Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Στον ένα λογαριασμό έχω το acer liquid mt με android 2.3.4 και το παλιό μάρκετ (δε μου ήρθε κάποιο update ακόμη για αλλαγή) και τις 2 εφαρμογές που αναφέρεις από το pc δε μπορώ να τις κατεβάσω.Εφαρμογές που παλιότερα κατέβαιναν κανονικά και από το pc.Το περίεργο είναι ότι από το κινητό που έχει το παλιό μάρκετ ακόμη,οι εφαρμογές κατεβαίνουν και εγκαθίστανται κανονικά.Αλλά με το που εγκαθίστασται η εφαρμογή,αν πατήσω από το μάρκετ άνοιγμα μου λέει ότι δεν βρέθηκε το στοιχείο που ψάχνω...Στο hd2 με το νέο μαρκετ έχω δοκιμάσει cm 2.3.5 και aosp rom 2.3.5 και πάλι δε μου τις βγάζει για κατέβασμα,τις εφαρμογές που ανέφερες και όχι μόνο.Σημειώνω ότι και με τις 2 ρομ που αναφέρω,το κινητό δεν φαίνεται ως htc hd2 στο μάρκετ αλλά ως htc desire και htc nexus one αντίστοιχα.Παλιότερα και με χρήση ονόματος htc hd2 μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές που τώρα πια,δε μπορώ.Η μόνη λύση που βρήκα για το μεν hd2 ήταν να φλασάρω την ρομ με το παλιό μάρκετ και να κατεβάζω από το κινητό ότι θέλω,στο δε acer από τη στιγμή που δε μου ήρθε update για το νέο μαρκετ,δε πρόκειται να το περάσω χειροκίνητα.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα που βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, από την παλιά αγορά στη καινούρια και με όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς. Μην σας φαίνεται περίεργο.

Πάντως, εγώ προσωπικά, δηλώνω υπέρ-ικανοποιημένος από το μαρκετ. Ο λόγος είναι οτι δεν αντιμετωπίζω κανένα πλέον αποτυχημένο download. Συχνό φαινόμενο στο παλιό market.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επίσης, το Google maps προσφέρει ήδη navigation στην Ελλάδα και με φωνητικές οδηγίες....

Σε ποια έκδοση? Δεν μας λες και καμία λεπτομέρεια γιατί αυτό σαν είδηση μου ακούγεται...

Sony logo.gif

Σε ποια έκδοση? Δεν μας λες και καμία λεπτομέρεια γιατί αυτό σαν είδηση μου ακούγεται...

Έχω δώσει εδώ ένα "preview" : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732618#post3732618 ;)

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Έχω δώσει εδώ ένα "preview" : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732618#post3732618 ;)

Μπορείς να ανεβάσεις το apk?:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορώ να ανεβάσω το .apk αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες (το ξέρω ότι πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή, αλλα ρωτάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λόγω patching), αλλιώς βρείτε το στο google ("google maps 5.8.0 world navigation"), είναι πανεύκολο να βρεθεί.

• Administrators
Μπορώ να ανεβάσω το .apk αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες (το ξέρω ότι πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή, αλλα ρωτάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λόγω patching), αλλιώς βρείτε το στο google ("google maps 5.8.0 world navigation"), είναι πανεύκολο να βρεθεί.

Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου και να δώσεις το link αλλά όπως είπες είναι πολύ εύκολο να βρεθεί.

Modpic.gif

Κατέβασα την εφαρμογή Go Contacts EX(υπάρχει και Go Contacts)

https://market.android.com/details?id=com.jbapps.contactpro&feature=search_result

Η απορία που έχω είναι ότι δεν βρήκα την ελληνική γλώσσα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει σαν language pack?

Το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος?

Πάντως αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική(ένας πολύ πιο όμορφος dialer) και την προτείνω. Μακάρι να γίνει κάτι με την ελληνική γλώσσα όμως:O

Εδώ το .apk των Google Maps v5.8.0 Mod With World Navigation activated : http://www.filesonic.com/file/1534909634

παιδιά αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το market όσον αφορά τις αγορές; έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του στις rom και εκτός ότι είναι υπερβολικά πολύ αργό δεν αφήνει να κάνεις αγορές !
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και ώμος δεν υπάρχει φάκελος fonts..!!!

οκ..No problem..το βρηκα απο ενα black!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Άρα...προσγειώθηκε επιτέλους και στην Ελλάδα! Υπομονή και...προσευχή λοιπόν :)

Sony logo.gif

μόνο παράπτωμα για μένα ότι δεν έχει πια dedicated κουμπάκι για τα my apps...και πρέπει να τα δω με δεξί κλικ και επιλογή my apps...δηλαδή 2 κλικ αντί για ένα..

Παιδιά μπορείτε να κατεβάσετε το google+ απο το μάρκετ?Δεν μου το βγάζει και ενώ στο appbrain το βρίσκω όταν πατάω install πάλι δεν το βρλισκει στο κινητό

Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα στο ελληνικό market, με μια αναζήτηση στο google μπορείς να το βρεις.
Oneplus 6 8/128

Παιδιά μπορείτε να κατεβάσετε το google+ απο το μάρκετ?Δεν μου το βγάζει και ενώ στο appbrain το βρίσκω όταν πατάω install πάλι δεν το βρλισκει στο κινητό

Κατέβασε το από εδώ

link:http://mobileplanet-waryam.blogspot.com/2011/08/google-v105-google-plus105-android-apk.html

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

• Administrators
μόνο παράπτωμα για μένα ότι δεν έχει πια dedicated κουμπάκι για τα my apps...και πρέπει να τα δω με δεξί κλικ και επιλογή my apps...δηλαδή 2 κλικ αντί για ένα..

Πέρα από αυτό, το αμφιβόλου αισθητικής νέο περιβάλλον παραπέμπει στο marketplace των WP7.

Modpic.gif

τώρα μόλις μου άνοιξε το νέο μάρκετ 3.0.27 :)

looks good so far...:)

Nexus One 2.3.4

Εγώ γιατί δεν την έχω πάρει ακόμη τη νέα έκδοση?

Μόνο του ανοίγει ή κάνουμε κάποιο update?

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Droidsheep και shazam που κοιταξα σημερα.

Sent from my HTC Desire

Μετά από αρκετό ψάξιμο και αλλαγή ονομάτων στο build.prop βρήκα τι έφταιγε τελικά και δε μπορούσα να κατεβάσω από το νέο μάρκετ,εφαρμογές όπως το facebook,το 3g watchdog,το shazam,droidsheep κτλ που πριν κατέβαζα κανονικά.

Το νέο μάρκετ διαβάζει την ανάλυση των dpi της οθόνης.Προσωπικά έχω αλλάξει την ανάλυση της οθόνης στα 200dpi επειδή έχω 6 εικονίδια οριζόντια στην οθόνη και στα 240dpi τα εικονίδια πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο..Μόλις το γύρισα στα 240 με άφησε να κατεβάσω κανονικά και τις εφαρμογές που πριν δε μπορούσα.

Edited by bbbb

Μετά από αρκετό ψάξιμο και αλλαγή ονομάτων στο build.prop βρήκα τι έφταιγε τελικά και δε μπορούσα να κατεβάσω από το νέο μάρκετ,εφαρμογές όπως το facebook,το 3g watchdog,το shazam,droidsheep κτλ που πριν κατέβαζα κανονικά.

Το νέο μάρκετ διαβάζει την ανάλυση των dpi της οθόνης.Προσωπικά έχω αλλάξει την ανάλυση της οθόνης στα 200dpi επειδή έχω 6 εικονίδια οριζόντια στην οθόνη και στα 240dpi τα εικονίδια πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο..Μόλις το γύρισα στα 240 με άφησε να κατεβάσω κανονικά και τις εφαρμογές που πριν δε μπορούσα.

Κι εγω 200 το εχω αλλα δε θελω να το αλλαξω..δεν πειραζει ομως, θα δουμε..

Ευχαριστω :)

Sent from my HTC Desire

δοκιμασες αλλο density; πχ 210; :p

Οχι δε δοκίμασα με 210.Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε

edit

το δοκίμασα και πάλι δε κατεβάζει.Αλλά βρήκα μια μέση λύση.Στο build.prop άφησα τα 200ppi και όταν θα θελήσω να κατεβάσω ή να κάνω update μια εφαρμογή που δουλεύει στα 240ppi,πάω αρχικά στη διαχείριση εφαρμογών και κάνω εκκάθαριση δεδομένων στο μάρκετ.Μετά ανοίγω την εφαρμογή lcd density και βάζω την ανάλυση στα 240 με reboot method kill.Μετά το hot reboot η ανάλυση είναι στα 240 και λειτουργεί κανονικά το κατέβασμα της εφαρμογής.Μόλις τελειώσει το κατέβασμα,μέσω του lcd density το γυρνάω πάλι στα 200 και είμαι έτοιμος :cool:

Edited by bbbb

παιδιά να ρωτήσω κάτι? στο μάρκετ μπορώ να αγοράσω εφαρμογή με λεφτά απ'το κινητό μου? γιατί έχω δεί μόνο ότι έχει σαν επιλογή πιστωτική!