freddaras Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) παντως ρε παιδια η νοκια εχει αργησει πολυ σε μερικα θεματα που για πολυ κοσμο ειναι σημαντικα....περα απο την αναβαθμιση που περιμενουμε..... εχουμε δηλαδη απο την μια το μπαχαλο με το wifi απο την αλλη το προβλημα με το μαιλ(που λυνεται με τον τροπο που ειπα πιο πανω ενας ομως εκτος φορουμ δεν καταλαβαινει τι γινεται) και τελος το προβλημα με τα mms που ειναι επισης πολυ σημαντικο για μενα και οτι και αν δοκιμασα δεν λυνεται με τιποτα....:mad: ειναι τρομερο να θες να στειλεις ενα mms στην κοπελια σου πχ η ενα φιλο σου και για να φυγει το σημαδακι πανω θα πρεπει να σβησεις ολα τα sms που εχεις απο αυτην.....η το φιλο σου κτλ... και βλεπω πολυ κοσμο να μου στελνει πμ για το θεμα και να με ρωταει οπως και κοσμο εκτος φορουμ που εχει ξενερωσει αγρια με το θεμα...ενα φιλαρακι μου μαλιστα νομιζε οτι ειχε προβλημα το κινητο και ηταν ετοιμος να το παει πισω..ειδα και επαθα για να του εξηγησω οτι ειναι μπαγκ και συμβαινει σε ολα τα ν8..... οκ σουπερ το οτι μας εδωσαν υποτιτλους ολα τα παραπανω ομως ειναι πολυ σημαντικα για ενα ΚΙΝΗΤΟ τηλ.....ειδικα για ενα multimedia τηλ...και εχουν αργησει πολυ...παρα πολυ... τελος εγω εξακολουθω να εχω προβλημα με τον τρανσμιτερ...οταν ακουω μουσικη στο αμαξι και εχω bluetooth με τρανσμιτερ μαζι για να μιλησω πρεπει να κλεισω τον τρανσμιτερ γιατι ο ηχος δεν παει στο ακουστικο αλλα στα ηχεια και μπλα μπλα ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι προσωπικά εφυγα απο το n900 για να εχω αυτα τα "βασικα" και για την ωρα δεν τα εχω.......τελος παντων υπομονη.... Edited January 25, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Βρήκα μια άκρη για το πρόβλημα της συνεχούς επανασύνδεσης στο διαδίκτυο που αντιμετωπίζουν πολλοί. Παρατήρησα σήμερα οτι όταν προσθέτω το 7ο wireless access point αυτό κολλάει για κάποιο λόγο και προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια, αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα απο το όνομα του, τις ρυθμίσεις ασφαλείας κλπ Ακόμα και αν προσθέσω χειροκίνητα ένα σημείο πρόσβασης με όνομα "αααααα" αυτό προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια αρκεί να είναι το 7ο στη σειρά. Πρόσθεσα λοιπόν ένα τυχαίο σημείο πρόσβασης στο διαδίκτυο με όνομα "ααααα", μπήκε 7ο στη σειρά και έβλεπα στο Μητρώο οτι προσπαθούσε να συνδεθεί, έφτιαξα μετά τη σύνδεση με το πραγματικό σημείο πρόσβασης που ήθελα και πρίν είχε το πρόβλημα, μπήκε 8ο στη σειρά και συνδέθηκα, μετά έσβησα το σημείο "ααααα" που προσπαθούσε να συνδεθεί μάταια και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Τώρα μπορώ να έχω το κανονικό σημείο πρόσβασης χωρίς πρόβλημα. Κάνοντας μια παραλλαγή αυτή της πατέντας, τελικά βρήκα λύση (προς το παρόν τουλάχιστον) στο δικό μου πρόβλημα. Διέγραψα το σημείο πρόσβασης του wlan από τον προορισμό Διαδίκτυο, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα ως έχουν (δηλαδή GPRS και υπόλοιπους προορισμούς). Στην συνέχεια δημιούργησα χειροκίνητα 2 wlan σημεία σημεία πρόσβασης. Ένα ψεύτικο (το ονόμασα Fake) με ασφάλεια και κωδικό WEP (έβαλα έναν 5ψήφιο αριθμητικό κωδικό) και το κανονικό. Και τα δύο τα έβαλα στον προορισμό Διαδίκτυο. Έβαλα σε 1η προτεραιότητα το ψεύτικο και στην 2η το κανονικό. Στην 3η έμεινε το κυψελικό δίκτυο (GPRS). Το δοκίμασα με κάθε εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό μου και συνδέεται στο ίντερνετ. Συνδέθηκε κανονικά και αποσυνδέθηκε αυτόματα μετά την έξοδο. Ελπίζω να δουλέψει και σε σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Εκανες αυτο ακριβως που εχω αναφερει σαν μπακαλικο τροπο... Τπ wlan στις υπηρεσιες wap, παιζεις λιγο και μετα τ'αλλαζεις! Και σταματαει να συνδεεται! Εγω ετσι σωθηκα, αλλα καθ'οτι γινοταν μολις πρωτοπηρα το τηλ, μου μαμησε την μπαταρια... Έσβησα το Cosmote wap στις υπηρεσίες wap, έβαλα εκεί wlan και σταμάτησαν αμέσως οι επανασυνδέσεις ! Ευχαριστώ πολύ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγώ που μέσα από το wap έσβησα το gprs πειράζει σε κάτι ????? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγώ που μέσα από το wap έσβησα το gprs πειράζει σε κάτι ????? αν δεν το χρειαζεσαι οχι :lol: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Έσβησα το Cosmote wap στις υπηρεσίες wap, έβαλα εκεί wlan και σταμάτησαν αμέσως οι επανασυνδέσεις ! Ευχαριστώ πολύ ! Να 'σαι καλα! Πως θα μπαινεις ομως στο internet, οταν θα εισαι εκτος οικειου δυκτιου? αν δεν το χρειαζεσαι οχι :lol: Gprs και wap κανουν την ιδια δουλεια (στη Vodafone τουλαχιστον) Αν εχεις ενα απο τα δυο, εισαι καλυμενος για συνδεσεις εκτος οικειου δυκτιου... Edited January 26, 2011 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ! http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Να 'σαι καλα! Πως θα μπαινεις ομως στο internet, οταν θα εισαι εκτος οικειου δυκτιου? ειτε με 3g ειτε δεν το χρειαζεται :p Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πάρε Samsung που είναι εγγύηση στις αναβαθμίσεις. 1 ή καμία κατά την διάρκεια ζωής του κινητού :X:X Για δες όμως πόσο συχνά βγαίνουν αναβαθμίσεις για iPhone :ninja: εχεις απολυτο δικαιο. Το να αργει να κανει μια ενημερωση ειναι κακο? Ειχα μια συζητηση με τον terrestrial προχθες και μου ανοιξε τα ματια πανω σε αυτο το θεμα. Η νοκια εχει δεκαδες κινητα να υποστηριξει και το κανει ομως! Στις 19 αν δεν κανω λαθος εβγαλε αναβαθμιση για το 5230 μου!!! κινητο 2009!!!! δεν σε παραταει η ΝΟΚΙΑ ποτε και παντα σε φροντιζει. To iPhone 3G βγήκε το 2008 και ακόμα αναβαθμίζεται με το ίδιο iOS που έχουν τα επόμενα μοντέλα 3GS και 4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 To iPhone 3G βγήκε το 2008 και ακόμα αναβαθμίζεται με το ίδιο iOS που έχουν τα επόμενα μοντέλα 3GS και 4... Οκ συμφωνοι αλλα και που αναβαθμιζονται τι ουσιαστικο ποσφέρουν; Περισσοτερη σταθεροτητα σε ενα ειδη σταθερο και γρηγορο λειτουργικο; Γιατι απο επιπλεον δυνατοτητες ελαχιστα πραγματα επι της ουσιας. Παραμενουν οι ιδιοι εκνευριστικοι περιορισμοι και οι hardware δυνατοτητες με μικροδιορθωσεις σε bugs. To 3gs το εχει γνωστος μου αλλωστε. Αντιθετα η Nokia μπορει να δινει συσκευες με 'ανωριμα' λειουργικα αλλα συνηθως οι αναβαθμισεις ολο και κατι δινουνε. Απο την στιγμη μαλιστα που το N8 εχει και αψογο στησιμο μπορουμε να δουμε πολλα πραγματα. Ειδομεν...;) Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ΚΑΙ.... το ίδιο είναι να αναβαθμίζεις ένα λειτουργικό για όλα τα (ίδια πάνω κάτω) κινητά σου τηλέφωνα (3g 3gs 4g g g g g) και το ίδιο για τόσα λειτουργικά και διαφορετικά τηλέφωνα? Και εγώ ανυπομονώ για την αναβάθμιση του Ν8 μου, αλλά οκ, δε τρελένομαι και δε πέρνω στα σοβαρά κάθε φήμη και κάθε blog που λέει ότι νάναι για να ανεβούν τα κλικ του. Απλά περιμένω και όταν έρθει ήρθε. Λύσεις ευτυχώς (έστω προσωρινές) δίνονται εδώ, καλά νάμαστε. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εχω εγκαταστησει εθνος online, eshop,ημερησια online κτλ. Ενω ανοιγουν και πανω δειχνουν τον τιτλο, μεσα δεν δειχνουν τιποτα. Λευκη οθονη. Τα εχει βαλει κανεις? φιλε αν τα εχεις βαλει σε καποια αρχικη οθονη, τοτε βγαλτα απο εκει και ξαναβαλτα και μετα μολις συνδεθεις θα παιξουνε. το ειχα κι εγω με τα ελληνικα widget Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Gprs και wap κανουν την ιδια δουλεια (στη Vodafone τουλαχιστον) Αν εχεις ενα απο τα δυο, εισαι καλυμενος για συνδεσεις εκτος οικειου δυκτιου... Ναι αλλά η Cosmote τουλάχιστον, το wap το χρεώνει 10 ευρώ το MB περίπου, αν δεν έχεις συμβόλαιο με data ή αν ξεπεράσεις το όριό σου. Το GPRS είναι πιο φτηνό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο, αλλά μου το τόνισαν με μεγάλο στόμφο όταν έβαλα data... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Οκ συμφωνοι αλλα και που αναβαθμιζονται τι ουσιαστικο ποσφέρουν; Περισσοτερη σταθεροτητα σε ενα ειδη σταθερο και γρηγορο λειτουργικο; Γιατι απο επιπλεον δυνατοτητες ελαχιστα πραγματα επι της ουσιας. Παραμενουν οι ιδιοι εκνευριστικοι περιορισμοι και οι hardware δυνατοτητες με μικροδιορθωσεις σε bugs. To 3gs το εχει γνωστος μου αλλωστε. Αντιθετα η Nokia μπορει να δινει συσκευες με 'ανωριμα' λειουργικα αλλα συνηθως οι αναβαθμισεις ολο και κατι δινουνε. Απο την στιγμη μαλιστα που το N8 εχει και αψογο στησιμο μπορουμε να δουμε πολλα πραγματα. Ειδομεν...;) Διάβασε να δείς πόσες αλλαγές έχουν γίνει και τι ουσιαστικό προσφέρουν http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history εμείς κάνουμε αναβάθμιση το Nokia κινητό μας και δε μας δίνουν ούτε changelog και για πές μου ας πούμε μια ουσιαστική αλλαγή που είδαμε εμείς στις προηγούμενες σειρές, τα ανόητα bugs όπως του RDS που δε δούλευε επι ένα χρόνο ή μήπως είδαμε καμμιά ουσιαστική αλλαγή στο UI; ΚΑΙ.... το ίδιο είναι να αναβαθμίζεις ένα λειτουργικό για όλα τα (ίδια πάνω κάτω) κινητά σου τηλέφωνα (3g 3gs 4g g g g g) και το ίδιο για τόσα λειτουργικά και διαφορετικά τηλέφωνα? Αυτό είναι πρόβλημα της Nokia και υποτίθετε οτι με το S^3 δεν υπάρχει fragmentation του λειτουργικού, το λειτουργικό και το hardware είναι ίδιο για όλα τα μοντέλα (C6-01, C7, N8, E7) και μπορούν οι αναβαθμίσεις να βγαίνουν ταυτόχρονα. Το συμπερασμα πιο είναι και το θέλω να πώ, οτι η Nokia με διάφορα παπαγαλάκια και φήμες μας έβαλε να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο το οποίο υποτίθετε οτι θα ξεχνούσαμε παλιές πρακτικές και θα υπήρχαν συνεχείς αναβαθμίσεις και διορθώσεις σε προβλήματα αλλα και βελτίωση , κυκλοφορούνε διάφορα βιντεάκια με browsers, πληκτρολόγια, είχαν πεί οτι το Φλεβάρη θα έχουμε 50 νέα features και πιο πρίν firmware που θα έλυνε κάποια προβλήματα. Όλοι όμως βλέπουμε οτι το πράγμα καθυστερεί πολύ και οτι η Nokia ακουλουθεί την ίδια πρακτική με προηγούμενες συσκευές όπως το 5800. Θα μου πείς, όλες αυτές οι φήμες που άκουγες πρίν αγοράσεις το κινητό ήταν επίσημες ανακοινώσεις; Οχι δεν ήταν επίσημες ανακοινώσεις αλλα η Nokia δε τις διέψευσε ποτέ και τις άφησε να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα για να μη χαλάσει το καλό κλίμα πωλήσεων του Ν8 και τον αρχικό ενθουσιασμό. Ξέρεις πόσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο μοντέλο με βάση τις φήμες που άκουγαν, εδω αρκετοί ακόμα πιστεύουν οτι στην επόμενη αναβάθμιση θα έχουν Flash 10.1. Πιστεύω οτι πρέπει να ξυπνήσουν κάποια στιγμή εκεί πάνω στη Φιλανδία και να πάρουν χαμπάρι οτι έχουμε φτάσει στο 2011 και τα smartphones είναι μικροί υπολογιστές που θέλουν προσοχή, ειδικά όταν έχουν την τιμή ενός φορητού, να κοιτάξουν τι κάνει ο ανταγωνισμός και να βάλουν κάτω το κεφάλι τους να δουλέψουν γιατί μένουν πίσω. Τρανό παράδειγμα η εφαρμογή Social, πόοοοσους μήνες προσπαθούν να το φέρουν στα ίσια του και γιατι επιμένουν στο WRT; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) ηταν ειναι και θα ειναι βασικη τακτικη των φιλανδων να μην απαντανε σε φημες. μας δινουν ενα τυρακι εμεις τσιμπαμε και το παιχνιδι συνεχιζεται. βεβαια δεν εχεις αναφερει οτι το κινητο ειναι 4 μηνων εχει παρει ηδη 2-3 μικρες αναβαθμισεις και περιμενουμε μια η οποια ακομα δεν εχει ερθει. αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν μας υπολογιζουν. δεν μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω με αλλες εταιριες γιατι δεν με ενδιαφερει. οσο για τα προβληματα λειτουργικου που εχουν αναφερθει τα θεωρω ασημαντα. το ν8 εκανε τρελο μπασιμο στην αγορα λογω της καμερας (μη γελιομαστε) κι οχι λογω λειτουργιων. ο πολεμος που εχει δεχτει απο "εμμισθους" ειναι χωρις προηγουμενο, και παρολα αυτα συνεχιζει να πουλαει σαν τρελο. ας μη μιλησουμε για το τι γινεται στην ελλαδα που μετα απο 2 μηνες δεν εχει ομαλοποιηθει η αγορα και ακομα δυσκολευεσαι να βρεις ελληνικο ν8. εγω θα ελεγα παλι υπομονη και θα παρουμε τις αναβαθμισεις μας:) Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Να προσθεσω κατι ακομα και σταματαω με το θεμα των αναβαθμισεων. Οι τελευταιες εκδοσεις λειτουργικων για τα Iphone δεν δουλευουν παντα ομαλα στις παλαιοτερες συσκευες. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω στο θεμα αναβαθμισεις δεν με εμδιαφερει τι κανουν αλλες εταιριες οταν πισυευω οτι δεν αλλαζουν τακτικη σε ουσιωδη για μενα θεματα η οταν υππσχονται δυνατοτητες που δεν εχουν (bluetouth 3.0 στο galaxy). Την νοκια αλλωστε την ξερουμε με τα καλα της και τα κακα της. Τελος προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι πωλησεις της συσκευης οφειλωνται περισσοτερο στις τωρινες του δυνατοτητες που ειναι σε πολους τομεις μπροστα απο τον ανταγωνισμο και οχι τοσο στο τι περιμενουμε σε αναβαθμοσεις. Ενα κινητο το παιρνεις για να το χαρεις τωρα και οχι με την προοπτικη να σου αρεσει μετα απο μηνες. Βεβαια εφοσον τα σκας καλο ειναι να εχει και μακροζωια με την καταλληλη υποστηριξη Edited January 26, 2011 by Rayden1 Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να προσθεσω κατι ακομα και σταματαω με το θεμα των αναβαθμισεων. Οι τελευταιες εκδοσεις λειτουργικων για τα Iphone δεν δουλευουν παντα ομαλα στις παλαιοτερες συσκευες. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω στο θεμα αναβαθμισεις δεν με εμδιαφερει τι κανουν αλλες εταιριες οταν πισυευω οτι δεν αλλαζουν τακτικη σε ουσιωδη για μενα θεματα η οταν υππσχονται δυνατοτητες που δεν εχουν (bluetouth 3.0 στο galaxy). Την νοκια αλλωστε την ξερουμε με τα καλα της και τα κακα της. Τελος προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι πωλησεις της συσκευης οφειλωνται περισσοτερο στις τωρινες του δυνατοτητες που ειναι σε πολους τομεις μπροστα απο τον ανταγωνισμο και οχι τοσο στο τι περιμενουμε σε αναβαθμοσεις. Ενα κινητο το παιρνεις για να το χαρεις τωρα και οχι με την προοπτικη να σου αρεσει μετα απο μηνες. Βεβαια εφοσον τα σκας καλο ειναι να εχει και μακροζωια με την καταλληλη υποστηριξη απολυτα συμφωνος. αυτη ειναι η λογικη νομιζω που πρεπει να υπαρχει. παντως για το θεμα των πωλησεων του ν8 ειναι καθαρα θεμα 12mp. ασ ηταν 8 και δεν θα το συζηταγαμε καν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να προσθεσω κατι ακομα και σταματαω με το θεμα των αναβαθμισεων. Οι τελευταιες εκδοσεις λειτουργικων για τα Iphone δεν δουλευουν παντα ομαλα στις παλαιοτερες συσκευες. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω στο θεμα αναβαθμισεις δεν με εμδιαφερει τι κανουν αλλες εταιριες οταν πισυευω οτι δεν αλλαζουν τακτικη σε ουσιωδη για μενα θεματα η οταν υππσχονται δυνατοτητες που δεν εχουν (bluetouth 3.0 στο galaxy). Την νοκια αλλωστε την ξερουμε με τα καλα της και τα κακα της. Τελος προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι πωλησεις της συσκευης οφειλωνται περισσοτερο στις τωρινες του δυνατοτητες που ειναι σε πολους τομεις μπροστα απο τον ανταγωνισμο και οχι τοσο στο τι περιμενουμε σε αναβαθμοσεις. Ενα κινητο το παιρνεις για να το χαρεις τωρα και οχι με την προοπτικη να σου αρεσει μετα απο μηνες. Βεβαια εφοσον τα σκας καλο ειναι να εχει και μακροζωια με την καταλληλη υποστηριξη εχεις δικιο σε οσα λες. αυτο που δεν ανεφερες ειναι οτι πολλοι απο εμας (και εγω ) το παιρνουν και για την υποστηριξη (αναβαθμισεις λογισμικου, service κτλ). Για να το αναλυσω περισσοτερο εγω παιρνω κινητο με καλο hardware (κατι που δεν αλλαζει μελλοντικα) και περιμενω καλυτερο software (που βελτιωνεται μελλοντικα). Καλο hardware χωρις καλο software ειναι μερα χωρις ηλιο. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 εχεις δικιο σε οσα λες. αυτο που δεν ανεφερες ειναι οτι πολλοι απο εμας (και εγω ) το παιρνουν και για την υποστηριξη (αναβαθμισεις λογισμικου, service κτλ). Για να το αναλυσω περισσοτερο εγω παιρνω κινητο με καλο hardware (κατι που δεν αλλαζει μελλοντικα) και περιμενω καλυτερο software (που βελτιωνεται μελλοντικα). Καλο hardware χωρις καλο software ειναι μερα χωρις ηλιο. Φυσικα μετραει πολυ η υποστηριξη αλλα ρε παιδια το κινητο ειναι μολις 4 μηνων ας ηρεμισουμε λιγο και θα ερθουν και οι αναβαθμισεις. Μην ακουτε την καθε παπ@@@ που αναιβαζει ο καθενας για το ποτε θα βγουν οι αναβαθμισεις και τι θα περιλαμβανουν. Λες και ειμαστε χθεσινοι με τη νοκια.:p.Μονο οταν τις κατεβασουμε στο κινητο μας θα δουμε. Δε παιζει να μη στηριχτει μια συσκευη που εχει πουλησει σαν τρελη εκτος αν θελει να αυτοκτονησει η νοκια. Το ολο σκεπτικο μου στο προηγουμενο post ειναι οτι καλο εναι να χαρουμε την συσκευη οπως την εχουμε και με το καλο να ερθουν οι αναβαθμισεις για να δουμε κατι καλυτερο, οχι ομως να ''ζουμε" μονο γι' αυτες!:shifty: Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φυσικα μετραει πολυ η υποστηριξη αλλα ρε παιδια το κινητο ειναι μολις 4 μηνων ας ηρεμισουμε λιγο και θα ερθουν και οι αναβαθμισεις. Μην ακουτε την καθε παπ@@@ που αναιβαζει ο καθενας για το ποτε θα βγουν οι αναβαθμισεις και τι θα περιλαμβανουν. Λες και ειμαστε χθεσινοι με τη νοκια.:p.Μονο οταν τις κατεβασουμε στο κινητο μας θα δουμε. Δε παιζει να μη στηριχτει μια συσκευη που εχει πουλησει σαν τρελη εκτος αν θελει να αυτοκτονησει η νοκια. Το ολο σκεπτικο μου στο προηγουμενο post ειναι οτι καλο εναι να χαρουμε την συσκευη οπως την εχουμε και με το καλο να ερθουν οι αναβαθμισεις για να δουμε κατι καλυτερο, οχι ομως να ''ζουμε" μονο γι' αυτες!:shifty: κοιτα συμφωνω σε ολα αλλα χαζομαρες του τυπου δεν μπορω να στειλω mms wifi μπαχαλο η προβληματα με bluetooth και τρανσμιτερ(τα γραψα πιο πανω) θα επρεπε να λυθουν με την μια.....στο 2011 ειμαστε οχι στο 2001.... anyway..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Φυσικα μετραει πολυ η υποστηριξη αλλα ρε παιδια το κινητο ειναι μολις 4 μηνων ας ηρεμισουμε λιγο και θα ερθουν και οι αναβαθμισεις. Μην ακουτε την καθε παπ@@@ που αναιβαζει ο καθενας για το ποτε θα βγουν οι αναβαθμισεις και τι θα περιλαμβανουν. Λες και ειμαστε χθεσινοι με τη νοκια.:p.Μονο οταν τις κατεβασουμε στο κινητο μας θα δουμε. Δε παιζει να μη στηριχτει μια συσκευη που εχει πουλησει σαν τρελη εκτος αν θελει να αυτοκτονησει η νοκια. Το ολο σκεπτικο μου στο προηγουμενο post ειναι οτι καλο εναι να χαρουμε την συσκευη οπως την εχουμε και με το καλο να ερθουν οι αναβαθμισεις για να δουμε κατι καλυτερο, οχι ομως να ''ζουμε" μονο γι' αυτες!:shifty: το κινητο το φεβρουαριο συμπληρωνει ενα χρονο ζωης. το N8 δεν ειναι αλλο ενα οποιοδηποτε κινητο της Nokia αλλα κατι που θεωρουν για την ωρα το κορυφαιο μοντελο. Εμενα δεν με στεναχωρει τοσο η καθυστερηση αναβαθμισεων αλλα η αφαντη Nokia Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) κοιτα συμφωνω σε ολα αλλα χαζομαρες του τυπου δεν μπορω να στειλω mms wifi μπαχαλο η προβληματα με bluetooth και τρανσμιτερ(τα γραψα πιο πανω) θα επρεπε να λυθουν με την μια.....στο 2011 ειμαστε οχι στο 2001.... anyway..... Συμφωνώ απόλυτα, τέτοια προβλήματα καθημερινής χρήσεως και σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών από την κυκλοφορία του κινητού έπρεπε ήδη να είχαν διορθωθεί από τη Νοκια με κάποια αναβάθμιση. Αυτά που γίνονταν παλιότερα ή το τι συνήθιζε να κάνει η Νοκια πλέον δεν πρέπει να τα έχουμε ως δεδομένα διότι ο ανταγωνισμός έγινε και γίνεται καθημερινά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ με νέες λειτουργίες και τεχνολογίες, ανάπτυξη τεράστιου όγκου εφαρμογών κ.λ.π. και πρέπει η Νοκια να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αν φυσικά θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο χώρο... Edited January 26, 2011 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κι εδω ερχετε το ερωτημα αν το κινητο το πηραμε για το πως ειναι η για το πως προκειτε να γινει. κι επειδη ο ανταγωνισμος λειτουργει ας δουμε τι κανει απο πλευρας αναβαθμισεων και διορθωσης προβληματων. νομιζω οτι ζηταμε παρα πολλα αλλα δικαια. απλα ας κανουμε λιγο υπομονη.συμφωνω απολυτα με το φιλο αριστοτελη οτι το μονο ανησυχητικο ειναι η αφαντη νοκια. αλλα μηπως ειναι αυτη που κινει ολοα τα νηματα του παιχνιδιου για να μας κραταει στη μπριζα?;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 εχεις δικιο σε οσα λες. αυτο που δεν ανεφερες ειναι οτι πολλοι απο εμας (και εγω ) το παιρνουν και για την υποστηριξη (αναβαθμισεις λογισμικου, service κτλ). Για να το αναλυσω περισσοτερο εγω παιρνω κινητο με καλο hardware (κατι που δεν αλλαζει μελλοντικα) και περιμενω καλυτερο software (που βελτιωνεται μελλοντικα). Καλο hardware χωρις καλο software ειναι μερα χωρις ηλιο. Πολύ καλά τα λες και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κινητά αλλά για οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία, δείτε και τι γίνεται σε ανταγωνιστικές φίρμες όπου βελτιώσεις και δυνατότητες διαφημίζονται και ανακοινώνονται από τις ίδιες τις εταιρείες.Πολύ καλά τα λες και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κινητά αλλά για οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία, δείτε και τι γίνεται σε ανταγωνιστικές φίρμες όπου βελτιώσεις και δυνατότητες διαφημίζονται και ανακοινώνονται από τις ίδιες τις εταιρείες. Φυσικα μετραει πολυ η υποστηριξη αλλα ρε παιδια το κινητο ειναι μολις 4 μηνων ας ηρεμισουμε λιγο και θα ερθουν και οι αναβαθμισεις. Μην ακουτε την καθε παπ@@@ που αναιβαζει ο καθενας για το ποτε θα βγουν οι αναβαθμισεις και τι θα περιλαμβανουν. Λες και ειμαστε χθεσινοι με τη νοκια.:p.Μονο οταν τις κατεβασουμε στο κινητο μας θα δουμε. Δε παιζει να μη στηριχτει μια συσκευη που εχει πουλησει σαν τρελη εκτος αν θελει να αυτοκτονησει η νοκια. Το ολο σκεπτικο μου στο προηγουμενο post ειναι οτι καλο εναι να χαρουμε την συσκευη οπως την εχουμε και με το καλο να ερθουν οι αναβαθμισεις για να δουμε κατι καλυτερο, οχι ομως να ''ζουμε" μονο γι' αυτες!:shifty: Το χρονικό διάστημα το οποίο αναφέρεις είναι πολύ μεγάλο, η τεχνολογία προχώρησε και είναι αδιανόητο να κρατάνε φάσεις beta για μήνες, αυτό το κακόμοιρο το swype είναι σε αυτή τη φάση από τον Αύγουστο και σε άλλη πλατφόρμα είχαν βγει τα ελληνικά από τον Ιούλιο μαζί με την τελική έκδοση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-cDh8WSo3HA]YouTube - Nokia N8 firmware v013.015 ITALIANO PR1.1[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 αντε πλησιαζει επιτελους. να ηξερα και ιταλικα θα ηταν καλυτερο. μιλαμε για λιγες μερες ακομα?:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts