Nikifoross Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλημέρα! έχω ενα tablet 8" το apollo quicki 811, είναι φυσικά root και εχω το προγραμμα link2sd με ενα δευτερο fat32 partition στην SD μου. Προσφατα την αντικατεστησα γιατι ειχα class4 και εβαλα μια samsung class 10 UHS-1, εχω δει πολυ καλη διαφορα αλλα χαθηκαν στις μεταφορες μερικες εφαρμογες. Το κακο ειναι οτι αμα παω να τις ξαναβαλω τοτε λεει οτι δεν εχει χωρο η συσκευη ενω εχει!!! αυτες ειναι πχ το facebook messanger, ολες της qnap (qmanager, qphoto, qget, qmusic κτλ) Και καποιο game βρηκα. Μετα απο ψαξιμο ελεγαν να καθαρισουμε την cache κτλ εχω κανει τα παντα και δεν γινεται τιποτα!!! το κανει μονο με αυτες! ολες οι αλλες μπαινουν κανονικα!!! οπως και games τεραστια. Γιατι ομως το google play λεει σε μερικες εφαρμογες οτι δεν εχει χωρο η εσωτερικη μνημη? το εχει παθει κανεις? βρηκε λυση? να πω πως οι συγκεκριμενες εφαρμογες στο κινητο μου και σε ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7" μπαινουν μια χαρα, αρα και αυτες δεν φταινε! :blink: να πω πως το προβλημα εμφανιζεται ΠΡΙΝ την αναβαθμιση του google play και φυσικα δεν εφτιαξε και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Τον τελευταίο καιρό, μπορεί να έχω κάνει από τρεις φορές την ίδια αναβάθμιση για μια εφαρμογή! Συμβαίνει πολύ συχνά για διαφορετικές εφαρμογές. Σαν παράδειγμα αναφέρω το push bullet. Είναι η τρίτη φορά που μου ζητάει το Google play να κάνω την αναβάθμιση στην έκδοση 14.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Τον τελευταίο καιρό, μπορεί να έχω κάνει από τρεις φορές την ίδια αναβάθμιση για μια εφαρμογή! Συμβαίνει πολύ συχνά για διαφορετικές εφαρμογές. Σαν παράδειγμα αναφέρω το push bullet. Είναι η τρίτη φορά που μου ζητάει το Google play να κάνω την αναβάθμιση στην έκδοση 14.7. Το ίδιο... Ειδικα αυτό το push bullet παίζει να το έχω κάνει update πάνω από πέντε φορές. Sent from my note3 Edited August 22, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Δεν είναι πρόβλημα και δεν είναι το ίδιο update. Το Pushbullet, για παράδειγμα, είναι στην 14.7.3. Απλώς πολλές φορές όταν είναι bug fix δεν γράφουν κάτι στο 'Τι νέο υπάρχει'. Επίσης, όταν πετύχεις την ενημέρωση την ώρα που ανεβαίνει παίζει να μην έχει ανέβει πλήρως και να σου την ξαναβγάλει. Σε προηγούμενη έκδοση του store την έκανε σίγουρα. Σε αυτή δεν το έχω τσεκάρει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν είναι πρόβλημα και δεν είναι το ίδιο update. Το Pushbullet, για παράδειγμα, είναι στην 14.7.3. Απλώς πολλές φορές όταν είναι bug fix δεν γράφουν κάτι στο 'Τι νέο υπάρχει'. Επίσης, όταν πετύχεις την ενημέρωση την ώρα που ανεβαίνει παίζει να μην έχει ανέβει πλήρως και να σου την ξαναβγάλει. Σε προηγούμενη έκδοση του store την έκανε σίγουρα. Σε αυτή δεν το έχω τσεκάρει. Σήμερα συνέβη το ίδιο ξανά με το pushbullet. Ενώ έχω την έκδοση 14.8 που έγινε αναβάθμιση χθες, σήμερα το πρωί βλέπω πάλι διαθέσιμη αναβάθμιση... 14.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntominikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Γειά σας.! Πρόσφατα παρέλαβα το ASUS zenfone 5.. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ενώ όλα είναι στα ελληνικά το store του είναι στα κινέζικα.. Βασικά δεν έχει καθόλου υπηρεσίες Google έχει ένα μαγαζί στα κινέζικα που το έχουν ονομάσει Asus Market.. Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω της υπηρεσίες Google αλλά μου γράφει πως η εγκατάσταση δεν είναι δυνατή.. Εννοείται πως το κινητό ήταν rootarismeno.. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) βαλε το titanium και απεγκατετησε αυτο που εχει και βαλε ενα απο αυτα μετα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996995 Edited August 31, 2014 by adomax Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 βαλε το titanium και απεγκατετησε αυτο που εχει και βαλε ενα απο αυτα μετα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996995 αλλιως αν δεν γινει κατεβασε το ****** καλυτερα να σβησεις αυτο το ονομα γιατι θα φας μπαν...δεν πολυ επιτρεπεται. Καλυτερα το amazon store. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntominikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έκανα εγκατάσταση το store και μου λέει πρόβλημα σύνδεσης.. Είτε είμαι με δεδομένα είτε με wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια καλησπερα... Απο χθες έχω ένα σοβαρό προβλημα οταν παω να κατεβασω με το Play Store....Οταν παω να κατεβασω μου λεει " Σφαλμα λήψης ,ονομα εφαρμογης ταδε,.Επαρκης χωρος αποθηκευσης" δεν κατεβαζει ουτε το picsArt που θελω ουτε τπτ. Ειναι ρουταρισμενο...επισης εχω φουλ ελευθερο χωρο αποθηκευσης... Μια βοηθεια...τι να κανω για να αποφυγω επαναφορα κλπ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Κάνε για αρχή μια εκκαθάριση δεδομένων του play. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 το εκανα φιλε μου...τα ιδια.."Σφαλμα ληψης-ονομα εφαρμογης- Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη" ...φφφφφφφφφφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Κανε διαγραφή του λογαριασμού σου ,reboot την συσκευή και ξανάβαλε τον . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 σήμερα σέρνεται η μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Πρεπει να έχει θεματακι το store. Μου πέταξε 2 error χθες βράδυ σε εγκαταστάσεις, μετα με τη 2η έγιναν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και εμένα εδώ και τουλάχιστον 1 εβδομάδα, μπορεί και παραπάνω, σε πολλές εφαρμογές μου βγάζει Σφάλμα 941(αν δεν κα΄νω λάθος), και δεν εγκαθίσταται με την πρώτη, μόλις το ξαναβάζω να κατέβει κατεβαίνει κανονικά. Και μου έβγαλε χθες σε κάποιο update κ εμένα μη επαρκής χώρος, ξαναπροσπάθησα και κατέβηκε κανονικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σήμερα συνέβη το ίδιο ξανά με το pushbullet. Ενώ έχω την έκδοση 14.8 που έγινε αναβάθμιση χθες, σήμερα το πρωί βλέπω πάλι διαθέσιμη αναβάθμιση... 14.8. Ναι, αλλά αν πας στις πληροφορίες εφαρμογής θα δεις ότι είναι στην 14.8.1 και όχι στην 14.8. ;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Και εμένα εδώ και τουλάχιστον 1 εβδομάδα, μπορεί και παραπάνω, σε πολλές εφαρμογές μου βγάζει Σφάλμα 941(αν δεν κα΄νω λάθος), και δεν εγκαθίσταται με την πρώτη, μόλις το ξαναβάζω να κατέβει κατεβαίνει κανονικά. Και μου έβγαλε χθες σε κάποιο update κ εμένα μη επαρκής χώρος, ξαναπροσπάθησα και κατέβηκε κανονικά... Σε 4 συσκευές το έχω αυτό το θέμα! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρε σεις, κάτι γίνεται με το μαρκετ... κι εγω ρουτ, με χώρο, με τα πάντα και μου βγάζει "error 920" και δεν παίρνω αναβαθμίσεις. :mad: (Επίσης θέμα με νέες εγκαταστάσεις. Δεν γίνονται). Γουγλαρισα παλιότερα άρθρα για αυτό το σφάλμα αλλά δεν έχω λύση έως τώρα. Οχι πως δεν θα βρεθεί, αλλά λέμε... Πήγαιναν με βήματα, 1, 2, 3 κλπ. Το ίδιο έχω πάθει και στη συσκευή (τηλ.) Διάβασα μια από τις λύσεις να αφαιρέσεις το λογ/σμό gmail που είναι στην εκάστοτε συσκευή, ριμπουτ και εκ νέου προσθήκη του λογ/σμού. :worry: Ακούγεται λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ρε σεις, κάτι γίνεται με το μαρκετ... κι εγω ρουτ, με χώρο, με τα πάντα και μου βγάζει "error 920" και δεν παίρνω αναβαθμίσεις. :mad: (Επίσης θέμα με νέες εγκαταστάσεις. Δεν γίνονται). Γουγλαρισα παλιότερα άρθρα για αυτό το σφάλμα αλλά δεν έχω λύση έως τώρα. Οχι πως δεν θα βρεθεί, αλλά λέμε... Πήγαιναν με βήματα, 1, 2, 3 κλπ. Το ίδιο έχω πάθει και στη συσκευή (τηλ.) Διάβασα μια από τις λύσεις να αφαιρέσεις το λογ/σμό gmail που είναι στην εκάστοτε συσκευή, ριμπουτ και εκ νέου προσθήκη του λογ/σμού. :worry: Ακούγεται λογικό... Καθάρισες το cache από τα settings? Αν δεν πετύχει, κάνε κάποια αναφορά στην Google. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Εχω πρόβλημα με το playstore απο την μεριά του υπολογιστη Οταν κάνω log in Εχω huawei honor 3c http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5580982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Έκανα εγκατάσταση το store και μου λέει πρόβλημα σύνδεσης.. Είτε είμαι με δεδομένα είτε με wifi.. Πήγαινε στο ROOT Explorer, φάκελος etc και άνοιξε το hosts αρχείο. Εκεί θα έχει ένα αριθμό του στυλ 127.000.555. Δεν θα έχει # από μπροστά από ένα από αυτά τα νούμερα. Άρα θα βάλεις #, και θα είναι του στυλ #127.000.555. Τότε θα συνδεθεί. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εμένα μετά απο κάποιο καιρό εκεί που ήταν όλα μια χαρά άρχισε να με πετάει συνέχεια έξω και να μου βγαζει σφάλματα λήψης και αυτό το έχω παρατήρηση και στα 3 κινητά μου (SAMSUNG GALAXY NOTE 3, LG G2, SAMSUMG GALAXY S3) Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εμένα μετά απο κάποιο καιρό εκεί που ήταν όλα μια χαρά άρχισε να με πετάει συνέχεια έξω και να μου βγαζει σφάλματα λήψης και αυτό το έχω παρατήρηση και στα 3 κινητά μου (SAMSUNG GALAXY NOTE 3, LG G2, SAMSUMG GALAXY S3) Καθάρισε μια τα δεδομένα της εφαρμογής... Σε μένα τουλάχιστον έτσι έφτιαξε. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πήγαινε στο ROOT Explorer, φάκελος etc και άνοιξε το hosts αρχείο. Εκεί θα έχει ένα αριθμό του στυλ 127.000.555. Δεν θα έχει # από μπροστά από ένα από αυτά τα νούμερα. Άρα θα βάλεις #, και θα είναι του στυλ #127.000.555. Τότε θα συνδεθεί. Η απλά σβήσε το αρχείο και θα ξαναφτιαχτει μόνο του και θα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts