mimo Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μπείτε με τον browser στο Google. Play.com και μετά ανοίξτε το market και θα έρθει πιο γρήγορα Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Μπείτε με τον browser στο Google. Play.com και μετά ανοίξτε το market και θα έρθει πιο γρήγορα H' απλά εγκαθιστάς το apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Κάνω διαγραφή όλων των δεδομένων του μάρκετ, μετά μπαίνω στο μάρκετ και μου έχει το καινούριο μενού αλλά με την παλιά ονομασία(market). Μετά από λίγο έρχετε η ενημέρωση του google play. Την κάνω και ενώ ενημερώνει την ονομασία (google play) ξαναγυρναει στο παλιό μενού. Τι διάολο; Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Μόλις πέρασα την V20Q χωρίς να κάνω τίποτα ήρθε και έκατσε...!!!;) ακόμα και στο pc άλλαξαν η συντομεύσεις Πολύ γρήγορο, και ευανάγνωστο..!!! http://s1.directupload.net/images/120310/8nzx4pr7.png http://s1.directupload.net/images/120310/pa5y8b5y.png Edited March 10, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 μόλις μου αναβαθμίστηκε σε έκδοση 3.4.7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κάνω διαγραφή όλων των δεδομένων του μάρκετ, μετά μπαίνω στο μάρκετ και μου έχει το καινούριο μενού αλλά με την παλιά ονομασία(market). Μετά από λίγο έρχετε η ενημέρωση του google play. Την κάνω και ενώ ενημερώνει την ονομασία (google play) ξαναγυρναει στο παλιό μενού. Τι διάολο; Are you tapatalking to me? Με λιγο ψαξιμο στο net, καταλαβα οτι οταν διαγραφω τα δεδομενα του μαρκετ μου εμφανιζεται μια παλιοτερη version, αυτη http://www.megaleecher.net/uploads/android-market-update.png Τελικα το update αλλαζει μονο το λογοτυπο και την ονομασια. Πφφφ:X Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) Στο nexusS με ICS δεν γυρνάει σε τόσο παλιά έκδοση, αλλά στην 3.Χ που είχαμε λίγο πριν την αλλαγή σε Play store - απλά διαφορά factory version.... Edited March 11, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 έλα ντε !μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο στον υπολογιστή με windows!τόσα φόρουμ παρακολουθούμε (ταινίες,αθλητικά κλπ) και κάθε φορά πρέπει να μπαίνω στην ιστοσελίδα του κάθε φόρουμ .μακάρι να ήταν κάπως μαζεμένα όπως στο tapatalk ! αν πάς στην σελίδα του κατασκευαστη εχει tapatalk για chrome!!!!!!!!!! tapatalk notifier τωρα το ανακάλυψα είναι δωρεάν :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος. Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater. Με εμας που έχουμε ICS (NexusS, 4.0.3 stock) και δεν υπάρχει πλέον vending.apk, αλλά phonesky.apk για το market (και προ Google Play, με την κλασικη 3.4.4) να υποθέσω το τρικ δεν δουλεύει ε?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Με εμας που έχουμε ICS (NexusS, 4.0.3 stock) και δεν υπάρχει πλέον vending.apk, αλλά phonesky.apk για το market (και προ Google Play, με την κλασικη 3.4.4) να υποθέσω το τρικ δεν δουλεύει ε?? :( Κι εγώ ics έχω. Το ίδιο πράγμα είναι. Κάνε μια διαγραφή δεδομένων στο μάρκετ και reboot. Θα γίνει update κανονικά σε λίγα λεπτά/δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ποιό αρχειo όμως θα αντικατασταθει??? Αφού vending.apk δεν υπάρχει! Να το πετάξω στο system/app δηλαδή μαζί με το phonesky.apk και να εφαρμόσω τις οδηγίες από το αρχικό post?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Ποιό αρχειo όμως θα αντικατασταθει??? Αφού vending.apk δεν υπάρχει! Να το πετάξω στο system/app δηλαδή μαζί με το phonesky.apk και να εφαρμόσω τις οδηγίες από το αρχικό post?? βγάλε και τα 2 απο το /system/app (γιατί μπορεί να έχει και vending και phonesky) και κράτησε τα στην sd για παν ενδεχόμενο. Κατέβασε το google play (google it), βάλτο στο /system/app, δώσε τα permissions (rw-r--r--) και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 αν πάς στην σελίδα του κατασκευαστη εχει tapatalk για chrome!!!!!!!!!! tapatalk notifier τωρα το ανακάλυψα είναι δωρεάν :) Γαμώ το δεν χρησιμοποιώ chrome!μονο Firefox ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Γαμώ το δεν χρησιμοποιώ chrome!μονο Firefox ! Εντάξει βρε. Για πμ'ς σε ειδοποιεί. Δεν κάνει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω εγκαταστησει στο τηλ μου ενα app το οποιο ηταν σπασμενο.Οταν παω απο το μαρκετ στην συγκεκριμενη εφαρμογη, λεει οτι ειναι αγορασμενο.Εχει βγει καινουρια εκδοση και βεβαια οταν παταω αναβαθμιση, λεει οτι η αναβαθιση θα εγκατασταθει στο κινητο σε λιγο κλπ κλπ. Αλλα δεν γινεται ποτε φυσικα! Εγω θελω να την αγορασω πραγματικα τωρα! πως στο καλο μπορω να το κανω??! ν αφαινεται δηλαδη οτι δεν την ¨αγορασα¨ ποτε?? Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Το έχεις απεγκαταστήσει πρώτα από το κινητό, έτσι; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Κοίτα μερικά posts πιο πάνω, υπάρχει η λύση και δουλεύει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Το έχεις απεγκαταστήσει πρώτα από το κινητό, έτσι; Ναι! Μπας και πρεπει να περασει καποιο διαστημα κλπ κλπ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω εγκαταστησει στο τηλ μου ενα app το οποιο ηταν σπασμενο.Οταν παω απο το μαρκετ στην συγκεκριμενη εφαρμογη, λεει οτι ειναι αγορασμενο.Εχει βγει καινουρια εκδοση και βεβαια οταν παταω αναβαθμιση, λεει οτι η αναβαθιση θα εγκατασταθει στο κινητο σε λιγο κλπ κλπ. Αλλα δεν γινεται ποτε φυσικα! Εγω θελω να την αγορασω πραγματικα τωρα! πως στο καλο μπορω να το κανω??! ν αφαινεται δηλαδη οτι δεν την ¨αγορασα¨ ποτε?? Ευχαριστω πολυ.:) Μου αρέσει που σε παρέπεμψα εδώ..! Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol::lol: (δεν το θυμόμουν :p) Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος. Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Κοίτα μερικά posts πιο πάνω, υπάρχει η λύση και δουλεύει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτόν τον τρόπο... Ευχαριστω.Ψαχνω..:rolleyes: Αλλα μεχρι την 73, τιποτα..:shifty: Μου αρέσει που σε παρέπεμψα εδώ..! Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol: (δεν το θυμόμουν) :D Διαδικασια μεν, αλλα θα δοκιμασω! Σ ευχαριστω.:) Μου αρέσει που σε παρέπεμψα εδώ..! Από ότι είδα, εγώ είχα βρει τη λύση :lol: (δεν το θυμόμουν :p) Βασικα αντικαθιστω vending.app με της custom, permission wr-r-r , μετονομασια το updater για να μην εγκαθιστω titanium , reboot, και το google play στην θεση του! Μηπως πρεπει να αλλαξω και τιποτε αλλο?:confused: Edited March 12, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τα permission είναι rw-r--r-- Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. 1. Να μην έγινε αντικατάσταση το μάρκετ 2. Να μην έβαλες το παλιό μάρκετ (έκδοση 2.x) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Τα permission είναι rw-r--r-- Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. 1. Να μην έγινε αντικατάσταση το μάρκετ 2. Να μην έβαλες το παλιό μάρκετ (έκδοση 2.x) ναι rw-r-r ηθελα να γραψω.:p πως ξερω τι εκδοση ειναι το vending.apk το updater το διεγραψα και παλι ζηταει update σε google store και τελικα γυρναει σε google store!! rom Lewa αν βοηθαει.:confused: edit: Τελικα με flashαρισμα παλιας εκδοσης market 2 κατι , δουλεψε μια χαρα και μπορω να κανω αγορα κανονικα. Ευχαριστω παρα πολυ! :-) Edited March 12, 2012 by spok solved Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδιά προσωπικά δεν τα χρειάστηκα αυτά που λέτε. Επειδή και εγώ έχω αποφασίσει πλέον να έχω όλες τις εφαρμογές αγορασμένες, σε όσες εφαρμογές είχα σπασμένες έκανα clear cache+data σε κάθε εφαρμογή πριν την κάνω uninstall και αμέσως μετά μπορούσα να τις αγοράσω κανονικά. Τα είχα διαβάσει και εγώ αυτά που λέτε αλλά όλα δούλεψαν ρολόι. Για δοκιμάστε το και εσείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδιά προσωπικά δεν τα χρειάστηκα αυτά που λέτε. Επειδή και εγώ έχω αποφασίσει πλέον να έχω όλες τις εφαρμογές αγορασμένες, σε όσες εφαρμογές είχα σπασμένες έκανα clear cache+data σε κάθε εφαρμογή πριν την κάνω uninstall και αμέσως μετά μπορούσα να τις αγοράσω κανονικά. Τα είχα διαβάσει και εγώ αυτά που λέτε αλλά όλα δούλεψαν ρολόι. Για δοκιμάστε το και εσείς... Και σε μένα δουλεύει έτσι. Oftopic JoeBar ε... Τι μου θύμησες τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Και σε μένα δουλεύει έτσι. Oftopic JoeBar ε... Τι μου θύμησες τώρα!!! Και εγώ απορώ γιατί τόσος ντόρος με την αγορά σπασμένων εφαρμογών... :offtopic: Για να βλέπω περιοχή στροφιλίκια και cb600f, καλά έκανα... :D ΑΑΑ ρε καταραμένη κρίση... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts