nikosvis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Το GPS του είναι κορυφαίο... μάγκα. :p Και δεν χρειάζεσαι κανένα επιπλέον πρόγραμμα, αφού έχεις το Ovi Maps. Αν έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS πιάνει σε 2 δευτερόλεπτα. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, ένα GPS χρειάζεται να έχει οπτική επαφή με τον ουρανό για να βρει το στίγμα (μιλάω για το GPS, όχι για Wi-Fi/Network positioning που το βρίσκουν και σε εσωτερικό χώρο, με αρκετά μικρότερη ακρίβεια όμως). ενταξει κλειδωσε αλλα εγω το δοκιμασα χωρισ agps, γιατι δεν ειχα καθολου καρτα sim μεσα,. να ρωτησω το agps ποσο θα χρεωνει περιπου???και χρεωνει μονο για τον λιγο χρονο που χρειαζεται να κλειδωσει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) σόρρυ για την άσχετη ερώτηση αλλά δεξι κλικ που; στο αρχειο των υποτιτλων στο πισι, το ανοιγεις με σημειωματαριο και μετα αποθηκευση ως, και αλλαζεις την κωδικοποιηση Δηλαδη αν παρεις καποιο απο τα πρασινα ,πορτοκαλι , η μπλε (που δεν εχουν γκρι κομματια) δεν θα εχεις κοκκινιλα εννοειται πως προκειται για την οθονη :P Edited February 19, 2011 by pgetsopoulos Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ενταξει κλειδωσε αλλα εγω το δοκιμασα χωρισ agps, γιατι δεν ειχα καθολου καρτα sim μεσα,. να ρωτησω το agps ποσο θα χρεωνει περιπου???και χρεωνει μονο για τον λιγο χρονο που χρειαζεται να κλειδωσει?? δεν χρεωνει και τιποτα ιδιαιτερο. ψιλοπραγατα κατι bytes κατεβαζει δηλαδη τιποτα σε κοστος. η γνωμη μου ειναι βεβαια οτι δεν το χρειαζεσαι γιατι κανονικα κλειδωνει δορυφορους σε 15-20 sec ενω με το agps σε 5 δηλαδη ασημαντη λεπτομερεια. παντως για να κλειδωσει πρεπει να βλεπει ουρανο οχι μεσα σε σπιτι. για οσους θελετε να αλλαξετε μονοι σας οθονη η να ψαχουλεψετε γενικα το κινητο στειλτε μου υπαρχουν το manual της νοκια για το ν8 σε ενα μαγαζακι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 σόρρυ για την άσχετη ερώτηση αλλά δεξι κλικ που; στο αρχειο των υποτιτλων στο πισι, το ανοιγεις με σημειωματαριο και μετα αποθηκευση ως, και αλλαζεις την κωδικοποιηση Γίνεται και μέσα από τον X-plore: Επιλέγεις το αρχείο .srt, και μετά: Menu > File > Edit > Menu > Save as unicode > Menu > Save Εννοείται ότι θα πρέπει το αρχείο βίντεο και το αρχείο .srt να έχουν ίδια ονόματα, δηλαδή να είναι της μορφής "filename.avi" και "filename.srt". Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Πραγματικά δε κατάλαβα.. Η htc τι έκανε δηλαδή σε ανάλογο πρόβλημα όπως λες? Δε μπορώ να σκεφτώ το τι κακό έχει αυτή η λύση και ας μην είμαστε πια τόσο αχάριστοι και καχύποπτοι κτλ κτλ Έλληνες! Δηλαδή επειδή δεν έχεις εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό εσύ, η νοκια πρέπει να σου αλλάξει τη συσκευή ολόκληρη ας πούμε? Όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα υπήρχε τόση γκρίνια (δε ξέρω από εσένα, γενικά λέω) και τώρα που η εταιρία που εμπιστέυτηκες τα χρήματά σου σε βγάζει ασπροπρόσωπο αναγνωρίζοντας και δίνοντας λύση στο πρόβλημα, λες ότι δεν σου κάνει αυτή η λύση.. Ναι απο μενα υπηρχε πολλη γκρινια γιατι εγω πρωτος το ανεφερα εδω μεσα,οταν οι υπολοιποι σφυρουσαν ακομα :whistle: Koιτα ας ξεκινησουμε απ το γεγονος οτι δε θα πρεπε να βγει σε τοσο μαζικη παραγωγη η συγκεκριμενη οθονη,αρα αδικως με ρωτας τι θα πρεπε να κανει η Nokia-Microkia. Ναι δεν εμπιστευομαι γιατι εχω δει κινητα να γυρναν χωρις διορθωθομενο προβλημα,γρατζουνισμενα,κακοποιημενα,με σκονη μεσα στην οθονη κτλ. Οποιος δεν εχει αναλογο θεμα,πολυ καλως θα κανει να αλλαξει την οθονη του,για να σταματησει να βλεπει τα μαυρα,κοκκινα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ενταξει κλειδωσε αλλα εγω το δοκιμασα χωρισ agps, γιατι δεν ειχα καθολου καρτα sim μεσα,. να ρωτησω το agps ποσο θα χρεωνει περιπου???και χρεωνει μονο για τον λιγο χρονο που χρειαζεται να κλειδωσει?? Γύρω στα 4KΒ όταν το ανοίγεις. Μπορείς να το δεις και από το μητρώο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ναι απο μενα υπηρχε πολλη γκρινια γιατι εγω πρωτος το ανεφερα εδω μεσα,οταν οι υπολοιποι σφυρουσαν ακομα :whistle: Koιτα ας ξεκινησουμε απ το γεγονος οτι δε θα πρεπε να βγει σε τοσο μαζικη παραγωγη η συγκεκριμενη οθονη,αρα αδικως με ρωτας τι θα πρεπε να κανει η Nokia-Microkia. Ναι δεν εμπιστευομαι γιατι εχω δει κινητα να γυρναν χωρις διορθωθομενο προβλημα,γρατζουνισμενα,κακοποιημενα,με σκονη μεσα στην οθονη κτλ. Οποιος δεν εχει αναλογο θεμα,πολυ καλως θα κανει να αλλαξει την οθονη του,για να σταματησει να βλεπει τα μαυρα,κοκκινα. Οκ παραιτούμε, αν η απάντησή σου είναι ότι δε θα έπρεπε να έχει βγει στην παραγωγή πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να πω. Εγώ πάντως θα το πάω για αλλαγή και είμαι ευχαριστημένος που αυτή η εταιρία δε με προδίδει όπως άλλες που επίσης "την πατάνε" στην παραγωγή και βγάζουν κινητά με προβληματικές κεραίες κτλ κτλ. Κάλλιστα με αυτή τη λογική η Νοκια θα μπορούσε να μου πει: "Ναι αλλά αν αγοράσεις μια μπλε θήκη σιλικόνης από τα nokia care η κοκκινίλα θα δείχνει μωβ και θα είναι ουάου!!!". Αντί αυτού όμως μου είπε ότι έχω δίκιο και να πάω να μου τη διορθώσει. Εκεί που με γειώνει με την #$%^microsoft και ξενερώνω τη ζωή μου, κάνει κάτι τέτοιες κινήσεις (αυτονόητες για τον καταναλωτή, αλλά όχι για όλους) και κερδίζει την "αγάπη" μου πάλι.. Όσο για την εμπιστοσύνη στους τεχνικούς, πολύ απλά κοιτάς το κινητό σου πριν το δώσεις, αναφέρεις ότι δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά όπου θα συμφωνήσει και ο τεχνικός, το κοιτάς και όταν το πάρεις λεπτομερειακά και τέλος. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ναι απο μενα υπηρχε πολλη γκρινια γιατι εγω πρωτος το ανεφερα εδω μεσα,οταν οι υπολοιποι σφυρουσαν ακομα :whistle: Koιτα ας ξεκινησουμε απ το γεγονος οτι δε θα πρεπε να βγει σε τοσο μαζικη παραγωγη η συγκεκριμενη οθονη,αρα αδικως με ρωτας τι θα πρεπε να κανει η Nokia-Microkia. Ναι δεν εμπιστευομαι γιατι εχω δει κινητα να γυρναν χωρις διορθωθομενο προβλημα,γρατζουνισμενα,κακοποιημενα,με σκονη μεσα στην οθονη κτλ. Οποιος δεν εχει αναλογο θεμα,πολυ καλως θα κανει να αλλαξει την οθονη του,για να σταματησει να βλεπει τα μαυρα,κοκκινα. Σε αυτό που λες ότι μερικοί δεν τα προσέχουν στο σέρβις, είναι αλήθεια. Κάποιος γνωστός μου είχε δώσει κινητό με screen protector, και του γύρισε πίσω χωρίς αυτό και με μια γρατσουνιά στην οθόνη που δεν υπήρχε! Φυσικά ζήτησε αλλαγή της οθόνης με καινούργια, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αν δεν πρόκειται για τόσο σοβαρό πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος για τέτοια ταλαιπωρία! Κατά τα άλλα πρόκειται για κορυφαία οθόνη και αρκετά ευδιάκριτη στον ήλιο. Άσε που πραγματικά δεν γρατσουνίζεται εύκολα... άλλα κινητά που είχα (touch και μη) τα πρόσεχα σαν τα μάτια μου και παρόλα αυτά γινόντουσαν μικρές γρατσουνίτσες στην οθόνη, από το καθάρισμα και μόνο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 οταν λετε για χαλια σερβις λετε τωρα στα νοκια care η alpha ? γιατι απο τους δευτερους εχω δει πολλα.. επισης για αθηνα ποιο νοκια care προτεινεται ? εγω ολα μου τα κινητα τα πηγαινω στης νεας σμυρνης και ειμαι ευχαριστημενος.. Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εβαλα σε 5 επαφες, καποιες φωτο ωστε να εμφανιζονται οταν με καλουν. η 5η εικονα που εβαλα εμφανιζεται σε ολα τα υπολοιπα τηλεφωνα που με καλουν και στα οποια δεν εχω βαλει εικονα. Την εσβησα εντελως απο τη μνημη αλλα παλι εμφανιζεται! Καμια λυση? KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ναι ετσι κανει και στο δικο μου,στο αναλογικο το μισο ημισφαιριο ψιλοκοκκινιζει,ψηφιακο ειναι οκ... Και στο δικο μου ετσι ειναι!!Νομιζω αν ειναι λιγο το προβλημα δεν αξθζει η αλλαγη γιαυτο cool ;);) Τώρα που είπατε για αναλογικό ρολόι. Όταν έχετε εγκατεστημένο το Nokia Bubbles, αλλάζει το ρολόι της προφύλαξης οθόνης από ψηφιακό σε αναλογικό; Γιατί εμένα, αν και άλλαξα το ρολόι συστήματος από ψηφιακό σε αναλογικό, στην προφύλαξη οθόνης παραμένει ψηφιακό. :what: Ναι φιλε το δειχνει ψηφιακο οχι αναλογικο!!! Δηλαδη αν παρεις καποιο απο τα πρασινα ,πορτοκαλι , η μπλε (που δεν εχουν γκρι κομματια) δεν θα εχεις κοκκινιλα Δεν εχει σημασια τι χρωμα ειναι η συσκευη αν ειναι να στο βγαλει θα στο βγαλει!! Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 δεν χρεωνει και τιποτα ιδιαιτερο. ψιλοπραγατα κατι bytes κατεβαζει δηλαδη τιποτα σε κοστος. η γνωμη μου ειναι βεβαια οτι δεν το χρειαζεσαι γιατι κανονικα κλειδωνει δορυφορους σε 15-20 sec ενω με το agps σε 5 δηλαδη ασημαντη λεπτομερεια. παντως για να κλειδωσει πρεπει να βλεπει ουρανο οχι μεσα σε σπιτι. για οσους θελετε να αλλαξετε μονοι σας οθονη η να ψαχουλεψετε γενικα το κινητο στειλτε μου υπαρχουν το manual της νοκια για το ν8 σε ενα μαγαζακι παντω τωρα οσοι λενε για το ovi maps τι να συγκρινουμε με το ndrive ? καμια σχση προτιμω ndrive κλασησ ανωτερο το θεμα ειναι πωσ δν δουλευει στο ν8, γ αυτο ρωτησα ο ηχος δεν υπαρχει,, αλλα εστειλα στην ndrive και μου ειπαν πω σε λιγο καιρο θα βγει η καινουργια εκδοση, για andoid παντωσ βγηκε η 11.06 μονο εμας μας εχουν παραπεταμενους.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 παντω τωρα οσοι λενε για το ovi maps τι να συγκρινουμε με το ndrive ? καμια σχση προτιμω ndrive κλασησ ανωτερο το θεμα ειναι πωσ δν δουλευει στο ν8, γ αυτο ρωτησα ο ηχος δεν υπαρχει,, αλλα εστειλα στην ndrive και μου ειπαν πω σε λιγο καιρο θα βγει η καινουργια εκδοση, για andoid παντωσ βγηκε η 11.06 μονο εμας μας εχουν παραπεταμενους.. θα διαφωνησουμε αλλα οπως και να εχει γουστα ειναι αυτα. για μενα ovimaps& garmin δεν συγκρινονται. τα αλλα ειναι απλες αντιγραφες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Τώρα που είπατε για αναλογικό ρολόι. Όταν έχετε εγκατεστημένο το Nokia Bubbles, αλλάζει το ρολόι της προφύλαξης οθόνης από ψηφιακό σε αναλογικό; Γιατί εμένα, αν και άλλαξα το ρολόι συστήματος από ψηφιακό σε αναλογικό, στην προφύλαξη οθόνης παραμένει ψηφιακό. :what: ναι ψηφιακο εγινε και σε εμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Φιλε μου δεν εχω καποιο λογο να πω ψεμματα. Οταν ειχε πρωτοβγει το update καπου ειχα διαβασει εδω μεσα για κατι παρομοιο αλλα δεν το ειχα ψαξει. Εχω βγαλει παρα πολλες φωτογραφιες και σε ολες (ειδικα σε αυτες που κανω τερμα zoom πριν τη ληψη) παρατηρω το ιδιο πραγμα. Οταν πας να τη δεις φαινεται λιγο χειροτερη η ποιοτητα αλλα μολις κανεις εστω και λιγο zoom καθαριζει εντελως η εικονα. Μολις ξανακανεις zoom out επανερχεται στην ιδια ποιοτητα με την αρχικη. Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Καταρχήν, να διευκρινίσω ότι όσοι σου απαντήσανε, μπερδεύτηκαν λίγο!!! Εσύ, δεν αναφέρεσαι στο πιξέλιασμα που κάνει για μερικά δευτερόλεπτα η φωτό κατά το ζουμάρισμα και το οποίο καθαρίζει μετά. Εσύ μιλάς για το ότι η φωτό είναι πιο καθαρή και λεπτομερής όταν είναι ζουμαρισμένη έστω και ελάχιστα σε σχέση με όταν είναι στο κανονικό της μέγεθος!!! Το παρατήρησα και εγώ μετά το δικό σου ποστ!!! Μικρή η διαφορά αλλά υπαρκτή!!! Θα έλεγα ότι στο κανονικό της μέγεθος, είναι ελάχιστα πιο θαμπή και καθαρίζει τελείως με το παραμικρό ζουμ!!!! Το γιατί...άγνωστο!!! 988 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλησπέρα, χτες προσπάθησα 3 φορές να ανοίξω ένα βίντεο που είχα τραβήξει από την photo/video gallery και έφαγα τρεις φορές άκυρο. Σας έχει τύχει ποτέ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κάνε καμιά επανεκκινηση.Μπορεί να κόλλησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 γεια σας παίδες, έχω 2 ερωτήσεις. Πριν 2 μερες άνοιξα την κάμερα για να βγάλω μια φωτογραφία και μου έβγαλε ένα μήνυμα : Μη αναμενόμενο σφάλμα.επαν/στε το τηλέφωνο..έχει τύχει σε κανένα αυτό?επίσης, επειδή το κινητό είναι branded της κοσμοτε καί έχει δικό της εικονίδιο για τον ιστό, μπορώ εγώ να το σβήσω για να έχω της νοκια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλησπέρα, χτες προσπάθησα 3 φορές να ανοίξω ένα βίντεο που είχα τραβήξει από την photo/video gallery και έφαγα τρεις φορές άκυρο. Σας έχει τύχει ποτέ; και εμενα μου εχει τυχει , αργουσε λες και το φορτωνε εκεινη την ωρα. Εκανα restart και ολα καλα μετα βεβαια. :protest: :knife: elop :protest: Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Εχει συγχρονίσει κανείς email με zimbra collaboration suite? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Πήρα τηλ το Nokai Care Π. Φαλήρου και το παληκάρι εκεί πολύ εξυπηρετικός μου είπε οτι όντως η Nokia αναγνώρισε το πρόβλημα οθονών και αν πάω το κιν την αλλάζει σε μια ώρα. Επίσης το ίδιο και το κάτω καπάκι (linkage). Ήθελα να ρωτήσω. Αυτές οι αλλαγές είναι εντός εγγύησης φαντάζομαι και δεν πληρώνεις τίποτα?? Σωστά? Δεύτερον, γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο κατάστημα? Κάνουν καλή δουλειά? Γιατί είμαι απο επαρχία και θα το στείλω Αθήνα σε δικό μου άνθρωπο για να το πάει εκεί. Τέλος μετά την εγκατάσταση της PR1.1 έχω το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνω στο wifi του σπιτιού μου ενώ το βρίσκει ως γνωστό πατάω σύνδεση, προσπαθεί να συνδεθεί, αλλά τελικά δεν συνδέεται. Επαναλαμβάνω διαδικασία μερικές φορές αλλά τίποτα. Όταν μπαίνω σε κάποιο widget και συνδέομαι μέσω αυτού στο wifi όλα οκ. Μετά αν βγω απο το widget και προσπαθήσω να συνδεθώ μέσω συνδεσιμότητας wifi τότε συνδέεται κανονικά στο wifi του σπιτιού μου. Έκανα restart και reset στο router, έσβησα και ξαναπέρασα τον προορισμό αλλά τίποτα. Επανεγκατέστησα την αναβάθμιση 2-3 φορές αλλά πάλι τα ίδια.Βέβαια κάποιες φορές το κάνει και κάποιες όχι. Όλα αυτά μετά την PR1.1. Πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα αλλά ούτε και το πρόβλημα των συνεχών συνδέσεων (ούτε τώρα το έχω αυτό βέβαια). Και δεν εγκατέστησα καμία εφαρμογή απο την ώρα που πέρασα την αναβάθμιση. Έχω το ελληνικό ασημί (059F053). Μήπως χρειάζεται hard reset? Αν καταφύγω σε αυτή τη λύση τι χάνεται απο τις εφαρμογές του τηλ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoamigr Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Hungary 059D8G5 με ελληνικα στην 011.012.. εχουμε τιποτα καινουργιο σε αναβαθμιση λειτουργικου? στα updates μου εμφανιζει την 013.016 αλλα εξακολουθει να μην την περναει.. οταν δοκιμαζω.."Επεξεργασια"...και μετα σταματαει χωρις κανενα μηνυμα για να ξερω τι παιζει :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Καταρχήν, να διευκρινίσω ότι όσοι σου απαντήσανε, μπερδεύτηκαν λίγο!!! Εσύ, δεν αναφέρεσαι στο πιξέλιασμα που κάνει για μερικά δευτερόλεπτα η φωτό κατά το ζουμάρισμα και το οποίο καθαρίζει μετά. Εσύ μιλάς για το ότι η φωτό είναι πιο καθαρή και λεπτομερής όταν είναι ζουμαρισμένη έστω και ελάχιστα σε σχέση με όταν είναι στο κανονικό της μέγεθος!!! Το παρατήρησα και εγώ μετά το δικό σου ποστ!!! Μικρή η διαφορά αλλά υπαρκτή!!! Θα έλεγα ότι στο κανονικό της μέγεθος, είναι ελάχιστα πιο θαμπή και καθαρίζει τελείως με το παραμικρό ζουμ!!!! Το γιατί...άγνωστο!!! 988 Επιβεβαιωνω και εγω...:p:mad:. Μαλλον για να γινει πιο σβελτο το κινητο οταν ανοιγει την εκθεση και αλλαζεις φωτογραφιες. Φανταζομαι οτι δεν υπηρχε αυτο πριν την αναβαθμιη. Αιωνια νοκια;) Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Βρε παιδιά.. Έχω το γερμανικό dark grey.. Πάω στην ενημέρωση αλλά δεν υπάρχει καμιά αναβάθμιση.. Πότε θα είναι διαθέσιμη ξέρει κανείς? My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Βρήκα αυτό το ποστ παιδιά: *************** λέει για την PR 2.0 ότι θα έρθει το Απρίλιο και θα έχει αρκετά καλούδια. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό!Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr Edited February 20, 2011 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts