Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλό μεσημέρι σε όλους. ξέρει κανένας για το wlan του Ν8 γιατί συνδέεται συνέχεια;

να πω ότι είναι απενεργοποιημένο το wlan και παρόλα αυτά μόλις βρει οικείο δίκτυο συνδέεται μόνο του και η σάρωση είναι απενεργοποιημένη...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να πω ότι είναι απενεργοποιημένο το wlan και παρόλα αυτά μόλις βρει οικείο δίκτυο συνδέεται μόνο του και η σάρωση είναι απενεργοποιημένη...

Προφανώς κάτι τρέχει που απαιτεί σύνδεση. Μπορεί να είναι εφαρμογή, widget ή ακόμη και το email (δες τις ρυθμίσεις του).

Θα εστιάσω αρχικά στην αυτονομία της μπαταρίας. Πιστεύω ότι έχουν γραφτεί αρκετές υπερβολές εδώ μέσα όσον αφορά αυτό το θέμα, ή γράφονται πράγματα με ελλειπείς πληροφορίες ή κάποιες φορές ίσως, διογκωμένα.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου.

Και το "δυστυχώς" το λέω γιατί έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά... Κάποιος που προσπαθεί να αξιολογήσει κάποια πράγματα αντικειμενικά και να ενημερωθεί, δε μπορεί να βγάλει έτσι εύκολα συμπεράσματα. Μπορεί αν υπάρχει μια όντως αξιόπιστη μαρτυρία να ανακατευθεί μέσα στις διάφορες άλλες αναξιόπιστες και να μην της δοθεί η πρέπουσα βαρύτητα.

Γι' αυτό ας μην περάσουμε στην αντίπερα όχθη. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις, επαναλαμβάνω ίσως, να υπάρχει κάποιο ζήτημα. Ας μην το κάνουμε σαν το παραμύθι με το βοσκό και το λύκο :)

Οπότε απόδω και πέρα όσοι αναφέρονται σε αυτονομία, ας το κάνουν με όσο δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες περί ρυθμίσεων, εφαρμογών, αναλυτική περιγραφή χρήσης που γίνεται και αφού πρώτα έχουν κάνει και την ανάλογη αναζήτηση στις προηγούμενες σελίδες για να βρουν χρήσιμες συμβουλές για κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουν.

Edited by karlesg

καλησπέρα,έλειπα για λίγο κ έχω χάσει μερικές σελίδες,μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα λινκ που λεεί για να κάνουμε unbrand,πρόκειται να το πάρω απο γερμανό καθώς έχω επιδότηση αλλά φοβάμαι μήπως μου έρθει με το my view..ευχαριστώ

κάνω αναζήτηση αλλά δεν βρίσκω για το συγκεκριμένο. :wacko:

για να γινει debrand (αφαιρεση δηλαδη το myview) δεν υπαρχει ακομα απλος τροπος.

μπορει να γινει μονο μεσω του προγραμματος phoenix και φλασαροντας,οπως λεγετε, το λογισμικο στην συσκευη

ειναι μια διαδικασια η οποια εαν δεν εχεις εμπειρια η δεν προσεξεις μπορει να σε αφησει με μια αχρηστη συσκευη η οποια δεν θα δουλευει καθολου(τουβλο η bricked)

Σήμερα μου χάλασαν τα ακούστηκα...κάπου πιάστηκαν και χάλασαν... Αν θυμάμαι καλά έχουν εγγύηση 6 μήνες... Μπορώ να παω και σε νοκία care να μου τα αντικαταστήσουνε η Μόνο στο μαγαζί σου αγόρασα το κινητό? Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό Αν εξαιρέσουμε κάποια bug που κατά πάσα πιθανότητα θα λυθούν στην επόμενη αναβάθμιση σου περιμένουμε μέσα στο μήνα . Όσο αναφορά την μπαταρία μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.. Μου κρατάει 1 30 με 2 μέρες με αρκετή χρήση.. Αυτα Για την ώρα.

Σήμερα μου χάλασαν τα ακούστηκα...κάπου πιάστηκαν και χάλασαν... Αν θυμάμαι καλά έχουν εγγύηση 6 μήνες... Μπορώ να παω και σε νοκία care να μου τα αντικαταστήσουνε η Μόνο στο μαγαζί σου αγόρασα το κινητό? Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό Αν εξαιρέσουμε κάποια bug που κατά πάσα πιθανότητα θα λυθούν στην επόμενη αναβάθμιση σου περιμένουμε μέσα στο μήνα . Όσο αναφορά την μπαταρία μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.. Μου κρατάει 1 30 με 2 μέρες με αρκετή χρήση.. Αυτα Για την ώρα.

Φίλε μου αν τα ακουστικά σου πιάστηκαν όπως λες από κάπου, δεν πιστεύω ότι θα σε καλύψει η εγγύηση γιατί ουσιαστικά είσαι εσύ αυτός που ευθύνεται. Αν όμως δεν φαίνεται πως έχουν πιαστεί ή έχουν κοπεί κάπου, τότε ίσως να μην το καταλάβουν και σου τα αντικαταστήσουν.:)

Τα Ν8 που πουλάει το Πλαίσιο είναι καταχωρημένα στο σύστημά τους ως cosmote dark grey αλλά δεν έχουν τίποτα από cosmote. Μάλλον δεν έχουν προλάβει να τα πειράξουν...

Όσο για τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, ίσως πρέπει κάποιος mod να τις σβήσει. Το θέμα είναι το Ν8 για όσους ΞΕΡΟΥΝ να το χειριστούν, δεν είναι symbian^3 tutorial!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τα Ν8 που πουλάει το Πλαίσιο είναι καταχωρημένα στο σύστημά τους ως cosmote dark grey αλλά δεν έχουν τίποτα από cosmote. Μάλλον δεν έχουν προλάβει να τα πειράξουν...

Όσο για τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, ίσως πρέπει κάποιος mod να τις σβήσει. Το θέμα είναι το Ν8 για όσους ΞΕΡΟΥΝ να το χειριστούν, δεν είναι symbian^3 tutorial!

Μάλλον λάθος καταχώρηση. Τα My View δεν τα «πειράζει» η Cosmote εδώ, έρχονται έτοιμα από το εργοστάσιο. Η Cosmote ήδη τα πουλάει στα καταστήματά της.

Έχει πάντως πλάκα, η Vodafone, που είναι γνωστή για τις «πειραγμένες» συσκευές της, πουλάει αυτή τη στιγμή unbranded N8 (όχι για πολύ βέβαια), και η Cosmote, που πάντα έδινε καθαρές συσκευές, δίνει branded. Βέβαια αυτό δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει όσους συνειδητοποιούν ότι η σημερινή Cosmote είναι στην ουσία η T-Mobile (διάσημη κι αυτή παγκοσμίως για τις branded συσκευές της, όπως και η Vodafone) που απλά κράτησε το παλιό όνομα (δεν συμφέρει να το αλλάξει, το όνομα Cosmote έχει μεγάλη αξία στην Ελλάδα).

Μάλλον λάθος καταχώρηση. Τα My View δεν τα «πειράζει» η Cosmote εδώ, έρχονται έτοιμα από το εργοστάσιο. Η Cosmote ήδη τα πουλάει στα καταστήματά της.

Έχει πάντως πλάκα, η Vodafone, που είναι γνωστή για τις «πειραγμένες» συσκευές της, πουλάει αυτή τη στιγμή unbranded N8 (όχι για πολύ βέβαια), και η Cosmote, που πάντα έδινε καθαρές συσκευές, δίνει branded. Βέβαια αυτό δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει όσους συνειδητοποιούν ότι η σημερινή Cosmote είναι στην ουσία η T-Mobile (διάσημη κι αυτή παγκοσμίως για τις branded συσκευές της, όπως και η Vodafone) που απλά κράτησε το παλιό όνομα (δεν συμφέρει να το αλλάξει, το όνομα Cosmote έχει μεγάλη αξία στην Ελλάδα).

Offtopic: Έτσι εξηγούνται και τα σχεδόν πανομοιότυπα καινούργια προγράμματα των δύο εταιριών. Αντίο ανταγωνισμέ... :cry:

Ο κολητός μαζί με τον οποίο αγοράσαμε Ν8, είχε πριν κάποιο Χ3, το οποίο είχε στο νέο μήνυμα την επιλογή "recently used" και του έβγαζε λίστα με πρόσφατα χρησιμοποιημένα νούμερα που είχε στείλει μήνυμα, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το Ν8? Γιατί το θεωρεί μειονέκτημα.... (Προς το παρόν του έβαλα σε widget το μητρώο). Επίσης η δόνηση όταν έχει το κινητό στην τσέπη του το βράδυ λόγω δουλειάς "δε του φτάνει" γιατί δε την αντιλαμβάνεται, υπάρχει ρύθμιση έντασης δόνησης πχ?

Edited by Moralas

Δεν φαίνεται τίποτα.. Εσωτερική σύνδεση πρέπει να χάλασε.η το ερώτημα μου είναι Αν η αντικατάσταση Μπορεί να γίνει και από νοκία care η Μόνο από το κατάστημα σου αγοράστηκε?

παιδια σχετικα με την μπαταρια ταξιδευα σημερα σαλονικα αλεξανδρουπολη με τον τρανσμιτερ και το μπλουτουθ ανοιχτο...τελειωσα με 3 γραμμες τωρα ειμαι εξω με 2 γραμμες και ποσταρω απο το κινητο!!!!! Στο ν900 με την ιδια χρηση ειχα ηδη βαλει την δευτερη μπαταρια στα μεσα της διαδρομης!!!!

Παιδιά για σας βρήκα ένα video που ίσος βοηθήσει παρα πόλους που όταν κάνουν format χάνεται το ovi store και δεν γίνετε να περαστεί VIDEO

Θα πρότεινα να μπει στην πρώτη σελίδα γιατί μπορεί να βοηθήσει πόλους

Edited by andreas443

spacer.png

Offtopic: Έτσι εξηγούνται και τα σχεδόν πανομοιότυπα καινούργια προγράμματα των δύο εταιριών. Αντίο ανταγωνισμέ... :cry:

Ο κολητός μαζί με τον οποίο αγοράσαμε Ν8, είχε πριν κάποιο Χ3, το οποίο είχε στο νέο μήνυμα την επιλογή "recently used" και του έβγαζε λίστα με πρόσφατα χρησιμοποιημένα νούμερα που είχε στείλει μήνυμα, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το Ν8? Γιατί το θεωρεί μειονέκτημα.... (Προς το παρόν του έβαλα σε widget το μητρώο). Επίσης η δόνηση όταν έχει το κινητό στην τσέπη του το βράδυ λόγω δουλειάς "δε του φτάνει" γιατί δε την αντιλαμβάνεται, υπάρχει ρύθμιση έντασης δόνησης πχ?

δεν μπορεις να ρυθμισεις την ενταση της δονησης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που έχω στα χέρια μου το οποίο είχε καταχωρημένο το Πλαίσιο ως cosmote, είναι εντελώς καθαρό από οποιαδήποτε επέμβαση. Μήπως δεν έχουν προλάβει να τα πειράξουν; Δεν έχω πουθενά κάτι που να παραπέμπει σε συγκεκριμένο δίκτυο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

καλήμερα και από έμενα πήγα στον κοτσοβολο που έλεγε ότι είναι κινεζικό και είναι ελληνικότατο και μάλιστα το πήρα με 6 άτοκα την ίδια μέρα

άλλα αναρωτιεμαι έχει πάρει κανείς που να λέει κινά?

πολύ καλο το κινητό ήμουν πρώην κάτοχος ν 95 και ν 96

το μοναδικό πράγμα που με χάλασε λήγω ο ήχος και στο μεγάφωνο άλλα και στα ακουστικά του άλλα και βάζοντας πολύ ποιο πιωτικα ακουστικά η σύγκριση βεβαία σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά που είχα

τώρα έχω δυο ερώτησης

1 από που ρυθμίζετε το equalizer οπός στα προηγούμενα νοκια όπως θέλουμε δηλαδή και όχι τα προεπιλεγμένα που έχει

2 έχω το Garmin Mobile XT 5.0.0.50 αν το κάνω εγκατάσταση στο ν8 θα δούλεψη το είχα στο ν 96

Edited by makrimanolis

καλήμερα και από έμενα πήγα στον κοτσοβολο που έλεγε ότι είναι κινεζικό και είναι ελληνικότατο και μάλιστα το πήρα με 6 άτοκα την ίδια μέρα

άλλα αναρωτιεμαι έχει πάρει κανείς που να λέει κινά?

πολύ καλο το κινητό ήμουν πρώην κάτοχος ν 95 και ν 96

το μοναδικό πράγμα που με χάλασε λήγω ο ήχος και στο μεγάφωνο άλλα και στα ακουστικά του άλλα και βάζοντας πολύ ποιο πιωτικα ακουστικά η σύγκριση βεβαία σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά που είχα

τώρα έχω δυο ερώτησης

1 από που ρυθμίζετε το equalizer οπός στα προηγούμενα νοκια όπως θέλουμε δηλαδή και όχι τα προεπιλεγμένα που έχει

2 έχω το Garmin Mobile XT 5.0.0.50 αν το κάνω εγκατάσταση στο ν8 θα δούλεψη το είχα στο ν 96

Καλημερα και καλοριζικο,λοιπον εχουμε και λεμε.1 equalizer προς το παρον δε διαθετει η συσκευη,ελπιζουμε να το δει η νοκια σε επομενη αναβαθμιση.Παντως ο ηχος με καλα ακουστικα ειναι αρκετα ποιοτικος για μενα τουλαχιστον.2 Εχω βαλει το garmin και παει μια χαρα-κανενα κολλημα. Αυτα και καλες γιορτες.....

Αυτό που έχω στα χέρια μου το οποίο είχε καταχωρημένο το Πλαίσιο ως cosmote, είναι εντελώς καθαρό από οποιαδήποτε επέμβαση. Μήπως δεν έχουν προλάβει να τα πειράξουν; Δεν έχω πουθενά κάτι που να παραπέμπει σε συγκεκριμένο δίκτυο...

Στο κουτί λέει Dark Grey Greece V ή αναφέρεται Cosmote GR...ή κάτι τέτοιο..?

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μπορεί να έχουν κοινό κωδικό στο σύστημα τους,υπάρχουν πάντως ήδη τα Cosmote N8 και πουλιούνται κανονικά στον Γερμανό και στα Oteshop,νομίζω πέρα από το startup logo και τις ρυθμίσεις WAP/MMS...δεν έχουν κάτι άλλο,σίγουρα και η ΝΟΚΙΑ τα έβγαλε απ'την αρχή έτσι.

το wifi γιατι του λεω να απο συνδεθει αποσυνδεεται και συνδεεται αυτοματα?

και το κανει απο μονο του συνεχεια?:mad:

Σαν τηλεφωνο παντως μετανιωσα που το πηρα...:mad:

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Διάβασε το Ασύρματο LAN (WiFi) και προορισμοί, φτιάξε όλες τις ρυθμίσεις και δεν θα συνδέεται ποτέ μόνο του.

Σε ποιον τομέα δεν έμεινες ευχαριστημένος από το κινητό;

Σε ποιον τομέα δεν έμεινες ευχαριστημένος από το κινητό;

εγώ φίλε μου θα έλεγα οτι υπάρχει τεράστιο θεμα με τη ram και τη διαχείριση της. δεν είναι αρκετή για το κινητο κολλάει αρκετα και σέρνεται αν το ζορισεις ενω android κινητά με αντίστοιχη ram μας ρίχνουμε σφαλιαρες σε ταχυτητα. επίσης είναι θεμα η εναλλαγή της γλώσσας όπως και σημαντικές ελλείψεις του κινητού (μιλάμε για κινητο 500 ευρω) όπως gps data, equaliser (αν είναι δυνατον) κτλ. η Νόκια αργησε να βγαλει το κιητο στην αγορα με την πρόφαση οτο θα το βγαλει τέλειο και χώρις ατέλειες. Δυστυχώς με απογοήτευσε σε αυτο το θεμα βεβαια να λέμε και τα καλα της συσκευής που είναι η τρομερή κατασκευή και τα τελεια multimedia χαρακτηριστικα. πάντως θα το σκεφτω αν θα το κρατήσω για το μελλον η θα παω σε κατι άλλο.

Edited by frastgr
frastgr

προβλημα με την μνημη? πρωτη φορα το ακουω γα αυτη την συσκευη.

αν επιτρεπεται με ποσες εφαρμογες ανοιχτες και αν θυμασαι ποιες για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα,γιατι και εμενα προσωπικα αλλα και σε οσους το εχουν παρει εδω μεσα δεν εχουμε αντιμετωπισει τετοια κατασταση

ισως αν μας εδινες πιο πολλα στοιχεια να ειχαμε μια πιο πληρη εικονα,γιατι ισως με συνδιασμο συγκεκριμενων εφαρμογων ανοιχτων(5-10 απο τις λεγομενες ''βαριες'' εφαρμογες) να παρατηρηθει κατι τετοιο

εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος όλα οκ άπλα με το που ήρθα σπίτι μου ξέσκισε την μπαταριά εχθές ήμουν στο σπίτι τις κοπέλας μου που δεν ειχε wifi

από την στιγμή που πάτησα πόδι στο σπίτι μου η εμμονή του wifi να θέλει να μένει συνδεδεμένο και να καταπίνει την μπαταριά δεν σταμάταγε

το αντιμετώπισα με της ρύθμισης που αναφέρονται ποιο πανό και επειδή δεν έφταναν αυτές το κιν πάλι συνδεόταν και έτσι αναγκαστικά να κανό απεγκατάσταση ότι ήθελε να συνδέετε για πληροφορίες κλπ

προβλημα με την μνημη? πρωτη φορα το ακουω γα αυτη την συσκευη.

αν επιτρεπεται με ποσες εφαρμογες ανοιχτες και αν θυμασαι ποιες για να εχουμε μια πιο πληρη εικονα,γιατι και εμενα προσωπικα αλλα και σε οσους το εχουν παρει εδω μεσα δεν εχουμε αντιμετωπισει τετοια κατασταση

ισως αν μας εδινες πιο πολλα στοιχεια να ειχαμε μια πιο πληρη εικονα,γιατι ισως με συνδιασμο συγκεκριμενων εφαρμογων ανοιχτων(5-10 απο τις λεγομενες ''βαριες'' εφαρμογες) να παρατηρηθει κατι τετοιο

λοιπον αν συνδεθεις στο νετ μέσω του μαμα browser και ταυτοχρονα ανοιξεις τις φωτογραφίες και 2-3 αλλες εφαρμογές το κινητο στις φωτογραφίες σέρνεται η ram πέφτει κατω απο 60-70 mb

frastgr

Ελάτε βρε παιδιά είδατε πιο πριν που άνοιξα 32 εφαρμογές και το κινητό πήγαινε μια χαρά?Ποια διαχείριση ram και βλακείες λέτε τώρα...έτσι όπως κάνετε μου θυμίζετε την διαφήμιση με το αυτοκίνητο που είναι τέλειο και λέει ως δικαιολογία ο τύπος...εεε να μου τσαλακώνει το πουκάμισο χαχαχαχαχ...έλεος δηλαδή.

Όσο για το wifi φίλε μου πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που έχουμε πει χιλιάδες φορές εδώ μέσα και να ρυθμίσεις το λογαριασμό e-mail σου αν έχεις βάλει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...