giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 εκανα αναβαθμιση στο Χ10 του γνωστου μου αλλα και παλι τιποτα...δεν μπορω να βρω με τιποτα την εκκαθαριση δεδομενων...δεν υπαρχει τιποτα σχετικο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις τις ενημερώσεις (θα σε γυρίσει στο παλιό market) και δες ξανά μετά... Στις υπόλοιπες εφαρμογές έχει κανονικά την εκκαθάριση δεδομένων φαντάζομαι, ε; Επίσης αν δεν υπάρχουν δεδομένα, το κουμπί θα είναι ανενεργό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις τις ενημερώσεις (θα σε γυρίσει στο παλιό market) και δες ξανά μετά... Στις υπόλοιπες εφαρμογές έχει κανονικά την εκκαθάριση δεδομένων φαντάζομαι, ε; Επίσης αν δεν υπάρχουν δεδομένα, το κουμπί θα είναι ανενεργό ;) ναι το εχει κανονικα σε καποιες δεν θα επιρρεασει τιποτα στο κινητο αυτο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ερωτηση.μπορω να εχω την επιλογη οταν βαζω τον λογαριασμο μου google να κατεβαζει αυτοματα καποιες εφαρμογες απο το store?π.χ θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θελω με το που βαλω τον λογαριασμο μου να κατεβασει καποιες εφαρμογες αυτοματα ωστε να κανω λιγοτερη ωρα να ξανα-σεταρω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ναι το εχει κανονικα σε καποιες δεν θα επιρρεασει τιποτα στο κινητο αυτο? Να επηρεαστεί τί δηλαδή; Απλά θα γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση του market... Ερωτηση.μπορω να εχω την επιλογη οταν βαζω τον λογαριασμο μου google να κατεβαζει αυτοματα καποιες εφαρμογες απο το store?π.χ θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θελω με το που βαλω τον λογαριασμο μου να κατεβασει καποιες εφαρμογες αυτοματα ωστε να κανω λιγοτερη ωρα να ξανα-σεταρω το κινητο. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που ζητάς, αλλά σίγουρα μπορείς να πάρεις ένα backup των εφαρμογών και να το επαναφέρεις μετά την εγκατάσταση της καινούριας rom ή μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εβαλα την cyanogen 7 Ολα οκ κατεβασα επαφες ολα αλλα δεν υπαρχει πουθενα το Play store που το κατεβαζουμε ? υπαρχει κανενα link?? Ακομα που κατεβαζω το gmail ?? Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Φλάσαρε τις google apps. Κάπου θα πρέπει να τις έχει σαν επιπλέον πακέτο... Είσαι και λίγο off-topic!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Να επηρεαστεί τί δηλαδή; Απλά θα γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση του market... το κινητο φτιαχτηκε με επαναφορα απο seus:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ερωτηση.μπορω να εχω την επιλογη οταν βαζω τον λογαριασμο μου google να κατεβαζει αυτοματα καποιες εφαρμογες απο το store?π.χ θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θελω με το που βαλω τον λογαριασμο μου να κατεβασει καποιες εφαρμογες αυτοματα ωστε να κανω λιγοτερη ωρα να ξανα-σεταρω το κινητο. Αν το κάνεις αυτό σε νέα συσκευή, με το που περάσεις το account, θα ξεκινήσει να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abalakster Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 προσπαθώ να αγοράσω ένα αντικείμενο μέσα από ένα παιχνίδι. Ενώ το έκανα επιτυχημένα ήδη δύο φορές τις προηγούμενες ημέρες, από χθες (το δοκίμασα άλλες 10 φορές) μου λέει ότι δεν έγινε η συναλλαγή (δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας ) είναι το μύνημα. και βλέπωντας τις λεπτομέρειες της συναλλαγής μου λέει ότι η google έχει ακυρώσει την παραγγελά επειδή η παράδοση καθυστέρησε υπερβολικά. Σχόλιο από την Google auto cancelation Δοκίμασα και με 2η χρεωστική κάρτα και ξανά το ίδιο Καμιά βοήθεια??? please !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αν το κάνεις αυτό σε νέα συσκευή, με το που περάσεις το account, θα ξεκινήσει να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει πριν. Σε αυτό που λες δεν γίνεται κάποιες εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει και τώρα τις έχουμε σβήσει να μην τις κάνει εγκατάσταση με το που περάσεις το account? Στην ουσία δλδ από τις "εφαρμογές μου" στη καρτέλα "όλες" δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές που δεν θέλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Σε αυτό που λες δεν γίνεται κάποιες εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει και τώρα τις έχουμε σβήσει να μην τις κάνει εγκατάσταση με το που περάσεις το account? Στην ουσία δλδ από τις "εφαρμογές μου" στη καρτέλα "όλες" δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές που δεν θέλουμε? Μπορείς πολύ απλά, με το που ξεκινήσει το κατέβασμα όλων των εφαρμογών στην νέα συσκευή, να πατήσεις το STOP, ώστε να ακυρώσεις το κατέβασμα από τα πάντα και έτσι μετά να εγκαταστήσεις μία μία όποια θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μπορείς πολύ απλά, με το που ξεκινήσει το κατέβασμα όλων των εφαρμογών στην νέα συσκευή, να πατήσεις το STOP, ώστε να ακυρώσεις το κατέβασμα από τα πάντα και έτσι μετά να εγκαταστήσεις μία μία όποια θες. Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί το έκανα αλλά μου φαίνεται ότι μετά από λίγο τις έκανε πάλι εγκατάσταση. Ίσως όμως να κάνω και λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Καλησπέρα παίδες. Ήθελα να ρωτήσω κάτι,είχα μια συσκευή( x10imini )και την πούλησα,πως μπορώ να την διαγράψω από την google,και να έχω μόνο την τωρινή συσκευή ;Μόνο hide έχω βρει να την κάνω από εδώ https://play.google.com/store/account ..Γίνεται να την αφαιρέσουμε τελείως; Δεν παίζει κάποιο πρόβλημα ; Μπορεί ο άλλος να μπει από το δικό μου account ;Μπορεί να βάλει το δικό του google account πάνω; Edited May 26, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Καλησπέρα παίδες. Ήθελα να ρωτήσω κάτι,είχα μια συσκευή( x10imini )και την πούλησα,πως μπορώ να την διαγράψω από την google,και να έχω μόνο την τωρινή συσκευή ;Μόνο hide έχω βρει να την κάνω από εδώ https://play.google.com/store/account ..Γίνεται να την αφαιρέσουμε τελείως; Δεν παίζει κάποιο πρόβλημα ; Μπορεί ο άλλος να μπει από το δικό μου account ;Μπορεί να βάλει το δικό του google account πάνω; Να την αφαιρεσεις τελείως δεν γινεται ( εγώ τουλάχιστον δεν εχω καταφέρει) Ο άλλος για μπει με το δικο σου accound πρεπει να γνωρίζει τον κωδικό σου ή στην χειρότερη να μην εχεις κανει factory reset πριν του δώσεις το τηλέφωνο. που δεν νομιζω Edited May 26, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μη σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μη σε απασχολεί. καλώς!Γιατί έφαγα ένα σκάλωμα,και λέω τώρα τί γίνεται.. Ευχαριστώ Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ πως δεν έρχονται ειδοποιήσεις για ενημερώσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Όταν ανοίγω το play, βλέπω ειδοποίηση για ενημέρωση. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει καμιά ρύθμιση και το παρατηρώ σε οποία ρομ έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα ή και λίγο πιο πριν. Συμβαίνει κάδο σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ πως δεν έρχονται ειδοποιήσεις για ενημερώσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Όταν ανοίγω το play, βλέπω ειδοποίηση για ενημέρωση. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει καμιά ρύθμιση και το παρατηρώ σε οποία ρομ έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα ή και λίγο πιο πριν. Συμβαίνει κάδο σε άλλους αυτό; Εμένα μου έρχονται κανονικά μια στο τόσο. Παρόλα αυτά, κοίταξε στους ρυθμίσεις του play store αλλά και στα γενικά settings αν έχεις το background data ανοιχτό. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Θα σου πρότεινα να μιλήσεις κατευθείαν με κάποιο από τα παιδιά που έφτιαξαν τους ελληνικές έρμος Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από μάρκετ μόνο τα δωρεάν,,:banghead: μου κάνει άπειρο loading και κολλάει εκεί (λεφτά υπάρχουν στην κάρτα:confused:) Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δοκιμασε να αγοράσεις από την σελίδα στον υπολογιστή σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από μάρκετ μόνο τα δωρεάν,,:banghead: μου κάνει άπειρο loading και κολλάει εκεί (λεφτά υπάρχουν στην κάρτα:confused:) Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει Δεν πιστεύω να λες σαν τον Παπαντρεου..!! ''λεφτά υπάρχουν'' ...!!!!! αλλά στο τέλος yok..!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δεν πιστεύω να λες σαν τον Παπαντρεου..!! ''λεφτά υπάρχουν'' ...!!!!! αλλά στο τέλος yok..!:lol: :p:p;) Θα δοκιμάσω από pc αλλά δεν εχω κάνει πότε εγκατάσταση από εκεί:rolleyes: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 :p:p;) Θα δοκιμάσω από pc αλλά δεν εχω κάνει πότε εγκατάσταση από εκεί:rolleyes: Δεν ειναι τίποτα ! επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις να εγκατάστασης και σχεδόν αμέσως εγκαταστατε και στο τηλέφωνο ,αρκεί να ειναι συνδεμένο σε δυκτιο wifi ή 3G Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts