zerv_5800 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Εχουμε νεωτερα σχετικα με το προβλημα των αποχρωσεων στην οθονη?Ενα αλλο προβλημα που παρατηρησα ειναι στο πανω καπακι στην μερια πανω απο την καμερρα οταν το πιεσω ελαφρα ακουω ενα ηχο σαν κλικ,το εχει παρατηρησει κανενας? Μπράβο ρε φίλε εγώ το παρατήρησα από την πρωτη σχεδόν στιγμή που το πήρα και το εχω από αρχές νοέμβρη.Δεν είχα πει κάτι γιατί κανείς δεν το είχε αναφέρει.Βέβαια μου το κάνει ακόμη και είναι λίγο σπαστικό χωρίς μετά από 4 μήνες σχεδόν να έχει γίνει χειρότερο..Άραγε μπορούμε να το φτιάξουμε? Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Όσω αναφορά τη μπαταρία του έκανα μια δοκιμή... Κράτησε σχεδόν 8 μέρες!!!! Πως; Αποφάσισα να το δουλεύω ελάχιστα,ανα ημέρα, 4-5 κλήσεις του 3λέπτου, 4-5 sms, 1-2 φορές update το καιρό, και αρκετές "ματίες" για τυχόν κλήσεις-μηνήματα. Το βράδυ το έκλεινα,σχεδον 7ωρο και λειτουργούσαν στο "παρασκύνιο" οι φούσκες. Προσωπικά είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένως!!! :) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Όσω αναφορά τη μπαταρία του έκανα μια δοκιμή... Κράτησε σχεδόν 8 μέρες!!!! Πως; Αποφάσισα να το δουλεύω ελάχιστα,ανα ημέρα, 4-5 κλήσεις του 3λέπτου, 4-5 sms, 1-2 φορές update το καιρό, και αρκετές "ματίες" για τυχόν κλήσεις-μηνήματα. Το βράδυ το έκλεινα,σχεδον 7ωρο και λειτουργούσαν στο "παρασκύνιο" οι φούσκες. Προσωπικά είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένως!!! :) αν το βαλεις και σε εξοικονομηση θα δεις οτθι πραγματικα η μπαταρια πεταει. το εχω βαλει σε εξοικονομηση με αντιστοιχη χρηση και δεν θυμαμαι ποσες μερες μου κρατησε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλημέρα. Όσα μηνύματα είχαν σχέση με την εφαρμογή bubbles μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Symbian^3. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 αν το βαλεις και σε εξοικονομηση θα δεις οτθι πραγματικα η μπαταρια πεταει. το εχω βαλει σε εξοικονομηση με αντιστοιχη χρηση και δεν θυμαμαι ποσες μερες μου κρατησε Εγω το φώρτισα χθες 6 το πρωι και το έχω στην εξοικονομηση και η μπαταρία ειναι ακόμα full.... :rolleyes::rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Εγω το φώρτισα χθες 6 το πρωι και το έχω στην εξοικονομηση και η μπαταρία ειναι ακόμα full.... :rolleyes::rolleyes: στην εξοικονομηση ενεργεις πραγματικα μπορει να δεις παρα πολλες μερες το κινητονα λειτουργει χωρις φορτιση. γενικα απο την αρχη που το πηρα εδω και 4 μηνες η μπαταρια τα παει παρα πολυ καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω παραμετροποίηση στις δύο από τις τρείς οθόνες που έχει το κινητό, αλλά τα widget που βγάζει είναι λίγα και συγκεκριμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω στις οθόνες; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αν δεν μπορείς να βάλεις ότι χρειάζεσαι και ότι γουστάρεις, τότε ποιό το νόημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω παραμετροποίηση στις δύο από τις τρείς οθόνες που έχει το κινητό, αλλά τα widget που βγάζει είναι λίγα και συγκεκριμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω στις οθόνες; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αν δεν μπορείς να βάλεις ότι χρειάζεσαι και ότι γουστάρεις, τότε ποιό το νόημα; τι widget θελεις να βαλεις και δεν τα βρισκεις? γενικα μονο ειδεισιογραφικα και καιρο βαζεις . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkn8 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Παιδιά καλημέρα. Προσπαθώ να κάνω παραμετροποίηση στις δύο από τις τρείς οθόνες που έχει το κινητό, αλλά τα widget που βγάζει είναι λίγα και συγκεκριμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω στις οθόνες; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αν δεν μπορείς να βάλεις ότι χρειάζεσαι και ότι γουστάρεις, τότε ποιό το νόημα; Θα βάλεις το “widget” συντομεύσεις και μετά θα ορίσεις στις συντομεύεις ότι εφαρμογή θέλεις. Το ίδιο ερώτημα είχα και εγώ στην αρχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Θα βάλεις το “widget” συντομεύσεις και μετά θα ορίσεις στις συντομεύεις ότι εφαρμογή θέλεις. Το ίδιο ερώτημα είχα και εγώ στην αρχή. Καλά μιλάμε αυτό δεν υπάρχει!! Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ με τίποτα αυτό. Όντως έτσι μπορείς να βάλεις τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkn8 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Έχω ένα Ν8 με Βουλγαρικό product code. Αυτός που μου το έφερε, επειδή δουλεύει σε εταιρία κινητής είχε φροντίσει και είχαν βάλει την Ελληνική γλώσσα. Κάνω update σε PR1.1 μέσω Ovi Suite και χάνω τα Ελληνικά. (δυστυχώς δεν διαβάζω συχνά το forum). Βέβαια ότι είναι ήδη γραμμένο σε ελληνικά (πχ επαφές) το βγάζει κανονικά. Ρώτησα σε Nokia care και μου ζήτησαν 16 ευρώ για να μπει το Ελληνικό firmware και θα χάσω και όλα τα δεδομένα (τα έχω βέβαια backup μέσω Ovi Suite). Είδα βέβαια ότι υπάρχουν στο forum και οδηγίες για να το κάνει κάποιος μόνος του. Μήπως υπάρχουν τίποτα σχόλια γι αυτές τις οδηγίες από αυτούς που το έχουν κάνει? Κάτι που ίσως δεν έχει γραφτεί, κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξει κάποιος? Εφαρμογές που έχω κατεβάσει από ovi store και έχουν εγκατασταθεί υπάρχουν κάπου να τις σώσω ως εκτελέσιμα αρχεία και να μην χρειαστεί να ξανακατεβάσω? Επειδή έτσι και αλλιώς με ενδιαφέρει μόνο το πληκτρολόγιο και όχι το μενού, μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Ελληνικό πληκτρολόγιο? Ευχαριστώ. Υ.Γ. δεν είδα και καμιά σημαντική διαφορά/βελτίωση με την PR1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Έχω ένα Ν8 με Βουλγαρικό product code. Αυτός που μου το έφερε, επειδή δουλεύει σε εταιρία κινητής είχε φροντίσει και είχαν βάλει την Ελληνική γλώσσα. Κάνω update σε PR1.1 μέσω Ovi Suite και χάνω τα Ελληνικά. (δυστυχώς δεν διαβάζω συχνά το forum). Βέβαια ότι είναι ήδη γραμμένο σε ελληνικά (πχ επαφές) το βγάζει κανονικά. Ρώτησα σε Nokia care και μου ζήτησαν 16 ευρώ για να μπει το Ελληνικό firmware και θα χάσω και όλα τα δεδομένα (τα έχω βέβαια backup μέσω Ovi Suite). Είδα βέβαια ότι υπάρχουν στο forum και οδηγίες για να το κάνει κάποιος μόνος του. Μήπως υπάρχουν τίποτα σχόλια γι αυτές τις οδηγίες από αυτούς που το έχουν κάνει? Κάτι που ίσως δεν έχει γραφτεί, κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξει κάποιος? Εφαρμογές που έχω κατεβάσει από ovi store και έχουν εγκατασταθεί υπάρχουν κάπου να τις σώσω ως εκτελέσιμα αρχεία και να μην χρειαστεί να ξανακατεβάσω? Επειδή έτσι και αλλιώς με ενδιαφέρει μόνο το πληκτρολόγιο και όχι το μενού, μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Ελληνικό πληκτρολόγιο? Ευχαριστώ. Υ.Γ. δεν είδα και καμιά σημαντική διαφορά/βελτίωση με την PR1.1 οι εφαρμογες θα πρεπει να τις ξανακατεβασεις και να τις βαλεις. για πληκτρολογιο μπορεις να βαλεις το swype με το ελληνικο λεξικο και να εχεις ενα πληρες πληκτρολογιο στα ελληνικα αλλα μονο landscape. οι βελτιωσεις ειναι κυριως στην ταχυτητα και σε καποια Βugs. ουτως η αλλως αυτη η αναβαθμιση χαρακτιριστικε minor και περιμενουμε καπου τον απριλη φανταζομαι την νεα μεγαλη αναβαθμιση. και μια ερωτηση για τους πιο εμπειρους. μας εχουν μεγαλωσει το ζουμ στην εκθεση η μου φαινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 http://dailymobile.se/2011/02/28/firmware-pr-2-0-demoed-on-nokia-n8-preview/ ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 http://dailymobile.se/2011/02/28/firmware-pr-2-0-demoed-on-nokia-n8-preview/ με προλαβες εδω ειναι και το βιντεακι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 με προλαβες εδω ειναι και το βιντεακι εμενα μια χαρα μου φαινεται.φανταζομαι οτι οταν βγει θα εχουν διορθωσει και τα διαφορα κολληματα και θα ειναι κομπλε. επιτελους πιο φυσιολογικος browser.. αντε να δουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 εμενα μια χαρα μου φαινεται.φανταζομαι οτι οταν βγει θα εχουν διορθωσει και τα διαφορα κολληματα και θα ειναι κομπλε. επιτελους πιο φυσιολογικος browser.. αντε να δουμε. εχει αρκετα κολληματα αλλα ακομα ειναι δοκιμαστικο. καλο φιανεται οταν θα δωθει πιστευω να ειναι απολυτα ετοιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 εμενα μια χαρα μου φαινεται.φανταζομαι οτι οταν βγει θα εχουν διορθωσει και τα διαφορα κολληματα και θα ειναι κομπλε. επιτελους πιο φυσιολογικος browser.. αντε να δουμε. εχει αρκετα κολληματα αλλα ακομα ειναι δοκιμαστικο. καλο φιανεται οταν θα δωθει πιστευω να ειναι απολυτα ετοιμο Δεν νομίζω ότι το τελικό προϊόν θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδαμε.... (μαζί με τα κολλήματα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Δεν νομίζω ότι το τελικό προϊόν θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είδαμε.... (μαζί με τα κολλήματα). Κι εμένα κάτι βαθιά μέσα μου μου λέει πως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτό που βλέπουμε τώρα στα βίντεο! Θα το δούμε...:(! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Κι εμένα κάτι βαθιά μέσα μου μου λέει πως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτό που βλέπουμε τώρα στα βίντεο! Θα το δούμε...:(! γιατι ρε παιδια τετοια απογοητευση? ενταξει δεν μας εχουν δωσει και αναβαθμιση (οχι betalabs) που να εχει τοσα κολληματα. τωρα αν καποιοι δεν ξερουν να αναβαμισουν η βαζουν οτι βρουν στο κινητο τους ειναι αλλο θεμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 με προλαβες εδω ειναι και το βιντεακι Άντε επιτέλους ένας πιο φυσιολογικός browser.. Φέρνει λίγο opera.. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 νεος κατοχος του Ν8.τι πρεπει να κανω για να κραταει η μπαταρια περισσοτερο?εχω την pr 1 πανω. Καταρχήν πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση στην PR 1.1. Αν έχεις ελληνική συσκευή (το καταλαβαίνεις αν το βιβλίο χρήσης είναι στα ελληνικά) την κάνεις όπως θέλεις (μέσω Ovi Suite ή μέσω Wi-fi) ενώ αν είναι παραεισαγωγής, μόνο μέσω wi-fi. Για την αυτονομία, θα διαβάσεις το How can I prolong the battery life on my Nokia N8 device. Τέλος, πήγαινε στην εφαρμογή Ενημέρωση Λογισμικού, και εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 ελληνικο κοσμοτε ειναι.το πηγα σε nokia care περασαν τη pr 1.1 την μαμα νοκια μου εβγαλαν το myview.μου κραταει 2 μερες γεματες με 3 ωρες τηλ.καμια 100 μνμ κανενα 20 λεπτο wifi και πολυ ψαξιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ!Έχω το Ν8 από τον Νοέμβριο καί ειλικρινά το λατρεύω.Ωστόσο,το τελευταίο 15ήμερο μου έχει κάνει 3-5 επανεκκινήσεις κυρίως κατά την χρήση του ίντερνετ έχω παλιότερα δεν έκανε γενικά πουθενά.Έχει κανείς καμμία ιδέα για το τί μπορεί να τις προκαλεί;Θα πρέπει να ανησυχήσω για βλάβη του επεξεργαστή;Σημειωτέο πώς προχθές ο πομπός του έπαιζε επί 5 συνεχείς ώρες χωρίς διακοπή σε πάρτυ καί πρόβλημα κανένα!Τί μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Το πιθανότερο είναι κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες προκαλεί τις επανεκκινήσεις. Δοκίμαζε να βγάζεις εφαρμογές που έβαλες τελευταία καθώς και αυτές που δεν χρησιμοποιείς και αν δεν στρώσει, δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τελευταία λύση το hard reset ή το φλασάρισμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ!Έχω το Ν8 από τον Νοέμβριο καί ειλικρινά το λατρεύω.Ωστόσο,το τελευταίο 15ήμερο μου έχει κάνει 3-5 επανεκκινήσεις Και εμένα άψογο το Ν8 μέχρι που πριν 3 μέρες νομίζω πόσταρα εδω οτι μου έκανε 3 επανεκκινήσεις σε 1 πρωί. Ετοιμαζόμουν για φορμάτ αλλα σκέφτηκα να βγάλω κάτι άχρηστες εφαρμογές που τρέχαν και όλα οκ πλέον. 'Αρχισε να βγάζεις πράγματα που δεν χρησιμοποιείς και κυρίως αυτά που τρέχουν πάντα. πχ battery monitor , nokia bubbles, spb shell.. και τσέκαρε πως πάει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts