Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη παιδια μου λεει οχι επαρκης μνημη.και εγψεγω αλλα 1.5 γιγα

Ραμ εννοεις; τι κινητο εχεις; δεν βλεπω καλα στο ταπατοκ

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη παιδια μου λεει οχι επαρκης μνημη.και εγψεγω αλλα 1.5 γιγα

Με 1,5gb σου λέει ότι δεν έχεις αρκετή μνήμη; Μπορείς να δεις κάτι; Με μια εφαρμογή όπως το Quick System Info, δες το ποσοστό που είναι ελεύθερο. Όχι την τιμή. Το android όταν είσαι στο ~15% ελεύθερης μνήμης σου πετάει αυτή την ειδοποίηση. Αν είσαι κοντά στο όριο και θες να κατεβάσεις εφαρμογή που πιάνει αρκετό χώρο (όπως ένα παιχνίδι πχ) είναι πιθανόν να σου το βγάζει.

Με clear data στο Play φαντάζομαι δεν έγινε τίποτα;

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ραμ εννοεις; τι κινητο εχεις; δεν βλεπω καλα στο ταπατοκ

ναι ραμ εννοω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Με 1,5gb σου λέει ότι δεν έχεις αρκετή μνήμη; Μπορείς να δεις κάτι; Με μια εφαρμογή όπως το Quick System Info, δες το ποσοστό που είναι ελεύθερο. Όχι την τιμή. Το android όταν είσαι στο ~15% ελεύθερης μνήμης σου πετάει αυτή την ειδοποίηση. Αν είσαι κοντά στο όριο και θες να κατεβάσεις εφαρμογή που πιάνει αρκετό χώρο (όπως ένα παιχνίδι πχ) είναι πιθανόν να σου το βγάζει.

Με clear data στο Play φαντάζομαι δεν έγινε τίποτα;

system storage 1,85gb free 256 mb αυτη πως καθαριζει;ειμαι ρουτ

memory 1.32gb free 560mb idle 66.14

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά λύστε μου μια απορία :confused:

Γιατί σχεδόν κανένας δεν κάνει σωστά σχόλια στο market;; :mad:

Το τι διαβάζεις ειναι ντροπή να βρίζουν στα ελληνικά λες και ο developer ξέρει να διαβάζει ελληνικά ή greeklis άσχετοι που δεν μπορούν να διαβάσουν της οδηγίες να βάζουν 1 αστέρι και να βρίζουν την εφαρμογή, απαράδεκτη συμπεριφορά με εκνευρίζει κάθε φορά, γράψε κάτι για την εφαρμογή και όχι απλα"einai malakia " δεν βοηθάει ρε φίλε έλεος από παιδεία είμαστε πίσω δυστυχώς :mad:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Το τι διαβάζεις ειναι ντροπή να βρίζουν στα ελληνικά λες και ο developer ξέρει να διαβάζει ελληνικά ή greeklis άσχετοι που δεν μπορούν να διαβάσουν της οδηγίες να βάζουν 1 αστέρι και να βρίζουν την εφαρμογή, απαράδεκτη συμπεριφορά με εκνευρίζει κάθε φορά, γράψε κάτι για την εφαρμογή και όχι απλα"einai malakia " δεν βοηθάει ρε φίλε έλεος από παιδεία είμαστε πίσω δυστυχώς :mad:

Τεράστιο θέμα συζήτησης..

Που δε θα βγει ακρη οσο και να το συζηταμε.

Εχω γυρισει τη γλωσσα τηλεφωνου στα αγγλικα και ετσι δε βλεπω τα ελληνικα σχολια

Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι παιδάκια. Πάντως με κάποια σχόλια που έχω δει ανά διαστήματα, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, έχω λιώσει στο γέλιο. Κάποια είναι πολύ έξυπνα όπως σε εφαρμογές τύπου solar charger ("αντί να φορτίσει το κινητό, το κινητό φόρτισε τον ήλιο") ή night vision camera ("δουλεύει, απλά πρέπει να χεις ανοιχτό το φως") ή anti-mosquito (δουλεύει, απλά πρέπει να βάλεις κι ένα φιδάκι") αλλά με τα περισσότερα γελάω επειδή είναι τέρμα γελοία. Μόνο σε λίγες, κυρίως τις δημοφιλέστερες, εφαρμογές, έχω δει σοβαρά σχόλια.

Εχω γυρισει τη γλωσσα τηλεφωνου στα αγγλικα και ετσι δε βλεπω τα ελληνικα σχολια

Όχι ότι τα αγγλικά σχόλια είναι καλύτερα.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ερχόμενος από iOS και App Store είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του Play Store. Δυστυχώς...

129026.png?1640591734

Γεια σας είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το play store!!κάθε φορά που πατάω να ανοίξει η εφαρμογή κάνει ένα τσαφ και σβήνει και μετά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει οτι η εφαρμογή διακόπηκε!!ξέρει κάνει τι μπορεί να είναι????

ευχαριστώ προκαταβολικα !!

samsung galaxy s3 mini!

Όχι ότι τα αγγλικά σχόλια είναι καλύτερα.

βγαζεις ακρη παντως για τις εφαρμογες.

Γεια σας είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το play store!!κάθε φορά που πατάω να ανοίξει η εφαρμογή κάνει ένα τσαφ και σβήνει και μετά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει οτι η εφαρμογή διακόπηκε!!ξέρει κάνει τι μπορεί να είναι????

ευχαριστώ προκαταβολικα !!

samsung galaxy s3 mini!

Κανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης και ξανα προσπαθησε

κάτι πήγε να κάνει άλλα πάλι τα ίδια!!ένα τσαφ και κάνει διακοπή!!τι άλλο μπορώ να κάνω? Edited by geo300

Ήρθε και το 4.3.10 το μάρκετ.. Εκ πρώτης όψεως, έχουν αφαιρέσει την επιλογή 'Λογαριασμοί' από το μενού και την έχουν μετακινήσει στις ρυθμίσεις και επίσης έχει προστεθεί section για πρόσφατα ενημερωμένες εφαρμογές. Το τελευταίο είναι χρησιμότατο.

Πολύ μεγάλη συζήτηση, όντως. Και πολύ μεγάλο το δίκιο σου επίσης. Το σκεφτόμουν πριν 2-3 μέρες που είδα μονάστερες βαθμολογίες σε εφαρμογή πληκτρολογίου επειδή έχουν τη FYROM ως Μακεδονία. Δηλαδή, ο Dev σου φταίει. Όχι οι συμφωνίες των κρατών και η πολιτική της χώρας σου.

Άλλος βάζει 1 αστέρι σε εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή γιατί δεν μπορεί να την απεγκσταστήσει αν και ο Dev γράφει με κάτι γράμματα ίσα με το κεφάλι μου τι πρέπει να κάνεις για να την βγάλεις.

Δεν συζητάω για 1* σε εφαρμογή που σου δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης επειδή... Δεν δείχνει τηλεόραση.

Δεν είναι κακό να είσαι ανίδεος. Κακό είναι να είσαι ανίδεος και να κρίνεις τη δουλειά του άλλου. Είναι πολλές φορές απογοητευτική η εικόνα..

Πολύ μεγάλη συζήτηση, όντως. Και πολύ μεγάλο το δίκιο σου επίσης. Το σκεφτόμουν πριν 2-3 μέρες που είδα μονάστερες βαθμολογίες σε εφαρμογή πληκτρολογίου επειδή έχουν τη FYROM ως Μακεδονία. Δηλαδή, ο Dev σου φταίει. Όχι οι συμφωνίες των κρατών και η πολιτική της χώρας σου.

Άλλος βάζει 1 αστέρι σε εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή γιατί δεν μπορεί να την απεγκσταστήσει αν και ο Dev γράφει με κάτι γράμματα ίσα με το κεφάλι μου τι πρέπει να κάνεις για να την βγάλεις.

Δεν συζητάω για 1* σε εφαρμογή που σου δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης επειδή... Δεν δείχνει τηλεόραση.

Δεν είναι κακό να είσαι ανίδεος. Κακό είναι να είσαι ανίδεος και να κρίνεις τη δουλειά του άλλου. Είναι πολλές φορές απογοητευτική η εικόνα..

και τώρα με την 4.3 που λένε ότι υπάρχει επιλογή να δίνεις όσο δικαιώματα θες στην εφαρμογή να δείτε πλάκα.. θα πιάνουν και θα τα κλείνουν όλα με τον φόβο μην κλέψει κανείς τα άκρως απόρρητα sms τους και μετά θα μπαίνουν στο μάρκετ και θα βρίζουν γιατί δεν τους δουλεύει η εφαρμογή..

Τι να πει κανείς κρίμα :(

Στο θέμα πάντως των δικαιωμάτων που θέλουν η εφαρμογές, πάντα έχω ένα φόβο για το τι μπορούν να κάνουν, έτσι κοιτάω τουλάχιστον καμιά να μην μπορεί να ανοίξει τα δεδομένα και όταν δεν της χρησιμοποιώ να είναι σε αδράνεια.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

κάθε φορά που του κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει η διαδικασία com.google.process.gapps διακόπηκε!!!μπορεί να φταίει αυτό που δεν μου ανοίγει το play store????

Στους φιλους που διαμαρτυρονται για τα σχολια των αλλων φιλων.

Στις ελευθερες κοινωνιες ολοι εχουν δικαιωμα να εκφρασουν τη γνωμη τους οτι κι αν ειναι.

Κανεις δεν κατεχει την υπερτατη αληθεια.

Ακομα κι κοτσανα στα σχολια θα κανει τον προγραμματιστη να σκεφτει 2 φορες.

Δλδ οταν καποιος δινει τα λεφτα του ν αγορασει το κινητο ειναι ωραιος, αλλα οταν πει τη γνωμη του ειναι «πολυ ωραιος»;

Στους φιλους που διαμαρτυρονται για τα σχολια των αλλων φιλων.

Στις ελευθερες κοινωνιες ολοι εχουν δικαιωμα να εκφρασουν τη γνωμη τους οτι κι αν ειναι.

Κανεις δεν κατεχει την υπερτατη αληθεια.

Ακομα κι κοτσανα στα σχολια θα κανει τον προγραμματιστη να σκεφτει 2 φορες.

Δλδ οταν καποιος δινει τα λεφτα του ν αγορασει το κινητο ειναι ωραιος, αλλα οταν πει τη γνωμη του ειναι «πολυ ωραιος»;

Δεν θεωρώ κάποιον ωραίο όταν αγοράσει ένα κινητό, ούτε "πολύ ωραίο" όταν πει τη γνώμη του. Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του. Το να γράφεις όμως στην εφαρμογή για το πρόγραμμα τηλεόρασης π.χ. "Τι μ****** είναι αυτή; Μόνο το πρόγραμμα δείχνει. Δεν παίζει τηλεόραση" όταν στην περιγραφή σου εξηγεί ότι είναι μια εφαρμογή που απλά δείχνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης τότε δεν εκφράζεις γνώμη και το μόνο που θα σκεφτεί ο developer είναι ότι είτε δεν ξέρεις ανάγνωση είτε έχεις πρόβλημα κατανόησης.

Δεν σχολίασε κανείς το δικαίωμα του καθενός να του αρέσει ή να μην του αρέσει κάτι. Το "εκτός τόπου και χρόνου" σχολιάστηκε που επικρατεί σε διάφορα σχόλια.

Προφανώς και δεν σημαίνει ότι έχει κανείς την υπέρτατη αλήθεια ή ότι είναι πάντα σωστός. Απλώς όταν κάτι δεν το γνωρίζεις, ρωτάς. Δεν βρίζεις. Το να βρίζεις σε σχόλια εφαρμογών δεν νομίζω πως αντιπροσωπεύει κάποιου είδους γνώμη.

Δεν βρίζεις. Το να βρίζεις σε σχόλια εφαρμογών δεν νομίζω πως αντιπροσωπεύει κάποιου είδους γνώμη.

Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω και ξαναεγραψες τα ιδια.

Θελω να πω οτι αυτο που πιστευουμε, πρεπει να το εκφραζουμε ελευθερα.

Λογια ειναι. Κι αν δεν στεκουν οι αποψεις, θα το καταλαβει αυτος που ξερει.

Οσο πιο αυθορμητη ειναι η σκεψη, τοσο πιο πολυ βοηθαει.

Αν λοιπον ο ''δημιουργος'' μασαει τα λογια του και καποιος δεν το καταλαβε και κατεβασε την εφαρμογη, ε ας πει οτι θελει.

Ειναι τυχαιο οτι αν εχει πολλα μπινελικια η εφαρμογη, ειναι για πεταμα;

Η η γκουγκλ τ αφηνει γιατι δεν μπορει να τα σβηνει;

Αυτο εννοουσα, φιλικα παντα.

Αλλωστε κι εγω την αποψη μου λεω.

Οσο πιο αυθορμητη ειναι η σκεψη, τοσο πιο πολυ βοηθαει.

Αν λοιπον ο ''δημιουργος'' μασαει τα λογια του και καποιος δεν το καταλαβε και κατεβασε την εφαρμογη, ε ας πει οτι θελει.

Ειναι τυχαιο οτι αν εχει πολλα μπινελικια η εφαρμογη, ειναι για πεταμα;

Η η γκουγκλ τ αφηνει γιατι δεν μπορει να τα σβηνει;

Αυτο εννοουσα, φιλικα παντα.

Αλλωστε κι εγω την αποψη μου λεω.

Κατάλαβα πολύ καλά τι ήθελες να πεις. Απλώς σου εξήγησα αναλυτικότερα κάποια πράγματα γιατί θεώρησα πως προφανώς δεν έπιασες το πνεύμα της συζήτησης. Μάλλον απλά βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Εσύ πιστεύεις πως ο άλλος καλά κάνει και εκφράζεται με όποιον τρόπο θέλει. Στην ίδια λογική, λοιπόν, αν κάποιος που διαφωνεί μαζί σου και σου πει: "Είσαι μ*****ς" θα το θεωρήσεις αυθορμητισμό και έκφραση της γνώμης του. Χαίρομαι που είσαι τόσο δεκτικός και ανεκτικός. Εγώ πάλι αυτό το θεωρώ αγένεια. Πιστεύω πως μπορεί κάποιος να είσαι όσο σκληρός θέλει στην κριτική του χωρίς, όμως να είναι αγενής και προσβλητικός. Συνεπώς, ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε.

ΥΓ: Άλλη δουλειά δεν είχε η google, να διαβάζει τα σχόλια του καθενός και να τα σβήνει. Τα αφήνει γιατί δεν την αφορά. Φαντάζομαι πως μόνο με τα reported πιθανόν να γίνεται κάτι.

Edited by eltsele

Οσο πιο αυθορμητη ειναι η σκεψη, τοσο πιο πολυ βοηθαει...

Φιλικά κι εγώ, τα σχόλια που γράφονται κάτω από μια εφαρμογή υποτίθεται ότι μπαίνουν για να δώσουν μια ιδέα σ' αυτόν που σκέφτεται να την κατεβάσει/αγοράσει, θα μπορούσε λοιπόν ο κάθε ένας που τη δοκίμασε να γράψει την εμπειρία στη δική του συσκευή κι όχι ότι φανεί του λολοστεφανή..

Πχ δοκιμάζεις το Real Racing 3 (όλοι ξέρουμε ποσό βαριά εφαρμογή είναι) σε συσκευή που δεν έχει δυνατότητες και μόλις διαπιστώσεις ότι δεν, αρχίζεις τα σχόλια του τύπου "μλκία παιχνίδι, μην το κατεβάσετε". Πόσο λάθος.. κατηγόρησε την google που τη δίνει διαθέσιμη στη συσκευή σου, πάσο. Πες "παιδιά, στην τάδε συσκευή μη δοκιμάσετε καν", δεκτό και κόσμιο! Το να κατηγορήσεις όμως την εφαρμογή αυτή καθεαυτή δείχνει ότι είμαστε εντελώς απολίτιστοι, θες γιατί μάθαμε στα εύκολα ή γιατί κάναμε παιδιά που τους τα δώσαμε "όλα στο πιάτο"; Γιατί αυτού του τύπου η αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν μου δείχνει κάτι διαφορετικό..

Το αφήνω όμως γιατί όπως ειπα απ'την αρχή, τεράστιο θέμα.. δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε εδώ..:)

κάθε φορά που του κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει η διαδικασία com.google.process.gapps διακόπηκε!!!μπορεί να φταίει αυτό που δεν μου ανοίγει το play store????

μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει τι μπορώ να κάνω????

ευχαριστώ προκαταβολικα!

μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει τι μπορώ να κάνω????

ευχαριστώ προκαταβολικα!

Εκκαθάριση δεδομένων στο play store.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης