Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλάκα πλάκα το για το cd-dvd writer που ανέφερες το άκουσα κι αυτό.

Δείτε ένα concept να τρελαθείτε:

Πρακτικά αυτό που λέει είναι δυνατό αν υπήρχε κατάλληλη εφαρμογή αν και δύσκολο για τους developer να φτιάξουν ένα Nero για smartphone.Εξάλλου ποια άλλη συσκευή εκτός του N8 θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει :p

καποιος γραφει οτι θελει καλο επεξεργαστη δεν ξερω αν ειναι αληθεια :worry:

ολα τα καινουργια νοκια εχουν τετοια λειτουργια ρε μεχρι και το Χ3 touxh and type της αδελφης μου :lol:

Edited by impreza_sti

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wow.. Τι να πω.. Έχω το χάρισμα :p

Καθόλου απίθανο να το δούμε κ αυτό μια μέρα... Φαντάζεστε...?

Γιατί όχι? ;)

Ξέρατε ότι ο ARM11 που φοράει το N8 μας είναι χρονισμένος από την Nokia στα 680Mhz ενώ η πραγματική του ισχύς είναι 772MHz? :)

Επίσης μια ερώτηση.To N8 μου είναι Cosmote branded...αν μέσω Ovi Suite κάνω reinstall firmware θα μου βάλει πάλι αυτό που είχα το branded ή αυτό που έχουν οι περισσότεροι εδώ?

Έχω την εντύπωση ότι απλά θα σου ξαναπεράσει το ίδιο firmware και όχι το νέο αφού δεν το εμφανίζει!και μένα branded είναι και ακόμα τίποτα!

καλησπερα σε ολους :) παρολο που ειχα περασει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ πηγα σε nokia care να την ξαναπερασουν γιατι ειχα ενα προβληματακι με την μουσικη βιβλιοθηκη.......κ χαθηκε η "κοκκινιλα"!! :D το ειχα ξεχασει να πω την αληθεια το θεματακι, απλα ενημερωνω οσους τους ενδιαφερει, οτι μαλλον ειναι θεμα λογισμικου..

καλησπερα σε ολους :) παρολο που ειχα περασει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ πηγα σε nokia care να την ξαναπερασουν γιατι ειχα ενα προβληματακι με την μουσικη βιβλιοθηκη.......κ χαθηκε η "κοκκινιλα"!! :D το ειχα ξεχασει να πω την αληθεια το θεματακι, απλα ενημερωνω οσους τους ενδιαφερει, οτι μαλλον ειναι θεμα λογισμικου..

Κάτσε, γιατί αυτό που λες είναι σημαντικό. Εμένα με την αναβάθμιση μου έμεινε όπως ήταν! Κάνουν κάτι διαφορετικό στα Nokia Care?

παιδια ακυρο! συγνωμη λαθος παρατηρηση... μπερδεψα τα παλιορολογια, στο ξεκλειδωμα φαινεται το μισο κοκκινο :O

Καλα σοβαρα μιλαμε το τηλ ειναι Jet!!! Μολις τελειωσα και την αναβαθμιση απροβληματιστα μονο Pin ζητησε δεν χαθηκε τιποτα ουτε οι αφυπνησεις καν και γενικως εγω που δεν ειχα κανενα προβλημα (με τη συσκευη) απ οτι το ειδα παει σφαιρα...θ αργησουν πολυ να βγαλουν κατι καλυτερο:D

Μετά την αναβάθμιση ο συγχρονισμός του Mail for Exchange γίνεται σε δευτερόλεπτα (από περίπου 1 ώρα). Νομίζω ότι οι προγραμματιστές της Nokia έκαναν πολύ δουλειά, που δε φαίνεται εύκολα. Άραγε, θα συνεχίσουν με όρεξη, ή ...

παιδια ακυρο! συγνωμη λαθος παρατηρηση... μπερδεψα τα παλιορολογια, στο ξεκλειδωμα φαινεται το μισο κοκκινο :O

Κρίμα και χάρηκα προς στιγμήν!:( Είναι το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω μέχρι τώρα σε αυτό το κινητό, αν και όχι σοβαρό για μένα!

καλησπέρα, βλέπω στις αγγελίες άρχισαν κάποιοι να πουλάνε τα Ν8 που έχουν. Παιδιά μην απογοητεύεστε και πουλάτε το κινητό και μάλιστα σε εξεφτελιστικές τιμές (είδα 300-330 ευρώ).

Ευχαριστώ

Έχεις δίκιο, μιλάμε για το πιο ποιοτικό κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Έκανα μια έρευνα αγοράς και σύγκρινα συσκευές στην ίδια τιμή αγοράς και το μονο που προσφέρουν είναι καλύτερο UI, δε θα αναφέρω μοντέλα για να μη γινει το θέμα vs, μερικά ήθελαν αγκαλιά τον router για να πιάσουν σήμα wifi, άλλα τρίζουν, άλλα έχουν ευαίσθητο γυαλί ή η οθόνη είναι ευανάγνωστη υπο ορισμένες συνθήκες και διάφορα αλλα, η Nokia είναι κορυφή στην κατασκευή. Επίσης υπάρχουν και δηλώσεις Elop για Symbian και Μeego και απ'οτι φαίνεται θα συνεχίσει η εξέλιξη έτσι ώστε να έρθει κοντά το Symbian με τα WP7 γιατι υπολογίζει οτι μεγάλο μέρος των σημερινών κατόχων Nokia θα συνεχίσει το "ταξίδι", όπως το ονομάζει, με τη Nokia και μετά το Symbian.

The Engadget Interview: Nokia CEO Stephen Elop talks Microsoft, Symbian, MeeGo, and Windows Phone

Edited by Spyr0s

Καλησπέρα σε όλους. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάποιο πρόβλημα σχετικά με την σύνδεση wifi του Ν8 μετά το update?? Έχω ασημί ελληνικό και πριν την αναβάθμιση όταν πήγαινα στην σάρωση και εντόπιζα το οικείο δίκτυό μου, συνδεόταν αμέσως. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση κάποιες φορές ενώ το βρίσκει αμέσως, κάνει προσπάθεια να συνδεθεί αλλά δεν τα καταφέρνει πετάγοντας ένα παράθυρο "συνδεση απέτυχε. Του έκανα reinstall την αναβάθμιση και restart το router αλλά τα ίδια. Μήπως είναι καινούριο bug????

Καλησπέρα σε όλους. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάποιο πρόβλημα σχετικά με την σύνδεση wifi του Ν8 μετά το update?? Έχω ασημί ελληνικό και πριν την αναβάθμιση όταν πήγαινα στην σάρωση και εντόπιζα το οικείο δίκτυό μου, συνδεόταν αμέσως. Ποτέ κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση κάποιες φορές ενώ το βρίσκει αμέσως, κάνει προσπάθεια να συνδεθεί αλλά δεν τα καταφέρνει πετάγοντας ένα παράθυρο "συνδεση απέτυχε. Του έκανα reinstall την αναβάθμιση και restart το router αλλά τα ίδια. Μήπως είναι καινούριο bug????

Εγώ αυτό πάντως δεν το έχω...το πρόβλημα...αφου εκανα και μεσω οτα κ μεσω οβι....

Μεσω οβι εκανα ετσι για να μου φυγει ο καϋμος....

καλησπέρα, βλέπω στις αγγελίες άρχισαν κάποιοι να πουλάνε τα Ν8 που έχουν. Παιδιά μην απογοητεύεστε και πουλάτε το κινητό και μάλιστα σε εξεφτελιστικές τιμές (είδα 300-330 ευρώ). Το κινητό είναι super και η καλύτερη πρόταση της αγοράς στην τιμή του και δεν πιστεύω με τίποτα η Νοκια να σταματήσει την υποστήριξη του. Είδατε τι παρουσίασαν στο Mobile World Congress 2011 οι άλλοι; Μόνο η LG έδειξε κάποιες καινοτομίες και έτσι έδειξε ότι επιθυμεί να μπει σοβαρά στο χώρο. Οι υπόλοιποι σχεδόν έως καθόλου τίποτα. Οι HTC και Samsung ''θεωρούν'' καινοτομίες τη θύρα HDMI, Hd video, Μπροστινή κάμερα, φλας στην κύρια κάμερα κλπ άσε από ποιότητα κατασκευής να μην σχολιάσω...Η χαρά της πλαστικούρας. Ουδείς λόγος και προτάσεις για ''usb on the go'', Xenon φλας, κάμερα υψηλής ποιότητας, οθόνες υψηλής ποιότητας (σχεδόν όλα τους τα τηλέφωνα έχουν slcd) και αντιχαρακτικών γυαλιών (λχ gorilla glass) κτλ,κτλ......

Παίδες το symbian θα αλλάξει στο μέλλον με τις αναβαθμίσεις και το νέο interface που θα αποκτήσει. Είναι κρίμα να δώσετε την καταπληκτική αυτή συσκευή που έχει τόσες καινοτομίες που παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά από τη Νόκια με αυτό το κινητό που οι υπόλοιπες εταιρίες ακόμα και τώρα, τόσο καιρό αργότερα, αδυνατούν να ενσωματώσουν στις δικές τους συσκευές.

Ελπίζω να μη σας κούρασα αλλά εκφράζω την άποψή μου διότι διακρίνω μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τη Νόκια να υπάρχει μια απογοήτευση στους κατόχους του Ν8.

Ευχαριστώ

Eδω θα συμφωνησω και εγω. Ως προς το κομματι του οτι οι αλλοι δε παρουσιασαν τιποτα σπουδαιο,πλην της LG,που μπαινει πιο γερα στο παιχνιδι. Ηταν μαλλον επιδειξη του gingerbread αυτη η MWC. Αλλα,παντελως απουσα η Nokia,δυστυχως.

Θα συμφωνησω και στα υπολοιπα. Δεχομαι να το πουλησει καποιος που αλλαζει τα κινητα σαν τα πουκαμισα. Αλλα αυτος που δε το κανει,ε οχι ρε συ μη το πουλας,οντως εχεις ενα απ'τα καλυτερα κινητα της αγορας. Στιβαροτατο,αρκετα σταθερο λειτουργικα ειδικα σε σχεση με το παρελθον,χρηστικοτατο και μια ψηφιακη που δεν εχει κανενα αλλο. Ε πρεπει να μαι λιγο μαλ:X για να το "σκοτωσω" επειδη η Nokia ανακοινωσε την ηλιθια συνεργασια της. Δε θα μας παρατησει αυριο,αν θα το κανει θα ναι μετα τα 2 χρονια απο σημερα. Το κινητο,παληκαρια,ανεβαζει μεχρι και αυτοεκτιμηση,εχουν λυσσαξει ολοι οσοι το βλεπουν στα χερια μου ;) Κρατηστε τα λοιπον και χαρειτε τα !

Μετά την αναβάθμιση ο συγχρονισμός του Mail for Exchange γίνεται σε δευτερόλεπτα (από περίπου 1 ώρα). Νομίζω ότι οι προγραμματιστές της Nokia έκαναν πολύ δουλειά, που δε φαίνεται εύκολα. Άραγε, θα συνεχίσουν με όρεξη, ή ...

καλημερα παιδια .αυτο το Mail for Exchange τι κανει ακριβως;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εμένα συνδέεται κανονικά μέσω WLAN στο Ιντερνετ. Μόνο όταν μπαίνω στους χαρτες Ovi μου βγάζει ότι η σύνδεση απέτυχε. επίσης πατώντας το κόκκινο κουμπί επάνω δεξιά δε σε μεταφέρει στη θέση σου. σαν να κολλάει. και το έκανε εντελώς ξαφνικά!

Έχεις δίκιο, μιλάμε για το πιο ποιοτικό κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Έκανα μια έρευνα αγοράς και σύγκρινα συσκευές στην ίδια τιμή αγοράς και το μονο που προσφέρουν είναι καλύτερο UI, δε θα αναφέρω μοντέλα για να μη γινει το θέμα vs, μερικά ήθελαν αγκαλιά τον router για να πιάσουν σήμα wifi, άλλα τρίζουν, άλλα έχουν ευαίσθητο γυαλί ή η οθόνη είναι ευανάγνωστη υπο ορισμένες συνθήκες και διάφορα αλλα, η Nokia είναι κορυφή στην κατασκευή. Επίσης υπάρχουν και δηλώσεις Elop για Symbian και Μeego και απ'οτι φαίνεται θα συνεχίσει η εξέλιξη έτσι ώστε να έρθει κοντά το Symbian με τα WP7 γιατι υπολογίζει οτι μεγάλο μέρος των σημερινών κατόχων Nokia θα συνεχίσει το "ταξίδι", όπως το ονομάζει, με τη Nokia και μετά το Symbian.

The Engadget Interview: Nokia CEO Stephen Elop talks Microsoft, Symbian, MeeGo, and Windows Phone

Για την ποιοτητα κατασκευης δεν θα διαφωνησω μαζι σου. Ειναι κορυφαια. Το ιδιο και η καμερα. Και ναι οι υπολοιπες εταιρειες δεν εχουν να παρουσιασουν hardware ανωτερο του Ν8.

Ομως εκει που πασχει ειναι στο λειτουργικο. Δεν ειναι ιδιαιτερα σταθερο (αν και πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα touch os της ΝΟΚΙΑ), οι εφαρμογες στο OVI store ειναι της πλακας σε σχεση με iOS/Android (ακομα και η ιδια η εφαρμογη του OVI store ειναι μια 5ετια πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο), το UI παροτι δεν κολλαει ιδιαιτερα δεν εχει αυτη την σβελταδα/φρεσκαδα των αλλων που ανεφερα και το βασικοτερο ο browser υπολειπεται πολυ του ανταγωνισμου.

ειναι ενα εξαιρετικο multimedia τηλεφωνο αλλα οχι πολυ καλο smartphone.

ας γραψω κι εγω τις σκεψεις μου γιατι πραγματικα τους περισσοτερους απο εδω μεσα δεν σας καταλαβαινω. που σας κολλαει ρε παιδια το ν8? θα με τρελανετε εντελως? τι ακριβως θελετε να κανει δηλαδη? τι παραπανω εχει ο ανταγωνισμος? μιλαμε για νεο λειτουργικο και εσεις θελετε να εχει διαλυσει το συμπαν. υπομονη λιγο. το τηλεφωνο ειναι υπερπληρες. πεστε μου πραγματικα τι εφαρμογες θελετε να καατσουμε με κατι φιλους να τις μετατρεψουμε σε symbian γιατι δεν μπορω αλλο αυτη τη γκρινια.

προσωπικα πιστευω η κλαψα περι εξαφανισης του symbian δεν παιζει, οσοι το πουλανε θα το πουλαγανε σε κανα δυο μηνες ετσι κι αλλιως οπως ξαναγραψα και οι πιστοι του ν8 (ειμαι ενας απο αυτους, φιανεται?:p) θα συζηταμε εδω για αρκετο καιρο ακομα αν μας αφησει η Ο.Δ:p.

βεβαια πολλοι παρατηρω οτι αρχισαν την κολοτουμπα ενω μεχρι προχτες ειχε καταστραφει ο κοσμος τους.

χαλαρωστε το ν8 ειναι οτι καλυτερο και θα ργησει καποιος να το ξεπερασει

καλημερα παιδια .αυτο το Mail for Exchange τι κανει ακριβως;

Καλημέρα.

Το Mail for Exchange σου επιτρέπει να λαμβάνεις τα mail σου σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή σαν τα sms. Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή, ρυθμίζεις το mail που χρησιμοποιείς και είσαι έτοιμος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλημερα παιδια..εχω προβλημα. αφου το πηγα νικια care κ μου ξαναπερασαν την 1.1 μου χαθηκε το ovi store κ δεν μπορω να το εγκαταστησω ξανα. μου βγαζει "εγκαταστ αδυνατη". χαθηκαν κ τα qt libraries. τι συνεβη?? μου εκανε hard reset??? τωρα πηρα τηλ κ μου λεει να το στειλουμε service κ οτι δεν επρεπε να χαθουν κανονικα..

όλα ωραία και καλά αλλά το θέμα του wlan μου την έχει σπάσει εντελώς, οκ τα γνωστά ρουτερ αντε τα βάζεις στο wap και λύνεις το θέμα με τις συνεχείς συνδέσεις, χτες ομως είχα πάει για καφέ και λέω άντε να βρω κανένα ελέυθερο wifi να διαβάσω κανά νέο να δω κανά email , ε τι το ήθελα με το που συνδέθηκε με free wifi μετά δεν έκλεινε με τίποτα:mad:, δεν ξέρω υπάρχει λύση να το αποθηκεύεις στο wap από την αρχή?γιατί μετά την σύνδεση δεν μπορείς να το περάσεις σε άλλη θέση!

αααα σήμερα μου έκανε 2 κουλά, από την τρίτη οθόνη μου έσβησε μόνο του 3 widget !!! και πήγα να του κάνω ενημέρωση λογισμικού και μου λέει η ενημέρωση απέτυχε!

Αυτά για την ώρα.......

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

όλα ωραία και καλά αλλά το θέμα του wlan μου την έχει σπάσει εντελώς, οκ τα γνωστά ρουτερ αντε τα βάζεις στο wap και λύνεις το θέμα με τις συνεχείς συνδέσεις, χτες ομως είχα πάει για καφέ και λέω άντε να βρω κανένα ελέυθερο wifi να διαβάσω κανά νέο να δω κανά email , ε τι το ήθελα με το που συνδέθηκε με free wifi μετά δεν έκλεινε με τίποτα:mad:, δεν ξέρω υπάρχει λύση να το αποθηκεύεις στο wap από την αρχή?γιατί μετά την σύνδεση δεν μπορείς να το περάσεις σε άλλη θέση!

αααα σήμερα μου έκανε 2 κουλά, από την τρίτη οθόνη μου έσβησε μόνο του 3 widget !!! και πήγα να του κάνω ενημέρωση λογισμικού και μου λέει η ενημέρωση απέτυχε!

Αυτά για την ώρα.......

Δοκίμασε κι αυτό που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα:

Διέγραψα το σημείο πρόσβασης του wlan από τον προορισμό Διαδίκτυο, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα ως έχουν (δηλαδή GPRS και υπόλοιπους προορισμούς). Στην συνέχεια δημιούργησα χειροκίνητα 2 wlan σημεία σημεία πρόσβασης. Ένα ψεύτικο (το ονόμασα Fake) με ασφάλεια και κωδικό WEP (έβαλα έναν 5ψήφιο αριθμητικό κωδικό) και το κανονικό. Και τα δύο τα έβαλα στον προορισμό Διαδίκτυο. Έβαλα σε 1η προτεραιότητα το ψεύτικο και στην 2η το κανονικό. Στην 3η έμεινε το κυψελικό δίκτυο (GPRS).

Το δοκίμασα με κάθε εφαρμογή που υπάρχει στο κινητό μου και συνδέεται στο ίντερνετ. Συνδέθηκε κανονικά και αποσυνδέθηκε αυτόματα μετά την έξοδο.

δεν νομιζω... στο συγκεκριμενο τομε ειναι πολυ πισω

- Δεν υπαρχει τροπος αν εχεις rules στον exchange να βλεπεις αν ηρθε μαιλ, παρα μονο αν παραδωθηκε στο inbox

- Η περιηγηση στους φακελους ειναι εξαιρετικα δυσκολη

- Πολλες φορες η παραδωση mail αργει 10 λεπτα, με αποτελεσμα να μην σου δινει την αισθηση σιγουριας για να αλλαξεις το blackberyy :(

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που εθελοτυφλούν, νομίζοντας ότι το Ovi store είναι αντίστοιχης πληρότητας με app store και android. Μα το ότι η Nokia έμεινε τόσο πολύ πίσω στο να προσαρμόσει το λειτουργικό της ώστε να μπορεί να τρέξει σύγχρονες εφαρμογές και να τραβήξει τους σημαντικούς developers είναι ο λόγος της σημερινής κατάστασης. Είτε μας αρέσει είτε όχι, smartphone σημαίνει ποια εφαρμογή θα βρω για να κάνω τη δουλειά μου ή το κέφι μου. Και στο Ovi store η φτώχεια είναι απερίγραπτη. Αν το N8, με το απίστευτο hardware του είχε και την πληθώρα των εφαρμογών των ανταγωνιστών του, θα έιχε σβήσει τον ανταγωνισμό από το χάρτη. Ανταυτού, τώρα αρχίζουν να το πουλάνε και η Nokia ανακοίνωσε τον αργό θάνατο του λειτουργικού του. Άρα δεν είναι τα megapixel που κάνουν τη διαφορά. Και το ότι κάποιοι μιλάνε για την εύρεση φαρμακείων από τον χάρτη ενώ οι άλλοι ασχολούνται ήδη με εφαρμογές που χρησιμοποιούν augmented reality δείχνει πόσο περασμένης δεκασετίας είμαστε εμείς του symbian ecosystem. Το λατρεύω το Ν8 αλλά δεν μ'αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου.

Πάντως εγώ ήθελα πολύ και θέλω πολύ να το αγοράσω. Για 1-2 χρόνια που κρατάω κάθε συσκευή θα είναι μια χαρά. Σε 2 χρόνια που θα έχει τελειώσει και η μετάβαση σε WP7, αν αξίζει τον κόπο βλέπουμε...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

πραγματικα θα ηθελα ετσι απο περιεργια να μου πεις τι σου λειπει απο το ν8?

Να υποθέσω ότι δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου smartphone άλλου λειτουργικού; Γιατί αλλιώς η απάντηση θα ήταν αυτονόητη. Έχω 2 μήνες τώρα το N8 και δεν έχω βρει 10 αξιόλογες εφαρμογές. Για μένα οι "ειδησεογραφικές εφαρμογές" που στην ουσία είναι γυαλισμένα rss widget δε μετράνε καν. Στο app store κυκλοφορούν εφαρμογές-διαμάντια σε καθημερινή βάση, που προσπαθώ να βρω χώρο στο iPod touch για να τις εγκαταστήσω. Ξαναλέω: προσωπικά δεν το αλλάζω το Ν8, αλλά για να κάνω τη δουλειά μου πέρα από την τηλεφωνική και φωτογραφική χρήση, αναγκάζομαι να καταφύγω αλλού. Για να μην αναφέρω την παροιμιώδη ολιγωρία της Nokia στην ανάπτυξη του Ovi suite για υπολογιστές Mac. Τα Macbook στο εξωτερικό (όχι τόσο εδώ ακόμα) πουλιούνται σα ζεστό ψωμί και η Nokia με όλη αυτήν την πείρα και το προσωπικό που διαθέτει δε στάθηκε ικανή τόσα χρόνια να μεταφέρει το Ovi suite στο Mac OS για να μην αποκλείσει τους χρήστες mac. Πότε νομίζετε ότι η Apple άλλαξε τον χάρτη; Όταν μετέφερε το iTunes, που υπήρχε μόνο σε mac, στα windows!

Edited by yannis28

Να ' μαι και εγώ :rolleyes:

Έχετε καταλάβει ότι εδώ και κάμποσα μηνύματα είστε εκτός θέματος ε? Σαν υπενθυμίζω για ακόμα μια φορά ότι αν θέλετε να σχολιάσετε γενικά το λειτουργικό Symbian μπορείτε να το πράξετε στο θέμα Σχολιασμός και νέα για τη πλατφόρμα Symbian. Επίσης αν θέλετε να συγκρίνετε λειτουργικά τότε υπάρχουν οι Διαξιφισμοί.

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας το οποίο είναι το Ν8.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...