kaivlorapanos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) δεν τα εχει στην homescreen. δεν ξερω μηπως οταν του ζηταει να μπει σε συνδεση τι τους παταει. τ Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ας το αναβαθμίσουν σε Wifi Direct και προσωπικά εμένα δε μου χρειάζεται τόσο πολύ το ΒΤ3.0. Αλλά το να διαφημίζει αυτή τη δυνατότητα η Nokia και τελικά να μην υπάρχει, αυτό είναι απάτη._ :rolleyes: Όταν πήγα να περάσω τις επαφές κλπ από το 5800 στο N8 μεσω bluetooth, το πρόγραμμα άνοιξε ένα wifi κανάλι και τα μετέφερε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Παντως ρε παιδια, οτι και να λεμε και παρ'ολες τις ελλειψεις του, κυριως σε θεματα software (γιατι απο hardware δεν παιζεται...) ειναι τρελα το ρημαδι ... Δε χορταινω να παιζω μαζι του...:) Καινουργιες εφαρμογες, παιχνιδακια (ας ειναι καλα τα γνωστα μαγαζακια...) Δειχνω σε φιλους, που εχουν Iphone, πως λειτουργει το SWYPE και τραβανε τα μαλλια τους... Edited January 26, 2011 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Μεταφορά βίντεο περίπου 200Mb από Ν8 σε Ν8, 14 λεπτά. edit: Ψέμα 154Mb είναι το βίντεο, μόλις το τσέκαρα. Edited January 26, 2011 by Moralas monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μεταφορά βίντεο περίπου 200Mb από Ν8 σε Ν8, 14 λεπτά. edit: Ψέμα 154Mb είναι το βίντεο, μόλις το τσέκαρα. 121 mb σε ν78 11 λεπτα... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Να πω για το update του social networks ότι στο ένα από τα 2 Ν8 που το εγκατέστησα έκανε κάτι κουλά στα widget και κολήματα και αναγκάστικα να απεγκαταστήσω τελείως το πρόγραμμα για να επανέλθει. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 φιλε μου το καταστημα λεει οτι ειναι eu δηλαδη οχι ελληνικο. προσεξε το αυτοΑπο που το αγορασατε εσεις; Τα plasio,germanos κτλ, το εχουν στα 499 ευρω, αρκετα ακριβο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Απο που το αγορασατε εσεις; Τα plasio,germanos κτλ, το εχουν στα 499 ευρω, αρκετα ακριβο.. Δεν ξέρω τι γίνεται με το πλαισιο. Την μια το έχει 450 και την άλλη 500... Αν όλα πάνε καλά μέσα στις επόμενες μέρες θα το αποκτήσω κι εγώ. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ε, ειναι λιγο αφυσικο να πεσει απο τωρα το κινητο κατω απο τα 450 την στιγμη που πουλαει. Σε παραεισαγωγης ισως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ε, ειναι λιγο αφυσικο να πεσει απο τωρα το κινητο κατω απο τα 450 την στιγμη που πουλαει. Σε παραεισαγωγης ισως. Έχω ξαναπεί ότι το αγόρασα ελληνικότατο 448 αρχές δεκεμβρίου. Μη με κάνετε να σκανάρω την απόδειξη... monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absolute0 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Διάβασα πιο πριν για BT3. Δεν είναι μόνο το N8 που δεν έχει κανονικές ταχύτητες, αυτή τη στιγμή κανένα δεν έχει. Πηγή: GSM Arena Η διαφορά είναι εδώ: Devices that support Alternate MAC/PHY are certified as “Bluetooth 3.0+HS” (High Speed) and ones that don’t are certified as just “Bluetooth 3.0” and are limited to regular Bluetooth transfer speeds (no Wi-Fi magic). Οπότε δεν είναι απάτη όπως είπε ένας φίλος πριν, γιατί όλα πληρούν τα standar του ονόματος “Bluetooth 3.0”, απλά εμείς δεν είμαστε αρκετά ενημερωμένοι. Edited January 27, 2011 by Absolute0 "He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past." - George Orwell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το ίδιο συμβαίνει και με το BT 2 στα κινητά. Είναι σκέτο, χωρίς το EDR (Enhanced Data Rate). Δηλαδή απουσιάζει αυτό που κόφτει πιο πολύ τον χρήστη: Η ταχύτητα. Με άλλα λόγια, η διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις του ΒΤ, αφορά θέματα λειτουργικότητας, ασφάλειας κ.ά. Κατά τ' άλλα, έχουν την ίδια ταχύτητα. Εν πάση περιπτώσει, για την ωρα το Dukto λύνει αυτό το πρόβλημα της μεταφοράς μεγάλων αρχείων μέσω wlan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μεταφορά βίντεο περίπου 200Mb από Ν8 σε Ν8, 14 λεπτά. edit: Ψέμα 154Mb είναι το βίντεο, μόλις το τσέκαρα. 121 mb σε ν78 11 λεπτα... Η μεταφορά έγινε με καλώδιο ή με Bluetooth ? Έχω ξαναπεί ότι το αγόρασα ελληνικότατο 448 αρχές δεκεμβρίου. Μη με κάνετε να σκανάρω την απόδειξη... Μπορίς να μας πεις από που το πείρες γιατί μ' ενδιαφέγη να πάρω. Τι product code έχει ? http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 με καλωδιο απο pc στο ν8 ταινια 900μβ την περασε σε 3 λεπτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Απο που το αγορασατε εσεις; Τα plasio,germanos κτλ, το εχουν στα 499 ευρω, αρκετα ακριβο.. φιλε εγω το πηρα στις 26/11 απο vodafone 499ε και ηταν απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν με ελληνικο procuct code ακουγοντας καποια παλικαρια μεσα απο εδω τα οποια μου ανοιξαν τα ματια και ψαχτηκα. επειδη ηταν απο τα πρωτα το πληρωσα ακριβουτσικα. τωρα το καταστημα που εδειξαν με 405Ε ειναι σιγουρα παραεισαγωγης (μα το λεει EU) οποτε ειναι λογικο να ειναι φθηνοτερο. απλα καλο θα ηταν οσοι θελετε να περετε μην παρετε ανοιγμενα κουτια γιατι θα εχουν βαλει χερι στο κινητο για να του φλασαρουν τα ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 λοιπον παιδια σχετικα με το bluetooth 3.0. αγορασα ενα usb ανταπτορακι 3.0 και το δοκιμασα με το n8. οι ταχυτητες ειναι αισχρες χειροτερες και απο το 2.1 που ειχα. Η ταχυτητα δε παει πανω απο 98kbps. Δε ξερω αν φταιει το ανταπτορακι (trust usb bluetooth 3.0) ή το κινητο αλλα αν φταιει το δευτερο οπως αναφερθηκε πιο πριν τοτε προκειται για απατη 100%! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ενταξει δεν το λες και 100% απατη,η συσκευη εχει ΒΤ3 αλλα δεν υποστιριζει το πληρες προφιλ(απο την στιγμη που δεν την υποχρεωνει κατι για να παρει την εγκριση για ΒΤ3).Ισως αργοτερα με αναβαθμιση να το υποστηριξει πληρως.Εδω αλλες συσκευες το διαφιμηζουν και δεν προκειτε ποτε να ενεργοποιηθει σαν 3(εστω και κουτσουρεμενο) γιατι ακομαδεν το υποστιρηζει το λειτουργικο της συσκευης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εγω θα ηθελα να ρωτησω ποσο κατα μεσο ορο κανει να φορτισει με τον φορτιστη καρφακι το ν8 απο αδειο. εμενα κανει απο 1.45 εως 2 ωρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ενταξει δεν το λες και 100% απατη,η συσκευη εχει ΒΤ3 αλλα δεν υποστιριζει το πληρες προφιλ(απο την στιγμη που δεν την υποχρεωνει κατι για να παρει την εγκριση για ΒΤ3).Ισως αργοτερα με αναβαθμιση να το υποστηριξει πληρως.Εδω αλλες συσκευες το διαφιμηζουν και δεν προκειτε ποτε να ενεργοποιηθει σαν 3(εστω και κουτσουρεμενο) γιατι ακομαδεν το υποστιρηζει το λειτουργικο της συσκευης. αυτο που πολλοι θελουν απο την εκδοση 3.0 ειναι η ταχυτητα και αυτο αν δε κανω λαθος ειναι θεμα hardware και οχι software. Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το usb ανταπτορακι εχει το ιδιο θεμα (οχι hs) και γιαυτο θα φαει επιστρoφη Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absolute0 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 αυτο που πολλοι θελουν απο την εκδοση 3.0 ειναι η ταχυτητα και αυτο αν δε κανω λαθος ειναι θεμα hardware και οχι software. Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το usb ανταπτορακι εχει το ιδιο θεμα (οχι hs) και γιαυτο θα φαει επιστρoφη Κάνεις λάθος είναι και θέμα Software. Μέχρι και το Android 2.2 για παράδειγμα, δεν υποστηρίζεται. "He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past." - George Orwell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Γεια σας ήρθε η ώρα μου να γράψω σε αυτό το τοπικ Παρήγγειλα 2 από Κοτσοβωλο στα Γιαννιτσά. το ένα έχει ήρθε το άλλο καθυστέρησε. Αυτό που έχει έρθει είναι παρεισαγωγή με γερμανικό κωδικό . Η συσκευασία σφραγισμένη με ζελατίνα αλλά η ταινία δεν ήταν η γνωστή ιριδιζουσα. περιμένω και το δεύτερο , αν και δεν παίζει ρολό θα με χαλάσει αν είναι και εκείνο παρεισαγωγής . αν και το έχω ξανά δουλέψει το κινητό , με την πρώτη εντύπωση εντυπωσιάστηκα . περιμένουμε την αναβάθμιση να δούμε πως θα πάει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Κάνεις λάθος είναι και θέμα Software. Μέχρι και το Android 2.2 για παράδειγμα, δεν υποστηρίζεται. πολλα bluetooth usb αναβαθμιζονται απο εκδοση 2.0 σε 3.0 με software. Απο την αλλη υπαρχουν τα bluetooth 3.0 και τα bluetooth 3.0 + HS (high speed). Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα hardware. Αν οχι πες μας απο που βρηκες οτι ειναι θεμα software και αν το n8 θα μπορει να υποστηριξει +HS. Αν ψαξεις λιγο θα δεις υπαρχουν τα δυο παραπανω πρωτοκολλα bluetooth 3.0 και το δευτερο δεν υπαρχει σε κανενα κινητο Ρίξε μια ματια στο link http://www.gsmarena.com/wireless_n_bluetooth_3_speed_test-review-551p4.php Edited January 27, 2011 by aristotelhs2060 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 σήμερα παρατήρησα το εξής, όταν έχω το τηλέφωνο σε εξοικονόμηση ενέργειας,ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα σε οποιαδήποτε εντολή,γίνετε αργό όταν απενεργοποιήσω την εξοικονόμηση τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) εγω θα ηθελα να ρωτησω ποσο κατα μεσο ορο κανει να φορτισει με τον φορτιστη καρφακι το ν8 απο αδειο. εμενα κανει απο 1.45 εως 2 ωρες εμενα φιλε κανει 1 ωρα κ 55λεπτα περιπου. σήμερα παρατήρησα το εξής, όταν έχω το τηλέφωνο σε εξοικονόμηση ενέργειας,ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα σε οποιαδήποτε εντολή,γίνετε αργό όταν απενεργοποιήσω την εξοικονόμηση τι μπορεί να συμβαίνει? στο δικο μου φιλε ειναι εξισου το ιδιο.δεν προσεξα κατι το ιδιαιτερο σε αυτο που λες για το δικο σου. Edited January 27, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Γιατί ενώ έχω προσθέσει το λογαριασμό της Hol στα email, όταν πάω να συγχρονίσω δεν το κάνει ενώ στο gmail δουλεύει κανονικά? Και κάτι ακόμα. Ποιά ρύθμιση χρειάζεται να κάνω ώστε όταν μπαίνω στο email να με ρωτάει απο μόνο του αν θέλω να συνδεθώ (συγχρονισμός) όπως στο Ν97? Ευχαριστώ. Όσων αφορά την μπαταρία η χρήση που κάνω είναι: σχεδόν συνέχεια bluetooth ανοιχτό (λόγω handsfree ακουστικού), 3G ανοιχτό συνέχεια, δυο εφαρμογές στο παρασκήνιο ανοιχτές συνέχεια (f-secure + SPB Shell) και λίγη ομιλία (περίπου 1 ώρα), λίγη πλοήγηση Internet και ελαφρό γενικό σκάλισμα και ανοιχτό και την νύχτα = 1 και μισή μέρα. Είναι οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts