Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πρέπει να έχεις ανοιχτό το wifi για να έρθουν οι εφαρμογές, η σύνδεση με το PC δεν βοηθά σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδιά απ ότι θυμάμαι δεν γίνονταν μέχρι κάποιο καιρό να αγοράσουμε εφαρμογές από το μάρκετ στη χώρα μας. Μήπως τώρα μπορούμε; Και αν ναι, πως; Με πιστωτική ή με την κάρτα του κινητού μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδιά απ ότι θυμάμαι δεν γίνονταν μέχρι κάποιο καιρό να αγοράσουμε εφαρμογές από το μάρκετ στη χώρα μας. Μήπως τώρα μπορούμε; Και αν ναι, πως; Με πιστωτική ή με την κάρτα του κινητού μας; Πλέον γίνεται μέσω google checkout. Είναι σαν το paypal. Φτιαχνεις λογαριασμό μία φορά με την πιστωτική σου και έπειτα όποτε κατεβάζεις χρεώνει την κάρτα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313881 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Πρέπει να έχεις ανοιχτό το wifi για να έρθουν οι εφαρμογές, η σύνδεση με το PC δεν βοηθά σε κάτι. Ευχαριστω,τοσο απλο ηταν! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Παιδιά αγόρασα το Remote for iTunes και με το που ξεκινάει μου πετάει μήνυμα ότι είναι licensed with old key / κλείνει! ΟΧΙ, πότε δεν έβαλα *****ed version και η πλάκα είναι ότι η Lite version παίζει θαυμάσια στη συσκευή. Έστειλα mail στον developer... πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ε ναι λοιπόν, είναι γεγονός! Μετά από άπειρο ψάξιμο, τρικ χωρίς αποτέλεσμα και μήνες γκρίνιας όπου δεν μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε την περίφημη προεγκατεστημένη εφαρμογή -και όχι μόνο αυτή- η google μάλλον θυμήθηκε να ξεκλειδώσει την χώρα μας από τα...δεσμά και πλέον το...ρατσιστικό μηνυμα "this item is not compatible with your device - cannot be installed in your device's country" από χθες το βράδυ εξαφανίστηκε!! :up: Μάλιστα τα καλά νεα ισχύουν και για τα Google books και Earth που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα :D Επειδή βέβαια η δουλειά είναι μάλλον ακόμα εν εξελίξει (μπορεί να είναι και χθεσινές οι αλλαγές γιατί το θέμα το έψαχνα τακτικά) ΔΕΝ θα μπορέσετε ακόμα να βρείτε τις 3 εφαρμογές με μια απλή αναζήτηση στο market του κινητού, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε προσωρινά το AppBrain (χωρίς ανάγκη να φτιάξετε λογαριασμό κλπ) το οποίο και θα σας τις εμφανίσει στην λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών. Έπειτα, επιλέγοντας μια από αυτές, εμφανίζεται υπομενού με επιλογές εκ των οποίων και το "show app info". Πατώντας, μεταφέρεστε στην σελίδα της εφαρμογής του market (αλλάξτε πρώτα το σχετικό setting από τις ρυθμίσεις του Appbrain) όπου πλέον υπάρχει κανονικά η επιλογή UPDATE :) και μετά προστίθεται όπως όλες στην λίστα του market με τις εφαρμογές σας για περαιτέρω αναβαθμίσεις. Μετά από όλα αυτά, αν κάνετε login στο android market του PC, θα δείτε οτι και εκει πλέον οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά συμβατές με την συσκευή, κάτι που δεν ίσχυε φυσικά όλο αυτό τον καιρό :happy: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λοιπόν Google... ΥΓ: Στην pc version του market παρατήρησα και αλλαγές που μπορεί και να σχετίζονται με τα προηγούμενα. Στην αρχική σελίδα δεξιά, δίπλα στο search box, έχουν προστεθεί δύο λέξεις-μενου "Apps" & "MyLibrary". Το δεύτερο εμφανίζει ενδιαφέρον αφού σας δείχνει τις εγκατεστημένες εφαρμογές με tiles και λεπτομέρειες και οχι την παλιά ξερή λίστα, ενω από αυτή την σελίδα επιλέγοντας πάνω δεξιά "Purchase history" μεταφερόμαστε στην γνωστή σελίδα όπου υπάρχει όλο το ιστορικό των αγορών -δωρεάν και μη- καθώς και η καρτέλα με τις ρυθμίσεις. Θετικό τον βρίσκω τον διαχωρισμό και πάνω από όλα το γεγονός οτι η Google άρχισε να ασχολείται σοβαρότερα με την βιτρίνα της - το Android market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ε ναι λοιπόν, είναι γεγονός! Μετά από άπειρο ψάξιμο, τρικ χωρίς αποτέλεσμα και μήνες γκρίνιας όπου δεν μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε την περίφημη προεγκατεστημένη εφαρμογή -και όχι μόνο αυτή- η google μάλλον θυμήθηκε να ξεκλειδώσει την χώρα μας από τα...δεσμά και πλέον το...ρατσιστικό μηνυμα "this item is not compatible with your device - cannot be installed in your device's country" από χθες το βράδυ εξαφανίστηκε!! :up: Μάλιστα τα καλά νεα ισχύουν και για τα Google books και Earth που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα :D Επειδή βέβαια η δουλειά είναι μάλλον ακόμα εν εξελίξει (μπορεί να είναι και χθεσινές οι αλλαγές γιατί το θέμα το έψαχνα τακτικά) ΔΕΝ θα μπορέσετε ακόμα να βρείτε τις 3 εφαρμογές με μια απλή αναζήτηση στο market του κινητού, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε προσωρινά το AppBrain (χωρίς ανάγκη να φτιάξετε λογαριασμό κλπ) το οποίο και θα σας τις εμφανίσει στην λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών. Έπειτα, επιλέγοντας μια από αυτές, εμφανίζεται υπομενού με επιλογές εκ των οποίων και το "show app info". Πατώντας, μεταφέρεστε στην σελίδα της εφαρμογής του market (αλλάξτε πρώτα το σχετικό setting από τις ρυθμίσεις του Appbrain) όπου πλέον υπάρχει κανονικά η επιλογή UPDATE :) και μετά προστίθεται όπως όλες στην λίστα του market με τις εφαρμογές σας για περαιτέρω αναβαθμίσεις. Μετά από όλα αυτά, αν κάνετε login στο android market του PC, θα δείτε οτι και εκει πλέον οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά συμβατές με την συσκευή, κάτι που δεν ίσχυε φυσικά όλο αυτό τον καιρό :happy: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λοιπόν Google... ΥΓ: Στην pc version του market παρατήρησα και αλλαγές που μπορεί και να σχετίζονται με τα προηγούμενα. Στην αρχική σελίδα δεξιά, δίπλα στο search box, έχουν προστεθεί δύο λέξεις-μενου "Apps" & "MyLibrary". Το δεύτερο εμφανίζει ενδιαφέρον αφού σας δείχνει τις εγκατεστημένες εφαρμογές με tiles και λεπτομέρειες και οχι την παλιά ξερή λίστα, ενω από αυτή την σελίδα επιλέγοντας πάνω δεξιά "Purchase history" μεταφερόμαστε στην γνωστή σελίδα όπου υπάρχει όλο το ιστορικό των αγορών -δωρεάν και μη- καθώς και η καρτέλα με τις ρυθμίσεις. Θετικό τον βρίσκω τον διαχωρισμό και πάνω από όλα το γεγονός οτι η Google άρχισε να ασχολείται σοβαρότερα με την βιτρίνα της - το Android market ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Από το πρωί είχα ξεκινήσει να βάζω ένα αστεράκι σε όσες εφαρμογές της Google δεν ήταν διαθέσιμες για Eλλάδα... Άντε πάλι να τα γυρίσω... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ε ναι λοιπόν, είναι γεγονός! Μετά από άπειρο ψάξιμο, τρικ χωρίς αποτέλεσμα και μήνες γκρίνιας όπου δεν μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε την περίφημη προεγκατεστημένη εφαρμογή -και όχι μόνο αυτή- η google μάλλον θυμήθηκε να ξεκλειδώσει την χώρα μας από τα...δεσμά και πλέον το...ρατσιστικό μηνυμα "this item is not compatible with your device - cannot be installed in your device's country" από χθες το βράδυ εξαφανίστηκε!! :up: Μάλιστα τα καλά νεα ισχύουν και για τα Google books και Earth που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα :D Επειδή βέβαια η δουλειά είναι μάλλον ακόμα εν εξελίξει (μπορεί να είναι και χθεσινές οι αλλαγές γιατί το θέμα το έψαχνα τακτικά) ΔΕΝ θα μπορέσετε ακόμα να βρείτε τις 3 εφαρμογές με μια απλή αναζήτηση στο market του κινητού, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε προσωρινά το AppBrain (χωρίς ανάγκη να φτιάξετε λογαριασμό κλπ) το οποίο και θα σας τις εμφανίσει στην λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών. Έπειτα, επιλέγοντας μια από αυτές, εμφανίζεται υπομενού με επιλογές εκ των οποίων και το "show app info". Πατώντας, μεταφέρεστε στην σελίδα της εφαρμογής του market (αλλάξτε πρώτα το σχετικό setting από τις ρυθμίσεις του Appbrain) όπου πλέον υπάρχει κανονικά η επιλογή UPDATE :) και μετά προστίθεται όπως όλες στην λίστα του market με τις εφαρμογές σας για περαιτέρω αναβαθμίσεις. Μετά από όλα αυτά, αν κάνετε login στο android market του PC, θα δείτε οτι και εκει πλέον οι εφαρμογές φαίνονται κανονικά συμβατές με την συσκευή, κάτι που δεν ίσχυε φυσικά όλο αυτό τον καιρό :happy: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λοιπόν Google... ΥΓ: Στην pc version του market παρατήρησα και αλλαγές που μπορεί και να σχετίζονται με τα προηγούμενα. Στην αρχική σελίδα δεξιά, δίπλα στο search box, έχουν προστεθεί δύο λέξεις-μενου "Apps" & "MyLibrary". Το δεύτερο εμφανίζει ενδιαφέρον αφού σας δείχνει τις εγκατεστημένες εφαρμογές με tiles και λεπτομέρειες και οχι την παλιά ξερή λίστα, ενω από αυτή την σελίδα επιλέγοντας πάνω δεξιά "Purchase history" μεταφερόμαστε στην γνωστή σελίδα όπου υπάρχει όλο το ιστορικό των αγορών -δωρεάν και μη- καθώς και η καρτέλα με τις ρυθμίσεις. Θετικό τον βρίσκω τον διαχωρισμό και πάνω από όλα το γεγονός οτι η Google άρχισε να ασχολείται σοβαρότερα με την βιτρίνα της - το Android market Προστέθηκε στο πρώτο post! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εμένα πάντως για το Google maps συνεχίζει να μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Galaxy S. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αυτό το μήνυμα μου το βγάζει όταν εχω αλλάξει το lcd density. Μεσω appbrain με άφησε να αναβαθμισω κανονικά τους χάρτες στο hd2 Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Το ίδιο και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εμένα πάντως για το Google maps συνεχίζει να μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Galaxy S. Δοκίμασες από appbrain? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχω κανει update τους χαρτες οποτε δεν μπορω να δω αμα λειτουργει σε μενα αυτη η διαδικασια. Ομως προσπαθησα να κατεβασω το google plus και στο market δεν φαινοταν ενω στη σελιδα βγαζει το γνωστο μηνυμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχω κανει update τους χαρτες οποτε δεν μπορω να δω αμα λειτουργει σε μενα αυτη η διαδικασια. Ομως προσπαθησα να κατεβασω το google plus και στο market δεν φαινοταν ενω στη σελιδα βγαζει το γνωστο μηνυμα. Και σε εμένα το ίδιο, από appbrain όμως κατέβηκε κανονικά χωρίς market enabler... Πιστεύω κι εγώ όπως λέει ο φίλος παραπάνω πως είναι θέμα χρόνου να τα βλέπουμε όλα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Εχω κανει update τους χαρτες οποτε δεν μπορω να δω αμα λειτουργει σε μενα αυτη η διαδικασια. Ομως προσπαθησα να κατεβασω το google plus και στο market δεν φαινοταν ενω στη σελιδα βγαζει το γνωστο μηνυμα. Κι εγώ είχα εγκαταστήσει την έκδοση 6 από apk, αλλά την απεγκατέστησα και έκανα το update κανονικά όπως είπαμε παραπάνω. Δοκιμασέ το! :) Όσον αφορά Google +, Google Music κλπ αυτά έχουν μάλλον πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα - νομίζω ουτε Ευρώπη για την ώρα...Τουλάχιστον πρόκειται για μη προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως οι χάρτες, οπότε η μομφή προς την Google είναι σαφώς ηπιότερη :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Κι εγώ είχα εγκαταστήσει την έκδοση 6 από apk, αλλά την απεγκατέστησα και έκανα το update κανονικά όπως είπαμε παραπάνω. Δοκιμασέ το! :) Όσον αφορά Google +, Google Music κλπ αυτά έχουν μάλλον πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα - νομίζω ουτε Ευρώπη για την ώρα...Τουλάχιστον πρόκειται για μη προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως οι χάρτες, οπότε η μομφή προς την Google είναι σαφώς ηπιότερη :shifty: Δηλαδή το google+ δε στο βγάζει ούτε το appbrain? Γιατί εμένα μια χαρά το βρήκε και το έκανε install :blink: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Well done! Επειδή δεν ασχολούμαι με την συγκεκριμένη εφαρμογή ούτε στο pc, υπέθεσα οτι είναι ακόμα μη διαθέσιμο...σκέψου οτι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ξήλωσα το appbrain που το είχα μόνο για να εντοπίζω τις τελευταίες εκδόσεις των Maps, books, earth και να κατεβάζω τα αντίστοιχα apks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Κι εγώ είχα εγκαταστήσει την έκδοση 6 από apk, αλλά την απεγκατέστησα και έκανα το update κανονικά όπως είπαμε παραπάνω. Δοκιμασέ το! :) Όσον αφορά Google +, Google Music κλπ αυτά έχουν μάλλον πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν διαθέσιμα στην Ελλάδα - νομίζω ουτε Ευρώπη για την ώρα...Τουλάχιστον πρόκειται για μη προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως οι χάρτες, οπότε η μομφή προς την Google είναι σαφώς ηπιότερη :shifty: Πάντως εγώ με GN παίζω Google music κανονικά στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Αν θελεις μας δίνεις και περισσότερες λεπτομέρειες - το θέμα δεν είναι βέβαια αν παίζει, το ζητούμενο με όλες αυτές τις εφαρμογές τόσο καιρό είναι αν τις βρίσκεις στο market, αν μπορείς να τις αναβαθμίσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 To GN τρέχει ICS και νομίζω ότι το Google Music app το έχει μέσα στη ROM (δεν το έβαλα εγώ). Το μόνο που έκανα είναι να ακολουθήσω μια μικρή διαδικασία για να ξεγελάσω την Google να μου ενεργοποιήσει το music... Ανεβάζω όλη μου την μουσική (το google music δίνει 20GB δωρεάν σε κάθε χρήστη) και το κινητό, μέσω του App βλέπει ότι έχω ανεβάσει αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Δοκίμασες από appbrain? όχι στο Market μόνο θα δω και το appbrain Με το appbrain κατάφερα να αναβαθμίσω τελικά το Google maps Edited December 4, 2011 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Να επισημάνω απλα ότι το appbrain χρησιμοποιείται μονο ως "όχημα" για να φτάσουμε στις επιμαχες εφαρμογές. Η διαφορά έγκειται στο ότι "ξεκλειδωσε" η εφαρμογή και όταν βλέπουμε την σελίδα της στο market, δεν εμφανίζεται πλέον το γνωστό μήνυμα ασυμβατοτητας. Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να τις βρίσκουμε με μια απλή αναζήτηση στο market οπότε το appbrain θα είναι πλέον αχρείαστο. Έτσι κι αλλιώς, μετά την πρώτη αναβάθμιση οι εφαρμογές εμφανίζονται πλέον στην λίστα του κινητού στο market, οπότε ηδη το appbrain μπορεί να απεγκατασταθει. Καλό βράδυ σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 όχι στο Market μόνο θα δω και το appbrain Με το appbrain κατάφερα να αναβαθμίσω τελικά το Google maps Σωστός!!!Και εγώ ετσι το ενημέρωσα....ρε παιδια αυτό που μπορώ να το βρω.... https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.catalogs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmNhdGFsb2dzIl0. Ούτε στο Αppbrain μου το βγάζει.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Σωστός!!!Και εγώ ετσι το ενημέρωσα....ρε παιδια αυτό που μπορώ να το βρω.... https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.catalogs&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmNhdGFsb2dzIl0. Ούτε στο Αppbrain μου το βγάζει.... http://bestmobilethings.blogspot.com/2011/11/google-catalogs-100-apk.html Απ'ο,τι ειδα το συγκεκριμενο blog εχει μονο δωρεαν εφαρμογες οποτε δεν φανταζομαι να υπαρχει θεμα με το λινκ. Οπως και να εχει με google search το εντοπισα.:) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts