Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ψαχνα ενώ περίμενα απάντηση και έκανα αυτό ακριβώς ήδη.

Τώρα που θα ξαναγυρίσω όμως στο ελληνικό μαρκετ όταν βγαίνει update για το earth θα το βλέπω?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως ;)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

QQTilt said:
Το ψαχνα ενώ περίμενα απάντηση και έκανα αυτό ακριβώς ήδη.

Τώρα που θα ξαναγυρίσω όμως στο ελληνικό μαρκετ όταν βγαίνει update για το earth θα το βλέπω?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πάντως ;)

Στο ideos x5 που εχω κανει αναβαθμησεις απο το μαρκετ κανονικα! το ειχε μεσα απο οταν το αγορασα.

Στο xperia s που το εβαλα (πηρα το apk απο το ideos) δεν μου εκανε...

Στη δικη σου περιπτωση μπες στο μαρκετ αφου καταργησεις το μαρκετ enabler και δες αν το βλεπει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Karthan7 said:
Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.earth&hl=el

αν εισαι root αλλαξε την τοποθεσια σου με το market enabler https://play.google.com/store/search?q=market+enabler&c=apps

και θα το κατεβασεις :)

το εκανα οπως λες αλλα παλι μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση στη χωρα της συσκευης,δοκιμασα με Αμερικανικο και με Αγγλικο,καμια ιδεα?

ntinoscrypton said:
το εκανα οπως λες αλλα παλι μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση στη χωρα της συσκευης,δοκιμασα με Αμερικανικο και με Αγγλικο,καμια ιδεα?

να προτεινω κατι δεν ξερω βεβαια αν το εχεις κανει αλλα δοκιμασε απο το pc ή αν το θες τοσο πολυ βρες ενα google earth apk ,υπαρχουν αρκετα σε διαφορες ιστοσελίδες και βαλτο στο τηλεφωνο

Samsung galaxy s21+

παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης απο το google play της συσκευης του αυτη την ωρα; το ιντερνετ μου δουλευει κανονικα αλλα το play δεν συνδεεται.. απο οπερα mini μπημα κανονικα ομως δεν καταφερα να κατεβασω κατι.!

Επιβεβαιωνω! Σε συνεχεια των χθεσινων, το play store ειναι totally ****ed up! Connection time out, εφαρμογες εξαφανιζονται απο την λιστα και επανερχονται, χαλι γενικως...

Sony logo.gif

dbal said:
Επιβεβαιωνω! Σε συνεχεια των χθεσινων, το play store ειναι totally ****ed up! Connection time out, εφαρμογες εξαφανιζονται απο την λιστα και επανερχονται, χαλι γενικως...

οκ γιατι δεν ηξερα αν ειναι γενικο το θεμα ή αν εχω μονο εγω το προβλημα.. ελπιζω να μην μας χτυπουν οι anonymous αχαχαχαχα

m7ixalis said:
να προτεινω κατι δεν ξερω βεβαια αν το εχεις κανει αλλα δοκιμασε απο το pc ή αν το θες τοσο πολυ βρες ενα google earth apk ,υπαρχουν αρκετα σε διαφορες ιστοσελίδες και βαλτο στο τηλεφωνο
ναι δοκιμασα και απο pc αλλα μαλλον θα το κατεβασω απο pc το .apk και θα το περασω μονος.

Ragezer said:
παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα συνδεσης απο το google play της συσκευης του αυτη την ωρα; το ιντερνετ μου δουλευει κανονικα αλλα το play δεν συνδεεται.. απο οπερα mini μπημα κανονικα ομως δεν καταφερα να κατεβασω κατι.!

ναι και εγω ειχα,μου ελεγε ληξη χρονικου οριου(κατι τετοιο)και μετα εβγαζε επαναληψη.

Όπως έμαθα απο τους ανθρώπους του titanium backup η google αφαίρεσε τη δυνατότητα να κάνεις detach μια εφαρμογή απο το market. Όσοι θέλετε να ξαναμπεί το feature γκρινιάξτε σε αυτό το thread μπας και μας ακούσουν. :mad:

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=27431

aiolos said:
Όπως έμαθα απο τους ανθρώπους του titanium backup η google αφαίρεσε τη δυνατότητα να κάνεις detach μια εφαρμογή απο το market. Όσοι θέλετε να ξαναμπεί το feature γκρινιάξτε σε αυτό το thread μπας και μας ακούσουν. :mad:

Έγινε ήδη.Θα έπρεπε αυτή η λειτουργία να είναι default στο play store και να μπορείς να μην αφήνεις μιο εφαρμογή να αναβαθμίζεται μαζί με τις άλλες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

nnik_1969 said:
Έγινε ήδη.

Τι εννοεις διορθωθηκε? Γιατι στο παραπανω link το βλεπω ακομα ως ανοιχτο....

Γενικοτερα παντως βλεπω οτι η google τελευταια τα εχει βαλει με το root. Το θεμα αυτο με το titanium, το οτι δεν μπορεις να νοικιασεις ταινια στο Play movies και ποιος ξερει τι ακολουθει...

Sony logo.gif

dbal said:
Τι εννοεις διορθωθηκε? Γιατι στο παραπανω link το βλεπω ακομα ως ανοιχτο....

Γενικοτερα παντως βλεπω οτι η google τελευταια τα εχει βαλει με το root. Το θεμα αυτο με το titanium, το οτι δεν μπορεις να νοικιασεις ταινια στο Play movies και ποιος ξερει τι ακολουθει...

¨οχι βρε :p.Εννοώ ότι έκανα αυτό που είπες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

aiolos said:

μπραβο φιλε, ειχα σκασει αυτες της μερες και δεν ηξερα τι φταιει.... εκανα αποκολλιση σε μια εφαρμογη με το tb και ολη την ωρα την εβλεπα μπροστα μου για ενημερωση, ε τους εκραξα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω, πριν κάτι μέρες το play αναβαθμίστηκε σε 3.5.15 και έχουν έρθει τα πάνω κάτω... Στις εγκατεστημένες εφαρμογές μου λείπουν μια 10αρια, από αυτές άλλες δεν βρίσκονται καν στο μάρκετ πλέον (πχ. greek eortologio), άλλες υπάρχουν και τις δείχνει εγκατεστημένες αλλά δεν υπάρχουν στις "εφαρμογές μου" (πχ. Superuser) γενικά αναβαθμίστηκε και τα διέλυσε όλα!

Κανένας ομοιοπαθής? :(

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

κατηργησα μια εφαρμογη και θελω να την ξαναβαλω. στο play μου λεει ειναι εγκατεστημενη .

πως ξαναμπαινει?

gsa1967 said:
κατηργησα μια εφαρμογη και θελω να την ξαναβαλω. στο play μου λεει ειναι εγκατεστημενη .

πως ξαναμπαινει?

κανε μια εκκαθαριση δεδομενων στο play

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εγώ κατάργησα το google play και χρησιμοποιώ το εναλλακτικό 1mobile market με 200.000 δωρεάν εφαρμογές. Χωρίς GMail

http://www.1mobile.com/

Δεν έχω ακούσει κάτι για το παραπάνω marketplace (ούτε καλό, ούτε κακό) αλλά σίγουρα το google play σου παρέχει περισσότερη ασφάλεια... Όχι ότι είναι άτρωτο, αλλά τα "άγνωστα" markets είναι και αυτά από τα οποία προέρχονται συνήθως οι ύποπτες εφαρμογές!
Τhe end of an era...

Μόλις μου ήρθε και εμένα η καινούργια έκδοση του play. Στο my apps όπου εμφανίζεται η καινούργια καρτέλα με τα all apps, βλέπω εφαρμογές που είχα κάνει Install και τις έβγαλα μετά. Αυτές οι εφαρμογές πώς φεύγουν από το tab αυτό?

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ούτε από την καρτέλα αυτή στο κινητό σου, ουτε εδω και τόοοοοοοσο καιρό από την αντίστοιχη στην web έκδοση στον υπολογιστή σου. Όπως δεν εξαφανίζονται οι παλιές συσκευες που ειχες κάποτε καταχωρημένες με τον λογαριασμό σου και εν τω μεταξυ σου έχουν κλέψει, σπάσει, έχεις πουλήσει κλπ, κλπ....

Sony logo.gif

πως δηλώνουμε μια συσκευή στο google play μέσω υπολογιστή; ξαφνικά δεν βλέπει τη συσκευή μου, ενώ μέσω του κινητού δουλεύει κανονικά

dbal said:
Μηπως εκανες εκκαθαριση στο google services framework??

ναι..τώρα μόλις κοιταγα το ποστ σου στο θεμα του nexus ...πώς κάνεις αποσύνδεση της συσκευής απο το play στο pc;