Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όλα σου τα ερωτήματα η απάντηση είναι ναι.
Η μπαταρια του πεφτει σχετικα ευκολα; Εχει φορτιστη για το αμαξι μεσα στο κουτι ή πρεπει να αγορασω επιιπλεον;

Δε το πιστεύω ότι θα είμαι ο τελευταίος που θα το παραλάβω :mad: Δε γίνεται αυτό το πράγμα.

Απίστευτη γκαντεμιά! Ούτε ο Άγιος Βασίλης συγκινήθηκε να το φέρει προς Καρδίτσα.

Το απόγευμα υπάρχει μία πιθανότητα να έρθει :!: Αλλά μικρή.

Υποτίθεται ότι το κατάστημα Wind έχει παραγγείλει και τα 2 χρώματα και όποιο έρθει πρώτο. Πραγματικά ίσως είναι το τελευταίο ΝΟΚΙΑ που αγοράζω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στη ΝΟΚΙΑ Ελλάδος :mad:

Δε φταιει το κινητο που στη πολη σου καθυστερει να ερθει. Αξιζει παντως απο αυτα που ακουω. Σε λιγες ημερες θα το τσιμπησω και εγω. Απλα ψαχνω απο που να το αγορασω.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια του πεφτει σχετικα ευκολα; Εχει φορτιστη για το αμαξι μεσα στο κουτι ή πρεπει να αγορασω επιιπλεον;

Η μπαταρία του, αν και 1200άρα, έχει πολύ καλή απόδοση, λόγω της πολύ καλής διαχείρισης ενέργειας του Symbian^3. Φορτιστή αυτοκινήτου θα χρειαστεί να αγοράσεις καθότι δεν υπάρχει στό πακέτο αγοράς.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ειχα ξεχασει τελειως οτι δεν εχει κουμπια. Βολευει στα παιχνιδια και κυριως στα μηνυματα ή θα κανω 10 λεπτα να γραψω μια προταση;

Εχει εικονικο qwerty ή οχι;

Ειχα ξεχασει τελειως οτι δεν εχει κουμπια. Βολευει στα παιχνιδια και κυριως στα μηνυματα ή θα κανω 10 λεπτα να γραψω μια προταση;

Έχει όταν το γυρνάς landscape :)

Married with N8:love:

I have a dream...

Έχει κανονικά πληκτρολόγιο qwerty σε landscape, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, καθώς με το αλφανουμερικό με T9 που έχει portrait με βολεύει πολύ περισσότερο. Όσο για την ταχύτητά πληκτρολόγησης, με το Τ9 γράφω όσο γρήγορα και με το φυσικό αλφανουμερικό πληκτρολόγιο του Ν82 μου. Και σ'αυτό βοηθάει η καταπληκτική οθόνη του Ν8 και η υπερευαίσθητη αφή της.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα, μόλι το πήρα από Κωτσόβολα Ελληνικότατο από το Έσποου της Φιλανδίας :) και με το αυτοκολλητάκι!!! :lol::D:D:D

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή θέλω να περάσω τραγούδια από το πισι μου να το συνδέσω κατευθείαν ή να κάνω κάποια προετοιμάσια... (επειδή κάπου πιο πριν κάτι είχε διαβάσει για πρόβλημα) ;;;:rolleyes:

I have a dream...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή θέλω να περάσω τραγούδια από το πισι μου να το συνδέσω κατευθείαν ή να κάνω κάποια προετοιμάσια... (επειδή κάπου πιο πριν κάτι είχε διαβάσει για πρόβλημα) ;;;:rolleyes:

Θα κατεβάσεις το Nokia Ovi Player, θα κάνεις drag and drop τους φακέλλους/τραγούδια που θες στην καρτέλα "Υπολογιστής" του Ovi Player, μετά θα κάνεις edit τα εξώφυλλα, αν δεν υπάρχουν κατεβάζεις μια εικόνα απο Google και όταν τελειώσεις τα κάνεις drag and drop απο την καρτέλλα "Υπολογιστής" στην καρτέλλα "N8-00" και έχεις τέλειο coverflow.

Ειμαι κατοχος του Ν8 για δευτερη φορα.!

Την πρωτη φορα απογοητευτικα γιατι ειχε πολλα προβληματα με την καμια δεν μου το αλλαζαν στο καταστημα που το ειχα παρει και ετσι το εδωσα.

Σημερα ξαναπηρα ακομα δεν το εχω αναξει :)

Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησεται γιατι δεν γνωριζω καθολου το νεο λειτουργικο οπως και εχω παρα παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με κινητα Νοκια ειχα και εχω ακομα Iphone.

Βοηθηστεμε οσο περισσοτερο μπορει ο καθενας σας!

Ευχαριστω!!!!

. Πως βλεπουμε οτι ειναι Οrginal το Ν8?

. Συνχρωνισμω επαφων απο Iphone Σε Nokia πως κανουμε?

Edited by Teohaz

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

@Teohaz

Αφού έχεις iPhone θα πρέπει οι επαφές σου να βρίσκονται μέσα στο Outlook. Αν ναι τότε θα συγχρονίσεις το N8 με το Ovi Suite και θα περάσουν κανονικά οι επαφές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησεται γιατι δεν γνωριζω καθολου το νεο λειτουργικο οπως και εχω παρα παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με κινητα Νοκια ειχα και εχω ακομα Iphone.

Βοηθηστεμε οσο περισσοτερο μπορει ο καθενας σας!

Για αρχή θα διαβάσεις προσεκτικά το Symbian^3 Platform FAQ και ότι απορία προκύψει στην πορεία μας ρωτάς.

Μεγειές, μεγειές! Φαντάζομαι πώς είναι να κάνεις στον εαυτό σου ένα τέτοιο δώρο τέτοια μέρα. Όποια απορία προκύψει για τη συσκευή σου, εδώ είμαστε! :)

Καλορίζικο σου εύχομαι να το απολαύσεις γιατι το κινητο ειναι τελειο:up:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά όντως είναι τέλειο δώρο και γι αυτό όποιος δεν το έχει του εύχομαι να το αποκτήσει :D:D:D

Άψογη υφή και στην οθόνη αλλά και γενικά σαν κινητό. Ο ήχος που έλεγαν κάποιοι στην αρχή πως χαλάει, χωρίς παρεξήγηση βλακείες, είναι τέλειος σχεδόν "κρυστάλλινος", το μόνο που με ανησυχεί όσον αφορά τον ήχο είναι το ηχείο...Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλά άμα βάλεις το δάχτυλο δεν ακούγεται τίποτα, και αυτό με ψηλοτρομάζει αν μαζευτεί σκόνη με τον καιρό...:confused:

Εικόνα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η πέρα από κάθε προσδοκίες. Βίντεο δεν έχω τραβήξει ακόμα... Ο Browser της ΝΟΚΙΑ άμα είχε καλύτερη ταχύτητα θα ήταν άψογος. Το ΟΠΕΡΑ για εμένα είναι μία μούφα και μισή...Είναι δυνατόν να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Γι αυτό όπως το κατέβασα έφαγε φόλα :p

Τι άλλο; Γενικά όλα τέλεια, το συνιστώ και εγώ ανεπιφύλακτα!

ΥΓ: Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιση (μικρής σημαίας) είναι με τις επαφές μου στην ΣΙΜ μου έγιναν κάποιοι αναγραμματισμοί αλλά το τακτοποίησα :)

I have a dream...

Το ΟΠΕΡΑ για εμένα είναι μία μούφα και μισή...Είναι δυνατόν να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Γι αυτό όπως το κατέβασα έφαγε φόλα :p

Ο Opera Mobile έχει το δικό του πληκτρολόγιο, το οποίο όμως μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να έχεις το κανονικό εργοστασιακό πληκτρολόγιο του Symbian^3, με το οποίο μπορείς να γράφεις κανονικά σε όλες τις γλώσσες που υποστηρίζει η συσκευή.

Αυτο με το αυτοκολλητο που δειχνει τη γνησιοτητα του κινητου, δε μπορει καποιος να το κολλησει μονος του και να μη φαινεται;

Επισης θελω να ρωτησω, ποια πραματα αποθηκευεται στη μνημη του κινητου και ποια στη καρτα μνημης. Με τα μηνυματα τι κανετε;

Αυτο με το αυτοκολλητο που δειχνει τη γνησιοτητα του κινητου, δε μπορει καποιος να το κολλησει μονος του και να μη φαινεται;

Επισης θελω να ρωτησω, ποια πραματα αποθηκευεται στη μνημη του κινητου και ποια στη καρτα μνημης. Με τα μηνυματα τι κανετε;

για τα μηνυματα δεν εχεις δυνατοτητα επιλογης μνημης αποθηκευσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. πόσο κρατάει η μπαταρία του Ν8;

είναι για 2 ημέρες αν χρησιμοποιείς bluetooth; είναι φυσιολογικό να υποθέσω; με περίπου μιάμιση με δύο ώρες την ημέρα ομιλία;

καλησπέρα και πάλι σε όλους. μπορείτε να μου πείτε πόσο κρατάει η μπαταρία από το N8;

καλησπέρα και πάλι σε όλους. μπορείτε να μου πείτε πόσο κρατάει η μπαταρία από το N8;

σε κανονική λειτουργία ή με την εξοικονόμηση της μπαταρίας;

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Υπολογισε γυρω στης 2 μερες με μετρια χρηση συν οτι θα εχεις φορτωσει αρκετα πραγματα επανω στο κινητο...!!! Καλα Χριστουγεννα Χρονια Πολλα!!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

2 μερες μαξιμουμ με λογικη χρηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πως μπορώ να βάλω εφαρμογές σαν homescreen δεν μου βγάζει καμία στα widgets ?

Θα βάλεις σαν Widget τις Συντομεύσεις. Έτσι θα μπορείς στο Widget αυτό να βάλεις 4 συντομεύσεις εφαρμογών. Με παρατεταμένο πάτημα στην αρχική οθόνη που θες, πατάς μία φορά πάνω στο Widget με συντομεύσεις που θες, εμφανίζεται η επιλογή "Ρυθμίσεις". Το πατάς και στην οθόνη που θα ανοίξει πας και επιλέγεις ποιες 4 φαρμογές θέλεις.

Φαίνεται ότι μερικοί δεν διαβάσαν την προ λίγων μερών δημοσίευση της Ομάδας Διαχείρισης. Γι'αυτό θα τονίσω για ακόμα μία φορά ότι όλες οι απόψεις των χρηστών, είναι σεβαστές. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε με αυτές πάντα. Όταν, όμως, δεν συμφωνούμε, δεν ειρωνευόμαστε, δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση αλλά γράφουμε το σχόλιό μας, μέσα πάντοτε στα πλαίσια του θέματος που καλύπτει το κάθε θέμα.

Στο θέμα μας, όταν κάποιος σχολιάσει το Α και Β που δεν του άρεσε στο Ν8 και γι'αυτό θα καταφύγει σε κάποια ανταγωνιστική συσκευή, το μήνυμά του είναι σεβαστό.Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και σε όλες τις απαντήσεις, οι οποίες όμως δεν αναλώνονται στο τι διαφορές έχουν οι εν λόγω συσκευές αλλά στο ποια είναι η άποψή τους για το Ν8 όσον αφορά το Α και το Β σχόλιο του αρχικού χρήστη.

Συνεχίζουμε λοιπόν.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.

Καλημερα και χρονια πολλα

Για να αποφυγω αυτοματες συνδεσεις με το Wifi στο σπιτι μου εχω βαλει τις παρακατω επιλογες.

1 το «Μόνο γνωστά WLAN» και στα 2 και 3 το «Μόνο WLAN».

Αλλα αυτο συνεχιζει και συνδεεται..:mad:

Κανω αποσυνδεση αυτο συνδεεται αυτοματα.:(

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Καλημερα και χρονια πολλα

Για να αποφυγω αυτοματες συνδεσεις με το Wifi στο σπιτι μου εχω βαλει τις παρακατω επιλογες.

1 το «Μόνο γνωστά WLAN» και στα 2 και 3 το «Μόνο WLAN».

Αλλα αυτο συνεχιζει και συνδεεται..:mad:

Κανω αποσυνδεση αυτο συνδεεται αυτοματα.:(

Έχεις σετάρει e-mail; Αν ναι, έλεγξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Υπάρχει περίπτωση να ελέγχει τακτικά για νέα e-mail και συνδέεται αυτόματα.

- - - - - - - - - - -

Την καλημέρα μου και πολλές ευχές κι από μένα σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. :)

Edited by panosz75

Καλημερα,χρονια πολλα σε ολους.Οσοι το εχουν να το χαρουν και οσοι περιμενουν να το παρουν υπομονη. Χτες βραδακι παρατηρησα οτι απο την φωτογραφικη μηχανη του κινητου λειπει η λειτουργεια της ακολουθειας,δηλ.πολλες φωτο με μια ριπη,οπως εχει πχ το Ν82.Οχι οτι με χαλαει ιδιαιτερα αλλα ετσι απλα ρωταω,γνωριζει κανεις αν μπορει να μπει σε επερχομενη αναβαθμιση??

Έχεις σετάρει e-mail; Αν ναι, έλεγξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Υπάρχει περίπτωση να ελέγχει τακτικά για νέα e-mail και συνδέεται αυτόματα.

- - - - - - - - - - -

Την καλημέρα μου και πολλές ευχές κι από μένα σε όλους. Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. :)

καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους,

Εγω ρε παιδιά έχω σετάρει τα πάντα δεν συνδέεται από μόνο του για 6 προορισμούς wifi που έχω εκτός από έναν (τον έβδομο). Ότι και αν έχω κάνει δεν γίνεται τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει ενταξει για τους άλλους προορισμούς και για τον ένα δεν δουλεύει σωστά. Να σημειώσω ότι η συσκευή μου είναι Ελληνικότατη και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Υποθέτω και πιστεύω είναι θέμα software αλλα δεν μου ''κολλάει'' καλά αυτό που κάνει ΜΟΝΟ για ένα προορισμό wifi, ας πούμε τι παραμέτρους και κριτήρια χρησιμοποιεί για να το κάνει αυτό!!!!!!!

ευχαριστώ

Edited by frastgr
frastgr

- - - - - - - - - - -

To εκανα αυτο και παλι τα ιδια!

Ημερες ανακτησης εχω βαλει ολες

Προγραμμα Ανακτησης απο 9:00-21:00

Συχνωτητα Ανακτησης Καθε 4 ωρες

Μεγεθος ληψης e-mail πληρες e-mail

Edited by Teohaz

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...