενο του [spoiler] [/ spoiler] χωρις κενο στο κλεισιμο καθετου και s Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Αφου εχουμε φτασει πλεον στην 8αδα,εβαλα και μια δημοσκοπηση για τον νικητη.Εσεις ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο επομενος ελληνας Μaster Chef? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Μονο Χρησταρας. Ο καλυτερος και μαγειρικα και σε χαρακτηρα. Μετα Μανος εχει αρκετη εμπνευση και αυτος και ξερει πολλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Παντελής/Χρήστος. Ένας απ' τους 2 θέλω να κερδίσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Eχουν κυκλοφορησει τελευταια κατι υποτιθεμενες διαρροες οτι η Σπυριδουλα και ο Μανωλης πανε τελικο,αλλα πιστευω οτι ειναι τρολ,τουλαχιστον για το πρωτο ατομο.Αλλωστε δεν πιστευω να εχει γυριστει ακομα ο τελικος. Edited April 25, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 1 Μαιου θα γυρισουν τον τελικο. Αν παει η σιχαμενη τελικο δεν ξανα βλεπω masterchef. Η να παει και να νικησει ο αλλος. Αν νικησει το μπαζο ολη η Ελλαδα θα στεναχωρηθει που χαραμισε 4 μηνες βλεποντας το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ταυτιστηκα Κινγκ :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αν 1ον ο Χρήστος δεν φτάσει τελικό και 2ον φτάσει τελικο η Σπυριδούλα και νικήσει δεν θα ξαναδω ποτέ ξανά masterchef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ταυτίζομαι και εγώ μαζί σας παιδιά! Μακάρι να πέσουν έξω και να μη δούμε την αχαρακτήριστη στον τελικό! Καλή Ανάσταση με υγεία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 (edited) Μας πηρε τ'αυτια η καταραμενη στο χθεσινο επεισοδιο.Απ'οτι καταλαβα ηταν η τελευταια ομαδικη.Απο την επομενη εβδομαδα λογικα θα εχει αποχωρηση σε καθε επεισοδιο μεχρι και τον τελικο ο οποιος δεν θα γινει σε ενα μονο επεισοδιο αλλα θα εχει μια σειρα δοκιμασιων που θα μεταδωθουν σε πολλα επεισοδια οπως περσι Edited May 2, 2019 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μας πηρε τ'αυτια η καταραμενη στο χθεσινο επεισοδιο.Απ'οτι καταλαβα ηταν η τελευταια ομαδικη.Απο την επομενη εβδομαδα λογικα θα εχει αποχωρηση σε καθε επεισοδιο μεχρι και τον τελικο ο οποιος δεν θα γινει σε ενα μονο επεισοδιο αλλα θα εχει μια σειρα δοκιμασιων που θα μεταδωθουν σε πολλα επεισοδια οπως περσι Με βάση ότι άκουσα, καλά έκανα και έκατσα και είδαι Μπάρτσα-Λίβερπουλ χθες και δεν είδα το σίχαμα τη Σπυριδούλα... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Απο μενα τελος το masterchef. Οσο βλεπουμε ατομα οπως η Σπυριδουλα να ντροπιαζουν τους Ελληνες δεν αξιζει να σπαταλαμε τον χρονο μας. Ειδικα τωρα που λενε οτι θα παει και τελικο. Αν εφευγε τωρα θα γουσταρα πολυ να δω Χρησταρα με Μανωλη η Πανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekons Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Σπυριδουλα = η νέα Άσπα Τσινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Σπυριδουλα = η νέα Άσπα Τσινα Ακριβώς ρε φίλε. Προχθές την θυμήθηκα από το fame story τι άτομο και εκείνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Έγινε σχετική ανάτροπη σήμερα, μιας και λέγανε ότι σήμερα φεύγει η Ασημίνα και τελικά έφυγε η Ιωάννα... Καλούτσικη μαγειρικά, αλλά προσωπικά αδιάφορη σαν παρουσία την έβρισκα στο παιχνίδι και εννοείται χάρηκα που έμεινε ο Παντέλος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts