pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) φίλε μου μάλλον είναι μαϊμού διότι πουθενά δεν εμφανίζεται η νέα έκδοση λογισμικού, ούτε καν στο navifirm άλλα ούτε και σε ξένα site με λογισμικό της Νοκια που έχουν τις νέες εκδόσεις συνήθως πολύ νωρίτερα από το επίσημο Nokia update. Αν θέλεις τη γνώμη μου την pr1.1 την βλέπω να έρχεται μέχρι μέσα Φεβρουαρίου και την 2.0 Απρίλιο με Μάϊο. Μακάρι να με διαψεύσει η Νοκια και να βγάλει τις νέες εκδόσεις νωρίτερα.....είδωμεν ?????? ισως να εμφανιστηκε σε καποια χωρα μονο... το συνηθιζει η νοκια να αργει σε καποιες χωρες... βρε φιλαρακια πεστε μου αναλυτικα πως θα κανω την ρυθμιση για να στελνω κ mms; ευχαριστω τα χεις ενεργοποιησει απο εταιρεια? αν οχι μπες στο σαιτ τις εταιρειας σου και βρες που στελνεις μνμ... Edited January 24, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) ισως να εμφανιστηκε σε καποια χωρα μονο... το συνηθιζει η νοκια να αργει σε καποιες χωρες... Ναι έτσι το συνηθίζει η Νοκια αλλά, αν εμφανιζόταν η νέα έκδοση κάπου σίγουρα μα σίγουρα γνωστά ξένα site όχι μόνο θα ανέφεραν για πιο product code βγήκε η νέα έκδοση αλλά θα την είχαν ακόμα και για download. Άρα τι γίνεται....???????? κατά τη γνώμη μου κάποιοι κάπου παίζουν με τα νεύρα μας και ποστάρουν τέτοιες ''φτιαχτές'' φωτογραφίες. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δε νομίζω!!!!!!! Edited January 24, 2011 by frastgr frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 κατά τη γνώμη μου κάποιοι κάπου παίζουν με τα νεύρα μας και ποστάρουν τέτοιες ''φτιαχτές'' φωτογραφίες. καλα δεν θα ναι και η πρωτη φορα... καποιοι το συνηθιζουν...:mad::cry::wacko: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλησπερα σε ολους,εχω 2 μερες το κινητο αν και ειχα υποσχεθη να μην ξαναπαρω νοκια.....θα ηθελα να ρωτησω πωσ σασ φαινετε απο αποψη ακουστικου στισ συνομιλιες? εχω επεισης iphone 3gs - iphone4 & htc desire .μου φαινετε οτι το νοκια ειναι το χειροτερο Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις ... Εγώ πάντως δεν γνωρίζω, γιατί απλά δεν έχω ούτε iphone 3gs ούτε iphone4 & ούτε htc desire http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 1) τώρα χρησιμοποιό το igo. Το ovi maps πως συγκρίνεται με το igo (κυρίως σε πληρότητα χάρτη και δρομολόγηση) 2) Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο opera mini. Στο Ν8 είναι σταθερός ? (με εξυπηρετεί ο opera mini λόγω ταχύτητας και μικρού όγκου που κατεβάζει) 3) Πότε αναμένεται η ενσωμάτωση flash 10 στον browser της nokia? 4) ακούω πολλούς χρήστες να αναφέρουν κολλήματα - restart κτλ. Είναι η εξαίρεση ή ειναι συνηθισμένο? 5) Υπάρχει κάποιο θέμα με τη συνεργασία με bluetooth ακουστικά? (Με το Nokia 6220 classic είχα προβλήματα) 1.Το ovi maps είναι πληρέστατο, έχει πολλές online υπηρεσίες και το σημαντικότερο, είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να κάνεις πολύτως τίποτα, με το που παίρνεις την συσκευή τα έχεις όλα έτοιμα για πλοήγηση. 2.Και ο mini και ο mobile είναι πάρα πολύ καλοί και πλέον δεν κρασάρουν. Με τις τελευταίες ενημερώσεις, ακόμα και ο εργοστασιακός browser βελτιώθηκε σημαντικά, οπότε, όταν θέλεις να δεις και flash περιεχόμενο, τον χρησιμοποιείς. 3.Η εταιρία έχει υποσχεθεί ότι σε κάποια από τις πολλές μελλοντικές αναβαθμίσεις, θα προστεθεί και υποστήριξη για flash 10.1. 4.H πιο σταθερή συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει. Ξεχνάς τι σημαίνει επανεκκίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τα κολλήματα. 5.παρόλο που σε προηγούμενες nokia συσκευές είχα μερικά προβληματάκι αόπως αποσυνδέσεις, με το Ν8 δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Γενικά η συσκευή έχει αποδειχθεί άψογη. Και με τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις θα γίνει ακόμα καλύτερη. βρε φιλαρακια πεστε μου αναλυτικα πως θα κανω την ρυθμιση για να στελνω κ mms; ευχαριστω Μόλις λάβεις τις ρυθμίσεις από τον πάροχό σου, θα κάνεις και αυτό το κολπάκι και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα παιδια! Να κανω και εγω μια ερωτηση καθως εχω το εξης προβλημα. Οταν ερχονται SMS στο κινητο μου, δεν αναβει η οθονη απλα ακουγεται μονο ο ηχος. Μηπως ξερετε πως μπορω να το φτιαξω? Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δε βρηκα κατι! Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ναι έτσι το συνηθίζει η Νοκια αλλά, αν εμφανιζόταν η νέα έκδοση κάπου σίγουρα μα σίγουρα γνωστά ξένα site όχι μόνο θα ανέφεραν για πιο product code βγήκε η νέα έκδοση αλλά θα την είχαν ακόμα και για download. Άρα τι γίνεται....???????? κατά τη γνώμη μου κάποιοι κάπου παίζουν με τα νεύρα μας και ποστάρουν τέτοιες ''φτιαχτές'' φωτογραφίες. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά δε νομίζω!!!!!!! τόσο πολύ σε καίει ?δηλαδή αν δεν βγει και τη έγινε?θα σωθείς με την αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα παιδια! Να κανω και εγω μια ερωτηση καθως εχω το εξης προβλημα. Οταν ερχονται SMS στο κινητο μου, δεν αναβει η οθονη απλα ακουγεται μονο ο ηχος. Μηπως ξερετε πως μπορω να το φτιαξω? Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δε βρηκα κατι! Ευχαριστω εκ των προτερων! δεν είναι πρόβλημα, έτσι είναι δομημένο, ήχος και φωτάκι αναβοσβήνει στο κουμπί του μενού ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καμία βοήθεια για τις επανεκκινήσεις παίζει? Οπότε βάζω πλοήγηση (garmin & ovi) πάντα μα πάντα κάνει επανεκκίνηση. Έλεος πια. Απενεργοποίησα τον εντοπισμό με a gps και wlan και πάλι τα ίδια. Σκέτη τρέλα. Η μπαταρία επιμένει να φτάνει οριακά και με οικονομία την μια ημέρα (με κλειστό την νύχτα) και δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν πάει άλλο. Βοηθήστε για να μην το πετάξω από το παράθυρο. Είχε κάποιος το 95άρι 8g πριν για να μου πει αν έχει διαφορά στην μπαταρία? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καμία βοήθεια για τις επανεκκινήσεις παίζει? Οπότε βάζω πλοήγηση (garmin & ovi) πάντα μα πάντα κάνει επανεκκίνηση. Έλεος πια. Απενεργοποίησα τον εντοπισμό με a gps και wlan και πάλι τα ίδια. Σκέτη τρέλα. Η μπαταρία επιμένει να φτάνει οριακά και με οικονομία την μια ημέρα (με κλειστό την νύχτα) και δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν πάει άλλο. Βοηθήστε για να μην το πετάξω από το παράθυρο. Είχε κάποιος το 95άρι 8g πριν για να μου πει αν έχει διαφορά στην μπαταρία? υποτιθεται πως κρατα ανετα μια μερα... να το κοιταξεις... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 που να το κοιτάξω όμως??? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 που να το κοιτάξω όμως??? επισκεψη σε nokia care:) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καμία βοήθεια για τις επανεκκινήσεις παίζει? Οπότε βάζω πλοήγηση (garmin & ovi) πάντα μα πάντα κάνει επανεκκίνηση. Έλεος πια. Απενεργοποίησα τον εντοπισμό με a gps και wlan και πάλι τα ίδια. Σκέτη τρέλα. Η μπαταρία επιμένει να φτάνει οριακά και με οικονομία την μια ημέρα (με κλειστό την νύχτα) και δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν πάει άλλο. Βοηθήστε για να μην το πετάξω από το παράθυρο. Είχε κάποιος το 95άρι 8g πριν για να μου πει αν έχει διαφορά στην μπαταρία? Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Κατι επιφανειακο μεν, που με ''χαλαει'' ομως, ειναι τα εφε των θεματων του Ν8! Τιποτα ρε παιδια! Παλια στο Ν97, τρελενομασταν να χακαρουμε το τηλεφωνο,και μεσω του ROMPatcher να εχουμε κανα ωραιο εφε θεματος! Κατι που στο iphone, ηταν και ειναι και τωρα στο ihone 4, δεδομενο! Μα ειναι τοσο ομορφα και τοσο εντυπωσιακα, οταν αλλαζεις το μενου, τις φωτο κλπ Δεν καταλαβαινω, ηταν τοοοσο δυσκολο να εχει τετοια εφε και το Ν8??? Πρεπει δηλαδη να εχουμε το SPB MobileShell, για να εχουμε αυτα τα υπεροχα 3D εφε θεματων?? :( Edited January 25, 2011 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Κατι επιφανειακο μεν, που με ''χαλαει'' ομως, ειναι τα εφε των θεματων του Ν8! Τιποτα ρε παιδια! Παλια στο Ν97, τρελενομασταν να χακαρουμε το τηλεφωνο,και μεσω του ROMPatcher να εχουμε κανα ωραιο εφε θεματος! Κατι που στο iphone, ηταν και ειναι και τωρα στο ihone 4, δεδομενο! Μα ειναι τοσο ομορφα και τοσο εντυπωσιακα, οταν αλλαζεις το μενου, τις φωτο κλπ Δεν καταλαβαινω, ηταν τοοοσο δυσκολο να εχει τετοια εφε και το Ν8??? Πρεπει δηλαδη να εχουμε το SPB MobileShell, για να εχουμε αυτα τα υπεροχα 3D εφε θεματων?? :( χωρίς παρεξήγηση προτιμώ την λειτουργικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, παρά τα φρου φρου και αρώματα. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 χωρίς παρεξήγηση προτιμώ την λειτουργικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, παρά τα φρου φρου και αρώματα. Σιγουρα το πρωτο ειναι αυτο αλλα και ενα καλο θεματακι με ωραια εικονιδια δινουν αλλο αερα...!!!Βορειοδυτικο....... :lol::lol: Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 τόσο πολύ σε καίει ?δηλαδή αν δεν βγει και τη έγινε?θα σωθείς με την αναβάθμιση? Καταρχήν δεν μίλησε κανείς για ''κάψιμο'', δικαίωμα της Νοκια είναι το τι θα κάνει και πότε θα το κάνει. Το θέμα είναι ότι κυκλοφόρησε ευρέως η σχετική φήμη και κάποιοι ίσως οι περισσότεροι να περιμένουν αυτή την ενημέρωση λογισμικού πως και πως για να λύσουν ή ελπίζουν ότι θα λύσουν κάποια προβλήματα software που αντιμετωπίζουν. Επίσης βρισκόμαστε σε αυτό το φορουμ για να συζητάμε και τέτοια θέματα όπως και το πως θα αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα της συσκευής, αυτό δεν γίνεται γιατί ''καιγόμαστε'' για κάτι αλλά γιατί ενδιαφερόμαστε για τη συσκευή και στο κάτω κάτω δώσαμε και τόσα χρήματα για να την αποκτήσουμε. Σε παρακαλώ να είσαι λίγο πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου διότι προσβάλλεις το φορουμ και αν δεν σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση δικαίωμα σου είναι, τους περισσότερους όμως τους ενδιαφέρει. Φιλικά πάντα...... frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 2) Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο opera mini. Στο Ν8 είναι σταθερός ? (με εξυπηρετεί ο opera mini λόγω ταχύτητας και μικρού όγκου που κατεβάζει) 3) Πότε αναμένεται η ενσωμάτωση flash 10 στον browser της nokia? Ο mini είναι πολύ σταθερός αλλα δεν έχει ακόμα pinch and zoom 1) 3)η αυτες τις μερες με την 1.1 η τελη φλεβαρη με 2.0 Σχετικά με το Flash 10.1, αναβαθμίσεις και "διαρροές" καλό θα ήταν να μην υιοθετούμε όποια φήμη κυκλοφορεί, η επίσημη Nokia δεν έχει πεί τίποτα για Flash 10.1 και δε ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό με τον υπάρχον browser και τον επεξεργαστή, Αν σου είναι απαραίτητο το Flash 10.1 και σε ενδιαφέρει μονο το browsing ίσως θα ήταν καλύτερα να πάς κατευθείαν σε μια λύση Android όπως το Desire παρά να περιμένεις τις αναβαθμίσεις οι οποίες δε ξέρεις κι αν θα έρθουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καμία βοήθεια για τις επανεκκινήσεις παίζει? Οπότε βάζω πλοήγηση (garmin & ovi) πάντα μα πάντα κάνει επανεκκίνηση. Έλεος πια. Απενεργοποίησα τον εντοπισμό με a gps και wlan και πάλι τα ίδια. Σκέτη τρέλα. Η μπαταρία επιμένει να φτάνει οριακά και με οικονομία την μια ημέρα (με κλειστό την νύχτα) και δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν πάει άλλο. Βοηθήστε για να μην το πετάξω από το παράθυρο. Είχε κάποιος το 95άρι 8g πριν για να μου πει αν έχει διαφορά στην μπαταρία? Τον τελευταίο καιρό κάνω συνέχεια πλοήγηση με το ovi maps (δεν έχω εγκαταστήσει κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης καθώς είναι περιττά) και δεν μου έχει κάνει ποτέ ούτε κόλλημα ούτε επανεκκίνηση. Η μπαταρία με βγάζει με λιώσιμο μια μέρα ενώ με κανονική χρήση περίπου 2,5 μέρες. Αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να ξήλωνα όλα τα προγράμματα που δεν έχω άμεση ανάγκη (και το garmin φυσικά) και αν συνέχιζε, θα του έκανα hard reset και εργοστασιακό φλασάρισμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλημερα για οσους εχουν μικροπροβληματα με μπαταρια κτλ. παρακατω παραθετω μια λιστα με τα process που τρεχουν στο δικο μου τηλ οταν το ανοιγω,και ενα μηνα που τοχω τωρα δεν αντιμετωπισα προβλημα. location manager server mds server.exe SygicSMSWatch.exe (αυτην την τερματιζω) ΕnergyServer.exe blacklistserver.exe mdswatchdog.exe harvestserver.exe Χρησιμοποιω τον Best Task Manager Aυτα λοιπον δειτε και σεις και πεστε τη γνωμη σας.Ευχαριστω Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλημερα για οσους εχουν μικροπροβληματα με μπαταρια κτλ. παρακατω παραθετω μια λιστα με τα process που τρεχουν στο δικο μου τηλ οταν το ανοιγω,και ενα μηνα που τοχω τωρα δεν αντιμετωπισα προβλημα. location manager server mds server.exe SygicSMSWatch.exe (αυτην την τερματιζω) ΕnergyServer.exe blacklistserver.exe mdswatchdog.exe harvestserver.exe Χρησιμοποιω τον Best Task Manager Aυτα λοιπον δειτε και σεις και πεστε τη γνωμη σας.Ευχαριστω εχω ξαναπει κι εγω και αλλα παιδια οτι οταν βαζετε τα widget και σας ζηταει προσβαση στο δικτυο και πατατε "παντα" τοτε θα συνδεετε συνεχεια και θα σας τρωει την μπαταρια. επισης καλο θα ηταν να πεταξετε οτι σαβουρα εχετε εγκαταστησει ετσι για πλακα και να καθαρισει το μηχανημα και να δειτε τις αντοχες της μπαταριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημέρα.δεν ξέρω αν γίνετε, αλλα μπορούμε όταν κατεβάζουμε από το ovi ένα πρόγραμμα, πως μπορούμε να το βάλουμε συντόμευση σε μια από τις αρχικές οθόνες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημέρα.δεν ξέρω αν γίνετε, αλλα μπορούμε όταν κατεβάζουμε από το ovi ένα πρόγραμμα, πως μπορούμε να το βάλουμε συντόμευση σε μια από τις αρχικές οθόνες πας στην αρχικη οθονη που θελεις και κανεις επεξεργασια αρχικης οθονης. εκει που εχεις βαλει αλλες συντομευσεις (ανα τετραδα πανε) θα κανεις νεα επεξεργασια και θα αφαιρεσιες μια και θα βαλεις αυτη που θελεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paramithas Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 πας στην αρχικη οθονη που θελεις και κανεις επεξεργασια αρχικης οθονης. εκει που εχεις βαλει αλλες συντομευσεις (ανα τετραδα πανε) θα κανεις νεα επεξεργασια και θα αφαιρεσιες μια και θα βαλεις αυτη που θελεις κάνω επεξεργασία αρχικής οθόνης κανονικά. όταν λες άλλες συντομεύσεις τι εννοείς? προσωπικά θέλω προσθέσω ένα παιχνίδι που κατέβασα αλλα δεν μου το βγάζει στην λίστα να το επιλέξω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) κάνω επεξεργασία αρχικής οθόνης κανονικά. όταν λες άλλες συντομεύσεις τι εννοείς? προσωπικά θέλω προσθέσω ένα παιχνίδι που κατέβασα αλλα δεν μου το βγάζει στην λίστα να το επιλέξω πρεπει να αλλαξεις τα εικονιδια στην αρχικη οθονη Edited January 25, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts