Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κουμπί της κάμερας πόσο γρήγορα αποκρίνεται;

Γιατί μου φαίνεται το δικό μου ότι είναι ελαττωματικό.

αρκετα γρηγορα αλλα οχι και παρα πολυ. με τη νεα αναβαθμιση παντως η καμερα ανοιγει ελαφρα γρηγοροτερα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί αλλάξανε την camera να μην εμφανίζεται σε όλη την οθόνη

spacer.png

Δε βλεπεις στην τρίτη οθόνη που δεν έχει καθόλου widgets; Τα τραγούδια δεν είναι τίποτα, συνδέεις το κινητό και βάζεις πίσω το φάκελλο music που έχεις αντιγράψει πρίν το format. Το format στην μνήμη γίνεται μονο του απο το συγκεκριμένο firmware.

Τι εννοεις οτι το συγκεκριμενο firmware κανει format?

Αν απο ovi εχω κανει backup contacts & applications επανερχονται μετα ε? :):):)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Μου πήρε κάτι ώρες να το στρώσω μην ακουω για φορμάτ. Ποιος σετάρει πάλι το SPB shell:chair: . Δεν μου έτυχε πάντως ποτέ να γίνει φορμάτ με αναβάθμιση όσα χρόνια έχω Νοκια

οχι ρε συ δεν κανει φορματ μη φοβασαι. τιποτα δεν θα χασουμε. ασε να ερθει πρωτα γιατι τωρα καποιοι λενε για τις 21. μη γινει κι αυτο σηριαλ

εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί αλλάξανε την camera να μην εμφανίζεται σε όλη την οθόνη

E δε τα ξέρεις τώρα; Φτιάχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο μέχρι να φτάσουμε μετα απο δυο χρόνια που θα έχουν διορθωθεί τα περισσότερα.:p

Δεν είναι το πλήρες firmware αυτό και λείπουν κάποια αρχεία απο το "πακέτο", όταν βγεί το τελικό θα δούμε και φυσικά το backup δουλεύει αν και εγω μίλησα για το περιεχόμενο της μαζικής αποθήκευσης και οχι για επαφές κλπ.

τι εννοεις δεν εμφανιζεται σε ολη την οθονη?σε ολοκληρη την οθονη εμφανιζεται οταν εχεις επιλεξει την αναλυση στα 9Μpx(επειδη τραβαει το κινητο wide της φωτος) σε ολες τις αλλες επιλεγμενες αναλυσεις η οθονη εχει τις μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια,και δεν αλλαξε τωρα,ετσι ηταν απο την αρχη.

καλησπέρα,

ξέρετε αν το κινητό υποστηρίζει VPN και αν μπορώ να το βρω από το OVI?

ναι

http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-configuration-tool

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/Mobile-VPN-for-N8/m-p/826129

Edited by SubeRip

Χρήστης:

τι εννοεις δεν εμφανιζεται σε ολη την οθονη?σε ολοκληρη την οθονη εμφανιζεται οταν εχεις επιλεξει την αναλυση στα 9Μpx(επειδη τραβαει το κινητο wide της φωτος) σε ολες τις αλλες επιλεγμενες αναλυσεις η οθονη εχει τις μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια,και δεν αλλαξε τωρα,ετσι ηταν απο την αρχη.

εγώ που το έχω μήνυμα στα 12mp πάντα ήταν σε όλη την οθόνη και μετά την αναβάθμιση έχει μαύρες μπάρες

spacer.png

τι να σου πω,να συμπεριφερεται διαφορετικα απο συσκευη σε συσκευη?τωρα ομως που το σκεφτομαι καλυτερα,και γω ειχα βαλει 12 στην αρχη(αλλα ειχα τις μπαρες) και μια μερα παρατηρησα οτι ειχαν φυγει οι μπαρες,τοτε ειχε ποσταρει ενας φιλος εδω οτι εαν κανεις με τα 2 δακτυλα στην οθονη(στην εφαρμογη της καμερας) την κινηση που κανεις για να ζουμαρεις στις φωτος(pinch to zoom) τοτε η εικονα ανοιγει στην καμερα και πιανει ολη την οθονη αλλα η αναλυση πεφτει στα 9.Το ειχα κανει καταλαθος και τραβαγα τοσο καιρο στα 9 ενω πιστευα,βασει τον ρυθμισεων,οτι τραβαγα στα 12.Μηπως συνεβαινε και σε σενα κατι παρομοιο?

ΣK θα δοκιμασω να το φτιαξω με ενα cisco ASA !! Επλιζω να δουλεψει!

Αν βρεις κανενα καλο hint, post it ;)

Χρήστης:

εγω ρε παιδια θέλω να μπορώ να αλλαξω τις ετικέτες στα τραγούδια. επειδη ειμαι ασχετος σε αυτό και γνωρίζοντας ότι είμαι offtopic, θέλω να ρωτήσω πώσ μπορώ να αλλάξω τις ετικέτες στο pc. εχω βάλει mp3 με convert απο youtube και διάφορα άλλα απο δώ και από κει, μου τα βγάζει και με ασχετους χαρακτήρες κ.λ.π.

επίσης θελω να πω ότι φτού φτού το ν8 μου δεν βγάζει κοκκινήλες, δεν έχει διαφυγη φωτός, δεν έχει πεθάνει, συνδέεται όποτε θέλω εγω και γενικά εχει αναπτυχθει μια σχέση έρωτα...:love:

Nokia user since 1997... nokia 3110 gsm 900

we forgive you for the loudspeaker.

Μια ερωτηση παιδια!!!

τα θεματα σε ποιον φακελο τα βαζουμε?? το path παρακαλω

Τους ηχους κλησης??? το path παρακαλω και παλι!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

εγω ρε παιδια θέλω να μπορώ να αλλαξω τις ετικέτες στα τραγούδια. επειδη ειμαι ασχετος σε αυτό και γνωρίζοντας ότι είμαι offtopic, θέλω να ρωτήσω πώσ μπορώ να αλλάξω τις ετικέτες στο pc. εχω βάλει mp3 με convert απο youtube και διάφορα άλλα απο δώ και από κει, μου τα βγάζει και με ασχετους χαρακτήρες κ.λ.π.

επίσης θελω να πω ότι φτού φτού το ν8 μου δεν βγάζει κοκκινήλες, δεν έχει διαφυγη φωτός, δεν έχει πεθάνει, συνδέεται όποτε θέλω εγω και γενικά εχει αναπτυχθει μια σχέση έρωτα...:love:

Ετικέτες εννοείς την φωτό του άλμπουμ ή τα στοιχεία του τραγουδιού. κάνε δεξί κλίκ στο mp3 και ιδιότητες στην καρτέλα λεπτομέρειες. και καλό είναι να τα γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες για να μη σου βγάζει κινέζικα

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

μηπως αναποδα?!

Στα 12 mpixel το εμφανιζει με μπαρες ενω στα 9mpixel σε full screen

Στα 3mpixel ξαναγυρναει στο full screen

ΧΑΧΑ

Χρήστης:

Πέρα απο το οτι ο τύπος είναι βλάκας και κρατάει το κινητό ανάποδα, τίποτα το σπουδαίο, επίσης έχει κάνει format την κάρτα μνήμης και είναι φρέσκο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει γρήγορα. Άντε τώρα πάμε για άλλο 1½ μήνα αναμονής μέχρι να δούμε κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο απλά για βελτίωση στη σταθερότητα και μια καλύτερη αίσθηση ταχύτητας. Δηλαδή όπως είπες τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

A new firmware is available for the Nokia N8 (PR1.1) v13.015. It´s still the skandinavia version but has also ENGLISH integrated.

Today i flashed my phone with this new firmware, and all i can say is, it not only “feels” snapier….... it´s really faster then before, e.g. you don´t have any delay when you open the app-folder.

Also the keylock is much faster, and the camera “feels” faster.

Unfortunately CAF is still not working as expected, (doesn´t focus on objects that are more then ~2m away)

But all in one the upgrade is worth a try !

[/Quote]

Αν κρίνω από το χρόνο κυκλοφορίας του PR 1.1 θεωρώ αυτό που λέγεται για το 2.0 το Φεβρουάριο, λίγο αισιόδοξο. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Μπορεί εκτός του Ν9, να το κρατάνε σαν "έκπληξη" για το MWC. :)

Εμένα μετά την αναβαθμησουλα σε όλη την οθόνη όπως και πριν εμφανίζεται.

Μονο η μπάρα του ζουμ που είναι ενεργοποιημένη με το άνοιγμα τώρα, άλλαξε.

Έχω Γερμανικό.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο απλά για βελτίωση στη σταθερότητα και μια καλύτερη αίσθηση ταχύτητας. Δηλαδή όπως είπες τίποτα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Άλλαξαν και το εικονίδιο του WLAN γιατί ήταν ίδιο με το ξεκλείδωτο δίκτυο

Αν κρίνω από το χρόνο κυκλοφορίας του PR 1.1 θεωρώ αυτό που λέγεται για το 2.0 το Φεβρουάριο, λίγο αισιόδοξο. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Μπορεί εκτός του Ν9, να το κρατάνε σαν "έκπληξη" για το MWC. :)

Φεβρουάριο λένε για τέλος, μπορεί δηλαδή και αρχές Μαρτίου αρα έχουμε πολύ ψωμί ακόμα, το "λενε - λένε" το είχαμε ξαναζήσει και στο 5800 όπου διάφοροι έλεγαν οτι έρχεται νεο homescreen ή widgets και τελικά δεν έγινε τίποτα ποτέ. Φυσικά εδω μιλάμε για διαφορετική κατηγορία κινητού, όπου και ένας μήνας είναι κρίσιμος γιατι μπορεί να βγεί κάτι καλύτερο, να το πουλήσεις όσο πιάνει καλά λεφτά και να πάρεις κάτι άλλο.

Φυσικά εδω μιλάμε για διαφορετική κατηγορία κινητού, όπου και ένας μήνας είναι κρίσιμος γιατι μπορεί να βγεί κάτι καλύτερο, να το πουλήσεις όσο πιάνει καλά λεφτά και να πάρεις κάτι άλλο.

Το κινητο ακομα και ετσι ειναι παρα πολυ καλο ωστε να το δωσεις για κατι αλλο. Ειναι γρηγορο, εχει πολυ καλη αποκριση, κατασκευη που πολλα κινητα της κατηγοριας του θα ζηλευαν και τελος, την καλυτερη καμερα σε κινητο, που δε νομιζω να ξεπεραστει τοσο συντομα! Για να μην πω τα αυτονοητα για ενα κινητο, ητοι τελειο σημα και ακουστικη...(εγω τουλαχιστον δεν χανω κληση ποτε, ουτε δυσκολευομαι ν΄ακουσω τον συνομιλητη μου!)

Κατ΄εμε, κακο του κεφαλιου του θα κανει οποιος το πουλησει για κατι "καλυτερο" (ποσο πιο πληρες να ειναι ενα κινητο;;; ) η επειδη βαριεται να περιμενει τις αναβαθμισεις! Οταν θα βγει κανα N9...το συζηταμε!;)

Το κινητο ακομα και ετσι ειναι παρα πολυ καλο ωστε να το δωσεις για κατι αλλο. Ειναι γρηγορο, εχει πολυ καλη αποκριση, κατασκευη που πολλα κινητα της κατηγοριας του θα ζηλευαν και τελος, την καλυτερη καμερα σε κινητο, που δε νομιζω να ξεπεραστει τοσο συντομα! Για να μην πω τα αυτονοητα για ενα κινητο, ητοι τελειο σημα και ακουστικη...(εγω τουλαχιστον δεν χανω κληση ποτε, ουτε δυσκολευομαι ν΄ακουσω τον συνομιλητη μου!)

Κατ΄εμε, κακο του κεφαλιου του θα κανει οποιος το πουλησει για κατι "καλυτερο" (ποσο πιο πληρες να ειναι ενα κινητο;;; ) η επειδη βαριεται να περιμενει τις αναβαθμισεις! Οταν θα βγει κανα N9...το συζηταμε!;)

Σωστά όλα αυτά που λές αλλα χάνει στο πολύ κρίσιμο κομμάτι της πλοήγησης στο διαδίκτυο, στην κοινωνική δικτύωση και στο πληκτρολόγιο. Όποιος έχει πλοηγηθεί με Desire HD/iPhone ή έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή facebook και τα πληκτρολόγια καταλαβαίνει τι λέω.

Σωστά όλα αυτά που λές αλλα χάνει στο πολύ κρίσιμο κομμάτι της πλοήγησης στο διαδίκτυο, στην κοινωνική δικτύωση και στο πληκτρολόγιο. Όποιος έχει πλοηγηθεί με Desire HD/iPhone ή έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή facebook και τα πληκτρολόγια καταλαβαίνει τι λέω.

Έχεις δίκαιο χάνει σε όλα αυτά που ανέφερες!! Όμως κερδίζει σε άλλα! Στο κάτω κάτω πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις!! Το καλό όμως με τα στοιχεία στα οποία είναι ακόμη πίσω το N8 είναι ότι είναι όλα software και μπορούν με μια σειρά αναβαθμίσεων να λυθούν. Τα στοιχεία όμως στα οποία υπερέχει το N8 δεν είναι το software αλλά το hardware! Εκεί ο ανταγωνισμός όσες αναβαθμίσεις και να κάνει δεν πρόκειται να το φτάσει! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...