Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα αναβαθμιση στο Χ10 του γνωστου μου αλλα και παλι τιποτα...δεν μπορω να βρω με τιποτα την εκκαθαριση δεδομενων...δεν υπαρχει τιποτα σχετικο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις τις ενημερώσεις (θα σε γυρίσει στο παλιό market) και δες ξανά μετά... Στις υπόλοιπες εφαρμογές έχει κανονικά την εκκαθάριση δεδομένων φαντάζομαι, ε; Επίσης αν δεν υπάρχουν δεδομένα, το κουμπί θα είναι ανενεργό ;)
Τhe end of an era...

Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις τις ενημερώσεις (θα σε γυρίσει στο παλιό market) και δες ξανά μετά... Στις υπόλοιπες εφαρμογές έχει κανονικά την εκκαθάριση δεδομένων φαντάζομαι, ε; Επίσης αν δεν υπάρχουν δεδομένα, το κουμπί θα είναι ανενεργό ;)

ναι το εχει κανονικα σε καποιες

δεν θα επιρρεασει τιποτα στο κινητο αυτο?

Φιλικά Γιώργος

Ερωτηση.μπορω να εχω την επιλογη οταν βαζω τον λογαριασμο μου google να κατεβαζει αυτοματα καποιες εφαρμογες απο το store?π.χ θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θελω με το που βαλω τον λογαριασμο μου να κατεβασει καποιες εφαρμογες αυτοματα ωστε να κανω λιγοτερη ωρα να ξανα-σεταρω το κινητο.

ναι το εχει κανονικα σε καποιες

δεν θα επιρρεασει τιποτα στο κινητο αυτο?

Να επηρεαστεί τί δηλαδή; Απλά θα γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση του market...

Ερωτηση.μπορω να εχω την επιλογη οταν βαζω τον λογαριασμο μου google να κατεβαζει αυτοματα καποιες εφαρμογες απο το store?π.χ θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θελω με το που βαλω τον λογαριασμο μου να κατεβασει καποιες εφαρμογες αυτοματα ωστε να κανω λιγοτερη ωρα να ξανα-σεταρω το κινητο.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που ζητάς, αλλά σίγουρα μπορείς να πάρεις ένα backup των εφαρμογών και να το επαναφέρεις μετά την εγκατάσταση της καινούριας rom ή μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τhe end of an era...

Εβαλα την cyanogen 7 Ολα οκ κατεβασα επαφες ολα αλλα

δεν υπαρχει πουθενα το Play store που το κατεβαζουμε ?

υπαρχει κανενα link??

Ακομα που κατεβαζω το gmail ??

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Να επηρεαστεί τί δηλαδή; Απλά θα γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση του market...

το κινητο φτιαχτηκε με επαναφορα απο seus:)

Φιλικά Γιώργος

Αν το κάνεις αυτό σε νέα συσκευή, με το που περάσεις το account, θα ξεκινήσει να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει πριν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

προσπαθώ να αγοράσω ένα αντικείμενο μέσα από ένα παιχνίδι. Ενώ το έκανα επιτυχημένα ήδη δύο φορές τις προηγούμενες ημέρες, από χθες (το δοκίμασα άλλες 10 φορές) μου λέει ότι δεν έγινε η συναλλαγή (δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας ) είναι το μύνημα. και βλέπωντας τις λεπτομέρειες της συναλλαγής μου λέει ότι η google έχει ακυρώσει την παραγγελά επειδή η παράδοση καθυστέρησε υπερβολικά.

Σχόλιο από την Google auto cancelation

Δοκίμασα και με 2η χρεωστική κάρτα και ξανά το ίδιο

Καμιά βοήθεια???

please !!

Αν το κάνεις αυτό σε νέα συσκευή, με το που περάσεις το account, θα ξεκινήσει να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσει πριν.

Σε αυτό που λες δεν γίνεται κάποιες εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει και τώρα τις έχουμε σβήσει να μην τις κάνει εγκατάσταση με το που περάσεις το account? Στην ουσία δλδ από τις "εφαρμογές μου" στη καρτέλα "όλες" δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές που δεν θέλουμε?

Σε αυτό που λες δεν γίνεται κάποιες εφαρμογές που τις είχαμε εγκαταστήσει και τώρα τις έχουμε σβήσει να μην τις κάνει εγκατάσταση με το που περάσεις το account? Στην ουσία δλδ από τις "εφαρμογές μου" στη καρτέλα "όλες" δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτές που δεν θέλουμε?

Μπορείς πολύ απλά, με το που ξεκινήσει το κατέβασμα όλων των εφαρμογών στην νέα συσκευή, να πατήσεις το STOP, ώστε να ακυρώσεις το κατέβασμα από τα πάντα και έτσι μετά να εγκαταστήσεις μία μία όποια θες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μπορείς πολύ απλά, με το που ξεκινήσει το κατέβασμα όλων των εφαρμογών στην νέα συσκευή, να πατήσεις το STOP, ώστε να ακυρώσεις το κατέβασμα από τα πάντα και έτσι μετά να εγκαταστήσεις μία μία όποια θες.

Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί το έκανα αλλά μου φαίνεται ότι μετά από λίγο τις έκανε πάλι εγκατάσταση. Ίσως όμως να κάνω και λάθος.

Καλησπέρα παίδες.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι,είχα μια συσκευή( x10imini )και την πούλησα,πως μπορώ να την διαγράψω από την google,και να έχω μόνο την τωρινή συσκευή ;Μόνο hide έχω βρει να την κάνω από εδώ https://play.google.com/store/account ..Γίνεται να την αφαιρέσουμε τελείως;

Δεν παίζει κάποιο πρόβλημα ; Μπορεί ο άλλος να μπει από το δικό μου account ;Μπορεί να βάλει το δικό του google account πάνω;

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Καλησπέρα παίδες.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι,είχα μια συσκευή( x10imini )και την πούλησα,πως μπορώ να την διαγράψω από την google,και να έχω μόνο την τωρινή συσκευή ;Μόνο hide έχω βρει να την κάνω από εδώ https://play.google.com/store/account ..Γίνεται να την αφαιρέσουμε τελείως;

Δεν παίζει κάποιο πρόβλημα ; Μπορεί ο άλλος να μπει από το δικό μου account ;Μπορεί να βάλει το δικό του google account πάνω;

Να την αφαιρεσεις τελείως δεν γινεται ( εγώ τουλάχιστον δεν εχω καταφέρει)

Ο άλλος για μπει με το δικο σου accound πρεπει να γνωρίζει τον κωδικό σου ή στην χειρότερη να μην εχεις κανει factory reset πριν του δώσεις το τηλέφωνο. που δεν νομιζω

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μη σε απασχολεί.

καλώς!Γιατί έφαγα ένα σκάλωμα,και λέω τώρα τί γίνεται..

Ευχαριστώ

- - - -

Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ πως δεν έρχονται ειδοποιήσεις για ενημερώσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Όταν ανοίγω το play, βλέπω ειδοποίηση για ενημέρωση. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει καμιά ρύθμιση και το παρατηρώ σε οποία ρομ έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα ή και λίγο πιο πριν. Συμβαίνει κάδο σε άλλους αυτό;

Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ πως δεν έρχονται ειδοποιήσεις για ενημερώσεις σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Όταν ανοίγω το play, βλέπω ειδοποίηση για ενημέρωση. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει καμιά ρύθμιση και το παρατηρώ σε οποία ρομ έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα ή και λίγο πιο πριν. Συμβαίνει κάδο σε άλλους αυτό;

Εμένα μου έρχονται κανονικά μια στο τόσο. Παρόλα αυτά, κοίταξε στους ρυθμίσεις του play store αλλά και στα γενικά settings αν έχεις το background data ανοιχτό.

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις κατευθείαν με κάποιο από τα παιδιά που έφτιαξαν τους ελληνικές έρμος

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από μάρκετ μόνο τα δωρεάν,,:banghead: μου κάνει άπειρο loading και κολλάει εκεί (λεφτά υπάρχουν στην κάρτα:confused:)

Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από μάρκετ μόνο τα δωρεάν,,:banghead: μου κάνει άπειρο loading και κολλάει εκεί (λεφτά υπάρχουν στην κάρτα:confused:)

Έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει

Δεν πιστεύω να λες σαν τον Παπαντρεου..!! ''λεφτά υπάρχουν'' ...!!!!! αλλά στο τέλος yok..!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν πιστεύω να λες σαν τον Παπαντρεου..!! ''λεφτά υπάρχουν'' ...!!!!! αλλά στο τέλος yok..!:lol:

:p:p;)

Θα δοκιμάσω από pc αλλά δεν εχω κάνει πότε εγκατάσταση από εκεί:rolleyes:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

:p:p;)

Θα δοκιμάσω από pc αλλά δεν εχω κάνει πότε εγκατάσταση από εκεί:rolleyes:

Δεν ειναι τίποτα !

επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις να εγκατάστασης και σχεδόν αμέσως εγκαταστατε και στο τηλέφωνο ,αρκεί να ειναι συνδεμένο σε δυκτιο wifi ή 3G

Samsung galaxy s21+