Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω ασχοληθεί με φίνιξ αλλα υποθέτω δεν ειναι τίποτα δύσκολο. Θα χάσω όβι μάπς, κατάστημα κτλ? Αποτι ξέρω με την 1.1 δεν χάνω τπτ τέτοιο σωστά?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω ασχοληθεί με φίνιξ αλλα υποθέτω δεν ειναι τίποτα δύσκολο. Θα χάσω όβι μάπς, κατάστημα κτλ? Αποτι ξέρω με την 1.1 δεν χάνω τπτ τέτοιο σωστά?

οχι δεν χανεις με το φοινιξ, με το hard reset χανεις. Το φοινιξ στα περναει ολα οπως απο το εργοστασιο. ΜΗΝ το κανεις χωρις UPS . Ακολουθα τις οδηγιες της πρωτης σελιδας και θα σαι ενταξει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Από την στιγμή που θα κάνεις refurbish με phoenix θα είναι το κινητό όπως το έβγαλες από το κουτί του αλλά με την PR 1.1 έκδοση. Η PR 1.1 έχει εγκατεστημένα και τα 3 παιχνίδια στον σκληρό και το μόνο που χρειάζεται να εγκαταστήσεις από updates είναι τα θέματα, το update για το video, to update του ovi store, του ovi maps και του top apps. Aααα και το χθεσινό update για την εύρεση.

οχι δεν χανεις με το φοινιξ, με το hard reset χανεις. Το φοινιξ στα περναει ολα οπως απο το εργοστασιο. ΜΗΝ το κανεις χωρις UPS . Ακολουθα τις οδηγιες της πρωτης σελιδας και θα σαι ενταξει.

Γιατί να μην το κάνει χωρίς UPS ???????? Το έχεις ξαναπεί αλλά δεν σε ρώτησα ....Ακόμα και το ρεύμα να πέσει και να μετατραπεί το κινητό σε τούβλο, το επαναφέρεις πανεύκολα με το phoenix !!!! Το δικό μου πχ το επανέφερα για πλάκα όταν κόλλησε το phoenix !! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο....

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Από την στιγμή που θα κάνεις refurbish με phoenix θα είναι το κινητό όπως το έβγαλες από το κουτί του αλλά με την PR 1.1 έκδοση. Η PR 1.1 έχει εγκατεστημένα και τα 3 παιχνίδια στον σκληρό και το μόνο που χρειάζεται να εγκαταστήσεις από updates είναι τα θέματα, το update για το video, to update του ovi store, του ovi maps και του top apps. Aααα και το χθεσινό update για την εύρεση.

Γιατί να μην το κάνει χωρίς UPS ???????? Το έχεις ξαναπεί αλλά δεν σε ρώτησα ....Ακόμα και το ρεύμα να πέσει και να μετατραπεί το κινητό σε τούβλο, το επαναφέρεις πανεύκολα με το phoenix !!!! Το δικό μου πχ το επανέφερα για πλάκα όταν κόλλησε το phoenix !! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο....

Σε 1 χρόνο αυτά, στην 3.0, μη βιάζεσαι. Προς το παρόν δεν είναι παρά εικόνες στο Photoshop.

Άσε που φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα θα είναι downgrade αντί για upgrade. Είπε κάτι ο Elop. "We will bring a new UI to Symbian, to ease the transition to WP". Αν σκοπός του είναι να διευκολύνει τη μετάβαση στα WP, ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι να αφαιρέσει λειτουργίες από το Symbian. :whistle:

GeorgeChios :ενταξει, επειδη εδω μεσα πριν καιρο ενας δηλωσε πως δεν μπορεσε να το επαναφερει με τον φοινικα,για αυτο του λεω να προσεχει για να εχει! Στο κατω κατω καλυτερα να ναι προετοιμασμενος.. Μονο το αγχος και το σφιξιμο που τρως οταν γινεται brick φτανει :p . Να σου πω, αφου του κανα το φλασαρισμα(ολα καλα πηγαν) δεν μου βγαλε το update τo χθεσινο, ουτε το asphalt . Επισης μου βγαζε πως δεν εχω εγκαταστησει το NFS HD ενω ηταν μεσα(βεβαια το εκανα ενα uninstall kai re-install και ολα οκ μετα) . Οσον αφορα το Οvi maps δεν μου βγαζει απο μονο του το ovi suite να το κανω update(ενω μου το βγαλε μονο του πριν το φλασαρισμα).Θελει παλι φλασαρισμα, πηγε κατι στραβα η απλα το asphalt δεν το δινουν αλλο και ηταν για λιγες μερες?

terrestial : χαχαχαχαχα, οντως... μονο με downgrade... αλλωστε σε λιγο λογικα θα χρειαζεται και ο μεσος user να γνωριζει απο φοινικα μιας και με τα updates της ΝΟΚΡΟΣΟΦΤ θα κινδυνευουμε καθε φορα να μας μενει στον τοπο :p

:protest::knife:elop:protest:

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Το NFS στο βγάζει γιατί η PR1.1 έχει την έκδοση 1.06 ενώ το ovi suite την 1.05. Το asphalt όντως δεν το βγάζει ποια όπως δεν βγάζει και τα άλλα 2 προγράμματα που κατά λάθος η Nokia τα έβαλε για όλη την Ευρώπη ενώ έπρεπε να τα δώσει σε συγκεκριμένες αγορές μόνο. Μπορείς να το βρεις και να το εγκαταστήσεις. Το Ovi maps 3.06 το κατεβάζεις από το ovistore.

Κάτι άλλο. Το update για την εύρεση στο βίντεο που είδα είχε μέγεθος ~1300 ΚΒ ενώ εγώ είδα χθες 2357ΚΒ. Γιατί ???? Αααα και έκανε ~10 λεπτά να εγκατασταθεί

Edited by GeorgeChios

Το NFS στο βγάζει γιατί η PR1.1 έχει την έκδοση 1.06 ενώ το ovi suite την 1.05. Το asphalt όντως δεν το βγάζει ποια όπως δεν βγάζει και τα άλλα 2 προγράμματα που κατά λάθος η Nokia τα έβαλε για όλη την Ευρώπη ενώ έπρεπε να τα δώσει σε συγκεκριμένες αγορές μόνο. Μπορείς να το βρεις και να το εγκαταστήσεις. Το Ovi maps 3.06 το κατεβάζεις από το ovistore.

Κάτι άλλο. Το update για την εύρεση στο βίντεο που είδα είχε μέγεθος ~1300 ΚΒ ενώ εγώ είδα χθες 2357ΚΒ. Γιατί ???? Αααα και έκανε ~10 λεπτά να εγκατασταθεί

ενταξει, το χω βρει και σπασμενο το asphalt ,απλα ειπα μηπως κατι δεν πηγε καλα στο φλασαρισμα. Και το ovi maps το βαλα απο ovi store απλα ειπα μπας και δεν το βγαλε λογω καποιου προβληματος στο φλασαρισμα(γιατι πριν μου το βγαζε σαν update). thanks :)

:protest::knife:elop:protest:

Oneplus 5 - 128GB

Αν εχεις UPS γιατι να μην το κανεις? Γιατι να ρισκαρεις 1 στις 100 να μην επαναφερεται?! Καλυτερα να προσεχεις παρα να ρισκαρεις χωρις λογο!

Επειδη εχω λιγο μπερδευτει.. Επειδη εχω βαλει απειρα applications και θελω λιγο να το καθαρισω το κινητο, υπαρχει τροπος να σβησω τα παντα (οσον αφορα τα applications) χωρις να χρειαζεται να ξανακανω install το ovi ? Τα qt καλυτερα να τα βγαλει.... Για την ωρα δεν βλεπω πολλα applications με qt και φυσικα δημιουργει θέματα με το ovi store...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Και εγώ τώρα ένα ξεσκαρτάρισμα έκανα, καμιά 10 εφαρμογές/παιχνίδια (2 τρέχαν συνέχεια). Εβαλα να τρέχουν 2 παιχνίδια , μουσική,εικόνες,τουίτερ, κάτι φλασάκια, κάμερα ενεργή και πήρα και τηλ συχρόνως και δεν έκανε ριστάρτ. Οπότε το θέμα refurbish το αφήνω προς το παρόν , μιας και μου έβγαζε και κάτι τρελά και θέλει ψάξιμο.

H PR 1.1 της Cosmote πάντως έχει την αναβάθμιση αναζήτησης ενσωματωμένη...

ναι παιδια και εμενα την έχει την αναβάθμιση αναζήτησης ενσωματωμένη μετα την pr 1.1 και δεν ειναι cosmote

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως σε μερικούς χάνονται οι βιβλιοθήκες Qt και σε άλλους όχι μετά το hard format! Μιλάω για όσους έχουν περασμένη την PR.1

Σε εμένα ας πούμε δεν χάθηκαν, παρά μόνο τα αρχεία που ήταν περασμένα στον E: (φόντα, βίντεο κλπ.) τα οποία πέρασα ξανά εύκολα.

Οι βιβλιοθήκες δεν χάνονται στην 1.1 το δοκίμασα και εγώ. Παρόλα αυτά χάθηκαν όλα τα υπόλοιπα από τον σκληρό (φωτογραφίες, μουσική, προγράμματα κτλ κτλ)

Edited by mirrorofsorrow

βλεπω μεγαλο ενδιαφερον με το hard reset. μαλλον εχετε φορτωσει το κινητο με ενα καρο εφαρμογες και ψαχνετε ευκολο τροπο να τις ξεφορτωθειτε? δεν ξερω ποια ειναι τα ρισκα που μπορει να παιρνεις με αυτη τη διαδικασια αλλα δεν ειναι καπως βαρια? ερωτηση κανω

βλεπω μεγαλο ενδιαφερον με το hard reset. μαλλον εχετε φορτωσει το κινητο με ενα καρο εφαρμογες και ψαχνετε ευκολο τροπο να τις ξεφορτωθειτε? δεν ξερω ποια ειναι τα ρισκα που μπορει να παιρνεις με αυτη τη διαδικασια αλλα δεν ειναι καπως βαρια? ερωτηση κανω

Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα γνωστης δεν νομιζω οτι το hard reset οπωσδηποτε πρεπει να το κανουμε και κατα ποσο πρακτικα χρειαζεται εκτος αν καποιος στο n8 εχει τρελα bug και εφαρμογες που κολλανε!!!

Εβαλα και εγω τελικα την αναβαθμιση αναζητησης απο το μενου ενημερωση λογισμικου και ειναι σουπερ σου λυνει τα χερια!!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Λοιπόν βλέποντας στο task man κάποια proccesses που τρώνε αρκετή μνήμη και κάποια άγνωστα, θα ρωτήσω μήπως ξέρετε να μου πείτε τι είναι:

1.sconsyncserver.exe 11.46kb ?

2.sconpcconnserver.exe 42.36kb ?

3.csserver.exe 27.2kb ?

4.wrtdownloadmgtserver.exe 24.18kb ?

5.wrtserviceresolver.exe 23.87kb ?

6.qsfwdatabasemanagerserver.exe 74.81kb ?

7.ODNPserver_0x2001A983.exe 170.71kb ?

8.s2gvariantserv.exe 44.48kb ?

9.SPBweatherwidget 215.89kb (γνωστό και έφυγε..)

10.taskman 94.20kb (γνωστό)

11.SygicSmsWatch.exe 96.23kb (αυτό είναι που περιμένει μήνυμα τοποθεσίας άλλης συσκευής με sygic?)

12.bubblelock 634.48kb (Το γνωστό βαρύ αλλά ωραίο bubblelock)

Edited by Moralas

Εβαλα και εγω τελικα την αναβαθμιση αναζητησης απο το μενου ενημερωση λογισμικου και ειναι σουπερ σου λυνει τα χερια!!! ;);)

Δηλαδή ρε παιδί πως την χρησιμοποιεις την εφαρμογή αναζήτησης γιατι εγω μόλις την περασα κανω κ αναβάθμιση στους χάρτες κ δεν προλαβα να δω κατι αξιοσημείωτο...

Απο το widget μήπως ???

Με το κλασικό best taskman.. Παρατεταμένο πάτημα κουμπί μενού, αστεράκια, processes.

Μαλιστα και γω μ αυτο βλεπω 6 process να τρεχουν,με το Active File γινετε χαμος παρα πολλα τρεχουν πισω,ποιο λεει την αληθεια? μαλλον το 2ο,και κατι αλλο βαζοντας το Sygic 8.24 σταματησε να τρεχει επιτελους το SMS watch που το κλεινα καθε φορα manual για να μη τρωει μνημη...

Jason the Greek

Μαλιστα και γω μ αυτο βλεπω 6 process να τρεχουν,με το Active File γινετε χαμος παρα πολλα τρεχουν πισω,ποιο λεει την αληθεια? μαλλον το 2ο,και κατι αλλο βαζοντας το Sygic 8.24 σταματησε να τρεχει επιτελους το SMS watch που το κλεινα καθε φορα manual για να μη τρωει μνημη...

To 8.24 είναι το τελευταίο? Αν είναι να το βάλω και εγώ. Μη βγαίνουμε offtopic όμως, σκοπός μου είναι να μειώσω τα "περιττά" prosesses του Ν8.

εμένα μου την έβγαλε αλλά δεν εχω καταφέρει ποτέ να κάνω αναβάθμιση οτα. Την big screen την έκανα μόνος μου αλλά την άλλη τζίφος. Προσπάθησε να την κάνει αλλά όλες τις φορές αποτυχία. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να την κάνω με άλλο τρόπο;

τελικά εγώ την είχα την αναζήτηση από πριν. Έβαλα και την big screen μόνος μου και γι'αυτο μάλλον δεν μου την κάνει την αναβάθμιση από το κινητό. Ή έτσι ελπίζω

Μια συμβουλή σε όσους πήραν το Ν8 και τους βγάζει μήνυμα "εισάγετε την sim".

Από την πρώτη μέρα που το είχα στα χέρια μου, μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Έβγαλα-ξανάβαλα την sim και όλα καλά μέχρι την επόμενη μέρα που εμφανίστηκε και πάλι το σφάλμα. Ξανά βγάλε-βάλε. Την τρίτη μέρα το ίδιο βιολί. Και πάνω που απελπίστηκα γιατί δεν ήξερα αν φταίει το τηλέφωνο ή η sim (πιο πιθανό φταίχτη είχα το τηλέφωνο), μου λέει ένα φιλαράκι να κάνουμε ένα δοκιμασμένο κολπάκι. Να "καθαρίσουμε" την επιφάνεια της sim με μια γόμα! Και όντως το κόλπο έπιασε και επί κάποιες μέρες τώρα δεν έχω ξαναδεί αυτό το μήνυμα! (φτου μην το ματιάσω! :X )

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Μια συμβουλή σε όσους πήραν το Ν8 και τους βγάζει μήνυμα "εισάγετε την sim".

Από την πρώτη μέρα που το είχα στα χέρια μου, μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Έβγαλα-ξανάβαλα την sim και όλα καλά μέχρι την επόμενη μέρα που εμφανίστηκε και πάλι το σφάλμα. Ξανά βγάλε-βάλε. Την τρίτη μέρα το ίδιο βιολί. Και πάνω που απελπίστηκα γιατί δεν ήξερα αν φταίει το τηλέφωνο ή η sim (πιο πιθανό φταίχτη είχα το τηλέφωνο), μου λέει ένα φιλαράκι να κάνουμε ένα δοκιμασμένο κολπάκι. Να "καθαρίσουμε" την επιφάνεια της sim με μια γόμα! Και όντως το κόλπο έπιασε και επί κάποιες μέρες τώρα δεν έχω ξαναδεί αυτό το μήνυμα! (φτου μην το ματιάσω! :X )

η απλα παιρνεις μια καινουργισα νεας τεχνολογιας και δεν χριεαζεσαι γομες.

καλημερα παιδια.υπαρχει ρυθμιση που να καλιμπραρετε η οθονη της συσκευης; εχω μια ταπετσαρια βαλει, που εχει μαυρο κ πορτοκαλι φοντο.στην πανω μερια της οθονης ομως στην ακρη, ψιλοφαινετε αλλος φωτισμος!!κουλά πραγματα.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλημερα παιδια.υπαρχει ρυθμιση που να καλιμπραρετε η οθονη της συσκευης; εχω μια ταπετσαρια βαλει, που εχει μαυρο κ πορτοκαλι φοντο.στην πανω μερια της οθονης ομως στην ακρη, ψιλοφαινετε αλλος φωτισμος!!κουλά πραγματα.

δεν νομιζω οτι υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα μπορουσε να ψιλοδιορθωθει και το θεμα της κοκκινιλας. για δες την φωτο που εβαλες σε σχεση με το θεμα που χρησιμοποιειες. πηγαινε απο την εκθεση να ορισεις την φωτο σαν φοντο για να βαλεις εσυ τις διαστασεις που θελεις

δεν νομιζω οτι υπαρχει γιατι αν υπηρχε θα μπορουσε να ψιλοδιορθωθει και το θεμα της κοκκινιλας. για δες την φωτο που εβαλες σε σχεση με το θεμα που χρησιμοποιειες. πηγαινε απο την εκθεση να ορισεις την φωτο σαν φοντο για να βαλεις εσυ τις διαστασεις που θελεις

Ολα ενταξει.ειχες δικαιο.η φωτο ειχε προβλημα!!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημέρα σε όλους,

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει στο USB OTG ασύρματο πληκτρολογιο-ποντικι(wireless desktop); όταν το συνδέω το βλέπει αμέσως δουλευει για λίγο και μετα κολλάει το τηλ δουλεύει κανονικά με touch η σύνδεση με το ποντίκι κολλάει.και αν το βγάλεις και το ξαναβάλεις δουλύει πάλι για λιγο.

ένα άλλο "πρόβλημα" που έχω είναι στο στην ενημέρωση λογισμ στις εφαρμογές έχω περάσει κανονηκά το midnight theme και μου το βγάζει διαθέσιμο για κατέβασμα φυσικά δεν γινεται ποτε η εγκατάσταση, το ερώτημα είναι πώς μπορω να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκατασστήσω(για να φυγει από την μέση). και κάτι τελευταίο την ενημέρωση για το quick search την βλέπεται όλοι; όποιος μπορει ας βοηθήσει. Ευχαρηστώ!

Symbian dead and i like it!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...