bikos68 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εχω ξαναπει κι εγω και αλλα παιδια οτι οταν βαζετε τα widget και σας ζηταει προσβαση στο δικτυο και πατατε "παντα" τοτε θα συνδεετε συνεχεια και θα σας τρωει την μπαταρια. επισης καλο θα ηταν να πεταξετε οτι σαβουρα εχετε εγκαταστησει ετσι για πλακα και να καθαρισει το μηχανημα και να δειτε τις αντοχες της μπαταριας Σαφως αλλα,συγκριτικα να δουν τι τρεχει μετα το πρωτο ανοιγμα της συσκευης το πρωι πριν τρεξουν οτιδηποτε ακομα,αυτο παραθετω στον πινακα. Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 κάνω επεξεργασία αρχικής οθόνης κανονικά. όταν λες άλλες συντομεύσεις τι εννοείς? προσωπικά θέλω προσθέσω ένα παιχνίδι που κατέβασα αλλα δεν μου το βγάζει στην λίστα να το επιλέξω οταν πας στην αρχικη οθονη θα σου εχει συντομευσεις με τον τηλεφωνικο καταλογο το ovimaps κλπ. ανα τετραδα α τις δεις οταν πας να κανεις επεξεργασια. αν πατησεις πανω θα σου βγαλει επεξεργασια και θα σε βαλει σε ενα μενου με τις 4 συντομευσεις. εκει θα αλλαξεις τη μια και θα βαλεις το παιχνιδι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημερα.για αναφορες παραδοσης sms-mms με ηχο υπαρχει στην συσκευη,κ πως γινετε;ευχαριστω Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημερα.για αναφορες παραδοσης sms-mms με ηχο υπαρχει στην συσκευη,κ πως γινετε;ευχαριστω καλει ενα ελαφρο κλικ οταν φτανει. στο μενου μυνηματων ενεργοποιησε να ερχονται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 οταν πας στην αρχικη οθονη θα σου εχει συντομευσεις με τον τηλεφωνικο καταλογο το ovimaps κλπ. ανα τετραδα α τις δεις οταν πας να κανεις επεξεργασια. αν πατησεις πανω θα σου βγαλει επεξεργασια και θα σε βαλει σε ενα μενου με τις 4 συντομευσεις. εκει θα αλλαξεις τη μια και θα βαλεις το παιχνιδι :thanks: τελικά αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ τι θα κάναμε δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 http://forum.dailymobile.se/index.php?action=dlattach;topic=40153.0;attach=95103;image για δειτε αυτη την εικονα. μαλλον η στιγμη εφτασε, 9δεν ξερω αν επιτρεπεται το λινκ αν οχι ας το κοψει η οδ Αυτο το update ειναι 3 μηνων παλιο... Υπαρχει κατι που δεν βλεπω!? Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αυτο το update ειναι 3 μηνων παλιο... Υπαρχει κατι που δεν βλεπω!? δεν ειναι 3 μηνων αλλα οπως ειπα χτες το βραδυ εχει μια μαιμουδια. ο τυπος εχει ηδη εγκατεστημενη την 1.1 και του βγαζει νεα ενημερωση. για προσεξτε το. μαλλον ειναι φοτοσοπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 OK τωρα πραγματικα ΒΟΗΘΕΙΑ. Το ειχα κλειστο, φορτιζοντας το,τελειωνει η φορτιση κι οπως ηταν κλειστο ειπα να καθαρισω την οθονη απ τις δαχτυλιες. Με πολυ ελαφρως βρεγμενο χαρτι (με στεγνο δε καθαριζει με τιποτα) την καθαρισα,φυσικα με απαλες χειρουργικες κινησεις. Το ανοιγω,μπαινω στο ovi store. Το κινητο το κρατουσα στα 10 εκατοστα απ τα ματια μου,οποτε καποια στιγμη παρατηρω στο λευκο φοντο εκεινους του χρωματισμους,σαν καμμενα pixel,υποθετοντας αρχικα οτι ειναι λογω της λερωμενης οθονης. Το θεμα ομως ειναι πως βρισκοταν το ενα διπλα στο αλλο διατεταγμενα. Κανω ελαφρα με το δαχτυλο,δεν εφευγε. Και τοτε με φρικη παρατηρω,υπο συγκεκριμενες γωνιες στο λευκο χρωμα,οτι υπαρχουν σε ολη την οθονη. Το σβηνω,το ανοιγω παλι τα ιδια. Και οχι μονο. Μου ειχε σβησει 3 φωτος που χα κατεβασει μερικες μερες πριν απ το ovi,μια εκ των οποιων ηταν φοντο,οποτε ειχε αλλαχτει και το φοντο σε αυτο το θεματος. Παρατηρω την οθονη και σβησμενη κατω απ'το φως,ειναι μικρες γραμμουλες διατεταγμενες στη σειρα σε ολη την οθονη,στο μεγεθος περιπου του pixel. Οταν φωτιζεται η οθονη,αποκτουν χρωματισμους υπο διαφορετικες γωνιες. 1) Τι μπορει να ειναι ; 2) Ειναι δυνατον η ελαχιστη πιεση που εφαρμοσα η' το ισα ισα βρεγμενο χαρτι να προκαλεσαν προβλημα ; 3) Το θεωρω απιθανο να συμβαινει,αλλα υπαρχει σε κανεναν απο εσας ; Εχω φρικαρει πραγματικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) υπαρχει περιπτωση να εχουν περασει μεσα σταγονες νερο? αν ναι ισως αν στεγνωσουν να εισαι οκ. παντως εγω το καθαριζω με πανι και υγρο για οθονη υπολογιστων και δεν εχω κανενα προβλημα Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nα περασε το ελαχιστο νερο του χαρτιου και να εκατσε στη σειρα μεσα στην οθονη ; Αποκλειεται. Ειναι διατεταγμενα σαν σε σκακιερα,σε ολοκληρη την οθονη. Φαινεται πιο εντονα σε απολυτα λευκο φοντο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nα περασε το ελαχιστο νερο του χαρτιου και να εκατσε στη σειρα μεσα στην οθονη ; Αποκλειεται. Ειναι διατεταγμενα σαν σε σκακιερα,σε ολοκληρη την οθονη. Φαινεται πιο εντονα σε απολυτα λευκο φοντο δεν μπορει να ειναι κατι αλλο ρε φιλε. εχεις κανει κατι αλλο στο ενδιαμεσο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyranannakat Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημέρα, έχω κολλήσει και θέλω να βρω μια εφαρμογή την οποία πέρασα στην εξωτερική κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω access την κάρτα:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημέρα, έχω κολλήσει και θέλω να βρω μια εφαρμογή την οποία πέρασα στην εξωτερική κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω access την κάρτα:O στη διαχειριση αρχειων θα πας απο εεφαρμογες-γραφειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημερα παιδια!τι γινετε με την PR 1.1?? μου φαινεται οτι η nokia μας κοροιδευει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημερα παιδια!τι γινετε με την PR 1.1?? μου φαινεται οτι η nokia μας κοροιδευει.... η νοκια δεν μας κοροιδευει γιατι δεν εχει βγαλει καμμια ανακοινωση. οι φημες απλα οργιαζουν και εμεις ολοι εχουμε τσιμπησει. απλα περιμενουμε αλλα χωρις καμια νεα πληροφορηση. ελεγαν για χτες αλλα και αυτο καταριφθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Nα περασε το ελαχιστο νερο του χαρτιου και να εκατσε στη σειρα μεσα στην οθονη ; Αποκλειεται. Ειναι διατεταγμενα σαν σε σκακιερα,σε ολοκληρη την οθονη. Φαινεται πιο εντονα σε απολυτα λευκο φοντο καταρχην το οτι βαζεις νερο να το καθαρισεις μου θυμιζει αυτο που κανουν καποιοι με τους φακους επαφης και τουσ καθαριζουν με νερο. Αχρειαστο τελειως. Ειτε με υγρο για οθονη υπολογιστη ειτε με πανακι για καθαρισμο γυαλιων ορασεως/ηλιου ! εγω το κανω με το δευτερο και ποτε μου δεν εβαλα κανενα υγρο και παντα γυαλιζει. Η υγρασια ειναι πολυ πιθανο να περασε μεσα και φυσικα σου ευχομαι να μην σου χει συμβει αυτο. Στα παλια νοκια το χαρτι για να την αναγνωριση υπαρξης υγρασιας το χε η νοκια απο πισω(ενα χαρτακι το οποιο αλλαζει χρωματισμο αναλογα με το ποση υγρασια εχει μεσα το κινητο για να ισχυει η οχι η εγγυηση ), αν και στο Ν8 ειναι καπου πισω τοτε ισως να μην χρωματιστηκε αρα εχεις ελπιδες σε Νοκια Care να στο φτιαξουν εντος εγγυησης. καλη τυχη :) Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) κι εγω αυτο πιστευω - δεν μπορει να ειναι κατι αλλο μονο το νερο θα μπορουσε να του κανει τεοια κολπα. μακαριπαντως να μην εχει παρει υγρασια γιατι δεν ξερω αν τον καλυπτει η εγγυηση γιατι ειναι δικη του υπαιτιοτητα η βλαβη. Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 κι εγω αυτο πιστευω - δεν μπορει να ειναι κατι αλλο μονο το νερο θα μπορουσε να του κανει τεοια κολπα. μακαριπαντως να μην εχει παρει υγρασια γιατι δεν ξερω αν τον καλυπτει η εγγυηση γιατι ειναι δικη του υπαιτιοτητα η βλαβη. κοιταξε, υγρασια θα εχει παρει λογικα, αλλα αν δεν εχει "ποτιστει" το χαρτι της νοκια που χουν μεσα στα κινητα για να ξερουν κατα ποσο το βρεξαμε και το στεγνωσαμε μετα , τοτε κατι γινεται.. Το μονο που χει να κανει ειναι να το στεγνωσει καλα και να παει σε ενα νοκια Care. Το χαρτι αυτο και να στεγνωσεις το κινητο δεν αλλαζει χρωμα, δειχνει πως καποια στιγμη το κινητο εκτεθηκε σε απαγορευτικο ποσοστο υγρασιας.(λεω να το στεγνωσει για να μην εχει ορατη στο ματι υγρασια) Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Συνηθως η υγρασια σε κινητα προκαλει μαυρες σκιες. Εχεις τετοια θεματα? Αστο ανοικτο σε θερμοκρασια δωματιου και βαλε κατι που χρησιμοποιει την οθονη για να ζεσταθει και να φυγει το νερο που τυχον περασε... Αν το πανι ή η πετσέτα ηταν νωπή και οχι να σταζει δυσκολα περασε νερο! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) OK τωρα πραγματικα ΒΟΗΘΕΙΑ. Το ειχα κλειστο, φορτιζοντας το,τελειωνει η φορτιση κι οπως ηταν κλειστο ειπα να καθαρισω την οθονη απ τις δαχτυλιες. Με πολυ ελαφρως βρεγμενο χαρτι (με στεγνο δε καθαριζει με τιποτα) την καθαρισα,φυσικα με απαλες χειρουργικες κινησεις. Το ανοιγω,μπαινω στο ovi store. Το κινητο το κρατουσα στα 10 εκατοστα απ τα ματια μου,οποτε καποια στιγμη παρατηρω στο λευκο φοντο εκεινους του χρωματισμους,σαν καμμενα pixel,υποθετοντας αρχικα οτι ειναι λογω της λερωμενης οθονης. Το θεμα ομως ειναι πως βρισκοταν το ενα διπλα στο αλλο διατεταγμενα. Κανω ελαφρα με το δαχτυλο,δεν εφευγε. Και τοτε με φρικη παρατηρω,υπο συγκεκριμενες γωνιες στο λευκο χρωμα,οτι υπαρχουν σε ολη την οθονη. Το σβηνω,το ανοιγω παλι τα ιδια. Και οχι μονο. Μου ειχε σβησει 3 φωτος που χα κατεβασει μερικες μερες πριν απ το ovi,μια εκ των οποιων ηταν φοντο,οποτε ειχε αλλαχτει και το φοντο σε αυτο το θεματος. Παρατηρω την οθονη και σβησμενη κατω απ'το φως,ειναι μικρες γραμμουλες διατεταγμενες στη σειρα σε ολη την οθονη,στο μεγεθος περιπου του pixel. Οταν φωτιζεται η οθονη,αποκτουν χρωματισμους υπο διαφορετικες γωνιες.[..] Έτσι όπως περιγράφεις τον καθαρισμό της οθόνης σου και δεδομένου ότι το μαντίλι ήταν ελάχιστα βρεμένο με νερό (νοτισμένο) μου φαίνεται αδιανόητο να πήρε η οθόνη υγρασία και να έχεις τέτοια αποτελέσματα (μην τρελαθούμε εκτός και αν υποθέσουμε πράγμα αδύνατο ότι η επιφάνεια του είναι πορώδεις ή κάποια ποσότητα νερού μπήκε από κάποια άκρη!!). Συνεπώς ψυχραιμία, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Είχες ξανά κοιτάξει ποτέ (πριν το καθαρίσεις φυσικά) από τόσο κοντά την οθόνη ενώ προβάλει λευκό φόντο; Μήπως πρόκειται για κατασκευαστικό ζήτημα (εξ' ου και η γεωμετρική τάξη στο σχήμα) που απλά έτυχε να το παρατηρήσεις τώρα επειδή ήταν πολύ κοντά στα μάτια σου; Υ.Γ. Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία; -Δεν αμφιβάλω για τα λεγόμενα σου - απλά μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση. Edited January 25, 2011 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Συνηθως η υγρασια σε κινητα προκαλει μαυρες σκιες. Εχεις τετοια θεματα? Αστο ανοικτο σε θερμοκρασια δωματιου και βαλε κατι που χρησιμοποιει την οθονη για να ζεσταθει και να φυγει το νερο που τυχον περασε... Αν το πανι ή η πετσέτα ηταν νωπή και οχι να σταζει δυσκολα περασε νερο! Ρε παιδια για να βαλει υγρασια το κινητο αποκλειεται να φταιει η επαφη με ενα ελαφρα υγρο πανακι! Εκτος και αν το n8 εχει ιδιαιτερη ευαισθησια. Οτι κινητο ειχα παντως εχει τυχει να φαει σταγονες βροχης πχ στην οθονη και να μην παθαινει τπτ. Μονο ενα Ν79 που ειχα παλιοτερα παιθανε απο υγρασια αλλα αυτο μου ειχε ανοιξει απο πτωση...Οκ να μη το παιζω και ξερολας αλλα αν ειναι τοσο ευαισθητο το N8 τοτε βραστα..;) Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλά τι συζητάμε τόση ώρα; Είναι δυνατόν να πήρε το κινητό υγρασία επειδή σκούπισε την οθόνη με ένα υγρό πανί και μάλιστα να ρωτάμε και αν πήρε υγρασία μέσα;.... Ασφαλώς κάτι άλλο θα συμβαίνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 η αληθεια ειναι οτι και το δικο μου εχει φαει κατι σταγονες βροχης και δεν μασησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ειναι καπως ετσι αυτο που βλεπεις; http://img543.imageshack.us/img543/7873/image2cb.jpg http://discussions.nokia.ie/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-AMOLED-Problem/m-p/832627 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) αυτη η εικονα ποναει μονο που την βλεπω :'( Edited January 25, 2011 by mirrorofsorrow Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts