tron Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τελικά δουλεψε και σε μενα thanks tpakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πολύ ωραία δουλειά Στο Galaxy S βρέθηκε στο μάρκετ και κατέβηκε απροβληματιστα, όπως και η αναβάθμιση που έδωσες, αλλά και το extender. Ευχαριστούμε και συνέχισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. December 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Νέο update για υποστήριξη συσκευών με android 1.5 και 1.6! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με το feedback τους βοηθούν στο να γίνεται η εφαρμογή καλύτερη!Χάρη σε σας εντοπίστηκαν τα bug για τις μικρές οθόνες και τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Thank you φιλος! Πολυ ωραιο και ΠΟΛΥ χρησιμο! Ευγε! Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 bravo φίλε μου. Καταπληκτικη δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. December 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Νέο ΜΕΓΑΛΟ update, νέα μορφή για πιο εύκολη -γρήγορη χρήση, πολύ μικρότερη κατανάλωση kb, προσθήκη κίνησης στους υπόλοιπους δρόμους της Θεσσαλονίκης (από το site της τροχαίας) Enjoy! Καλές Γιορτές σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους. Δε μου εμφανιζει ούτε το update, ούτε καν την ίδια την εφαρμογή στο market. Τσεκαρε το να δεις τι μπορεί να συμβαίνει... Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους. Δε μου εμφανιζει ούτε το update, ούτε καν την ίδια την εφαρμογή στο market. Τσεκαρε το να δεις τι μπορεί να συμβαίνει... Sent from my X10i using Tapatalk Έχω δοκιμάσει και εγώ να το βρω αλλά πουθενά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Periferiakos νομιζω πως ειναι στο market...Χρονια Πολλα και καλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Periferiakos νομιζω πως ειναι στο market...Χρονια Πολλα και καλα Ούτε σαν Periferiakos το βγάζει... για να είμαι σίγουρος το έψαξα και σαν Peri σκέτο και πάλι δεν έβγαλε κάτι... Χρόνια πολλά Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ειναι perifereiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ειναι perifereiakos Ούτε σαν Perifereiakos το έχει... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 μια χαρά το έβγαλε σε εμένα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πριν καμιά ώρα το βρήκα και εγώ στο market και το κατέβασα. Πολύ καλή δουλειά! Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. December 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά sorry που δεν σας απάντησα πιο πριν, ήμουν εκδρομούλα εντελώς αποσυνδεδεμένος :) Αν δεν το βρίσκετε κάντε search και για "Greek", εμφανίζεται στα τελευταία αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 σουπερ!!! 1000 μπραβο :) ευχαριστουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Nice!:) Ωραία εφαρμογούλα.;) Παίρνει και στοιχεία από τις κάμερες. Δύστυχος όμως δεν έχω αυτοκίνητο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. January 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 lol!:lol::lol: Μου θύμισε την διαφήμιση "ντεν εκο αυτοκίνητο καρντιά μου!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 lol!:lol::lol: Μου θύμισε την διαφήμιση "ντεν εκο αυτοκίνητο καρντιά μου!" Χαχαχαχαχα!!!:lol: Καλό!:lol: Αφού "ντεν εκο αυτοκίνητο καρντιά μου!":p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ουτε εγω το βρισκω παιδια.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Αυτό με το market είναι πολύ περίεργο!:O Πάντως σε μένα την εμφανίζει κανονικά στο search για Perifereiakos . Δοκίμασε και search για Thanasakis το nick που χρησιμοποιώ στο market, και εκεί το εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ουτε με το Thanasakis βρισκει κατι....:O Θα μπορουσες να το ανεβασεις καπου αλλου(τυπου rapidshare) ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πολύ περίεργο...:( No problem, το apk απευθείας από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Πολύ καλή εφαρμογή. Ή αυτό ή δίκυκλο :p Congrats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πολύ καλό!!! Μπράβο Thanasakis!!! Ακόμη δεν το δοκίμασα στην πράξη αλλα φαίνεται χρησιμότατο!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts