Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν πήγα μόλις σε Nokia Care το ασημί Ν8 που έχει το θέμα με την οθόνη και το καπάκι. Μαζί είχα και το μάυρο το δικό μου που η οθόνη είναι κανονική χωρίς κανένα πρόβλημα και είχα δύο φωτογραφίες ίδιες που να αναδεικνύουν το πρόβλημα στο ασημί ενώ στο μάυρο την δείχνει κανονικά. Μου είπαν εκεί ότι η οθόνη στο ασημί είναι πιο καινούργια και ότι απλά έτσι είναι. Δεν υπάρχει σφάλμα. Και αν κάνει αλλαγή θα εξακολουθεί να δείχνει έτσι... Αυτό το δέχομαι γιατί μπορεί να φταίει κάτι άλλο από hardware και όχι η οθόνη, οπότε και να την αλλάξεις πάλι τα ίδια θα δείχνει. Αλλά δε δέχομαι ότι η οθόνη στο ασημί δείχνει έτσι λόγω της αντανάκλασης του χρώματος της συσκευής (ασημί), δηλαδή αν αλλάξω καπάκια κτλ στο ασημί και τα κάνω μάυρα όλα δε θα δείχνει έτσι.. Το άφησα πάντως να το κοιτάξουν μια μέρα και ζήτησα να αλλαχτεί και το καπάκι με το γνωστό πρόβλημα (του ασημί) που φωτίζει το πλαστικό. Προσφέρθηκε να μου το αλλάξει, αλλά δεν υπάρχει μου είπε ανακοίνωση της Νοκια για αυτό το πρόβλημα. Από όσο ξέρω κάποιος την είχε βάλει εδώ μέσα, μπορείτε να μου τη δείξετε με κάποιο link?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενώ χτες χρησιμοποιήσα την τσαχπινιά σου και όλα δούλεψαν ρολόι, σήμερα μου άρχισε τα ίδια πάλι το wlan ! !

Mιλάμε πρέπει να είναι το πιο μισητό bug που έχω συναντησει ποτέ σε τηλ :mad::mad:, πρέπει να λυθεί το συντομότερο, είναι εντελώς απαράδεκτο !

λοιπόν πλέον πείστικα ότι το θέμα με τις συνεχείς συνδέσεις στο οικείο wlan ή μή, έχει σχέση με τον συγχρονισμό email. Εσβησα λοιπόν στο μενου των email τις ημέρες ανάκτησης και το άφησα στην ένδειξη ΄΄καμία΄΄ , όλα τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ήταν ως προεπιλογή και πλέον σταμάτησε να συνδέεται όποτε του ........σει ! Κανονικά τα σημεία πρόσβασης στο εικονίδιο διαδυκτιο, ουτε να τα περάσω στο wap ουτε fake wlan ως 1η προτεροότητα!

Αυτά για σήμερα, αύριο δεν ξέρω τι μπορεί να μου τύχει με το θέμα.....:lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το εκανα κ εγω, αλλα μου βγαζει οτι ακυρωθηκε η αφαιρεση!!!

Στη θέση σου θα έκανα ξανά την εγκατάσταση.. Μπορεί να πήγε κάτι στραβά και γ αυτό να μην το αφαιρεί.. Δε μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο..!

λοιπόν πλέον πείστικα ότι το θέμα με τις συνεχείς συνδέσεις στο οικείο wlan ή μή, έχει σχέση με τον συγχρονισμό email. Εσβησα λοιπόν στο μενου των email τις ημέρες ανάκτησης και το άφησα στην ένδειξη ΄΄καμία΄΄ , όλα τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ήταν ως προεπιλογή και πλέον σταμάτησε να συνδέεται όποτε του ........σει ! Κανονικά τα σημεία πρόσβασης στο εικονίδιο διαδυκτιο, ουτε να τα περάσω στο wap ουτε fake wlan ως 1η προτεροότητα!

Αυτά για σήμερα, αύριο δεν ξέρω τι μπορεί να μου τύχει με το θέμα.....:lol:

Εγώ όπως θα θυμάσαι είχα το πρόβλημα με την οθόνη και το έδωσα για αλλαγή. Το νέο κινητό είχε κι αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων συσκευών έχουν κατασκευαστεί μετά το Δεκέμβριο έχουν την ελαττωματική οθόνη. Είναι μάλλον θέμα ρύθμισης (callibration), που όμως δεν μπορεί να λυθεί με firmware update (αφού κάθε οθόνη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά). Εκτός αν δώσουν στα Nokia Care κάποιο πρόγραμμα για callibration. Να το δώσουν ως update στους χρήστες αποκλείεται, γιατί θα γίνει της τρελής με όλους τους άσχετους που θα πειράζουν τις οθόνες τους.

Απ' ό,τι διαπίστωσα, είναι πολλοί αυτοί που το έχουν χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει. Είδα π.χ. προχθές το N8 του φίλου μου του SaintPetrouil, και έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρόλο που όταν το συζητούσαμε με διαβεβαίωνε ότι δεν το έχει.

Σήμερα ξύπνησαν και στο AllAboutSymbian (που μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε AllAboutWindowsPhone): Defective screens found in some N8's and C7's?

terrestial welcome back!:) Προσωπικά, το θέμα της οθόνης το έχω σχεδόν ξεχάσει! Δε νομίζω ότι είναι και τόσο ενοχλητικό άλλωστε...

στην νεα ενημερωση μεσω οβι μου βγαζει μονο για asphaly, ουτε ραδιο ουτε τιποτα αλλο. ελληνικο γκρι εχω

Εγώ όπως θα θυμάσαι είχα το πρόβλημα με την οθόνη και το έδωσα για αλλαγή. Το νέο κινητό είχε κι αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων συσκευών έχουν κατασκευαστεί μετά το Δεκέμβριο έχουν την ελαττωματική οθόνη. Είναι μάλλον θέμα ρύθμισης (callibration), που όμως δεν μπορεί να λυθεί με firmware update (αφού κάθε οθόνη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά). Εκτός αν δώσουν στα Nokia Care κάποιο πρόγραμμα για callibration. Να το δώσουν ως update στους χρήστες αποκλείεται, γιατί θα γίνει της τρελής με όλους τους άσχετους που θα πειράζουν τις οθόνες τους.

Απ' ό,τι διαπίστωσα, είναι πολλοί αυτοί που το έχουν χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει. Είδα π.χ. προχθές το N8 του φίλου μου του SaintPetrouil, και έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρόλο που όταν το συζητούσαμε με διαβεβαίωνε ότι δεν το έχει.

Σήμερα ξύπνησαν και στο AllAboutSymbian (που μάλλον θα πρέπει να μετονομαστεί σε AllAboutWindowsPhone): Defective screens found in some N8's and C7's?

Welcome back dear terrestial ! Αυτη τη φορα πιο μονιμα ε ; :p

Απ'οτι διαβασα στο σχολια κατω απο το αρθρο,το προβλημα το γνωριζουν και το εξεταζουν. Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει βεβαια. Μην δινεται παντως τα κινητα σας,το εχει παρα πολυς κοσμος το συγκεκριμενο θεμα,θα κανουμε ελαφρως υπομονη τωρα μεχρι να δουμε καποια εξελιξη.

Αν κι εγω αρχισα να το ξεχναω...

...... και ζήτησα να αλλαχτεί και το καπάκι με το γνωστό πρόβλημα (του ασημί) που φωτίζει το πλαστικό. Προσφέρθηκε να μου το αλλάξει, αλλά δεν υπάρχει μου είπε ανακοίνωση της Νοκια για αυτό το πρόβλημα. Από όσο ξέρω κάποιος την είχε βάλει εδώ μέσα, μπορείτε να μου τη δείξετε με κάποιο link?

Υπάρχει καμμιά φωτογραφία με αυτό το πρόβλημα να δω τι είναι;

EDIT: Το είδα και μάλιστα το έχω και εγώ. Αν κατάλαβα καλά στο αλλάζουν σε NOKIA CARE δωρεάν;

Edited by geram

ενώ χτες χρησιμοποιήσα την τσαχπινιά σου και όλα δούλεψαν ρολόι, σήμερα μου άρχισε τα ίδια πάλι το wlan ! !

Mιλάμε πρέπει να είναι το πιο μισητό bug που έχω συναντησει ποτέ σε τηλ :mad::mad:, πρέπει να λυθεί το συντομότερο, είναι εντελώς απαράδεκτο !

Καλησπέρα.

Κάποια στιγμή είχα το ίδιο πρόβλημα. Τελικά έκανα 2 κινήσεις αλλά δεν ξέρω ποια από τις 2 δούλεψε.

Απενεργοποίησα το MY NOKIA (να μη στέλνει μνμ) και επίσης ζήτησα από την VODAFONE να μου στείλει ξανά τις ρυθμίσεις για το internet.

Απεγκατέστησα τις παλιές και έβαλα τις νέες. Σταμάτησε αμέσως να συνδέεται μόνο του.

Από τότε είναι όλα οκ.

988

Καλησπέρα.

επίσης ζήτησα από την VODAFONE να μου στείλει ξανά τις ρυθμίσεις για το internet.

Απεγκατέστησα τις παλιές και έβαλα τις νέες. Σταμάτησε αμέσως να συνδέεται μόνο του.

Από τότε είναι όλα οκ.

988

Αυτο το δευτερο το εκανα και γω οταν ειχα προβλημα και επιασε απλα εχω cosmote.;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καθημερινά, μου έκανε restart μία με δύο φορές τουλάχιστον.Να σημειωθεί ότι κάθε βράδυ έκλεινα το κινητό.

Όλο αυτό το διάστημα που μου έκανε restart, είχα στην προφύλαξη οθόνης την "μουσική" έτσι ώστε να βλέπω αν έχω κλήσεις, μνμ κ.λ.π.

Εδώ και 3-4 ημέρες, αποφάσισα να βάλω ως προφύλαξη οθόνης το ρολόι.

Από εκείνη τη στιγμή δε μου έχει κάνει ξανά restart!!!!!

Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο.

Αν θέλετε, δοκιμάστε το όσοι έχετε ανάλογο πρόβλημα και ποστάρετε τα αποτελέσματα.

988

Υπάρχει καμμιά φωτογραφία με αυτό το πρόβλημα να δω τι είναι;

EDIT: Το είδα και μάλιστα το έχω και εγώ. Αν κατάλαβα καλά στο αλλάζουν σε NOKIA CARE δωρεάν;

Ναι θα μου το αλλάξει μου είπε απλά δε ξέρει κάτι για ανακοίνωση της Νοκια, αλλά θυμάμαι ότι το είχαν αναφέρει εδώ. Όπως και να έχει είναι "πρόβλημα" που φαίνεται στο σκοτάδι αν και στο service δε το έβλεπε μου λέει αλλά θα μου το αλλάξει. Είχε και εκεί ένα άλλο ασημί Ν8 χωρίς το "πρόβλημα" αυτό πάντως..

Ρε παιδια γιατι κανει κανει μερικες φορες κατι ''τσακ τσουκ'' οταν μιλαω?λετε να εχει προβλημα το ακουστικο?Νομιζω ειχε αναφερθει και παλιοτερα!
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Ρε παιδια γιατι κανει κανει μερικες φορες κατι ''τσακ τσουκ'' οταν μιλαω?λετε να εχει προβλημα το ακουστικο?Νομιζω ειχε αναφερθει και παλιοτερα!

και το δικό μου το κάνει αλλά όχι πάντα. ναι, είχε αναφερθει και παλιότερα αλλα δεν υπήρξε κάτι νεότερο ...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Το άκουσα και εγώ, αλλά ελάχιστα. Ελπίζω να μην υπάρξει μελλοντικό πρόβλημα...:worry:

και το δικό μου το κάνει αλλά όχι πάντα. ναι, είχε αναφερθει και παλιότερα αλλα δεν υπήρξε κάτι νεότερο ...

ok και σε μενα οχι παντα..προσπαθω να το προσδιορισω απο που προερχεται αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα!ειναι λιγο ενοχλητικο ομως!

Welcome back dear terrestial ! Αυτη τη φορα πιο μονιμα ε ; :p

Απ'οτι διαβασα στο σχολια κατω απο το αρθρο,το προβλημα το γνωριζουν και το εξεταζουν. Δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει βεβαια. Μην δινεται παντως τα κινητα σας,το εχει παρα πολυς κοσμος το συγκεκριμενο θεμα,θα κανουμε ελαφρως υπομονη τωρα μεχρι να δουμε καποια εξελιξη.

Αν κι εγω αρχισα να το ξεχναω...

terrestial welcome back!:) Προσωπικά, το θέμα της οθόνης το έχω σχεδόν ξεχάσει! Δε νομίζω ότι είναι και τόσο ενοχλητικό άλλωστε...

Καλώς σας ξαναβρήκα! Έλεγα να μην ξανάρθω, γιατί τα 'χα πάρει με το απαράδεκτο και αναίτιο ban, αλλά δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την παρέα. Μάλλον θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα topics και θα επικεντρωθώ σ' αυτό.

Το πρόβλημα είναι σίγουρα γνωστό, από το Δεκέμβριο ακόμη. Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο Nokia Discussions. Απλά είναι αδύνατο να φτιάξει με firmware update, όπως ήλπιζαν κάποιοι. Οι πιθανές λύσεις θα μπορούσαν να είναι δύο, είτε αλλαγή οθόνης, είτε callibration σε Nokia Care. Αλλά μάλλον η Nokia doesn't care, γιατί διαφορετικά δεν θα παρήγαγαν ακόμη συσκευές μ' αυτό το πρόβλημα. Είτε θα φρόντιζαν να τις κάνουν σωστό callibration στο εργοστάσιο, είτε θα τις έστελναν πίσω στη Samsung (που τους τις προμηθεύει) και θα ζητούσαν άλλες χωρίς προβλήμα.

Αλλά όπως φαίνεται, τον Elop τον ενδιαφέρει μόνο η συνεργασία με τη Microsoft. Εδώ ακύρωσε έτοιμη συσκευή (το N9) και έθαψε Symbian, MeeGo και Qt, σιγά μην νοιαστεί για τις οθόνες μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το N8 (αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο θέμα), και ταυτόχρονα εντελώς απογοητευμένος από την πορεία που παίρνει η Nokia.

ok και σε μενα οχι παντα..προσπαθω να το προσδιορισω απο που προερχεται αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα!ειναι λιγο ενοχλητικο ομως!

Απο οτι βλεπω ειμαστε πολυ με το τσακ-τσακ του ακουστικου.Λοιπον κοιταξτε να δειτε,εγω ειχα κανει χρηση DOA πριν δυο μηνες,στην πρωτη συσκευη που ειχα παρει.περιμενα κ παρελαβα μετα απο εικοσι μερες απο την καινουργια παρτιδα συσκευη.(nokia care).Αλλα........... παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!! ειναι θεμα συνηθειας μετα.σιγα μην τους το παω πισω,για να το ξαναπαρω μετα απο ενα μηνα κ βαλε!!:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλώς σας ξαναβρήκα! Έλεγα να μην ξανάρθω, γιατί τα 'χα πάρει με το απαράδεκτο και αναίτιο ban, αλλά δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την παρέα. Μάλλον θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα topics και θα επικεντρωθώ σ' αυτό.

Το πρόβλημα είναι σίγουρα γνωστό, από το Δεκέμβριο ακόμη. Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο Nokia Discussions. Απλά είναι αδύνατο να φτιάξει με firmware update, όπως ήλπιζαν κάποιοι. Οι πιθανές λύσεις θα μπορούσαν να είναι δύο, είτε αλλαγή οθόνης, είτε callibration σε Nokia Care. Αλλά μάλλον η Nokia doesn't care, γιατί διαφορετικά δεν θα παρήγαγαν ακόμη συσκευές μ' αυτό το πρόβλημα. Είτε θα φρόντιζαν να τις κάνουν σωστό callibration στο εργοστάσιο, είτε θα τις έστελναν πίσω στη Samsung (που τους τις προμηθεύει) και θα ζητούσαν άλλες χωρίς προβλήμα.

Αλλά όπως φαίνεται, τον Elop τον ενδιαφέρει μόνο η συνεργασία με τη Microsoft. Εδώ ακύρωσε έτοιμη συσκευή (το N9) και έθαψε Symbian, MeeGo και Qt, σιγά μην νοιαστεί για τις οθόνες μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το N8 (αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο θέμα), και ταυτόχρονα εντελώς απογοητευμένος από την πορεία που παίρνει η Nokia.

Μιλα εσυ ελευθερα κι αμα χρειαστει θα κραξουμε παλι :cool:

Ξερεις αν συνεχιζει να βγαινει μ αυτο το προβλημα το Ν8 ; Ειναι δυνατον τοσους μηνες μετα να μην διορθωθηκε στην καινουργια παρτιδα ; Λυση με αλλαγη οθονης μου φαινεται καταστρεπτικη ελαφρως για τη nokia,εχει να εγκαταστησει εκαττομυρια απ'οτι φαινεται. Ηδη φαινεται να αδειαζει το ταμειο... Calibration λοιπον. Εγω ειμαι ασχετος με το θεμα...αλλα με λογισμικο δε θα γινει κι αυτο ; Και ναι ας μην δωσουν στον καθενα σχετικο και ασχετο πελατη την δυνατοτητα να το κανει μονος του,αλλα τα Nokia Care,ειδικα τα ελληνικα που αγρον ηγοραζον,θα πρεπε ηδη μετα απο ανακοινωση της εταιριας να το χουν στα χερια και να διορθωνουν οθονες μαζικα. Τωρα αν η τυχη της οθονης ακολουθησει και την πιθανη πορεια της nokia με το symbian,δε το ξερουμε και σιγουρα το απευχομαστε. Το γνωριζουν σιγουρα,ψαχνονται ακομα ισως..;

Μια διαφορετική πλευρά της ανωτερότητας του Ν8. "Νο 1 out of 576 cell phones"! http://www.goodguide.com/products/332093-nokia-n8-smartphone

Το άκουσα και εγώ, αλλά ελάχιστα. Ελπίζω να μην υπάρξει μελλοντικό πρόβλημα...:worry:

και εμενα μου το εκανε με ρυθμιση μονο 3g επιλογη δικτυου το προβλημμα λυθηκε!!!

αν δειτε οτι οταν σας κανει το θορυβο αυτο θα δειτε οτι πεφτει το σημα και αυτος ο θορυβος οφειλεται στην κακη ποιοτητα σηματος οποτε η μονη ρυθμιση που λυνεται αυτο το προβλημμα(τουαχιστον σε μενα ηταν να ρυθμισω το δικτυο σε 3g )τωρα αν σε μερικους δεν εχουν 3γ ας βαλουν μονο γσμ(αλλα το προβλμμα εκει δεν λυνεται και τοσο):)

αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με την χτεσινη ενημερωση. δεν μου βγαζει παρα μονο την asphalt 5 και κανενα αλλο με ovisuite, και καμια ενημερωση ΟΤΑ. Εχω 59F047. να πω οτι την asphalt 5 μου βγαζει ενα error και δεν την ολοκληρωναει. καμια ιδεα?

Αυτό το χράτς-χρατς μου το κάνει και εμένα και το έχει γραψει και παλίοτερα. Κια φίλος που το έχει του κάνει το ίδιο. Να σημειωσω απλός επειδή μιλώ με 3 τρόπους, από το τηλέφωνο απευθείας, με HF (με αυτούς τους τρόπους το κάνει) με ΒΤ δε το κάνει... :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Απο οτι βλεπω ειμαστε πολυ με το τσακ-τσακ του ακουστικου.Λοιπον κοιταξτε να δειτε,εγω ειχα κανει χρηση DOA πριν δυο μηνες,στην πρωτη συσκευη που ειχα παρει.περιμενα κ παρελαβα μετα απο εικοσι μερες απο την καινουργια παρτιδα συσκευη.(nokia care).Αλλα........... παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!! ειναι θεμα συνηθειας μετα.σιγα μην τους το παω πισω,για να το ξαναπαρω μετα απο ενα μηνα κ βαλε!!:mad:

Οποτε να μην το παω πισω μιας και ειμαι σε περιοδο doa ακομα αφου δεν αλλαζει κατι οπως λες!

Αυτό το χράτς-χρατς μου το κάνει και εμένα και το έχει γραψει και παλίοτερα. Κια φίλος που το έχει του κάνει το ίδιο. Να σημειωσω απλός επειδή μιλώ με 3 τρόπους, από το τηλέφωνο απευθείας, με HF (με αυτούς τους τρόπους το κάνει) με ΒΤ δε το κάνει... :confused:

Οντως με τα hands free που δοκιμασα δεν το κανει!

Α ρε ΝΟΚΙΑ. Πάνε τα παλιά μεγαλεία σου. Το Ν8 ξεκίνησε με το πρόβλημα του sudden death, διορθώθηκε αλλά βγήκαν άλλα προβλήματα. Οθόνη, που το έχουμε οι περισσότεροι, και θόρυβος στο ακουστικό που το έχει μία μεγάλη μερίδα χρηστών...Δεν είναι πλέον η παλιά, καλή αξιόπιστη ΝΟΚΙΑ που ξέραμε!!! Η ανάγκη να τυπήσει τις τιμές που φαίνεται πως έριξε την ποιότητα κατακόρυφα...:(:(:(
A man's dreams are an index to his greatness...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...