Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε. Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με καμία συσκευή μου.

Τότε για αυτό μάλλον δε στο βγάζει, πρέπει να βρεις το apk. Ποια εφαρμογή είναι;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τότε για αυτό μάλλον δε στο βγάζει, πρέπει να βρεις το apk. Ποια εφαρμογή είναι;

Το farm heroes saga. Σε εσάς φαίνεται?

παιδια καλησπερα εδω και δυο ημερες ενω παω στις παραγγελιες μου στο play google δεν μπορω να βρω πουθενα το ιστορικο το μονο που βλεπω ειναι μονο δυο τις οποιες ειχα αγορασει ολες η αλλες η δωρεαν εχουν εξαφανιστει...

παιδια εξακολουθω να μην μπορω να βρω πουθενα τις εφαρμογες αφαντες λες και εγινε καποιο reset αυτες που βλεπω ειναι μονο αυτες που εχω πληρωσει και αυτες που εχω αυτη την στιγμη στο τηλεφωνο μηπως μπορει να μου καποιος τι να κανω???

ευχαριστω

Ούτε σε μένα φαίνεται και βγάζει όντως λόγω χώρας.. Άρα ψαχνεις το apk!!

Ούτε σε μένα φαίνεται και βγάζει όντως λόγω χώρας.. Άρα ψαχνεις το apk!!

Θα προτιμούσα μέσω play store, αν υπήρχε κάποιος τρόπος, για να παίρνει και τις αναβαθμίσεις. Άλλωστε δεν είναι για τη δικιά μου συσκευή, αλλά για φίλο μου που δεν το κατέχει το άθλημα για να ψάχνει.

Θα προτιμούσα μέσω play store, αν υπήρχε κάποιος τρόπος, για να παίρνει και τις αναβαθμίσεις. Άλλωστε δεν είναι για τη δικιά μου συσκευή, αλλά για φίλο μου που δεν το κατέχει το άθλημα για να ψάχνει.

Από την εμπειρία μου, βάλε το apk και μην ξανά ασχοληθείς, δε θα ενδιαφερθει ποτέ για αναβάθμιση! Εντάξει δεν είναι σωστό, αλλά αφού έτσι συμβαίνει...

Από την εμπειρία μου, βάλε το apk και μην ξανά ασχοληθείς, δε θα ενδιαφερθει ποτέ για αναβάθμιση! Εντάξει δεν είναι σωστό, αλλά αφού έτσι συμβαίνει...

Βασικά ψάχνω έναν τρόπο για να παρακάμπτω αυτόν τον περιορισμό του play store γιατί μπορεί να μου χρειαστεί κι εμένα. Δοκίμασε κανείς το market enabler?Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω απόψε.

Και σε μένα το παιχνίδι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.farmheroessaga σε 2 συσκευές μου γράφει ότι δεν είναι συμβατό. Αλλά για δες εδώ http://www.thinstallsoft.com/apk/2493/

Καλή Χρονιά να έχουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω ψάξει εκτενώς το θέμα με το πώς κάνουμε αυτήν την εναλλαγή από το TB αλλά τώρα που είπες για το google search, το έσβησα και μου έβγαλε το κλασσικό της αναγκαστικής διακοπής. Του τράβηξα ένα restart και κανένα πρόβλημα προς το παρόν.

Δηλαδή μπορώ να σβήσω και τους χάρτες;;; Νομίζω ότι κάπου εδώ όλα όσα ήξερα για το Android αλλάζουν! Μπορώ και το street view;;:O

Άφοβα Κωνσταντίνε! Σήμερα τα ξήλωσα όλα αυτά από το SP μου (μαζί με άλλες 63 εφαρμογές) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Άφοβα Κωνσταντίνε! Σήμερα τα ξήλωσα όλα αυτά από το SP μου (μαζί με άλλες 63 εφαρμογές) και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

63 εφαρμογες?????? Χαχαχα πρεπει να εμεινες μονο με το gmail!

Κανε μου ενα screenshot απο ΤΒ να δω ποιες ξηλωσες για το Ζ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετοιμάζω οδηγό οπότε θα τα δεις απο κεί. :) ;)

Κανε μας μαγκες οπως μονο εσυ ξερεις.... και ανεβασε τον και εδω να τον δουνε ολοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά, μια ερώτηση. Διαβάζω "ξήλωσα 63 εφαρμογές, και όλη τη σαβούρα της Google, και τώρα το κινητό πετάει, και κρατάει η μπαταρία 2 μέρες"

Και με το Nokia 3110 τα έκανα αυτά, γιατί να πάρω smartphone?

Για να έχω ταπετσαρίες; Ποιος ο λόγος να έχω έναν υπολογιστή στην παλάμη μου, χωρίς εφαρμογές, χωρίς να με ειδοποιεί για τα ραντεβού μου ή τις υποχρεώσεις μου, να με βοηθάει να δω τι υπάρχει γύρω μου με τους χάρτες του, να ξέρω που είναι και τι κάνει η οικογένεια και οι φίλοι μου;

Αυτά τα υπαρξιακά, έτσι, φιλικά, γιατί άρχισαν να απορώ με τα τελευταία posts σ'αυτο το νήμα.

Και να μην ξεχάσω:

Καλή χρονιά σε όλους.

Αγαπητέ kted είμαι σίγουρος ότι ο zxr δεν μιλάει για εφαρμογές τύπου callendar, ξυπνητήρι και λοιπά. Αλλά για εφαρμογές που ο κατασκευαστής, σε συνεργασία φυσικά με την μαμά Google, πέρασε με το έτσι θέλω στο κινητό μου. Βρε αδερφέ εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιώ facebook, twitter, antivirus, προεγκατεστημένα παιχνίδια, σουίτες βιβλίων, προτάσεις παιχνιδιών, περίπτερα, navigators της κακιάς ώρας, κινέζικα πληκτρολόγια, ιαπωνικά πληκτρολόγια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς από bloatware (αυτές είναι μόνο λίγες από τις εφαρμογές που αναγκάζεσαι να τρως στη μάπα με το που ανοίξεις το smarphone σου). Αλλά ακόμα και εφαρμογές όπως πληκτρολόγιο, callendar, ξυπνητήρι και λοιπά που κάνουν πιο χρηστικό το κινητό σου μπορεί να θέλει κάποιος να τα ξηλώσει. Να σου πω γιατί; Μα φυσικά γιατί στο market υπάρχουν πολλές και καλύτερες εφαρμογές για σχεδόν όλα όσα θες να χρησιμοποιήσεις. Γιατί να έχεις 2 εφαρμογές που κάνουν τα ίδια πράγματα ή και λιγότερα η μία; Παράδειγμα. Γιατί να έχεις το "σημειώσεις" της Sony και να μην έχεις το Evernote, ή Colornote από το market που είναι 3 φορές πιο πλήρες;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια και χρόνια πολλά

Εχω κατεβάσει το WAKELOCK DETECTOR και θέλω μία βοήθεια αν γίνεται

Σε ποιο μενού μας δείχνει ποια εφαρμογή μας καταναλώνει μπαταρία ?

Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε

Αγαπητέ kted είμαι σίγουρος ότι ο zxr δεν μιλάει για εφαρμογές τύπου callendar, ξυπνητήρι και λοιπά. Αλλά για εφαρμογές που ο κατασκευαστής, σε συνεργασία φυσικά με την μαμά Google, πέρασε με το έτσι θέλω στο κινητό μου. Βρε αδερφέ εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιώ facebook, twitter, antivirus, προεγκατεστημένα παιχνίδια, σουίτες βιβλίων, προτάσεις παιχνιδιών, περίπτερα, navigators της κακιάς ώρας, κινέζικα πληκτρολόγια, ιαπωνικά πληκτρολόγια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς από bloatware (αυτές είναι μόνο λίγες από τις εφαρμογές που αναγκάζεσαι να τρως στη μάπα με το που ανοίξεις το smarphone σου). Αλλά ακόμα και εφαρμογές όπως πληκτρολόγιο, callendar, ξυπνητήρι και λοιπά που κάνουν πιο χρηστικό το κινητό σου μπορεί να θέλει κάποιος να τα ξηλώσει. Να σου πω γιατί; Μα φυσικά γιατί στο market υπάρχουν πολλές και καλύτερες εφαρμογές για σχεδόν όλα όσα θες να χρησιμοποιήσεις. Γιατί να έχεις 2 εφαρμογές που κάνουν τα ίδια πράγματα ή και λιγότερα η μία; Παράδειγμα. Γιατί να έχεις το "σημειώσεις" της Sony και να μην έχεις το Evernote, ή Colornote από το market που είναι 3 φορές πιο πλήρες;

Απλά απορώ. Ποιο τηλέφωνο είναι το SP, που έχει 63 προεγκατηστημενες εφαρμογές σαβούρα;

Προσπαθω να ανοιξω το App store και μου βγαζει αυτο. Τι εγινε?

Απλά απορώ. Ποιο τηλέφωνο είναι το SP, που έχει 63 προεγκατηστημενες εφαρμογές σαβούρα;

Αυτη ειναι μια καλη ερωτηση και ειδες την απαντηση μου στον Γιωργο οταν το εγραψε...

Βεβαια ο Γιωργος για πολλους λογους και κυριως για σκοπους οδηγων ξηλωνει πραγματα για να δει πως συμπεριφερονται οι συσκευες και το ποιες εφαρμογες μπορουν να σβηστουν χωρις προβλημα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθω να ανοιξω το App store και μου βγαζει αυτο. Τι εγινε?

Αυτό πάντως δείχνει ότι δεν έχεις internet.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Αυτό πάντως δείχνει ότι δεν έχεις internet.

Το ιδιο μου βγαζει και σε εμενα.μαλλον κατα λαθος η γυναικα μου πατησε 'υπηρεσιες google play' αναγκαστικη διακοπη η εκαθαρηση δεδομενων.υπαρχει τροπος να το ξανατρεξω?

Μου φερε ο ξαδερφος μου το κινητο του (lg optimus g), το οποιο του ειχα περασει τον ΝΟΒΑ, ομως ο ιδιος διεγραψε τον μαμισιο launcher. Ακολουθως εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα εχει ενα κινητο χωρις Launcher. Δηλαδη με το που ανοιγεις δεν συνδεεται στον google λογαριασμο, και μπορει να παρει μονο τηλεφωνο, να μπει στα μνμτα και την καμερα. Στην αρχικη οθονη υπαρχει ομως πληρες κενο! Τις εφαρμογες μπορω να τις δω μονο απο τι διαχειριση αρχειων, και δε μπορω να εγκαταστησω apk. Τι κανουμε τωρα?

Μου φερε ο ξαδερφος μου το κινητο του (lg optimus g), το οποιο του ειχα περασει τον ΝΟΒΑ, ομως ο ιδιος διεγραψε τον μαμισιο launcher. Ακολουθως εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα εχει ενα κινητο χωρις Launcher. Δηλαδη με το που ανοιγεις δεν συνδεεται στον google λογαριασμο, και μπορει να παρει μονο τηλεφωνο, να μπει στα μνμτα και την καμερα. Στην αρχικη οθονη υπαρχει ομως πληρες κενο! Τις εφαρμογες μπορω να τις δω μονο απο τι διαχειριση αρχειων, και δε μπορω να εγκαταστησω apk. Τι κανουμε τωρα?

Δεν ξέρω από LG αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να περάσει ξανά το firmware από πάνω συνδέοντας το τηλέφωνο με το pc του, εκτός κι αν θα μπορούσε κάποιος να σου στείλει το αρχείο του εργοστασιακου launcher.. με ποιο τρόπο θα το εγκαταστήσεις όμως;

Να ρωτούσες και στο thread της συγκεκριμένης συσκευής.. μου φαίνεται περίεργο που μετά την επαναφορά δεν μπήκε ξανά ο στοκ launcher πάντως..

Δεν ξέρω από LG αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να περάσει ξανά το firmware από πάνω συνδέοντας το τηλέφωνο με το pc του, εκτός κι αν θα μπορούσε κάποιος να σου στείλει το αρχείο του εργοστασιακου launcher.. με ποιο τρόπο θα το εγκαταστήσεις όμως;

Να ρωτούσες και στο thread της συγκεκριμένης συσκευής.. μου φαίνεται περίεργο που μετά την επαναφορά δεν μπήκε ξανά ο στοκ launcher πάντως..

Ρωτησα, αλλά δεν εχω λαβει καμια απάντηση. Πως ακριβως να περασει το firmware? Tο προγραμμα της Lg δεν ειναι οτι καλύτερο.

Ρωτησα, αλλά δεν εχω λαβει καμια απάντηση. Πως ακριβως να περασει το firmware? Tο προγραμμα της Lg δεν ειναι οτι καλύτερο.

Όπως είπα και πριν δεν ξέρω από LG.. σίγουρα τα παιδιά που έχουν LG θα ξέρουν να σε κατατοπίσουν..

Όταν μπαινεις κάπου δε γίνεται να κατεβάσεις της statusbar και να μπεις στις ρυθμίσεις για να περάσεις το gmail; μετα να μπεις απο το web play store και να εγκαταστήσεις κάποιον launcher. Επίσης εγκατάσταση γίνεται και μέσω adb.