Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπείτε με τον browser στο Google. Play.com και μετά ανοίξτε το market και θα έρθει πιο γρήγορα

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μπείτε με τον browser στο Google. Play.com και μετά ανοίξτε το market και θα έρθει πιο γρήγορα

H' απλά εγκαθιστάς το apk.

Modpic.gif

Κάνω διαγραφή όλων των δεδομένων του μάρκετ, μετά μπαίνω στο μάρκετ και μου έχει το καινούριο μενού αλλά με την παλιά ονομασία(market). Μετά από λίγο έρχετε η ενημέρωση του google play. Την κάνω και ενώ ενημερώνει την ονομασία (google play) ξαναγυρναει στο παλιό μενού. Τι διάολο;

Are you tapatalking to me?

Smile...

Μόλις πέρασα την V20Q χωρίς να κάνω τίποτα ήρθε και έκατσε...!!!;) ακόμα και στο pc άλλαξαν η συντομεύσεις

Πολύ γρήγορο, και ευανάγνωστο..!!!

http://s1.directupload.net/images/120310/8nzx4pr7.png

http://s1.directupload.net/images/120310/pa5y8b5y.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κάνω διαγραφή όλων των δεδομένων του μάρκετ, μετά μπαίνω στο μάρκετ και μου έχει το καινούριο μενού αλλά με την παλιά ονομασία(market). Μετά από λίγο έρχετε η ενημέρωση του google play. Την κάνω και ενώ ενημερώνει την ονομασία (google play) ξαναγυρναει στο παλιό μενού. Τι διάολο;

Are you tapatalking to me?

Με λιγο ψαξιμο στο net, καταλαβα οτι οταν διαγραφω τα δεδομενα του μαρκετ μου εμφανιζεται μια παλιοτερη version, αυτη

http://www.megaleecher.net/uploads/android-market-update.png

Τελικα το update αλλαζει μονο το λογοτυπο και την ονομασια. Πφφφ:X

Smile...

Στο nexusS με ICS δεν γυρνάει σε τόσο παλιά έκδοση, αλλά στην 3.Χ που είχαμε λίγο πριν την αλλαγή σε Play store - απλά διαφορά factory version.... Edited by dbal

Sony logo.gif

έλα ντε !μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο στον υπολογιστή με windows!τόσα φόρουμ παρακολουθούμε (ταινίες,αθλητικά κλπ) και κάθε φορά πρέπει να μπαίνω στην ιστοσελίδα του κάθε φόρουμ .μακάρι να ήταν κάπως μαζεμένα όπως στο tapatalk !

αν πάς στην σελίδα του κατασκευαστη εχει tapatalk για chrome!!!!!!!!!!

tapatalk notifier

τωρα το ανακάλυψα είναι δωρεάν :)

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος.

Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater.

Με εμας που έχουμε ICS (NexusS, 4.0.3 stock) και δεν υπάρχει πλέον vending.apk, αλλά phonesky.apk για το market (και προ Google Play, με την κλασικη 3.4.4) να υποθέσω το τρικ δεν δουλεύει ε?? :(

Sony logo.gif

Με εμας που έχουμε ICS (NexusS, 4.0.3 stock) και δεν υπάρχει πλέον vending.apk, αλλά phonesky.apk για το market (και προ Google Play, με την κλασικη 3.4.4) να υποθέσω το τρικ δεν δουλεύει ε?? :(

Κι εγώ ics έχω. Το ίδιο πράγμα είναι.

Κάνε μια διαγραφή δεδομένων στο μάρκετ και reboot.

Θα γίνει update κανονικά σε λίγα λεπτά/δευτερόλεπτα.

Ποιό αρχειo όμως θα αντικατασταθει??? Αφού vending.apk δεν υπάρχει! Να το πετάξω στο system/app δηλαδή μαζί με το phonesky.apk και να εφαρμόσω τις οδηγίες από το αρχικό post??

Sony logo.gif

Ποιό αρχειo όμως θα αντικατασταθει??? Αφού vending.apk δεν υπάρχει! Να το πετάξω στο system/app δηλαδή μαζί με το phonesky.apk και να εφαρμόσω τις οδηγίες από το αρχικό post??

βγάλε και τα 2 απο το /system/app (γιατί μπορεί να έχει και vending και phonesky) και κράτησε τα στην sd για παν ενδεχόμενο.

Κατέβασε το google play (google it), βάλτο στο /system/app, δώσε τα permissions (rw-r--r--) και reboot.

αν πάς στην σελίδα του κατασκευαστη εχει tapatalk για chrome!!!!!!!!!!

tapatalk notifier

τωρα το ανακάλυψα είναι δωρεάν :)

Γαμώ το δεν χρησιμοποιώ chrome!μονο Firefox !

Καλησπερα σε ολους. Εχω εγκαταστησει στο τηλ μου ενα app το οποιο ηταν σπασμενο.Οταν παω απο το μαρκετ στην συγκεκριμενη εφαρμογη, λεει οτι ειναι αγορασμενο.Εχει βγει καινουρια εκδοση και βεβαια οταν παταω αναβαθμιση, λεει οτι η αναβαθιση θα εγκατασταθει στο κινητο σε λιγο κλπ κλπ. Αλλα δεν γινεται ποτε φυσικα! Εγω θελω να την αγορασω πραγματικα τωρα! πως στο καλο μπορω να το κανω??! ν αφαινεται δηλαδη οτι δεν την ¨αγορασα¨ ποτε??

Ευχαριστω πολυ.:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Το έχεις απεγκαταστήσει πρώτα από το κινητό, έτσι;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Κοίτα μερικά posts πιο πάνω, υπάρχει η λύση και δουλεύει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο...

Το έχεις απεγκαταστήσει πρώτα από το κινητό, έτσι;

Ναι! Μπας και πρεπει να περασει καποιο διαστημα κλπ κλπ?

Καλησπερα σε ολους. Εχω εγκαταστησει στο τηλ μου ενα app το οποιο ηταν σπασμενο.Οταν παω απο το μαρκετ στην συγκεκριμενη εφαρμογη, λεει οτι ειναι αγορασμενο.Εχει βγει καινουρια εκδοση και βεβαια οταν παταω αναβαθμιση, λεει οτι η αναβαθιση θα εγκατασταθει στο κινητο σε λιγο κλπ κλπ. Αλλα δεν γινεται ποτε φυσικα! Εγω θελω να την αγορασω πραγματικα τωρα! πως στο καλο μπορω να το κανω??! ν αφαινεται δηλαδη οτι δεν την ¨αγορασα¨ ποτε??

Ευχαριστω πολυ.:)

Μου αρέσει που σε παρέπεμψα εδώ..!

Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol::lol: (δεν το θυμόμουν :p)

Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος.

Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater.

Κοίτα μερικά posts πιο πάνω, υπάρχει η λύση και δουλεύει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο...

Ευχαριστω.Ψαχνω..:rolleyes: Αλλα μεχρι την 73, τιποτα..:shifty:

Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol: (δεν το θυμόμουν)

:D Διαδικασια μεν, αλλα θα δοκιμασω! Σ ευχαριστω.:)

Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol: (δεν το θυμόμουν :p)

Βασικα αντικαθιστω vending.app με της custom, permission wr-r-r , μετονομασια το updater για να μην εγκαθιστω titanium , reboot, και το google play στην θεση του! Μηπως πρεπει να αλλαξω και τιποτε αλλο?:confused:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τα permission είναι rw-r--r--

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν.

1. Να μην έγινε αντικατάσταση το μάρκετ

2. Να μην έβαλες το παλιό μάρκετ (έκδοση 2.x)

Τα permission είναι rw-r--r--

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν.

1. Να μην έγινε αντικατάσταση το μάρκετ

2. Να μην έβαλες το παλιό μάρκετ (έκδοση 2.x)

ναι rw-r-r ηθελα να γραψω.:p

πως ξερω τι εκδοση ειναι το vending.apk

το updater το διεγραψα και παλι ζηταει update σε google store και τελικα γυρναει σε google store!!

rom Lewa αν βοηθαει.:confused:

edit: Τελικα με flashαρισμα παλιας εκδοσης market 2 κατι , δουλεψε μια χαρα και μπορω να κανω αγορα κανονικα. Ευχαριστω παρα πολυ! :-)

Edited by spok
solved

Παιδιά προσωπικά δεν τα χρειάστηκα αυτά που λέτε. Επειδή και εγώ έχω αποφασίσει πλέον να έχω όλες τις εφαρμογές αγορασμένες, σε όσες εφαρμογές είχα σπασμένες έκανα clear cache+data σε κάθε εφαρμογή πριν την κάνω uninstall και αμέσως μετά μπορούσα να τις αγοράσω κανονικά. Τα είχα διαβάσει και εγώ αυτά που λέτε αλλά όλα δούλεψαν ρολόι. Για δοκιμάστε το και εσείς...

Παιδιά προσωπικά δεν τα χρειάστηκα αυτά που λέτε. Επειδή και εγώ έχω αποφασίσει πλέον να έχω όλες τις εφαρμογές αγορασμένες, σε όσες εφαρμογές είχα σπασμένες έκανα clear cache+data σε κάθε εφαρμογή πριν την κάνω uninstall και αμέσως μετά μπορούσα να τις αγοράσω κανονικά. Τα είχα διαβάσει και εγώ αυτά που λέτε αλλά όλα δούλεψαν ρολόι. Για δοκιμάστε το και εσείς...

Και σε μένα δουλεύει έτσι.

Oftopic

JoeBar ε... Τι μου θύμησες τώρα!!!

Και σε μένα δουλεύει έτσι.

Oftopic

JoeBar ε... Τι μου θύμησες τώρα!!!

Και εγώ απορώ γιατί τόσος ντόρος με την αγορά σπασμένων εφαρμογών...

:offtopic: Για να βλέπω περιοχή στροφιλίκια και cb600f, καλά έκανα... :D

ΑΑΑ ρε καταραμένη κρίση... :(