NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2010 Μετα απο αναζητηση που εκανα δεν βρηκε θεμα για το Masterchef παρολο που εχει αρχισει εδω και 2 μηνες.Ειπα να το φτιαξω επιτελους.Λοιπον οι διαγωνιζομενοι που εχουν μεινει ειναι οι εξεις: Μανωλης Γιαννης Μ. Ιερεμιας Χρυσα Δεσποινα Μιχαλης Γιαννης Α. Αντζελα Ακης Οσοι ειναι γραμμενοι με κοκκινο εχουν αποχωρησει παλιοτερα και την Δευτερα που μας περασε επεστρεψαν στο παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Στηρίζω Ιερεμία γιατί ήταν από το σχολείο μου και τον ξέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 H Δεσποινα και ο Μανωλης ειναι οι παικτες που θα αναμετρηθουν σημερα στην δοκιμασια αποχωρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 και θα ειναι και διπλη δοκιμασια..υποστηρίζω δεσποινα(για σημερα..) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi27 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλά ξηγήθηκε το Δεσποινάκι.... Παράθεση Τους εχθρούς μου τους ξέρω..τους φίλους μου φοβάμαι!:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλά ξηγήθηκε το Δεσποινάκι.... Όσο ελάχιστοι.. Πολύ πάω τέτοια άτομα.Σπαθί ξηγήθηκε. Αυτή η αχώνευτη η Άντζελα πότε θα φύγει?:down: Πρέπει να έχει κάποιο μέσο για να μη τη ψηφίζουν ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Αυτή η αχώνευτη η Άντζελα πότε θα φύγει?:down: Πρέπει να έχει κάποιο μέσο για να μη τη ψηφίζουν ρε παιδιά. Δεν ειμαι η μονη που την απεχθανεται βλεπω...Ειναι αυτο το βλεμμα το αγελαδισιο μαλλον η γοητεια της...:lol::p Στηριζουμε Ακη φανατικα.:O:love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 άκουσα ότι ο Ακης δουλεύει σε εστιατόριο στο Λονδίνο ως σεφ. ξέρει κάνεις κάτι παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Πιστεύω ο ακης θα νικήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 me too το αξιζει. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Και εγώ τον Ακη βλέπω για νικητή Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την συμπεριφορά της Μανωλίδου ...Το παίζει υπερβολικά σοβαρή, γενικώς έχει ένα υφάκη που εδώ μου κάθετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την συμπεριφορά της Μανωλίδου ...Το παίζει υπερβολικά σοβαρή, γενικώς έχει ένα υφάκη που εδώ μου κάθετε... δεν είσαι και ο μονος φιλε μου :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μεγαλο ζωο η Μανωλιδου...ειδικα οταν ειναι μια δοκιμασια και λεει με αυτο το υφος "Σας εχουν μεινει 5 λεπτα!!! " λες και ηρθε το τελος του κοσμου ,παει να δειξει κατι που δεν της παει καν . Βαρετη μεχρι θανατου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καταρχας respect στην δεσποινα.αστερι με τα ολα της!οσο για την μανωλιδου, προσωπικα δεν με ενοχλει.ουτε κρυο, ουτε ζεστη.βαρεθηκα τους ανετους τυπαδες που το παιζουν και φιλαράκια με ολους.καλυτερα αυτη..τουλαχιστον δεν προσπαθει ουτε αυτη ουτε οι κριτες να παρουν τη θεση των παικτων οπως καποιοι αλλοι γκουχ(xfactor)γκουχ :p υγ. το ξερω οτι δεν εχουν σχεση τα ριαλιτι αλλα δεν αντεξα..ελεος απλα ελεος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 δεν είσαι και ο μονος φιλε μου :):) Μεγαλο ζωο η Μανωλιδου...ειδικα οταν ειναι μια δοκιμασια και λεει με αυτο το υφος "Σας εχουν μεινει 5 λεπτα!!! " λες και ηρθε το τελος του κοσμου ,παει να δειξει κατι που δεν της παει καν . Βαρετη μεχρι θανατου. Και εκείνο το MasterChef πώς το λέει. Ελπίζω να το έχετε ακούσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πολύ τον προοθούν τον Άκη πάντως. Ελπίζω να νικήσει ο Μιχάλης. Πολύ καλός μάγειρας και low profile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Και εκείνο το MasterChef πώς το λέει. Ελπίζω να το έχετε ακούσει... Για να λεμε και του στραβου το δικιο , ο τροπος που προφερεται η λεξη "Chef " δεν ειναι με το λεπτο ελληνικο "Σ" ,αρα αυτο μαλλον καλα το κανει η Μανωλιδου απλα δε το εχουμε συνηθισει να το ακουμε ετσι και καθεται καπως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Σκάνδαλο με… «επαγγελματικές αποδείξεις» έσκασε στο «Master Chef», καθώς αποδείχτηκε πως πολλοί παίκτες είναι επαγγελματίες σεφ και όχι ερασιτέχνες, κάτι το οποίο αντιτίθεται στους κανόνες του παιχνιδιού. Πολλοί από τους παίκτες όχι μόνο ερασιτέχνες δεν είναι, αλλά απ΄ότι γράφουν και στα βιογραφικά τους, έχουν δουλέψει στα καλύτερα εστιατόρια και στις καλύτερες κουζίνες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Γιάννη Μάργαρη, τον Μιχάλη Καλαβριτινό, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος στο βιογραφικό του δηλώνει «επαγγελματίας σεφ», έχοντας σημειωτέον δουλέψει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αγγλία. Με λίγα λόγια, οι δυο στους 4 παίκτες του ριάλιτιείναι επαγγελματίες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την αρχή του παιχνιδιού είχαν χωριστεί σε κλίκες μέσα στο παιχνίδι: στους επαγγελματίες, και στους…ερασιτέχνες. Τα παραπάνω, επιβεβαιώνουν και δυο πρώην παίχτεςτου «Master-Chef», ο Αντώνηςκαι ο Σπύρος, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι με το που πήραν μέρος στο παιχνίδι διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως μάλιστα καταγγέλλει και ο Αντώνης: «Υπάρχουν άνθρωποι με 30 χρόνια προϋπηρεσία. Η μεγαλύτερη ευθύνη ωστόσο, πέφτει πάνω σε αυτούς που έβαλαν τους κανόνες, γιατί το πρότζεκτ του παιχνιδιού στις χώρες του εξωτερικού απευθύνεται σε ερασιτέχνες». Η αλήθεια είναι ότι κάτι «μύριζε» από την αρχή στην επιλογή των παικτών, και σίγουρα δεν ήταν το φαγητό που… κάηκε.:worry::confused: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αν είναι έτσι φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα και θα εξακολουθήσει το τηλεπαιχνίδι κανονικά.Δεν νομίζω να υδρώσει το αυτί τους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 και ο Λεκκας δουλευει με την Αργυρω αυτη που κανει φαγητα στα πρωιναδικα απλα δεν προλαβα να ακουσω αν δουλευε απο πριν η μετα το παιχνιδι Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Τα παραπάνω, επιβεβαιώνουν και δυο πρώην παίχτεςτου «Master-Chef», ο Αντώνηςκαι ο Σπύρος, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι με το που πήραν μέρος στο παιχνίδι διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως μάλιστα καταγγέλλει και ο Αντώνης: «Υπάρχουν άνθρωποι με 30 χρόνια προϋπηρεσία. ». Ποιος ρε παιδιά έχει 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο παιχνίδι; Ο Λαζάρου; Οι περισσότεροι παίκτες είναι κάτω από 40... Το ότι κάποιοι έχουν επαγγελματική εμπειρία είναι αλήθεια και δεν το απέκρυψαν. Πχ ο Γιάννης που μου διαφεύγει το επίθετό του (το ομορφόπαιδο τέλος πάντων) δεν είχε πει από την αρχή ότι δούλευε σε κάποιο σκάφος; Άλλο όμως το "σπουδάζω και δουλεύω στο αντικείμενο" και άλλο το έχω δουλέψει στα μεγαλύτερα μαγαζιά του κόσμου. Ο πρώτος θεωρείται ακόμα ερασιτέχνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 για τον ακη ακουσα οτι ναι δουλευε σε καλο εστιατοριο αλλα δεν ηταν head chef.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Στις 27 Δεκεμβριου στις 21:50 θα προβληθει ο μεγαλος τελικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Στις 27 Δεκεμβριου στις 21:50 θα προβληθει ο μεγαλος τελικος ζωντανό ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts