Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I


mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το screensaver της οθόνης με το ρολόι το έχετε ενεργό; Με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω αν καταναλώνει μπαταρία!!

 

Καλυτερα να το εχεις κλειστο σιγουρα καταναλωνει!!!

 

Παιδιά, σας παρουσιάζει μήπως πολυ αργή απόκριση στα πατήματα στην οθόνη; Εμένα μου το έκανε χθες (μάλιστα κάποια widgets ούτε καν πατιώνταν), αλλά έστρωσε μετά από restart. Μήπως είχα πολλές εφαρμογές ανοιχτές (αν και δε το νομίζω); Πώς, αλήθεια, βλέπουμε τι έχουμε ανοιχτό και πώς κλείνουμε όποιες εφαρμογές δε θέλουμε να τρέχουν εκείνη τη στιγμή;

 

πατησε παρατεταμενα το κουμπι του μενου για να βλεπεις τι εχεις ανοιχτο!!!

 

ερωτηση σχετικα με την δονηση του n8 σας.

 

οταν δουλευει η δονηση (οταν σε περνουν τηλεφωνο πχ, οχι οταν γραφεις μηνυματα)

κανει ενα πολυ εντονο "τζζζζζζ" ?

η κανει το κλασικο πολυ χαμηλο σε ενταση ζζζ που κανουν ολα τα κινητα και οταν εχει φασαρια δεν ακουγεται κιολας?

 

Κανονικο μου φενεται εμενα μονο αντο εχεις σε σκληρη επιφανεια ακουγεται πιο πολυ!!!

 

εμένα δεν πάει πάνω απο μισή μέρα . το χρησιμοποιω συνέχεια και στην μισή μέρα είναι off.

 

Εμενα 2 μερες με το ζορι το πολυ!!!

 

δηλαδή ταα παιδιά που λένε οτι η μπαταρία τουσ κρατάει απο 1-3 μέρες χρησιμοποιούν μόνο gsm και όχι διπλή λειτουργία 3g gsm ? και έχουν κλειστό το wifi

? συγχωρέστε με για τις ερωτήσεις που κάνω αλλά σε περίπτωση που κάτι φταίει θα ήθελα να πάω προετοιμασμένος στο κατάστημα που το πήρα . να υπενθυμισω οτι η μπαταρία μου κρατάει μισή μέρα .

 

Βαλε το στο gsm και οταν θες να κανεις βιντεοκλησεις βαλε το στο 3g.Wifi κλειστο!!!

 

γεια σας κι απο μενα. μπορει καποιος να με βοηθησει? οταν χρησιμοποιω τους χάρτες(gps) μου βγαινει αρκετες φορες να συνδεθω στο διαδικτυο. στις ρυθμισεις απο τους χαρτες το εχω βαλει στο εκτος συνδεσης. υπαρχει κατι αλλο να κανω στις ρυθμισεις για να μην προσπαθει να συνδεθει? κατα τ'αλλα το N8 πεταει. δεν μασαει πουθενα και η μπαταρια του με αρκετη χρηση κραταει 3 μερες. να'στε ολοι καλα.

 

Αν καταλαβα καλα η χρεωση που εχεις οταν συνδεεται με το δικτυο με το που ανοιγεις το gps ειναι ελαχιστη κλειδωνει ομως δορυφορους ποιο γρηγορα!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

 

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το screensaver της οθόνης με το ρολόι το έχετε ενεργό; Με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω αν καταναλώνει μπαταρία!!
Καλυτερα να το εχεις κλειστο σιγουρα καταναλωνει!!!

Όχι, καταναλώνει ελάχιστα. Στις AMOLED οθόνες (σε αντίθεση με τις LCD) καταναλώνουν ενέργεια μόνο τα pixels που φωτίζονται. Γι' αυτό και μία AMOLED οθόνη καταναλώνει πολύ λιγότερο με ένα σκούρο theme απ' ό,τι με ένα ανοιχτόχρωμο.

δηλαδή ταα παιδιά που λένε οτι η μπαταρία τουσ κρατάει απο 1-3 μέρες χρησιμοποιούν μόνο gsm και όχι διπλή λειτουργία 3g gsm ? και έχουν κλειστό το wifi .
Βαλε το στο gsm και οταν θες να κανεις βιντεοκλησεις βαλε το στο 3g.Wifi κλειστο!!!

Μην το κάνεις. Το 3G δεν καταναλώνει παραπάνω από το GSM, εκτός αν βρίσκεσαι σε μέρος που δεν έχει καλό 3G σήμα (που το χάνει δηλαδή και ξαναγυρνάει μόνο του σε GSM). Στο Wi-Fi απενεργοποίησε την αυτόματη σάρωση, όχι το ίδιο το Wi-Fi.

Link to comment
Share on other sites

παιδια εκανα Διαγρ.δεδ.και επαναφ.με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω ovi υπαρχει ευκολη λυση??του εκανα εγκατασταση αλλα τιποτα μου λεει

δεν ειναι δυνατη η συνδεση στην υπηρεσία.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδή εχω ελαττωματική μπαταρία ή πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση ? είναι μόνιμα συνδεδεμένο με wifi και όταν δεν είναι το έχω με το 3g μέσω mobile internet . παίζει ρόλο ?

Σας παρακαλώ όποιος έχει γνώση να με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω για να προλάβω το doa.

Διάβασε αυτό και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Δηλαδη και σε σενα απλα μειωνεται ελαχιστα η φωτεινοτητα μεχρι να κλειδωσει?

Ναι, έτσι λειτουργεί πλέον.

δηλαδή ταα παιδιά που λένε οτι η μπαταρία τουσ κρατάει απο 1-3 μέρες χρησιμοποιούν μόνο gsm και όχι διπλή λειτουργία 3g gsm ? και έχουν κλειστό το wifi;

Εγώ πλέον το έχω μόνιμα σε gsm και πάντα κλειστό το wi-fi.

φίλε μου στα περισσότερα έχεις δίκιο αλλά σήμερα ας πούμε δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και μετά απο 12 ώρες έχω μπαταρία 2 γραμμές . 10 τηλέφωνα 3-4 λεπτών και λίγο τα μέιλ μου που είδα. Τι να πώ δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που το λειτούργησα το τηλ μετά απο 3-4 ώρες έκλεισε απο μπαταρία και τότε το έκανα την πρώτη φόρτιση . παίζει ρόλο αυτό ?

Οι χρόνοι αναμονής που γράφεις είναι υπερβολικά μικροί. Θα σου πρότεινα να πας να ζητήσεις αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

τελος ρε παιδια κανενας αλλος δεν εχει προβλημα με το φμ τρανσμιτερ και το bluetooth του...? μου κανει εντυπωση που τοσο καιρο δεν εχω διαβασει τιποτα για το θεμα...

 

Bασικα εχει καταφερει κανεις να δουλεψει με τον fm transmiter?!

Σε οποια συχνοτητα και να το εβαλα, σε οποιαδηποτε αποσταση απο την κεραια δεν καταφερα το παραμικρο!?

Μεσα στην Αθηνα υπαρχει καποια συχνοτητα ελευθερη?

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου στα περισσότερα έχεις δίκιο αλλά σήμερα ας πούμε δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και μετά απο 12 ώρες έχω μπαταρία 2 γραμμές . 10 τηλέφωνα 3-4 λεπτών και λίγο τα μέιλ μου που είδα . τι να πώ δεν ξέρω . την πρώτη φορά που το λειτο΄΄υργησα το τηλ μετά απο 3-4 ώρες έκλεισε απο μπαταρία και τότε το έκανα την πρώτη ΄φορτιση . παίζει ρόλο αυτό ?

 

Φίλε J_pant,

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι μάλλον πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία ορισμένων συσκευών Ν8. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έχω στείλει πίσω για αντικατάσταση γιατί για εμένα είναι σοβαρό το θέμα μπαταρία! Εμένα, έχοντας ακολουθήσει και τις οδηγίες που σου έχουν πει και τα παιδιά παραπάνω η μπαταρία έπεφτε σταθερά γρήγορα. Δεν είχα καταφέρει να κρατήσω το κινητό ζωντανό πάνω από 1 μέρα (15-16 ώρες) με χρήση λίγο πάνω από μέτρια (1 ώρα ovi, μισή ώρα ράδιο, μιση ώρα ομιλία και μισή ώρα ιντερνετ, με 3g κλειστό, σάρωση wifi Κλειστή, widgets ofline και στην εξοικονόμιση ενέργειας). Σου παραθέτω και συζήτηση από nokia discussions με ομοιοπαθείς χρήστες για του λόγου το αληθές:

 

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/n8-battery-life/td-p/774962/highlight/false

 

Γνώμη μου είναι, να κάνεις ένα φορμάτ για να διώξεις όλες τις εφαρμογές που του έχεις περάσει και να αρχίσεις να λειτουργείς το τηλέφωνο με κανονικούς ρυθμούς για μια μέρα. Αν δεις ότι η μπαταρία ακόμα και με κανονική χρήση πεθαίνει γρήγορα τότε ξεκίνα το γολγοθά!!! Εκτός βέβαια και αν δεν σε πειράζει, γιατί όπως είπε και φίλος παραπάνω, σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει πολύ να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος!

 

ΥΓ: Δεν μπορεί να βγαίνει ο mirror και να λέει "σήμερα είναι η 3η μέρα χωρίς φόρτιση και έχω δυο γραμμές ακόμα" και τα δικά μας να κρατάνε μια μέρα και αυτή με το ζόρυ:p:p:p:p

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα παίδες, μετα απο μερικές μέρες συμβίωσης με το δικό μου δεν έχω πραγματικα κανενα προβλημα,μονο που δεν εχω καταφερει να αποφορτισω-φορτισω την μπαταρια ομαλα,λόγω usb...ενός φίλου μου όμως του βγαζει συνεχως το γνωστο σε παλιότερα nokia προβλημα με ελαχιστη μνημη. σε εμενα δεν το εχει βγαλει ποτε, αλλα ουτε και σε σας απο οτι διαβαζω! να το στειλει doa (τελευταια μέρα) ή να κανουμε hard reset??μπορει καποιος να επαναλαβει την διαδικασια να μην ψαχνω??ευχαριστω!!
Link to comment
Share on other sites

ουτε εμενα μου δουλεψε το fm transmitter μια φορα που δοκιμασα για το gps.

γιατι?

 

οταν λετε δεν σας δουλεψε τι εννοείται βρε παιδια...?

γιατι εμενα πιανει καμπανα...!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι μάλλον πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία ορισμένων συσκευών Ν8.

 

τα leaks ρευματος (και οχι θεμα αυτονομιας)ειναι και ο λογος του sudden death απλα ακομη δεν εχει βρεθει απο την κοινοτητα η συσχετιση

το κακο ειναι οτι η νοκια δεν εχει δωσει εξτρα πληροφοριες επι του θεματος

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n8/specifications

Talk-time (maximum):

* GSM 720 mins

* WCDMA 350 mins

Video call time (maximum): 160 mins

 

Οι χρόνοι αυτοί αφορούν την ομιλία. Σε κατάσταση αναμονής τα δεδομένα αλλάζουν:

Standby time (maximum):

* GSM 390 h

* WCDMA 400 h

 

Γνώμη μου είναι πάντως, πως καλό θα είναι να ενεργοποιούμε το 3G, μόνο όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε (ίντερνετ, βιντεοκλήση) και έχει καλή κάλυψη.

Link to comment
Share on other sites

τα leaks ρευματος (και οχι θεμα αυτονομιας)ειναι και ο λογος του sudden death απλα ακομη δεν εχει βρεθει απο την κοινοτητα η συσχετιση

το κακο ειναι οτι η νοκια δεν εχει δωσει εξτρα πληροφοριες επι του θεματος

Ακριβώς, κι εγώ το ίδιο πιστεύω, είναι μάλλον το ίδιο πρόβλημα. Εξάλλου η ίδια η Nokia παραδέχτηκε ότι ο «ξαφνικός θάνατος» προκαλείται από κάποιο πρόβλημα στο power management. Συνήθως οι συσκευές που έχουν πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας καταλήγουν σε "sudden death".

Βέβαια, άλλο πρόβλημα και άλλο «πρόβλημα». Αν έχεις widgets που συνδέονται κάθε τρεις και λίγο ή έχεις ρυθμίσει ανάκτηση του email κάθε 5', είναι φυσικό να αδειάζει γρήγορα η μπαταρία. Αν θέλετε να διαπιστώσετε αν η συσκευή σας έχει πράγματι πρόβλημα, βάλτε την εκτός σύνδεσης το βράδυ και δείτε πόσο έχει πέσει η μπαταρία το πρωί.

Προσοχή: Ποτέ μην κρίνετε την κατάσταση τις μπαταρίας από την ένδειξή της, είναι εντελώς ανακριβής. Χρησιμοποιήστε καλύτερα το Nokia Battery Monitor.

 

Οι χρόνοι αυτοί αφορούν την ομιλία. Σε κατάσταση αναμονής τα δεδομένα αλλάζουν:

Standby time (maximum):

* GSM 390 h

* WCDMA 400 h

 

Γνώμη μου είναι πάντως, πως καλό θα είναι να ενεργοποιούμε το 3G, μόνο όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε (ίντερνετ, βιντεοκλήση) και έχει καλή κάλυψη.

Ήμουν έτοιμος να ποστάρω το ίδιο ακριβώς. Γιατί είναι βλέπω διαδεδομένος ο μύθος ότι το 3G καταναλώνει παραπάνω από το GSM, κάτι που βέβαια καθόλου δεν ισχύει αν έχεις καλό 3G σήμα. Καταναλώνει παραπάνω μόνο αν χάνει το 3G, οπότε αναγκάζεται να το ψάχνει.

Στους χρόνους ομιλίας υπάρχει διαφορά, σύμφωνα με τα δεδομένα που δίνει η Nokia, όμως προφανώς όταν αναφέρεται σε χρόνο ομιλίας 3G εννοεί βιντεοκλήση. Για κανονική κλήση δεν υπάρχει λόγος το 3G να καταναλώνει περισσότερο από το GSM.

Edited by terrestial
Link to comment
Share on other sites

καλημερα εδω και 1 μερα ειμαι ενας κατοχος του ν8:)ειμαι πολι χαπι ειναι φοβερο αν και το δουλεψα λιγο.

μια απορια εχω μονο τ ακουστικα θελουν καπια ρυθμισει δεν δουλευουν τα κουμπια του

Link to comment
Share on other sites

οταν λετε δεν σας δουλεψε τι εννοείται βρε παιδια...?

γιατι εμενα πιανει καμπανα...!!!!!

 

Παμε στην μουσικη, παταμε play, μετα ενεργοποιουμε τον FM transmitter σταματαει να ακουγεται το κινητο και υποτιθεται οτι πρεπει να ακουμε απο την επιλεγμενη συχνοτητα στο ραδιο... Αλλα δεν ακουγεται τιποτα! :(

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

καλημερα εδω και 1 μερα ειμαι ενας κατοχος του ν8:)ειμαι πολι χαπι ειναι φοβερο αν και το δουλεψα λιγο.

μια απορια εχω μονο τ ακουστικα θελουν καπια ρυθμισει δεν δουλευουν τα κουμπια του

Κάπου πρέπει να έχουν ένα διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (ώστε να μην πατιούνται κατά λάθος). Τουλάχιστον τα προηγούμενα που έδινε η Nokia με το N97 είχαν.

Link to comment
Share on other sites

Παμε στην μουσικη, παταμε play, μετα ενεργοποιουμε τον FM transmitter σταματαει να ακουγεται το κινητο και υποτιθεται οτι πρεπει να ακουμε απο την επιλεγμενη συχνοτητα στο ραδιο... Αλλα δεν ακουγεται τιποτα! :(

 

μιας και δεν ειναι dedicated συσκευη προσπαθησε να φερεις το κινητο οσο πιο κοντα γινεται στην κεραια ληψης

αν παλι το θεματακι το εχεις στο αυτοκινητο θυμισου οτι η κεραια ειναι πανω απο το πισω καθισμα!!!

οποτε για καλη ληψη χρειαζεσαι μια θηκη αντικειμενων πανω η κατω απο το ηχοσυστημα

αυτοκινητα με κεντρικη κονσολα χωρις θηκες απλα την πατησαν!!!

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα εδω και 1 μερα ειμαι ενας κατοχος του ν8:)ειμαι πολι χαπι ειναι φοβερο αν και το δουλεψα λιγο.

μια απορια εχω μονο τ ακουστικα θελουν καπια ρυθμισει δεν δουλευουν τα κουμπια του

Υπαρχει και η περιπτωση να μην εχουν κουμπωσει καλα,δες εαν εχει μπει το βυσμα μεχρι τελους στην υποδοχη του κινητου.Στην αρχη ειναι λιγο σκληρες οι επαφες και ενω νομιζουμε οτι εχει κουμπωσει θελει ενα κλικ ακομα για να ειναι σωστα και να λειτουργουν κανονικα και τα πληκτρα

Link to comment
Share on other sites

μιας και δεν ειναι dedicated συσκευη προσπαθησε να φερεις το κινητο οσο πιο κοντα γινεται στην κεραια ληψης

αν παλι το θεματακι το εχεις στο αυτοκινητο θυμισου οτι η κεραια ειναι πανω απο το πισω καθισμα!!!

οποτε για καλη ληψη χρειαζεσαι μια θηκη αντικειμενων πανω η κατω απο το ηχοσυστημα

αυτοκινητα με κεντρικη κονσολα χωρις θηκες απλα την πατησαν!!!

 

Το δοκιμασα βαζoντας το κινητο και στην εταζιερα και διπλα στην κεραια (με σταματημενο το αμαξι :p:p )

 

Αν το επιανα εστω και με παρασιτα θα ελεγα οκ... αλλα ουτε αυτο!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Link to comment
Share on other sites

Το δοκιμασα βαζoντας το κινητο και στην εταζιερα και διπλα στην κεραια (με σταματημενο το αμαξι :p:p )

 

Αν το επιανα εστω και με παρασιτα θα ελεγα οκ... αλλα ουτε αυτο!

 

μπας και η κεραια του αυτοκινητου σου εχει προβλημα κανα γυμνο καλωδιο και κανει σωμα με το αμαξωμα?

σε αλλο ραδιο ειτε σπιτιου ειτε αυτοκινητου το δοκιμασες?

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Link to comment
Share on other sites

Το δοκιμασα βαζoντας το κινητο και στην εταζιερα και διπλα στην κεραια (με σταματημενο το αμαξι :p:p )

 

Αν το επιανα εστω και με παρασιτα θα ελεγα οκ... αλλα ουτε αυτο!

 

τον ενεργοποιησες η απλα εβαλες μια συχνοτητα?

Link to comment
Share on other sites

Φίλε J_pant,

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι μάλλον πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία ορισμένων συσκευών Ν8. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έχω στείλει πίσω για αντικατάσταση γιατί για εμένα είναι σοβαρό το θέμα μπαταρία! Εμένα, έχοντας ακολουθήσει και τις οδηγίες που σου έχουν πει και τα παιδιά παραπάνω η μπαταρία έπεφτε σταθερά γρήγορα. Δεν είχα καταφέρει να κρατήσω το κινητό ζωντανό πάνω από 1 μέρα (15-16 ώρες) με χρήση λίγο πάνω από μέτρια (1 ώρα ovi, μισή ώρα ράδιο, μιση ώρα ομιλία και μισή ώρα ιντερνετ, με 3g κλειστό, σάρωση wifi Κλειστή, widgets ofline και στην εξοικονόμιση ενέργειας). Σου παραθέτω και συζήτηση από nokia discussions με ομοιοπαθείς χρήστες για του λόγου το αληθές:

 

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/n8-battery-life/td-p/774962/highlight/false

 

Γνώμη μου είναι, να κάνεις ένα φορμάτ για να διώξεις όλες τις εφαρμογές που του έχεις περάσει και να αρχίσεις να λειτουργείς το τηλέφωνο με κανονικούς ρυθμούς για μια μέρα. Αν δεις ότι η μπαταρία ακόμα και με κανονική χρήση πεθαίνει γρήγορα τότε ξεκίνα το γολγοθά!!! Εκτός βέβαια και αν δεν σε πειράζει, γιατί όπως είπε και φίλος παραπάνω, σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει πολύ να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος!

 

ΥΓ: Δεν μπορεί να βγαίνει ο mirror και να λέει "σήμερα είναι η 3η μέρα χωρίς φόρτιση και έχω δυο γραμμές ακόμα" και τα δικά μας να κρατάνε μια μέρα και αυτή με το ζόρυ:p:p:p:p

 

 

φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ για τις πολύτιμες πληροφορίες , όπωσ ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν . πήγα πριν στο καταστημα που το αγόρασα και τους είπα το πρόβλημα . κάνανε κάποιες ρυθμήσεις μόνοι τους στο τηλ μου και σε περίπτωση που δεν κρατήσεισ πάλι η μπαταρία , τότε ευτυχώς προλαβαίνω ακόμα την περίοδο αντικατάστασης όπως μου είπε το παιδί που με εξυπηρέτησε . πάντως 2 ώρες μετά απο τις ρυθμήσεις που μου έκαναν και έχει πέσει απο το 70 % στο 50 % χωρίς να το ακουμπήσω , οπότε μάλλον θα του πώ αντίο .

Το θέμα μπαταρία είναι πολύ σοβαρό γιατί λείπω συνέχεια απο το σπίτι και λόγω δουλειάς θέλω τα μείλ μου και τα τηλέφωνα μου άμεσα .

Θα σας ενημερώσω οτι και αν γίνει ...

:confused:

Link to comment
Share on other sites

Εμενα, πολλες φορες μου βγαζει "insert sim card", ετσι ξαφνικά, . Τη βγαζω, τη ξαναβαζω, και μετα κανει επανεκκινηση...
Link to comment
Share on other sites

φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ για τις πολύτιμες πληροφορίες , όπωσ ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν . πήγα πριν στο καταστημα που το αγόρασα και τους είπα το πρόβλημα . κάνανε κάποιες ρυθμήσεις μόνοι τους στο τηλ μου και σε περίπτωση που δεν κρατήσεισ πάλι η μπαταρία , τότε ευτυχώς προλαβαίνω ακόμα την περίοδο αντικατάστασης όπως μου είπε το παιδί που με εξυπηρέτησε . πάντως 2 ώρες μετά απο τις ρυθμήσεις που μου έκαναν και έχει πέσει απο το 70 % στο 50 % χωρίς να το ακουμπήσω , οπότε μάλλον θα του πώ αντίο .

Το θέμα μπαταρία είναι πολύ σοβαρό γιατί λείπω συνέχεια απο το σπίτι και λόγω δουλειάς θέλω τα μείλ μου και τα τηλέφωνα μου άμεσα .

Θα σας ενημερώσω οτι και αν γίνει ...

:confused:

 

με ποσσες μερες μπαταρια εισαι ευχαριστημενος? ποσες φορες εχεις φορτισει το κινητο? ποσες φορες το εχεις βαλει με usb στον υπολογιστη?

Link to comment
Share on other sites

 

Στους χρόνους ομιλίας υπάρχει διαφορά, σύμφωνα με τα δεδομένα που δίνει η Nokia, όμως προφανώς όταν αναφέρεται σε χρόνο ομιλίας 3G εννοεί βιντεοκλήση. Για κανονική κλήση δεν υπάρχει λόγος το 3G να καταναλώνει περισσότερο από το GSM.

 

Τι προφανώς;

Τα μισά ποστ διαβάζετε?

http://europe.nokia.com/find-product...specifications

Talk-time (maximum):

* GSM 720 mins

* WCDMA 350 mins

Video call time (maximum): 160 mins

:ninja:
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια κατοχος και εγω nokia n8 θα συμφωνησω με τον mirror.το τηλεφωνο εχει απιστευτη αυτονομια.το εχω 2 εβδομαδες τωρα και η χρηση του ειναι ημερησιως 30 λεπτα στο τηλεφωνο ομιλια,10-15 λεπτα browsing στο ovi store,ενημερωση των widgets σε online mode 3 φορες την ημερα διαρκειας 10 λεπτων,μερικα μηνυματα και μου κραταει περιπου 2,5-3 μερες!εχω ενεργοποιημενη ομως συνεχεια τη λειτουργια power saving mode.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...