cb600f Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Έχει κάνει κανείς αυτή την συνδρομή με prepaid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teliou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Re paides exw to xperia mini x10 E10i kai exw 8ema me to market...dn mporw na sunde8w oute na ftiaksw neo kwdiko..ti paizei kserei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Re paides exw to xperia mini x10 E10i kai exw 8ema me to market...dn mporw na sunde8w oute na ftiaksw neo kwdiko..ti paizei kserei kaneis? Γράψε Ελληνικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teliou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εχω το xperia mini x10 E10i και απο τοτε που το πηρα δεν μπορω να συνδεθω στο market ουτε να φτιαξω καινουριο account.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εχω το xperia mini x10 E10i και απο τοτε που το πηρα δεν μπορω να συνδεθω στο market ουτε να φτιαξω καινουριο account.... Μου είχε τύχει αυτό το πρόβλημα σε κινητό φίλου μου πριν κάποια χρόνια.. Αν θυμάμαι καλά μπες στο YouTube και πάτα εκεί που λέει να κάνεις log in και βάλε τον Google account σου.. Μετά από αυτό νομίζω θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teliou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπα φιλος το ιδιο μου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπα φιλος το ιδιο μου κανει Τότε νομίζω δεν γλυτώνεις το factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μπα φιλος το ιδιο μου κανει κανε μια εκκαθαριση cache της εφαρμογης απο τις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επιβεβαίωσε ότι έχεις σωστή ημερομηνία και ώρα στο κινητό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teliou Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καντε το πιο λιανα ρε παιδες γτ δν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καντε το πιο λιανα ρε παιδες γτ δν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω!!! πηγαινε στις ρυθμισεις μετα επελεξε εφαρμογες(η διαχειριση εφαρμογων) πηγαινε στην καρτελα ολα βρες την εφαρμογη playstore και επελεξε την θα δεις μια επιλογη για εκκαθαριση cache επελεξε την αμα δεν διορθωθει και με αυτο κανε αυτο που ειπε kill_noob διαφορετικα κανε απεγκατασταση της εφαρμογης και ξαναεγκατεστησε την Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδια τα φωτα σας. Βαζω την χρεωστικη της πειραιως στο pc για το play music αλλα μου λεει invalid card, εχω μεσα και 5 ευρω. Μπαινω και στο winbank και βλεπω οτι κανονικα ολα συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου ενεργη κτλ. Πρωτη φορα προσπαθω να βαλω καρτα γενικα. Τι μπορει να ειναι το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδια τα φωτα σας. Βαζω την χρεωστικη της πειραιως στο pc για το play music αλλα μου λεει invalid card, εχω μεσα και 5 ευρω. Μπαινω και στο winbank και βλεπω οτι κανονικα ολα συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου ενεργη κτλ. Πρωτη φορα προσπαθω να βαλω καρτα γενικα. Τι μπορει να ειναι το προβλημα? Θέλεις να αγοράσεις κάποιο τραγούδι ή να ενεργοποιήσεις το all access στο Google music; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 οχι για το standard activation λεω. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο για να μην την δεχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και μενα προσπαθησα να κανω μια αγορα και δεν δεχοταν την visa prepaid της πειραιως.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Και μενα προσπαθησα να κανω μια αγορα και δεν δεχοταν την visa prepaid της πειραιως.. :/ Την εχεις χρησιμοποιησει ποτε αλλου? Εχεις λεφτα μεσα?Σε εμενα ενω ειχα 5 ευρω μεσα τα πηρε η πειραιως για την ενεργοποιηση η κατι τετοιο και δεν μου το ειχε πει η κοπελα οτι αυτα θα τα παρει η τραπεζα, και πλεον δεν εχω τπτ μεσα οποτε μαλλον για αυτο δεν μπορουσα να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Την εχω χρησιμοποιησει σε αρκετες αγορες..ειχα λιγοτερα απο πεντε ευρω αλλα περισοτερα αποσα χρειαζονται για την εφαρμογη.. Τεσπα.αλλη φορα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soundlimiter Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγορασα το Crypto Novapad D9000. Είναι ένα πάρα πολύ καλό 9'' tablet με το εξης αρνητικό ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY STORE!!! Επειδή είμαι μουσικός και το θελα για την δουλειά μου το αγόρασα...και με λάθος καθοδήγηση του πωλητή των PUBLIC!!!!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.. μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή είναι μόνο αυτή που θέλω και δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απ το Play Store.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camelweb.ijinglepro Παρακαλώ πολύ όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί ας το κατεβάσει και ας μου στείλει το APK στο mail μου info@mgsound.gr tel. 6976672120 Σας ευχαριστώ θερμά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγορασα το Crypto Novapad D9000. Είναι ένα πάρα πολύ καλό 9'' tablet με το εξης αρνητικό ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY STORE!!! Επειδή είμαι μουσικός και το θελα για την δουλειά μου το αγόρασα...και με λάθος καθοδήγηση του πωλητή των PUBLIC!!!!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.. μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή είναι μόνο αυτή που θέλω και δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απ το Play Store.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camelweb.ijinglepro Παρακαλώ πολύ όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί ας το κατεβάσει και ας μου στείλει το APK στο mail μου info@mgsound.gr tel. 6976672120 Σας ευχαριστώ θερμά!!! κατεβασε το playstore απο εδω http://www.androidpolice.com/2013/12/05/download-latest-google-play-store-4-5-10-with-shared-play-store-activity-iap-indicators-and-more/ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soundlimiter Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 κατεβασε το playstore απο εδω http://www.androidpolice.com/2013/12/05/download-latest-google-play-store-4-5-10-with-shared-play-store-activity-iap-indicators-and-more/ Αυτό είναι το πρόβλημα ότι ενώ το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει με το που ανοίγει ..κλείνει!!!! Δεν είναι συμβατή η συσκευή μου με το Play store απ οτι έχω καταλάβει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγορασα το Crypto Novapad D9000. Είναι ένα πάρα πολύ καλό 9'' tablet με το εξης αρνητικό ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY STORE!!! Επειδή είμαι μουσικός και το θελα για την δουλειά μου το αγόρασα...και με λάθος καθοδήγηση του πωλητή των PUBLIC!!!!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.. μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή είναι μόνο αυτή που θέλω και δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απ το Play Store.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camelweb.ijinglepro Παρακαλώ πολύ όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί ας το κατεβάσει και ας μου στείλει το APK στο mail μου info@mgsound.gr tel. 6976672120 Σας ευχαριστώ θερμά!!!το πας στον πωλητη πισω του κανεις φασαρια και παιρνεις αλλο!μαλιστα πας στον προισταμενο του και καρφωνεις τον υπαλληλο που σου ειπε ψεματα οτι εχει playstore ενω δεν εχει!!! Edited April 8, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτό είναι το πρόβλημα ότι ενώ το έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει με το που ανοίγει ..κλείνει!!!! Δεν είναι συμβατή η συσκευή μου με το Play store απ οτι έχω καταλάβει!! Δεν υπάρχει ασυμβατότητα απλά δεν είναι τόσο απλό να το εγκαταστήσεις.. Πρώτα από όλα πρέπει να είσαι root.. Αν δεν είσαι ψάξε στο Google πως να το κάνεις για την συσκευή σου.. Έπειτα ακολούθησε αυτό.. Αν πάλι όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα επέστρεψε το και πες ότι ο πωλητής μου είπε ψέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 δοκιμασε επισης να εγκαταστησεις το 1mobile(καπως ετσι λεγεται) ειναι και αυτο ενα app store μετα δες αν μπορεις να βαλεις την εφαρμογη που θες επισης απο οσο θυμαμαι μπορεις να εγκαταστησεις το playstore μεσα απο το 1mobile Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Αγορασα το Crypto Novapad D9000. Είναι ένα πάρα πολύ καλό 9'' tablet με το εξης αρνητικό ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY STORE!!! Επειδή είμαι μουσικός και το θελα για την δουλειά μου το αγόρασα...και με λάθος καθοδήγηση του πωλητή των PUBLIC!!!!! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.. μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή είναι μόνο αυτή που θέλω και δεν υπάρχει πουθενά αλλού εκτός απ το Play Store.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camelweb.ijinglepro Παρακαλώ πολύ όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί ας το κατεβάσει και ας μου στείλει το APK στο mail μου info@mgsound.gr tel. 6976672120 Σας ευχαριστώ θερμά!!! Κατέβασε από εδώ https://www.dropbox.com/s/jutbofqwiwzrnbe/i-jingle.apk Όταν κατέβει πες μου να το σβήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτά τα Google Play Services, φορτίζω χτες στο βράδυ και στις 2:00 που είχε φτάσει στο 100% βγάζω τον φορτιστή και πέφτω για ύπνο, ούτε ανοιχτά data αλλά ούτε και wifi, ξυπνάω πριν λίγο και η μπαταρία έχει πέσει στο 92% με τα services αυτά να βρίσκονται πρώτα στην λίστα έχοντας καταναλώσει το 40% αυτής. Η οθόνη να φανταστείτε ήταν στο 5%.. τι στο καλό κάνουν και καταναλώνουν τόση ενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts