Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η απλά σβήσε το αρχείο και θα ξαναφτιαχτει μόνο του και θα δουλεύει μια χαρά.

Σε φίλο μου δεν του δημιουργηθηκε.... Ας κρατήσει το back up τουλάχιστον.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και 2 εβδομάδες δεν μπορώ να αναβαθμίσω το whatsapp. Μου βγάζει συνεχώς άκυρο αρχείο εγκατάστασης.

Η τελευταία Paranoid android με art.

Έλαβα στο email μου ότι ο προγραμματιστής απάντησε σε σχόλιο που έκανα σε μια εφαρμογή. Πατάω το λινκ που μου δίνει, αλλά από το κινητό μου δεν φαίνεται η απάντηση, μόνο το σχόλιο μου, ενώ από το pc που μπήκα φαίνεται κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;

Έλαβα στο email μου ότι ο προγραμματιστής απάντησε σε σχόλιο που έκανα σε μια εφαρμογή. Πατάω το λινκ που μου δίνει, αλλά από το κινητό μου δεν φαίνεται η απάντηση, μόνο το σχόλιο μου, ενώ από το pc που μπήκα φαίνεται κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;

Τα ίδια έκανε και σε μένα 2 φορές.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εδώ και 2 εβδομάδες δεν μπορώ να αναβαθμίσω το whatsapp. Μου βγάζει συνεχώς άκυρο αρχείο εγκατάστασης.

Η τελευταία Paranoid android με art.

Έχω την εντύπωση πως το what's app έχει κάποια ασυμβατότητα με το art. Δοκίμασες να γυρίσεις σε dalvik;

Έχω την εντύπωση πως το what's app έχει κάποια ασυμβατότητα με το art. Δοκίμασες να γυρίσεις σε dalvik;

Παλιά είχε. Νομίζω ότι έχουν δώσει fix εδώ και αρκετό διάστημα. Πάντως το δουλεύω κανονικά.

Σε dalvik δεν γυρίζω καθώς έχω δει διάφορα στην ταχύτητα και τη μπαταρία.

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στο google maps με βγάζει παράληλα με το δρόμο (δεξια ή αριστερά αυτού) ενώ με προγράμματα πλοήγησης δεν έχω θέμα. κάτοχος horor3c είμαι, αν παίζει ρόλο

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στο google maps με βγάζει παράληλα με το δρόμο (δεξια ή αριστερά αυτού) ενώ με προγράμματα πλοήγησης δεν έχω θέμα. κάτοχος horor3c είμαι, αν παίζει ρόλο

Γιατί στο προγράμματα πλοήγησης έχει ρύθμιση....''πάντα μέσα στο δρόμο''....!!!! κοίτα για κατι παρόμοιο και στης ρυθμίσεις του google maps !

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γιατί στο προγράμματα πλοήγησης έχει ρύθμιση....''πάντα μέσα στο δρόμο''....!!!! κοίτα για κατι παρόμοιο και στης ρυθμίσεις του google maps !
δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση στο gmaps

• 2 weeks later...
Κάποιος να δώσει λύση?

Δες αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5225722#post5225722

και επίσης σιγουρέψου ότι δεν έχεις το freedom.apk ανοιχτό. Τι εννοώ, όταν το τρέξεις και κανεις οτιδήποτε μετά πρέπει να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του η όταν θα τοχεις ανοιχτό και θάσε μέσα πατώντας το 'πλήκτρο' επιλογών του κινητού σου βγάζει να το κανεις stop, πρέπει να το κανεις γιατί συνήθως στις καινούριες εκδόσεις δεν πρέπει το freedom να είναι ανοιχτό και να 'συναντηθεί' με ανοιχτό το play store.

Εννοείτε όσα σου είπαν τα παιδιά να ελενξεις την ώρα, να κανεις clear cache και clear ότι έχει μέσα σε ολες τις εφαρμογές του google από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές,η να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις όλο το play store.

Εάν πάλι δεν δουλέψει (που με τίποτα δεν γίνετε να μην δουλέψει με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους τότε ξαναπές μου..)

εκανε update στο dolphin broswer και τωρα θελω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση.

πως μπορει να γινει αυτο ?

Μπορείς να επαναφέρεις προηγούμενη έκδοση αν είχες backup ή το apk αρχείο. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις από το google play κάτι ;)
Τhe end of an era...

Να ρωτήσω οι "Υπηρεσίες Google Play" τι ρόλο παίζουν? Αν αφαιρέσω τις ενημερώσεις που έχουν γίνει έχει επίπτωση στο Google Play Store?

Γιατί να το κάνεις αυτό? Οι υπηρεσίες Google είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του κινητού σου.

Εγώ χρησιμοποιώ Gmail και Play Store, απλά αναρωτήθηκα ποιος ο λόγος των 43ΜΒ αν δεν είναι χρήσιμο...

Να ρωτήσω κάτι,

εντελώς τυχαία έμαθα ότι ~τουλάχιστον παλιότερα~ υπήρχε κάποιο app που ξεκλείδωνε το market για περισσότερες επιλογές.

Κατέβασα κάποιο αλλά δεν είδα διαφορά που με κάνει να φαντάζομαι ότι δεν είναι λειτουργικό πλέον. Υπάρχει κάτι που θα μου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα;

Το market enabler λες;

Ε τώρα πια δεν έχει τόσο νόημα, έχουμε σχεδόν τις ίδιες εφαρμογές με άλλες χώρες, επίσης πλέον έχουμε μουσική, βιβλία, ταινίες..

Δεν υπάρχουν. Δυστυχώς οι εκδότες μας θέλουν να πουλάνε με τις τιμές στο Θεό και με όλα τα κέρδη στις τσέπες τους. Και η κακιά Google - Amazon - Apple τους χαλάει την πιάτσα με τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές.

Έχω σταματήσει να διαβάζω ελληνικά βιβλία γι'αυτό το λόγο. Δεν μου περισσεύουν 20€ για κάτι που θα το διαβάσω 2 φορές και μετά ίσως και ποτέ. Επειδή μάλιστα σαν άνθρωπος έχω και απίστευτη μνήμη μπορώ να θυμηθώ ολόκληρες παραγράφους για πλάκα. Έτσι γίνεται ακόμη πιο σπάνια η περίπτωση της επανάληψης διαβάσματος.

Γι' αυτό αγοράζω αγγλικά βιβλία σε προσφορά τουλάχιστον να μην τα έχω ακριβοπληρωμένα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει το wifi, όταν βρίσκομαι εκτός της εμβέλειας του; δηλαδή όταν φεύγω από το σπίτι, να κλείνει το wifi.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει το wifi, όταν βρίσκομαι εκτός της εμβέλειας του; δηλαδή όταν φεύγω από το σπίτι, να κλείνει το wifi.

Και το Myprofiles και το Tasker το κάνουν αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω το lg 4x hd και καταλάθος έσβησα το play store. Προσπάθησα να το κατεβάσω και όταν το κατέβασα και πήγαινα να το ανοίξω μου έβγαζε σφάλμα και μου έκλεινε την εφαρμογή. Μήπως μπορεί να μου πει κανείς έναν τρόπο ώστε να κατεβάσω το play store και να δουλεύει;