Spyr0s Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 αντε πλησιαζει επιτελους. να ηξερα και ιταλικα θα ηταν καλυτερο. μιλαμε για λιγες μερες ακομα?:(:( Όχι απλά είναι αυτό που είχε διαρρεύσει και δε διόρθωνε ούτε προσέθετε τίποτα, του έβαλαν ιταλικά μόνοι τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να περιμένετε το MWC που γίνεται 14-17 Φεβρουαρίου. Πέρα από την πιθανή παρουσίαση που θα γίνει του Ν9, αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη ή ανακοίνωση εκεί σχετικά με το symbian, τότε πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. :) Πάντως αυτά περί αναβαθμίσεων κλπ. δεν είναι λόγια του αέρα ή φήμες, αλλά έχει δεσμευτεί κι επίσημα η Νόκια ότι θα γίνουν http://thehandheldblog.com/2010/11/09/come-2001-symbian3-devices-will-become-a-whole-lot-better-with-50-enhancements/ Που πώς και πότε είναι μια καλή ερώτηση... Πάντως αν ούτε τώρα καταφέρει η Νόκια να αναστρέψει λίγο το κλίμα και να κερδίσει το χαμένο έδαφος στη συγκεκριμένη κατηγορία, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Και επειδή και οι ίδιοι φαντάζομαι το αντιλαμβάνονται αυτό, νομίζω αργά ή γρήγορα κάτι θα κάνουν από αυτά που έχουν υποσχεθεί. Το θέμα δεν είναι όμως απλά να τα κάνουν, αλλά να τα κάνουν και να είναι σωστά. Θεωρώ στη φάση που είναι αυτή τη στιγμή το λειτουργικό S^3 δεν είναι αυτό που λέμε απόλυτα σωστά υλοποιημένο και χωρίς κανένα πρόβλημα, παρά τις παλιότερες καθυστερήσεις και τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Τώρα αν τελικά δεν κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 αντε πλησιαζει επιτελους. να ηξερα και ιταλικα θα ηταν καλυτερο. μιλαμε για λιγες μερες ακομα?:(:( Aποτι μας λεει ο ιταλος : - ποιο γρηγορα - keyboard που γυρναει στο πλαι (0.41) - κυριως bug fixes - εχει φτιαχθει το wireless οχι κατι που να μην ξερουμε... Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Διάβασε να δείς πόσες αλλαγές έχουν γίνει και τι ουσιαστικό προσφέρουν http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history εμείς κάνουμε αναβάθμιση το Nokia κινητό μας και δε μας δίνουν ούτε changelog και για πές μου ας πούμε μια ουσιαστική αλλαγή που είδαμε εμείς στις προηγούμενες σειρές, τα ανόητα bugs όπως του RDS που δε δούλευε επι ένα χρόνο ή μήπως είδαμε καμμιά ουσιαστική αλλαγή στο UI; Αυτό είναι πρόβλημα της Nokia και υποτίθετε οτι με το S^3 δεν υπάρχει fragmentation του λειτουργικού, το λειτουργικό και το hardware είναι ίδιο για όλα τα μοντέλα (C6-01, C7, N8, E7) και μπορούν οι αναβαθμίσεις να βγαίνουν ταυτόχρονα. Το συμπερασμα πιο είναι και το θέλω να πώ, οτι η Nokia με διάφορα παπαγαλάκια και φήμες μας έβαλε να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο το οποίο υποτίθετε οτι θα ξεχνούσαμε παλιές πρακτικές και θα υπήρχαν συνεχείς αναβαθμίσεις και διορθώσεις σε προβλήματα αλλα και βελτίωση , κυκλοφορούνε διάφορα βιντεάκια με browsers, πληκτρολόγια, είχαν πεί οτι το Φλεβάρη θα έχουμε 50 νέα features και πιο πρίν firmware που θα έλυνε κάποια προβλήματα. Όλοι όμως βλέπουμε οτι το πράγμα καθυστερεί πολύ και οτι η Nokia ακουλουθεί την ίδια πρακτική με προηγούμενες συσκευές όπως το 5800. Θα μου πείς, όλες αυτές οι φήμες που άκουγες πρίν αγοράσεις το κινητό ήταν επίσημες ανακοινώσεις; Οχι δεν ήταν επίσημες ανακοινώσεις αλλα η Nokia δε τις διέψευσε ποτέ και τις άφησε να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα για να μη χαλάσει το καλό κλίμα πωλήσεων του Ν8 και τον αρχικό ενθουσιασμό. Ξέρεις πόσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο μοντέλο με βάση τις φήμες που άκουγαν, εδω αρκετοί ακόμα πιστεύουν οτι στην επόμενη αναβάθμιση θα έχουν Flash 10.1. Πιστεύω οτι πρέπει να ξυπνήσουν κάποια στιγμή εκεί πάνω στη Φιλανδία και να πάρουν χαμπάρι οτι έχουμε φτάσει στο 2011 και τα smartphones είναι μικροί υπολογιστές που θέλουν προσοχή, ειδικά όταν έχουν την τιμή ενός φορητού, να κοιτάξουν τι κάνει ο ανταγωνισμός και να βάλουν κάτω το κεφάλι τους να δουλέψουν γιατί μένουν πίσω. Τρανό παράδειγμα η εφαρμογή Social, πόοοοσους μήνες προσπαθούν να το φέρουν στα ίσια του και γιατι επιμένουν στο WRT; Συμφωνώ αλλά διαφωνώ ταυτόχρονα μαζί σου. Εντάξει όντως η Nokia δεν ενημερώνει για το πότε θα βγουν οι αναβαθμίσεις,δεν δίνει changelog,δεν διαψεύδει τις φήμες κτλ. αλλά εγώ προσωπικά δεν πήρα το κινητό για τις φήμες που άκουγα πριν βγει.Το κινητό το μελετάω από τον Ιούλιο και μου την έδωσε που άργησε τόσο,παρόλα αυτά θέλω να δώσω χρόνο στην Nokia γιατί τώρα άρχισε να μπαίνει στον αγώνα των smartphone και το ότι έφτιαξε το Symbian από την αρχή και δεν πήρε κάτι έτοιμο το θεωρώ "μαγκιά" τους και μπράβο τους που το έκαναν.Μπορεί να μην είναι ακόμη εντυπωσιακό όπως τα υπόλοιπα αλλά είναι ακόμη στην αρχή.H Nokia όταν είπε θα δώσει μελλοντικά συνεχές αναβαθμίσεις εσείς τι περιμένατε κάθε βδομάδα να έχουμε αναβάθμιση? Υπάρχουν πολλά που έχουμε να δούμε ακόμη κι ακόμα περισσότερα το καλοκαίρι που θα αλλάξει το user interface του λειτουργικού...Ας μην μιλήσω για αυτό που ακούω συνέχεια για τις εφαρμογές "To iPhone έχει πιο πολλές εφαρμογές"...λειτουργικό λίγων μηνών και έχει βγάλει χιλιάδες εφαρμογές ρε παιδιά και ακόμη βγάζει το Symbian^3.Έτσι δεν ήταν και το iOS στην αρχή? Εγώ πιστεύω στην Nokia και είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγούμε από το τελικό αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε ότι η Nokia έχει να ασχολείται εκτός από το Symbian^3 με τα προηγούμενα μοντέλα της,το Maemo και το MeeGo που ετοιμάζει.Υπομονή... Φιλικά Κώστας. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παίδες, sorry για το off topic αλλα έχω απηυδησει.... Το βάζω εδώ γιατι πιστεύω παρακολουθούμε όλοι την συγκεκριμένη ενότητα. Το mod ή εν τέλει οποιοδήποτε mod για την κάμερα όπως και άλλες λειτουργίες του ν8, βλέπε coderus ή hyperx, το κάνω sign, το εγκαθιστώ κ ενώ δείχνει την μπάρα να φορτώνει γύρω στα μισά σταματάει και μου αναφέρει αυτό << αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής απο μή αξιόπιστο προμηθευτή >> Να σημειώσω πως δεν έχω φορτώσει ποτέ κανένα mod για να χρειαστεί να κάνω απέγκατάσταση. Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά...please Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για το off topic moderators . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Με το καινουργιο "social" application εκανα λινκ καποιο "friend" απο το facebook με το ονομα που εχω στον καταλογο. Αλλα καταλαθως το εκανα με λαθος ονομα στον καταλογο. Πως μπορω να καταργησω την συσχετιση μεταξυ των 2 χωρις να σβησω το contact?! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το mod ή εν τέλει οποιοδήποτε mod για την κάμερα όπως και άλλες λειτουργίες του ν8, βλέπε coderus ή hyperx, το κάνω sign, το εγκαθιστώ κ ενώ δείχνει την μπάρα να φορτώνει γύρω στα μισά σταματάει και μου αναφέρει αυτό << αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής απο μή αξιόπιστο προμηθευτή >> . Πιθανόν το certification που έχεις δεν είναι σωστό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παίδες, sorry για το off topic αλλα έχω απηυδησει.... Το βάζω εδώ γιατι πιστεύω παρακολουθούμε όλοι την συγκεκριμένη ενότητα. Το mod ή εν τέλει οποιοδήποτε mod για την κάμερα όπως και άλλες λειτουργίες του ν8, βλέπε coderus ή hyperx, το κάνω sign, το εγκαθιστώ κ ενώ δείχνει την μπάρα να φορτώνει γύρω στα μισά σταματάει και μου αναφέρει αυτό << αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής απο μή αξιόπιστο προμηθευτή >> Να σημειώσω πως δεν έχω φορτώσει ποτέ κανένα mod για να χρειαστεί να κάνω απέγκατάσταση. Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά...please Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για το off topic moderators . . . Αν έχεις εγκαταστήσει το Nokia Big Screen βγάλτο κάνε επανεκίνηση στο τηλέφωνο και μετά κάνε εγκατάσταση του mod, αν θες μετά ξαναβάζεις το Big screen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω στο θεμα αναβαθμισεις δεν με εμδιαφερει τι κανουν αλλες εταιριες οταν πισυευω οτι δεν αλλαζουν τακτικη σε ουσιωδη για μενα θεματα η οταν υππσχονται δυνατοτητες που δεν εχουν (bluetouth 3.0 στο galaxy). Βασικά, ούτε το Ν8 την έχει στην ουσία. Αντιγράφω από άλλο forum: Though BT 3.0 touted higher speeds in the range of 24 Mbps transfer from one mobile to another, both with BT 3.0 didn't work wonders. I recently read a article in GSM Arena which shed some light on what this is all about. In short BT 3.0 has three parts but not all three are need to get certified as a BT 3.0 device. The part that deals with the high speed is not included in phones and those that have it will be certified as BT 3.0+HS So all we get out of our BT 3.0 phones (a N8 in my case) is just BT 2.1+EDR. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Βασικά, ούτε το Ν8 την έχει στην ουσία. Αντιγράφω από άλλο forum: δηλαδη εγω που θελω να παρω bluetooth 3.0 για τον υπολογιστη δεν θα δω διαφορα με το 2.1 που εχω τωρα? Edited January 26, 2011 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δηαδη εγω που θελω να παρω bluetooth 3.0 για τον υπολογιστη δεν θα δω διαφορα με το 2.1 που εχω τωρα? Όπως λέει και το κείμενο, η προδιαγραφή που αφορά την ταχύτητα, λείπει από το Ν8 (και όχι μόνο). Οπότε αν το πάρεις ειδικά για το Ν8, μάλλον άχρηστο θα είναι. Το γράφει άλλωστε, ότι σε δοκιμές μεταξύ κινητών που φέρονται να έχουν ΒΤ 3, η ταχύτητα ήταν επιπέδου ΒΤ 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ας το αναβαθμίσουν σε Wifi Direct και προσωπικά εμένα δε μου χρειάζεται τόσο πολύ το ΒΤ3.0. Αλλά το να διαφημίζει αυτή τη δυνατότητα η Nokia και τελικά να μην υπάρχει, αυτό είναι απάτη._ :rolleyes: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ισως ειναι απλα η ιδεα μου, αλλα βλεπω μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα μεταφορας αρχειων με bluetooth τοσο μεσω pc οσο και σε αλλα κινητα. Και το λεω συγκρινοντας το με προηγουμενες συσκευες μου οπως το N82 και το Pixon12! Νομιζω το N8 στελνει/λαμβανει αρχεια πιο γρηγορα, παρολο που και οι αλλες συσκευες εχουν bluetooth 2! Και το παρατηρησα απο τις πρωτες μερες αυτο αλλα δεν θεωρησα πως ειναι κατι σημαντικο για να το αναφερω. Ξαναλεω, ισως ειναι η ιδεα μου... Edited January 26, 2011 by Conception Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Απο εδω το εχει αγορασει κανεις το κινητο;; http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=e7305c24-c3c7-4cea-87bb-227a2747c9e9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Απο εδω το εχει αγορασει κανεις το κινητο;; http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=e7305c24-c3c7-4cea-87bb-227a2747c9e9 φιλε μου το καταστημα λεει οτι ειναι eu δηλαδη οχι ελληνικο. προσεξε το αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ισως ειναι απλα η ιδεα μου, αλλα βλεπω μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα μεταφορας αρχειων με bluetooth τοσο μεσω pc οσο και σε αλλα κινητα. Και το λεω συγκρινοντας το με προηγουμενες συσκευες μου οπως το N82 και το Pixon12! Νομιζω το N8 στελνει/λαμβανει αρχεια πιο γρηγορα, παρολο που και οι αλλες συσκευες εχουν bluetooth 2! Και το παρατηρησα απο τις πρωτες μερες αυτο αλλα δεν θεωρησα πως ειναι κατι σημαντικο για να το αναφερω. Ξαναλεω, ισως ειναι η ιδεα μου... Θεωρητικά, το BT 3 φτάνει έως και 24 Mbps ταχύτητα, ενώ το BT 2 έως 3 Mbps. Έχετε διαπιστώσει τέτοιες ταχύτητες εσείς στο κινητό σας; Εγώ προσωπικά, κατά την μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και κινητού, έχω μια ταχύτητα γύρω στα 100 Kbps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Τετοια ταχυτητα σε καμια περιπτωση, δεν το μετρησα κιολας, απλα ειπα οτι ισως να στελνει/λαμβανει αρχεια πιο γρηγορα απο οτι αλλα κινητα. Μπορει να κανω και λαθος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 φιλε αν τα εχεις βαλει σε καποια αρχικη οθονη, τοτε βγαλτα απο εκει και ξαναβαλτα και μετα μολις συνδεθεις θα παιξουνε. το ειχα κι εγω με τα ελληνικα widget Δεν τα εχω βαλει, προσπαθω να τα ανοιξω απο τις εφαρμογες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παίδες εγκατέστησα κ γω το Κοινωνικά δίκτυα έκδοση 1.3... Κατά τη διάρκεια με ρώτησε αν θέλω να εγκαταστήσω και το widget και κατά λάθος πάτησα όχι. Όταν πήγα να το ανοίξω όμως έκανε αρκετή ώρα για να μπει. Οπότε πήγα από τις εφαρμογές κ το απεγκατέστησα. Το widget στην αρχική οθόνη δε λειτουργεί. Ανοίγοντας πάλι το εικονίδιο Κοινωνικά δίκτυα μου εμφανίζει το μήνυμα ότι πρέπει να απεγκαταστήσω κ εγκαταστήσω ξανά τα Κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να μου πειτε από που μπορώ να τα βρω; Στο ovi store δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή ούτε και στο site της Nokia. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εχω εγκαταστησει εθνος online, eshop,ημερησια online κτλ. Ενω ανοιγουν και πανω δειχνουν τον τιτλο, μεσα δεν δειχνουν τιποτα. Λευκη οθονη. Τα εχει βαλει κανεις? Κανείς κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmidis87 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 βασικα ειμαι απο θεσσαλονικη και χρησημοποιησα το gps και παρατηρησα οτι λεει της οδους και περιοχες μονο της πολης μου δηλαδη πρεπει να παω μεχρη την αθηνα ο ιδιος για να μου δειξει στο χαρτη και εβαλα διαδρομη με το αμαξι μεχρι την αθηνα με το κινιτο και δεν το εντοπισε σιμβαινει σε ολους αυτο ο καθενας εχει μονο τη δικη του πολη στο χαρτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 απορία ...έβαλα το usb καλώδιο σε αντάπτορα για να το φορτίσω στο αυτοκινητο το τηλ αλλά δεν......γιατί άραγε ???? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 βασικα ειμαι απο θεσσαλονικη και χρησημοποιησα το gps και παρατηρησα οτι λεει της οδους και περιοχες μονο της πολης μου δηλαδη πρεπει να παω μεχρη την αθηνα ο ιδιος για να μου δειξει στο χαρτη και εβαλα διαδρομη με το αμαξι μεχρι την αθηνα με το κινιτο και δεν το εντοπισε σιμβαινει σε ολους αυτο ο καθενας εχει μονο τη δικη του πολη στο χαρτη (δουλευες παλια πλαισιο?) αν δεν κανω λαθος το GPS βρισκει την οδο κοντα στο τελευταιο σημα που ειχε, για να βρει για αλλη πολη πρεπει να βαλεις και την πολη μετα την οδο και τον αριθμο, αλλα επειδη δεν μου χρειαστηκε και δεν το χω δοκιμασει ποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος! Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (δουλευες παλια πλαισιο?) αν δεν κανω λαθος το GPS βρισκει την οδο κοντα στο τελευταιο σημα που ειχε, για να βρει για αλλη πολη πρεπει να βαλεις και την πολη μετα την οδο και τον αριθμο, αλλα επειδη δεν μου χρειαστηκε και δεν το χω δοκιμασει ποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος! οταν ψαχνεις γραφεις πχ κολοκοτρωνη 17 περιστερι και στο βρισκει. επισης αν γραψεις ανδρεου 19 κομοτηνη.ολες οι πολεις ειναι μεσα. τοπροβλημα του φιλου δε καταλαβα πιο ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) οταν ψαχνεις γραφεις πχ κολοκοτρωνη 17 περιστερι και στο βρισκει. επισης αν γραψεις ανδρεου 19 κομοτηνη.ολες οι πολεις ειναι μεσα. τοπροβλημα του φιλου δε καταλαβα πιο ειναι εγω καταλαβα. Προχθες εκανα φορματ στο 5230 μου και οταν εβαλα να μου βρει "βασιλισσης ολγας 100" μου βρηκε μονο στην αθηνα . (εγω εψαχνα θεσσαλονικη) . Επειδη ηταν default πρωτα η αθηνα. Αφου βρει σημα, σου παρουσιαζει αποτελεσματα κοντα στον τοπο αναζητησης, απλα αν τα γραψεις αναλυτικα (βασιλισσης ολγασ 100 θεσσαλονικη) τοτε θα στο βρει κανονικα. Ετσι νομιζω δηλαδη αν καταλαβα καλα το προβλημα του. from terrestrial : soc07 επιλεγεις «θέση widgets σε σύνδεση» στη homescreen, και swaron θα βρεις οδηγίες για την εγκατάσταση του Social Networks στο http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Nokia-Social-1-3-quot-Unable-to-Install-quot/m-p/900157/highlight/true#M251571 :cool: Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts