mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Το κατάσταση δορυφόρων έχει αφαιρεθεί. Το χρησιμοποιούσα συνέχεια σε όλα τα προηγούμενα symbian αλλά στο Ν8 είναι απλά περιττό. Έχει λοκάρει πριν το καταλάβω. Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα δεν μου εβρισκε δορυφορο πανω απο μια ωρα στους χαρτες.Εβαλλα το Garmin αλλα τι θελει το ΙΜΕΙ η card id για ξεκλ... ;Το μενου που ειχαν τα αλλα που εβλεπες τι δορυφορους εχει κλειδωσει στο Ν8 που ειναι; δεν μπορω να το βρω.To garmin μεχρι στιγμης κανει σαν να μην εχει GPS το κινητο και στους χαρτες κατι τετοιο εβλεπα,ποτε δεν μου κλειδωσε.Ακομη υπαρχει η δυνατοτητα να βγαλω καποια πραγματακια στην αρχικη οθονη; Bluetoth,μητρωο,Garmin,εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη.Ευχαριστω! Καταρχήν πήγαινε ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογών - εντοπισμός θέσης - μέθοδοι εντοπισμού θέσης και επέλεξέ τα όλα πλην του bluetooth gps. Άνοιξε το ovi maps και άφησέ το κάπου να βλέπει ουρανό μέχρι να βρει την θέση σου. Αν περάσουν μερικά λεπτά και δεν έχει βρει, κλείσε ξανάνοιξε την συσκευή και ξαναδοκίμασε. Αν και πάλι δεν βρει, πας την συσκευή για αντικατάσταση. Η δικιά μου, όπου και αν είμαι, βρίσκει σήμα σε δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με garmin. Για να βγάλεις εφαρμογές στην αρχική οθόνη, πατάς επιλογές - επεξεργασία αρχικής οθόνης. Πατάς το + σε κάποια άδεια θέση και επιλέγεις από την λίστα το συντομεύσεις. Μόλις μπει, κάνεις κλικ πάνω του και επιλέγεις ρυθμίσεις. Έπειτα, ορίσεις σε κάθε μία από τις 4 θέσεις ποια εφαρμογή θέλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) απο τις συντομευσεις δεν βρισκω ή δεν μπορω να βρω ουτε το bluetooth ουτε το μητρωο,πως γινεται να δω και τα υπομενου που θελω;Πως μπορω ακομη να εχω στην οθονη μου τις αναπαντητες κλησεις μηνυματα οταν βγαινει στην προστασια το ρολοι που εχω βαλει εγω.Δεν ξερω αν εχω κλησεις ή μηνυματα αν δεν ανοιξω την αρχικη οθονη. Ακομη κατι παιδια τι θα γινει με το OVI θα συνεχεισει να μην εχει Ελληνικα; εχει οτι γλωσσα θελεις αλλα εμας μας γραφουν κανονικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 5, 2010 by Itchrist86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Ρε παιδιά πως θσ κάνω sync το outlook calendar με το Ν8? Μου'χει σπάσει τα νεύρα απο εχθές... και κάτι ακόμα, πως θα κάνω το phoenix σωστά εγκατάσταση? κατέβασα τρεις διαφορετικές εκδόσεις και δεν μου το εγκαθιστα σωστά με όλα τα αρχεία που πρεπει. έχω windows 7. Edited December 5, 2010 by killing_you2 The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 απο τις συντομευσεις δεν βρισκω ή δεν μπορω να βρω ουτε το bluetooth ουτε το μητρωο,πως γινεται να δω και τα υπομενου που θελω;Πως μπορω ακομη να εχω στην οθονη μου τις αναπαντητες κλησεις μηνυματα οταν βγαινει στην προστασια το ρολοι που εχω βαλει εγω.Δεν ξερω αν εχω κλησεις ή μηνυματα αν δεν ανοιξω την αρχικη οθονη. Ακομη κατι παιδια τι θα γινει με το OVI θα συνεχεισει να μην εχει Ελληνικα; εχει οτι γλωσσα θελεις αλλα εμας μας γραφουν κανονικα. Και το μητρώο, και το bluetooth υπάρχει. Ακολούθησε πιστά τα βήματα που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ και θα τα καταφέρεις. Βάλε επίσης στην αρχική οθόνη το ειδοποιήσεις. Είναι από τις πιο ωραίες προσθήκες του S^3 καθώς σου δείχνει τα πάντα αναλυτικά (μηνύματα, κλήσεις, υπενθυμίσεις). Το ovi store είναι ελληνικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 μα το εχω δοκιμασει πολλες φορες και τωρα ειμαι στην επεξεργασια αλλα αν πατησω + μπαινω στην λιστα με τα widget στην οποια δεν εχει κατι τετοιο και δεν μπορω να μπω καπου αλλου απο αυτην ή να βρω κατι αλλο.Ευχαριστω για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν έχει στην λίστα των widget το συντομεύσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 εχει δικαιο mirrorofsorrow τα ειδα ευχαριστω παρα πολυ.Γινεται στην προστασια οθονης να βλεπω αν εχω κλησεις ή μηνυματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα δεν μου εβρισκε δορυφορο πανω απο μια ωρα στους χαρτες.Εβαλλα το Garmin αλλα τι θελει το ΙΜΕΙ η card id για ξεκλ... ; To αναγνωριστικό κάρτας ή το IMSI Παρατήρησα κάτι το οποίο είναι πρόβλημα, το Ν8 στο wireless κομμάτι δεν εχει τοσο καλή λήψη στα δύσκολα - οριακά σημεία σε σχέση με το 5800. Το αποτέλεσμα είναι οτι δε βρισκει αμέσως ασύρματο δίκτυο που θέλεις και συνδέεται με Cosmote Internet, μια λύση είναι να βάλεις σε "Ερώτηση πάντα" τη "Χρήση δεδομένων σε οικείο δίκτυο" αλλα και πάλι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν έχουν υλοποιήσει σωστά την κοινωνική δικτύωση στο S^3. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις μήνυμα στο fb και στο twitter. Έπρεπε οπωσδήποτε να βάλουν και chat (αλλιώς πιο το νόημα; ) όπως επίσης και να προσθέσουν και άλλες υπηρεσίες όπως msn, skype κτλ. Για το chat υπάρχουν εφαρμογές, πχ Nimbuzz. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έπρεπε να έχουν ενσωματώσει στο OS. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνδέει την profile picture με την επαφή. Είχα διαβάσει ότι το κάνει, δεν ισχύει; Δημιουργείς φακέλους και τους οργανώνεις αλλά, εκεί τα εικονίδια είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με το symbian. Όπως στη μετάβαση από 3rd σε 5th edition, τα εικονίδια μειώθηκαν αισθητά, περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο και στις μεταγενέστερες εκδόσεις του symbian. Τα folders να μη βγάλουν, και τα εικονίδια του OS ας τα ελαττώσουν όσο θέλουν. Παιδια πως μπορω να βρω που ειναι το μενου που ειχε το Ν86,Ν95 που εβλεπες ποσους δοριφορους εχει βρει και εχει κλειδωσει το Ν8;ξαναλεω οτι δεν βρισκει τιποτε.Απο που ενεργοποιω την πλοηγηση με τον ενσωματομενο δεκτη GPS;Γιατι δεν θελω την πλοηγηση μεσω δικτυου (A-GPS) μπορει να χρεωνει. Το A-GPS σε χρεώνει ελάχιστα, περίπου 4Kb και μόνο στην αρχή όταν το ανοίγεις. Κανονικό GPS είναι, τον δέκτη χρησιμοποιεί, η μόνη διαφορά είναι ότι αντί να περιμένει πότε θα κατέβουν τα αρχικά δεδομένα (almanac και ephemeris) από τους δορυφόρους, τα κατεβάζει ταχύτατα από το internet. Αν δεν με πιστεύεις, δες τη χρήση των δεδομένων από το μητρώο (τη δείχνει αναλυτικά για κάθε σύνδεση). Μην το φοβάστε το A-GPS. Από την φύση του το GPS δεν μπορεί να κλειδώσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χωρίς υποβοήθηση. Γιατί του λείπουν τα δεδομένα θέσης των δορυφόρων (που αποστέλλονται από τους δορυφόρους ανά τακτά χρονικά διαστήματα). Με την υποβοήθηση τα δεδομένα αυτά τα λαμβάνεις από το δίκτυο κινητής ταχύτατα και έτσι κλειδώνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα Ακριβώς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ρε παιδιά πως θσ κάνω sync το outlook calendar με το Ν8? Μου'χει σπάσει τα νεύρα απο εχθές... και κάτι ακόμα, πως θα κάνω το phoenix σωστά εγκατάσταση? κατέβασα τρεις διαφορετικές εκδόσεις και δεν μου το εγκαθιστα σωστά με όλα τα αρχεία που πρεπει. έχω windows 7. Ας μου απαντήσει κάποιος αν ξέρει... *tip: βρήκα ένα κολπάκι στη camera, όταν είσαι στα 12 mp και θες η φωτογραφία να βγει wide δηλαδη στα 9mp απλα κανετε zoom out με multitouch και αυτόματα πάει απο τα 12-->9mp. ισχύει και το αντίστροφο. Έχει καταφέρει κανένας να λειτουργήσει το ΤΤpod? ενω καταφέρνω να εγκαταστήσω το πρόγραμμα κανοντας το sign δεν μπορώ να περάσω το TTpod patch? υπάρχει καμία λύση?? Πάντως η οθόνη και το ηχείο είναι για τα μπάζα μπροστά στο i8910. αλήθεια υπάρχει κανένα patch ωστε να μένει η οθόνη πάντα στο full και να μην επηρεάζεται απο το light sensor? The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 εχει δικαιο mirrorofsorrow τα ειδα ευχαριστω παρα πολυ.Γινεται στην προστασια οθονης να βλεπω αν εχω κλησεις ή μηνυματα; Ναι, στην προφύλαξη οθόνης θα επιλέξεις αναπαραγωγή μουσικής και θα σου εμφανίζει και τις αναπάντητες, μηνύματα μαζί με την ώρα και ημερομηνία. Για το chat υπάρχουν εφαρμογές, πχ Nimbuzz. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έπρεπε να έχουν ενσωματώσει στο OS. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνδέει την profile picture με την επαφή. Είχα διαβάσει ότι το κάνει, δεν ισχύει; Ναι, το κάνει αυτό. Διαφωνώ με την χρήση εφαρμογής για κάτι που υποτίθεται ότι έχουν ενσωματώσει στο λειτουργικό. Όταν με το που μπαίνεις σε μια επαφή έχει φάτσα κάρτα το κοινωνική δικτύωση, περιμένεις κάτι παραπάνω. Και από την στιγμή που το έχουν υλοποιήσει ήδη πριν από έναν χρόνο σε μία συσκευή, και μάλιστα ΑΨΟΓΑ, πρέπει να το δούμε και στο symbian. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Απο χθές είμαι κι εγω ευτυχής κατοχος.Το σετάρισα με μεγάλη ευκολία και μέχρι στιγμής μόνο καλά λόγια έχω να πω.Το πήρα μεσω Cosmote με επιδότιση... Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να αποθηκεύσω βιντεο απο MMS.Πώς γινεται αυτό;Γινεται μήπως αυτόματα;Σε ποιό φάκελο ψάχνω να το βρώ,αν γινεται αυτόματα; GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά να ρωτήσω εσάς που έχετε το κινητό από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία αν παίζει ο fm πομπός... Διάβασα σε κάποιο ξένο forum οτι για ορισμένες χώρες που δεν επιτρέπεται η εκπομπή στα fm η εν λόγω επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές τις ελάχιστες χώρες . Δείτε το link εδώ http://europe.nokia.com/support/fm-transmission Άλλη μια πρωτιά για την χώρα μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδιά να ρωτήσω εσάς που έχετε το κινητό από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία αν παίζει ο fm πομπός... Διάβασα σε κάποιο ξένο forum οτι για ορισμένες χώρες που δεν επιτρέπεται η εκπομπή στα fm η εν λόγω επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές τις ελάχιστες χώρες . Δείτε το link εδώ http://europe.nokia.com/support/fm-transmission Άλλη μια πρωτιά για την χώρα μας. δουλεύει κανονικά αλλα μη περιμένεις και τίποτα τρελό... το πολύ 1 μετρο The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 δεν μπορείς να πεις οτι είναι χειρότερη, το σίγουρο είναι οτι είναι αισθητά μικρότερη. απλά δεν μπορείς να έχεις τη μέγιστη φωτεινότητα στο Ν8, όπως το i8910, γιατι αναλαμβάνει αποκλειστικά τη φωτεινότητα ο αισθητήρας. το ι8910 ειναι 3.7 και το νοκια 3.5 ,φαινεται τοσο πολυ η διαφορα? οποτε αφου ειναι αυτοματη η ρυθμιση οθονης και δεν παρακαμπτεται ,πρεπει να το δω απο κοντα το τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Μάλλον θα εννοεί το Ovi Suite ... ;) Αυτο εννοω παιδια ποτε θα μπει η Ελληνικη γλωσσα επιτελους; Ναι, στην προφύλαξη οθόνης θα επιλέξεις αναπαραγωγή μουσικής και θα σου εμφανίζει και τις αναπάντητες, μηνύματα μαζί με την ώρα και ημερομηνία. Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! Edited December 5, 2010 by mirrorofsorrow Διόρθωση παράθεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 το ι8910 ειναι 3.7 και το νοκια 3.5 ,φαινεται τοσο πολυ η διαφορα? οποτε αφου ειναι αυτοματη η ρυθμιση οθονης και δεν παρακαμπτεται ,πρεπει να το δω απο κοντα το τηλεφωνο. Η ρύθμιση της φωτεινότητας στο Ν8 γίνεται χειροκίνητα όπου θέλει ο καθένας(δεν ισχύει το ότι δεν παρακάμπτεται) απλώς ακόμα και στο ανώτερο επίπεδο της φωτεινότητας ο αισθητήρας μειώνει λίγο την φωτεινότητα σε πιο σκοτεινούς ή υποφωτισμένους χώρους,πχ. ένα δωμάτιο με μικρό φως,μια αποθήκη κλπ.,θέμα συνήθειας είναι(και ΄γω είχα OMNIA HD και αναγνώρισα την διαφορά αλλά μόνο σε σκοτεινές συνθήκες διότι στο φως της ημέρας μπορώ να πω ότι είναι πιο φωτεινή και το σημαντικότερο έχει άριστη απόδοση κάτω από τον ήλιο,το δε OMNIA HD ήταν ψιλοχάλια απ΄ότι θυμάμαι κάτω από τον ήλιο.....;)). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους δεν αρέσει η έξυπνη ρύθμιση της φωτεινότητας ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος. Θέλετε να σας τυφλώνει η οθόνη στο σκοτάδι; Και πιο ξεκούραστο για τα μάτια σας είναι έτσι και πιο αποδοτικό για τη διάρκεια της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 παιδες μετα απο 2 μερες με το νοκια ν8 εχω να πω οτι ειναι απιστευτο !!πολυ καλη δουλεια μπραβω στη νοκια.Απιστευτη φωτογραφια μπορουμε πλεον να αφησουμε την ψηφιακη σπιτι..κ το λεω ως προιν κατοχος ν93,ν95,ν82,ν86,htc k samsung δεν υπαρχει συγκριση σε αυτο τον τομεα.Παρτε το ειναι τελειο!¨) αυτα απο μενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους δεν αρέσει η έξυπνη ρύθμιση της φωτεινότητας ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος. Θέλετε να σας τυφλώνει η οθόνη στο σκοτάδι; Και πιο ξεκούραστο για τα μάτια σας είναι έτσι και πιο αποδοτικό για τη διάρκεια της μπαταρίας. Συμφωνώ απόλυτα,πλέον συνήθησα και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα έτσι,η μπαταρία του πάντως είναι πολύ καλή 2,5 μέρες με την 1η φόρτιση με αρκετό σκάλισμα,έκανα πλήρη αποφόρτιση και σε 2 ώρες πάλι έτοιμο....μένουν άλλοι 3 κύκλοι πλήρους φορτισης/αποφόρτισης...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες με την ρύθμιση του χρωματικού τόνου και της ευκρίνειας είδα τεράστιες διαφορές στην λεπτομέρεια και στα πάντα,τέλειες φωτογραφίες Έχει αναφέρει κάποιος κάπου για τις ρυθμίσεις της κάμερας και μάλιστα τις τιμές των χρωματικού τόνου και ευκρίνειας για βελτίωση της φωτογραφίας. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλουμε για καλύτερες φωτογραφίες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έχει αναφέρει κάποιος κάπου για τις ρυθμίσεις της κάμερας και μάλιστα τις τιμές των χρωματικού τόνου και ευκρίνειας για βελτίωση της φωτογραφίας. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλουμε για καλύτερες φωτογραφίες; Τις καλύτερες, δηλαδή τις όσο πιο φυσικές, φωτογραφίες θα τις πάρεις με τις αυτόματες ρυθμίσεις. Έχει γίνει φοβερή δουλειά σ' αυτόν τον τομέα, οι φωτογραφίες πλησιάζουν σε χρώματα και λεπτομέρειες ακόμη και τις DSLR. Τώρα αν για σένα το «καλύτερες» είναι συνώνυμο του «εντυπωσιακές», δηλαδή ενισχυμένες και παραμορφωμένες, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να αυξήσεις την ευκρίνεια, την αντίθεση και το χρώμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Παιδιά, να κάνουμε ένα μινι-γκάλοπ; Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το patch του hyperX για την κάμερα; (εγώ το έχω εγκαταστήσει, αν και δεν είχα ακόμα χρόνο να ασχοληθώ εκτενώς ούτε με φωτογραφίες ούτε με βίντεο) Προς moderators: μήπως να κάνουμε ένα ξεχωριστό thread για αυτό το θέμα; Με δημοσκόπηση κι όλας; Σαν το θέμα του 5800 με τα κατασκευαστικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ορισμένοι κάτοχοί του. Edited December 5, 2010 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Δεν το πέρασα και ούτε πρόκειται. Δεν με νοιάζει να έχουν μεγαλύτερο μέγεθος τα αρχεία και, από την στιγμή που από την ποιότητά τους, είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν προχωράω στην εγκατάσταση των αλλαγών. Επίσης, εδώ, δίνονται μερικά ακόμα hack για την κάμερα (και πολλά περισσότερα) τα οποία δεν πρόκειται επίσης να περάσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η οθόνη του Ν8 έχει πολύ καλό επίπεδο αλλά δεν συγκρίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ με την ποιότητα της οθόνης του Ι8910 και το καταθέτω σαν κάτοχος και των δύο συσκευών.Όταν ενεργοποίησα ύστερα από 10 ημέρες μη χρήσης το Ι8910 βεβαιώθηκα για αυτή μου την κρίση,δεν είναι μόνο η φωτεινότητα της οθόνης πιο υψηλή αλλά και η ισορροπία λευκού πιο σωστή,η ευκρίνεια και η 'θερμότητα' των χρωμάτων της επίσης αγγίζει ιδανικά επίπεδα.Η οθόνη του Ν8(το οποίο λατρεύω ανεξαρτήτως και ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ)έχει λίγο 'υπεροδηγημένα' χρώματα καί η φωτεινότητά της είναι επίτηδες χαμηλωμένη από τον κατασκευαστή για λόγους αυτονομίας.Ίσως αυτο το΄φόρτωμα΄ των χρωμάτων να είναι και το αντίτιμο που πληρώνει η οθόνη ως πρός το να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ transflective amoled της αγοράς.Και για να είμαι ειλικρινής τα χρώματα του Ι8910 μου έχουν αρέσει πολύ περισσότερο και από αυτά των πολύκροτων souper amoled οθονών της Samsung (π.χ. Galaxy).Τί λέτε και εσείς ρε παιδιά; Σχετικά με το θέμα ρυθμίσεων κάμερας σου παραθέτω παλιότερη μου δημοσίευση με την ελπίδα να σε βοηθήσω! 'Έχω διαμορφώσει την σκηνή 'χρήστη' ως εξής:χρωματιστός τόνος στο μάξιμουμ,ευκρίνεια στο μάξιμουμ,φλάς υποχρεωτικό στίς πιο πολλές περιπτώσεις καί ειδικά κατά την μέρα iso χαμηλό για να αποφεύγεται ο κόκκος που παρουσιάζεται σε πολλά μοντέλα της Nokia και δυστυχώς και σε αυτό.Δουλεύω την ευκρίνεια στο μάξιμουμ γιατί αποτελεί αντιστάθμισμα στην υπεράτονη εικόνα του αυτόματου mode και γιατί λόγω της ποιότητας του αισθητήρα δεν παραμορφώνει το αποτέλεσμα δημιουργώντας παράλλογη οξύτητα αλλά αντιθέτως κρυστάλλινες φωτογραφίες.Ενίοτε ανεβάζω και το contrast στο +1.Καί πάλι όμως τονίζω ότι αυτές οι παραμετροποιήσεις συνδέονται με το προσωπικό μου γούστο καί μπορεί να μην κρίνονται εν γένει αποδεκτές,ευχαριστώ για την ερώτηση που μου έθεσες. ' Edited December 5, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts