wicker Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγώ χτες είχα το νέο UI αλλά σήμερα πάλι το παλιό! 6.0.0 και εγώ!!!τι παίχτηκε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 το παλιο ui εχω. βαλτε ενα σκρινσοτ να δουμε το νεο βρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Και σε εμένα, πριν λίγο μου το γύρισε στο παλιό ui. Προφανώς κάτι παίζει με την εφαρμογή και σύντομα θα το διορθώσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/31287bac6cc2011baf37bce589bfabca.jpg Κάπως έτσι. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και έτσι https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/20/f0b18edfd9c914aeb552f1c0e5df4e38.jpg Σε μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 οχι, δεν ειναι ετσι το δικο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 @cb600f Εγώ έχω αυτή την έκδοση αλλά στα ... ελληνικά Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Η γλώσσα είναι το τελευταίο. Έχω το τηλέφωνο στα αγγλικά γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 σήμερα γύρισε ξανά στο καινούργιο ui χωρίς να κάνω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Βλεπω τα ποστ σας και περιμενω να μου ερθει και εμενα σε μια απο τις 3 συσκευες μου η ενημερωση Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 εγώ την έβαλα χειροκίνητα κατέβασα την 6 από το ίντερνετ, όμως δεν μου άλλαξε το UI και έτσι το γύρισα με μια επαναφορά της εφαρμογής στην παλιά έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ήρθε αλλά δεν με ενθουσιάζει. Πιο ωραίο το παλιό Το UI ήρθε μια μέρα μετά που κατέβασα την 6.0.0 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemel Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 καλησπερα!εχω προβλημα με το play store και γενικα με τις εαρμογες στο κινητο,ενω το chrome , το facebook δουλευουν κανονικα ,στις εφαρμογες του κινητου - samsung galaxy s3 neo - οπως και το playstore το youtube κλπ οταν παω να συνδεθω μου γραφουν ελεγχος συνδεσης δοκιμαστε ξανα....help!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μόλις πήρα μια δωροκαρτα play store των 25e από τα lidl και μου βγάζει το κωδικό άκυρο, καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Μόλις πήρα μια δωροκαρτα play store των 25e από τα lidl και μου βγάζει το κωδικό άκυρο, καμία ιδέα ? Κάνε μερικές δοκιμές και αν δεν βγάζεις άκρη να την πας πίσω. Είχα πάρει και εγώ παλαιότερα και μου είχαν πει να κρατήσω την απόδειξη σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο. Άρα δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο αυτό. Edited November 26, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Φτάνει μέχρι εκεί που λέει να επιβεβαιώσω ότι θα μπουν "τόσα" χρήματα στον λογαριασμό μου,άρα βλέπει σωστά τον κωδικό και μετά μου βγάζει το κωδικό άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μόλις πήρα μια δωροκαρτα play store των 25e από τα lidl και μου βγάζει το κωδικό άκυρο, καμία ιδέα ? Έγινε ενεργοποίηση της κάρτας, από το ταμείο; Αν όχι την πας πίσω, και πες να την ενεργοποιησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Νέο playstore http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-6-0-5-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Νέο playstore http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-6-0-5-android-apk-download/ Την έχεις βάλει; βλέπεις διαφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Την έχεις βάλει; βλέπεις διαφορές; Τα ίδια δεν είδα κάποια αξιοπροσεκτη διαφορά. Την ψάχνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Προσπάθησα να κάνω μια αγορά inapp με μια prepaid της Πειραιώς 22.99 ευρώ και μου έβγαλε μη επιτυχής πληρωμή, η κάρτα σας απορρίφθηκε. Δοκιμάζω μια άλλη εφαρμογή με μικρότερο ποσό και την δέχτηκε κανονικά. Από την τράπεζα μου είπαν πως έχουν δεσμευτεί και τα 22.99 και τα 2 ευρώ της άλλης εφαρμογής. Τι μπορεί να έγινε; Πήραν τα χρήματα και απορρίψανε την αγορά της εφαρμογής; Την φτηνή το καταλαβαίνω γιατι ζήτησα refund αφού πλήρωσα στην άλλη όμως πως μου δεσμεύσανε τα χρήματα χωρίς να δεχτούν την αγορά; Υπάρχει mail για τέτοια προβλήματα να στείλω στη google; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Σε περίπτωση που ένα tablet σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει επίσημα το google play store είναι πιθανό να μην υποστηρίζει την υπηρεσία google play music? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σε περίπτωση που ένα tablet σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει επίσημα το google play store είναι πιθανό να μην υποστηρίζει την υπηρεσία google play music? Θεωρητικά όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς το Play Store δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει η υπηρεσία εφόσον εγκατασταθεί ακόμα και με άλλον τρόπο η εφαρμογή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Θεωρητικά όχι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και χωρίς το Play Store δεν βρίσκω λόγο να μην δουλεύει η υπηρεσία εφόσον εγκατασταθεί ακόμα και με άλλον τρόπο η εφαρμογή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το Turbo-X Twister IV IPS από το plaisio ενώ έχει play store, το google music δε λειτουργεί σωστά. Η google με την οποία επικοινώνησα μου απάντησε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν είναι μέσα στις συσκευές που υποστηρίζονται από τη google μολονότι το plaisio λέει ότι έχει πάρει κανονικά αδειοδότηση από αυτούς. Δε βρίσκεις άκρη. Ευτυχώς δεν το αγόρασα αλλά μου το έφεραν. Μακριά από plaisio ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το Turbo-X Twister IV IPS από το plaisio ενώ έχει play store, το google music δε λειτουργεί σωστά. Η google με την οποία επικοινώνησα μου απάντησε ότι το συγκεκριμένο tablet δεν είναι μέσα στις συσκευές που υποστηρίζονται από τη google μολονότι το plaisio λέει ότι έχει πάρει κανονικά αδειοδότηση από αυτούς. Δε βρίσκεις άκρη. Ευτυχώς δεν το αγόρασα αλλά μου το έφεραν. Μακριά από plaisio ξανά. Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοια περίπτωση, είχα την εντύπωση όπως κάθε άλλη εφαρμογή έτσι και αυτή πως θα δουλέψει κανονικά και θα συνδεθεί στην υπηρεσία προσθέτοντας απλά έναν gmail λογαριασμό. Μάλλον είναι διαφορετική ιστορία, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ξέρεις κανείς που οφείλεται το πάγωμα ενός update εφαρμογής; Εδώ και 2 μέρες μου το κάνει συνέχεια. Μόλις σταματήσω τα google play services και ξαναμπώ...συνεχίζει κανονικά και ολοκληρώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts