taliban Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Γράφει στις λεπτομέρειες τις αναβάθμισης ;) που τις βλέπεις τις λεπτομέρειες αναβάθμισης? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εχω ενα Ν8 απο O2 Γερμανιας και θελω να βαλω ελληνικα στο μενου και σαν γλωσσα. Πως μπορω να το κανω?? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) σε σχέση με το Ε63 που έχω τώρα, θα μου λείψει σίγουρα η λειτουργία του φακού... Δε θα σου λείψει. Βάλε qtorch και δουλέυει με την οθόνη που φωτίζει μάλλον πιο δυνατά από ότι οι παλιές συσκευές. Δε θα απογοητευτείς. Αναβαθμίζεται το widget αναζήτησης από ότι κατάλαβα με το τελευταίο software update? Πολύ γρήγορη η αναζήτηση πάντως πλέον. Edited February 23, 2011 by Moralas monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 που τις βλέπεις τις λεπτομέρειες αναβάθμισης? Πατάς (i) πρίν την αναβάθμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 η ενημερωση ειναι ΟΤΑ η μεσω ovisuite? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 η ενημερωση ειναι ΟΤΑ η μεσω ovisuite? ota εγω την περασα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παιδια εμενα ειχε product key ελλαδας και ΟΤΑ μου χε βγαλει οτι update ειχαν βγει ακομα και αυτα τα 2 τελευτακα για το ραδιοφωνο και το deutche κατι. Το φλασαρα γιατι επρεπε και μετα δεν μου βγαλε ουτε το asphalt, ουτε τα 2 (αχρηστα ΟΤΑ για το ραδιο) , ουτε αυτο που μου λετε σημερα. Τι εγινε? :protest::knife:elop:protest: Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Να η νέα μικρή αναβαθμισούλα...Αν και δεν μου την έβγαλε ακόμα δείτε τι κάνει εδώ: http://mynokiablog.com/2011/02/23/nokia-n8-mini-software-update-quick-search-update/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 βρηκα n8 2 μηνων αλλα με αγγλικο μενου απο εξπανσυς 230 ευρω.αξιζει?θα εχω εγγυηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 βρηκα n8 2 μηνων αλλα με αγγλικο μενου απο εξπανσυς 230 ευρω.αξιζει?θα εχω εγγυηση? αμα ειναι αυθεντικο και οχι κινεζικο ναι θα εχεις κανονικα... απλα κοιτα μηπως εχει καποιο προβλημα, τιποτα χτυπηματα κτλ κτλ γιατι με φαινεται πολυ χαμηλη τιμη... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ειχα βρει σφραγισμενο ελληνικο 280 ευρω απλα ο πωλητης δεν απανταει καθολου στα μνμ ποια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Δε θα σου λείψει. Βάλε qtorch και δουλέυει με την οθόνη που φωτίζει μάλλον πιο δυνατά από ότι οι παλιές συσκευές. Δε θα απογοητευτείς. Αναβαθμίζεται το widget αναζήτησης από ότι κατάλαβα με το τελευταίο software update? Πολύ γρήγορη η αναζήτηση πάντως πλέον. αν βαλεις το bubbles απο το nokia beta labs, εχει bubble με φακο ;) Εκανα το update αλλα δεν καταλαβα τι αλλαξε! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εχω ενα Ν8 απο O2 Γερμανιας και θελω να βαλω ελληνικα στο μενου και σαν γλωσσα. Πως μπορω να το κανω?? Ευχαριστω. Καμμια ιδεα παιδια;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εχω ενα Ν8 απο O2 Γερμανιας και θελω να βαλω ελληνικα στο μενου και σαν γλωσσα. Πως μπορω να το κανω?? Ευχαριστω. Καμμια ιδεα παιδια;;; Ακολούθησε τον παρακάτω τρόπο Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Να η νέα μικρή αναβαθμισούλα...Αν και δεν μου την έβγαλε ακόμα δείτε τι κάνει εδώ: http://mynokiablog.com/2011/02/23/nokia-n8-mini-software-update-quick-search-update/ εμένα μου την έβγαλε.... αλλα τι κάνει ακριβώς???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris77 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 εμένα μου την έβγαλε αλλά δεν εχω καταφέρει ποτέ να κάνω αναβάθμιση οτα. Την big screen την έκανα μόνος μου αλλά την άλλη τζίφος. Προσπάθησε να την κάνει αλλά όλες τις φορές αποτυχία. Ξέρει κάνεις αν μπορώ να την κάνω με άλλο τρόπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 αν βαλεις το bubbles απο το nokia beta labs, εχει bubble με φακο ;) Α ναι? Νόμιζα η φούσκα βγαίνει επειδή έχω το qtorch. Ωραία λοιπόν ένα πρόγραμμα λιγότερο! monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 τωρα τι ακριβως ειναι δεν ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Το ειδα ολο το βιντεο καλα η εφαρμογη τα σπαει!!!Αυριο θα ψαξω να την βαλω και εγω.Ηταν που θα αφηναν το symbian οσα ποιο πολλα μας δωσουν τοσο ποιο καλα!!!;);) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Ακολούθησε τον παρακάτω τρόπο Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής μα εδώ δέ δείχνει τα βηματα, απλα και μόνο ποια προγραμματα χρειαζονται. Δέ μπορεσα να βγαλω ακρη... δε μπορω στο φινιξ να διαλέξω τα αρχεία που κατεβασα :mad: edit : το navfirm απ'οτι καταλαβα δε το χρειαζομαστε καν παντως.... ! Edited February 24, 2011 by pateras δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ενταξει, εκανα αρκετο ψαξιμο για το overclockαρισμα του Ν8 βρηκα καποιες περιπτωσεις το εφτασαν στα 2Ghz . To χει κανει κανεις απο εσας παιδια να μας πει την εμπειρια του ? :protest::knife:elop:protest: παιδια εμενα ειχε product key ελλαδας και ΟΤΑ μου χε βγαλει οτι update ειχαν βγει ακομα και αυτα τα 2 τελευτακα για το ραδιοφωνο και το deutche κατι. Το φλασαρα γιατι επρεπε και μετα δεν μου βγαλε ουτε το asphalt, ουτε τα 2 (αχρηστα ΟΤΑ για το ραδιο) , ουτε αυτο που μου λετε σημερα. Τι εγινε? :protest::knife:elop:protest: γνωριζει κανεις γιατι δεν μου βγαζει μετα το φλασαρισμα τα updates που μου βγαζε πριν ? Επισης πανω στο θεμα του overclocking, ξερει κανεις τπτ ? :) Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) δε μου ανοιγει με τιποτα το μενου Flashing -> Firmware Update !!! γιατι ;;;; ανοιγεις τον φοινικα με δεξι κλικ "run as admin" και οταν τελειωσει το download κλεινεις το download window (πατωντας κλεισιμο, οχι το "Χ" ) . Μετα πατας το firmware update κανονικα. Ειχα ακριβως την ιδια απορια :) . Και αν στην πρωτη χρηση του φοινικα σου μπλοκαρει το προγραμμα μετα το 90% μην πανικοβληθεις, ας το και θα το τελειωσει στο background. Μην το αποσυνδεσεις πριν ανοιξει το κινητο σου ! :protest::knife:elop:protest: Edited February 24, 2011 by SaintPetrouil Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Άρχισε το κινητό να κάνει αρκετά restart τελευταία.. Με το που το ζορίσω λίγο κατευθείαν. Εχω βάλει/βγάλει καμιά 100στή προγράμματα/παιχνίδια, κατά το uninstall αφήνει 'βρωμιές' όπως στον υπολογιστή? Δηλαδή θα βοηθούσε ένα hard format? Αν και θέλω να το αποφύγω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Άρχισε το κινητό να κάνει αρκετά restart τελευταία.. Με το που το ζορίσω λίγο κατευθείαν. Εχω βάλει/βγάλει καμιά 100στή προγράμματα/παιχνίδια, κατά το uninstall αφήνει 'βρωμιές' όπως στον υπολογιστή? Δηλαδή θα βοηθούσε ένα hard format? Αν και θέλω να το αποφύγω.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι flash refurbish με phoenix (και τον σκληρό δίσκο). To uninstall αφήνει κατάλοιπα στο τηλ. Έχει τύχει να κάνω uninstall σε πρόγραμμα και στο άσχετο ψάχνοντας το κινητό με το X-plore να βρω φάκελο με αρχεία μέσα από το πρόγραμμα που είχα σβήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Το πρόβλημα με το hard reset στην PR1.1 δεν είναι τόσο πολύ ότι διαγράφει και την μνήμη μαζικής αποθήκευσης, αλλά ότι διαγράφονται οι βιβλιοθήκες Qt. Ελπίζω να λυθεί σύντομα με την έλευση της PR2.0. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts