Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ χτες είχα το νέο UI αλλά σήμερα πάλι το παλιό! 6.0.0

και εγώ!!!τι παίχτηκε;;;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε εμένα, πριν λίγο μου το γύρισε στο παλιό ui. Προφανώς κάτι παίζει με την εφαρμογή και σύντομα θα το διορθώσουν.

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/31287bac6cc2011baf37bce589bfabca.jpg

Κάπως έτσι.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και έτσι

https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/f0b18edfd9c914aeb552f1c0e5df4e38.jpg

Σε μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Βλεπω τα ποστ σας και περιμενω να μου ερθει και εμενα σε μια απο τις 3 συσκευες μου η ενημερωση

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

εγώ την έβαλα χειροκίνητα κατέβασα την 6 από το ίντερνετ, όμως δεν μου άλλαξε το UI και έτσι το γύρισα με μια επαναφορά της εφαρμογής στην παλιά έκδοση....

Ήρθε αλλά δεν με ενθουσιάζει. Πιο ωραίο το παλιό

Το UI ήρθε μια μέρα μετά που κατέβασα την 6.0.0

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καλησπερα!εχω προβλημα με το play store και γενικα με τις εαρμογες στο κινητο,ενω το chrome , το facebook δουλευουν κανονικα ,στις εφαρμογες του κινητου - samsung galaxy s3 neo - οπως και το playstore το youtube κλπ οταν παω να συνδεθω μου γραφουν ελεγχος συνδεσης δοκιμαστε ξανα....help!!!!

Μόλις πήρα μια δωροκαρτα play store των 25e από τα lidl και μου βγάζει το κωδικό άκυρο, καμία ιδέα ?

Μόλις πήρα μια δωροκαρτα play store των 25e από τα lidl και μου βγάζει το κωδικό άκυρο, καμία ιδέα ?

Κάνε μερικές δοκιμές και αν δεν βγάζεις άκρη να την πας πίσω. Είχα πάρει και εγώ παλαιότερα και μου είχαν πει να κρατήσω την απόδειξη σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο. Άρα δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο αυτό.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Φτάνει μέχρι εκεί που λέει να επιβεβαιώσω ότι θα μπουν "τόσα" χρήματα στον λογαριασμό μου,άρα βλέπει σωστά τον κωδικό και μετά μου βγάζει το κωδικό άκυρο.

Έγινε ενεργοποίηση της κάρτας, από το ταμείο; Αν όχι την πας πίσω, και πες να την ενεργοποιησουν.

Την έχεις βάλει; βλέπεις διαφορές;

Προσπάθησα να κάνω μια αγορά inapp με μια prepaid της Πειραιώς 22.99 ευρώ και μου έβγαλε μη επιτυχής πληρωμή, η κάρτα σας απορρίφθηκε. Δοκιμάζω μια άλλη εφαρμογή με μικρότερο ποσό και την δέχτηκε κανονικά. Από την τράπεζα μου είπαν πως έχουν δεσμευτεί και τα 22.99 και τα 2 ευρώ της άλλης εφαρμογής. Τι μπορεί να έγινε; Πήραν τα χρήματα και απορρίψανε την αγορά της εφαρμογής; Την φτηνή το καταλαβαίνω γιατι ζήτησα refund αφού πλήρωσα στην άλλη όμως πως μου δεσμεύσανε τα χρήματα χωρίς να δεχτούν την αγορά;

Υπάρχει mail για τέτοια προβλήματα να στείλω στη google;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σε περίπτωση που ένα tablet σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει επίσημα το google play store είναι πιθανό να μην υποστηρίζει την υπηρεσία google play music?

Σε περίπτωση που ένα tablet σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει επίσημα το google play store είναι πιθανό να μην υποστηρίζει την υπηρεσία google play music?

Θεωρητικά όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς το Play Store δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει η υπηρεσία εφόσον εγκατασταθεί ακόμα και με άλλον τρόπο η εφαρμογή.

Θεωρητικά όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς το Play Store δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει η υπηρεσία εφόσον εγκατασταθεί ακόμα και με άλλον τρόπο η εφαρμογή.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το Turbo-X Twister IV IPS από το plaisio ενώ έχει play store, το google music δε λειτουργεί σωστά. Η google με την οποία επικοινώνησα μου απάντησε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν είναι μέσα στις συσκευές που υποστηρίζονται από τη google μολονότι το plaisio λέει ότι έχει πάρει κανονικά αδειοδότηση από αυτούς. Δε βρίσκεις άκρη. Ευτυχώς δεν το αγόρασα αλλά μου το έφεραν. Μακριά από plaisio ξανά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το Turbo-X Twister IV IPS από το plaisio ενώ έχει play store, το google music δε λειτουργεί σωστά. Η google με την οποία επικοινώνησα μου απάντησε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν είναι μέσα στις συσκευές που υποστηρίζονται από τη google μολονότι το plaisio λέει ότι έχει πάρει κανονικά αδειοδότηση από αυτούς. Δε βρίσκεις άκρη. Ευτυχώς δεν το αγόρασα αλλά μου το έφεραν. Μακριά από plaisio ξανά.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοια περίπτωση, είχα την εντύπωση όπως κάθε άλλη εφαρμογή έτσι και αυτή πως θα δουλέψει κανονικά και θα συνδεθεί στην υπηρεσία προσθέτοντας απλά έναν gmail λογαριασμό. Μάλλον είναι διαφορετική ιστορία, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

• 2 weeks later...
Ξέρεις κανείς που οφείλεται το πάγωμα ενός update εφαρμογής; Εδώ και 2 μέρες μου το κάνει συνέχεια. Μόλις σταματήσω τα google play services και ξαναμπώ...συνεχίζει κανονικά και ολοκληρώνεται.