nikoskat Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Πάτα τις τρεις τελιτσες και έχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα, καλή Σαρακοστή. Όταν μπαίνω στο play store από τον υπολογιστή, στις συσκευές μου δεν μου εμφανίζει την συσκευή μου. Κανονικά όμως εγκαθιστώ εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημέρα, καλή Σαρακοστή. Όταν μπαίνω στο play store από τον υπολογιστή, στις συσκευές μου δεν μου εμφανίζει την συσκευή μου. Κανονικά όμως εγκαθιστώ εφαρμογές. Πήγαινε play store στο pc , πάτα δεξιά πάνω το γρανάζι ,μετά πατάς ρυθμίσεις και δες αν ειναι τικαρισμενη η συσκευή σου ώστε να φαίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Πήγαινε play store στο pc , πάτα δεξιά πάνω το γρανάζι ,μετά πατάς ρυθμίσεις και δες αν ειναι τικαρισμενη η συσκευή σου ώστε να φαίνεται . Δεν την εμφανίζει καθόλου σαν συσκευή. Δεν μου δείχνει κάποια συσκευή. Πριν κάποιες μέρες την έβλεπα κανονικά. Από το κινητό μπορώ να βάλω εφαρμογές όμως. edit Ενώ στην διαχείριση της συσκευής για τον εντοπισμό της, μου την βγάζει κανονικά edit2 Λύθηκε. έκανα άρση των δικαιωμάτων από τον υπολογιστή, έσβησα προσωρινά δεδομένα από google play στο κινητό και όλα οκ. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει. Εντωμεταξύ επειδή συγχρονίζω επαφές του κινητού με gmail, 6/10 φορές ο συγχρονισμός θα παρουσιάσει πρόβλημα και θα τον κάνει αργότερα. Και σε άλλους συμβαίνει αυτό; Edited March 3, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν την εμφανίζει καθόλου σαν συσκευή. Δεν μου δείχνει κάποια συσκευή. Πριν κάποιες μέρες την έβλεπα κανονικά. Από το κινητό μπορώ να βάλω εφαρμογές όμως. edit Ενώ στην διαχείριση της συσκευής για τον εντοπισμό της, μου την βγάζει κανονικά edit2 Λύθηκε. έκανα άρση των δικαιωμάτων από τον υπολογιστή, έσβησα προσωρινά δεδομένα από google play στο κινητό και όλα οκ. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει. Εντωμεταξύ επειδή συγχρονίζω επαφές του κινητού με gmail, 6/10 φορές ο συγχρονισμός θα παρουσιάσει πρόβλημα και θα τον κάνει αργότερα. Και σε άλλους συμβαίνει αυτό; Μήπως όταν συμβαίνει αυτό είσαι πίσω από κάποιο firewall / δίκτυο με περιορισμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μήπως όταν συμβαίνει αυτό είσαι πίσω από κάποιο firewall / δίκτυο με περιορισμούς? Πάντα έχω ενεργοποιημένο τείχος προστασίας. Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις και μου το παρουσίασε. Να ρωτήσω κάτι: Στις εφαρμογές έχω την Google play store 4.5.10 και "Υπηρεσίες google play 4.2.43" Θα έπρεπε αυτές οι 2 εκδόσεις να ήταν οι ίδιες; Αν ναι πως; Τρέχω 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πάτα τις τρεις τελιτσες και έχει επιλογή. Καλησπέρα, Πατώντας στις 3 τέλειες, η μόνη επιλογή που εμφανίζεται είναι το "Άνοιγμα"... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Πάντα έχω ενεργοποιημένο τείχος προστασίας. Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις και μου το παρουσίασε. Να ρωτήσω κάτι: Στις εφαρμογές έχω την Google play store 4.5.10 και "Υπηρεσίες google play 4.2.43" Θα έπρεπε αυτές οι 2 εκδόσεις να ήταν οι ίδιες; Αν ναι πως; Τρέχω 4.2.2 δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο αυτο Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Να ρωτήσω κάτι: Στις εφαρμογές έχω την Google play store 4.5.10 και "Υπηρεσίες google play 4.2.43" Θα έπρεπε αυτές οι 2 εκδόσεις να ήταν οι ίδιες; Αν ναι πως; Τρέχω 4.2.2 Οχι δεν ειναι απαραιτητο και μαλιστα εισαι up to date και στα δυο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οχι δεν ειναι απαραιτητο και μαλιστα εισαι up to date και στα δυο :) Ευχαριστώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπέρα, Πατώντας στις 3 τέλειες, η μόνη επιλογή που εμφανίζεται είναι το "Άνοιγμα"... Κανε clear cache & data στο Play store και θα εισαι ενταξει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κανε clear cache & data στο Play store και θα εισαι ενταξει ;) Καλησπέρα, Δυστυχώς, ούτε αυτό έπιασε... Έχει μπαστακωθεί για τα καλά! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπέρα, Δυστυχώς, ούτε αυτό έπιασε... Έχει μπαστακωθεί για τα καλά! Μια λύση βλέπω για το τέλος, απεγκατάσταση της εφαρμογής και μπαίνεις στο play store να δεις αν είναι ακόμα στη λίστα. Εάν είναι, πατάς το εικονίδιο που βρίσκεται επάνω δεξιά και βάζει μια εφαρμογή στη συγκεκριμένη λίστα. Αφού το συγκεκριμένο εικονίδιο χάνεται όταν η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη, λογικά διαγράφοντας την θα εμφανιστεί ξανά. Αν καταφέρει να βγει από τη λίστα επιθυμιών την εγκαθιστάς ξανά και είσαι κομπλέ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μια λύση βλέπω για το τέλος, απεγκατάσταση της εφαρμογής και μπαίνεις στο play store να δεις αν είναι ακόμα στη λίστα. Εάν είναι, πατάς το εικονίδιο που βρίσκεται επάνω δεξιά και βάζει μια εφαρμογή στη συγκεκριμένη λίστα. Αφού το συγκεκριμένο εικονίδιο χάνεται όταν η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη, λογικά διαγράφοντας την θα εμφανιστεί ξανά. Αν καταφέρει να βγει από τη λίστα επιθυμιών την εγκαθιστάς ξανά και είσαι κομπλέ.. :) Αυτό ήταν! Έφυγε επιτέλους... Σε ευχαριστώ! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris2177 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 για σασ εχω ενα ταβλετ Crypto NovaPad 7 D7001 και δεν εχει Play Store της Google μπορει να γινει εγκατασταση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 για σασ εχω ενα ταβλετ Crypto NovaPad 7 D7001 και δεν εχει Play Store της Google μπορει να γινει εγκατασταση ευχαριστω http://www.androidpolice.com/2013/12/05/download-latest-google-play-store-4-5-10-with-shared-play-store-activity-iap-indicators-and-more/ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 To ήθελα κι εγώ αυτό. Κατέβασα > εγκατέστησα > στο run σταματάει και κλείνει...? Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 To ήθελα κι εγώ αυτό. Κατέβασα > εγκατέστησα > στο run σταματάει και κλείνει...? Τι πρέπει να κάνω? τι ακριβως σου λεει? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) τι ακριβως σου λεει? "Δυστυχως η εφαρμογη google play store εχει σταματησει." Την ειχα σβησει αλλα για να ξαναδω τι γραφει εκανα παλι εγκατασταση. Στην αρχη εκανε σα να τρεχει αλλα μετα απο δυο δευτερα κλεινει με το ανωτερω μνμ. Edited March 11, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 "Δυστυχως η εφαρμογη google play store εχει σταματησει." Την ειχα σβησει αλλα για να ξαναδω τι γραφει εκανα παλι εγκατασταση. Στην αρχη εκανε σα να τρεχει αλλα μετα απο δυο δευτερα κλεινει με το ανωτερω μνμ. Τα gaps δεν εγκαθίστανται σαν απλά apk. Θέλουν ρουτ και ειδική διαδικασία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 "Δυστυχως η εφαρμογη google play store εχει σταματησει." Την ειχα σβησει αλλα για να ξαναδω τι γραφει εκανα παλι εγκατασταση. Στην αρχη εκανε σα να τρεχει αλλα μετα απο δυο δευτερα κλεινει με το ανωτερω μνμ. εγκατεστησε το 1mobile η καπως ετσι λεγεται ειναι ενα store με εφαρμογες σαν το playstore αν θυμαμαι καλα μεσα απο το 1mobile μπορεις να εγκαταστησεις το playstore Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) εγκατεστησε το 1mobile η καπως ετσι λεγεται ειναι ενα store με εφαρμογες σαν το playstore αν θυμαμαι καλα μεσα απο το 1mobile μπορεις να εγκαταστησεις το playstore Ευχαριστώ φίλε μου. Θα δοκιμάσω να το βρω από εκεί. Αν και τις εφαρμογές που ήθελα τελικά τις εγκατέστησα μετά από αναζήτηση στο google ως "<name> apk". Απ'ότι πρόσεξα, μιας και είμαι νέος στο android, το play store μόνο για να δυσκολεύει τις ζωές μας υπάρχει.. ( ? ) Έχω ένα turbo-x, ήθελα να περάσω shazam, vlc και πήγαινα από τις σελίδες κάθε εφαρμογής, με οδηγούσαν στο google play... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ το turbo-x!!! Τι τερτίπια είναι αυτάαα..?? πφφφφ... edit: To mobile9 θελει όνομα συσκευής...? χαχαχχα turbo-x μάλλον το πλαίσιο μας κάνει τη ζωή δύσκολη... Edited March 12, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Υπαρχει η δυνατοτητα χρεωσης του λογαριασμου μας για αγορα εφαρμογων;Κοιταξα στην βοηθεια της Google και λεει οτι γινεται αναλογα με τον παροχο..Αν το επιτρεπουν η οχι..Και οτι πρεπει να ειμαι σε δικτυο δεδομενων και οχι σε wifi... Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζει τιποτα.Μηπως να αφαιρεσω την πιστωτικη μπας και το εμφανισει σαν επιλογη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Υπαρχει η δυνατοτητα χρεωσης του λογαριασμου μας για αγορα εφαρμογων;Κοιταξα στην βοηθεια της Google και λεει οτι γινεται αναλογα με τον παροχο..Αν το επιτρεπουν η οχι..Και οτι πρεπει να ειμαι σε δικτυο δεδομενων και οχι σε wifi... Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζει τιποτα.Μηπως να αφαιρεσω την πιστωτικη μπας και το εμφανισει σαν επιλογη; Όχι δε γίνεται στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπέρα έχω ένα μικρό θέμα με το play store ενώ έχω ρυθμίσει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις στα καλά καθούμενα αρχίζει και κατεβάζει κάποιες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει παλιά.Ξέρει κανείς που οφείλεται και πως διορθώνεται; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts