saliez Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 nikos92 said: Στο μαρκετ απο τοτε που εκανα την πρωτη μου αγορα τα στοιχεια της καρτας που ειχα βαλλει κρατηθηκαν αυτοματα..Τωρα χρειαζεται να παω την συσκευη μου στο service για καποιο λογο και θελω να βγαλω τα δεδομενα της καρτας απο το μαρκετ αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται αυτο (αν γινεται κιολας) χωρις ομως να βγαλω απο τους λογαριασμους το gmail που εχω συνδεσει με τη συσκευη.Εχετε καμια ιδεα.... ; Ο λογαριασμός του Gmail φεύγει μόνο με επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έχει κανείς εύκαιρο το λινκ για το .apk του νέου Market? Επίσης έβαλα τον flash 10.3 και μου δέσμευσε 12-13ΜΒ...τον απεγκατέστησα και όποτε μπαίνω στο market μου τον αναβαθμίζει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 jg_sot said: Έχει κανείς εύκαιρο το λινκ για το .apk του νέου Market? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Έβαλα το apk του καινούργιου μάρκετ και με δουλεύει μια χαρά μόνο στην αρχή είχε κάτι προβλήματα. Πάντως ποιο πολύ με αρέσει από το παλιό. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Xander said: ναι αυτο εννοούσα! δηλαδή μόνο μέσω πιστωτικής γίνεται εε? ούτε καν μέσω paypal? ευχαριστώ για την απάντηση! Κατά βάση ναι. Και με χρεωστική δηλαδή. Γενικότερα με visa/mastercard δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με paypal μπορείς να αγοράσεις κάποιες (όχι όλες τις) εφαρμογές, αλλά κυρίως από τα site των developers και όχι από το market ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Με Paysafe γινεται να κατεβασω πληρωμενες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 NetSurfer_g7 said: Με Paysafe γινεται να κατεβασω πληρωμενες εφαρμογες? Οχι.. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Όποιος έχει (η μπορεί να ανοίξει) έναν απλό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορεί από το σπίτι του μέσω winbank να βγάλει και να χρησιμοποιήσει αμέσως την προπληρωμένη WEBUY της Master Card ΔΩΡΕΑΝ. To έκανα μέσα σε 5 λεπτά, και αμέσως μετά έκανα αγορά από Android Market. Με τη Virtual Προπληρωμένη Κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια, ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου ή τηλεφωνικής εντολής, σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποδέχεται κάρτες Mastercard στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τρόποι αποκτήσεις. Μέσω winbank, της υπηρεσίας internet banking της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Πειραιώς Phone Banking, της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς http://www.webuy.gr/characteristics.html Edited August 16, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 mariodj said: Όποιος έχει (η μπορεί να ανοίξει) έναν απλό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορεί από το σπίτι του μέσω winbank να βγάλει και να χρησιμοποιήσει αμέσως την προπληρωμένη WEBUY της Master Card ΔΩΡΕΑΝ. To έκανα μέσα σε 5 λεπτά, και αμέσως μετά έκανα αγορά από Android Market. Με τη Virtual Προπληρωμένη Κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια, ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου ή τηλεφωνικής εντολής, σε οποιαδήποτε επιχείρηση αποδέχεται κάρτες Mastercard στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τρόποι αποκτήσεις. Μέσω winbank, της υπηρεσίας internet banking της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Πειραιώς Phone Banking, της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς http://www.webuy.gr/characteristics.html Kαι εγω αυτο εκανα και το προτεινω,εβαλα μεσα 30 ευρουλακια ετσι για να αγοραζω καμια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δε μπορω να αγορασω εφαρμογη απο το market χωρις να δωσω το τηλεφωνο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 bbbb said: Λογικά ναι.Δεν το δοκίμασα στα 167 αλλά στα 200-210 υπάρχει πρόβλημα Μετα απο δοκιμες διαπιστωνω οτι μετα τα 240 η επομενη συμβατη αναλυση με τις εφαρμογες ειναι τα 160. Υπερβολικα μικρο νουμερο θα ελεγα, οριακο για την 4,3" οθονη. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 bbbb said: Μετα απο δοκιμες διαπιστωνω οτι μετα τα 240 η επομενη συμβατη αναλυση με τις εφαρμογες ειναι τα 160. Υπερβολικα μικρο νουμερο θα ελεγα, οριακο για την 4,3" οθονη. Sent from my HD2 φαντασου στην 3.7" κριμα πραγματικα, και η 3.1.3 που βγηκε παλι τα ιδια, τωρα βγαζει πανω οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Πράγματι.σήμερα μου ηρθε και στο liquid mt αυτοματη αναβάθμιση στην 3.0.27.την απεγκατεστησα άμεσα.. μιας και εκεί εχω density στα 200.ας ελπίσουμε οτι θα βρεθει κάποιο patch για αυτό το πρόβλημα. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γειά σας έχω το Galaxy Tab 10.1 με 3.1 rooted... έχω βάλει το market enabler(ένα από τα 2 που βρήκα γιατί το άλλο κρασάρει) και θέλω να σας ρωτήσω πώς μπορώ να κοροίδέψω το andorid market για να κατεβάσω εφαρμογές που δεν είναι για την Ελλάδα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Zanat0s said: Γειά σας έχω το Galaxy Tab 10.1 με 3.1 rooted... έχω βάλει το market enabler(ένα από τα 2 που βρήκα γιατί το άλλο κρασάρει) και θέλω να σας ρωτήσω πώς μπορώ να κοροίδέψω το andorid market για να κατεβάσω εφαρμογές που δεν είναι για την Ελλάδα! Ευχαριστώ Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 δεν μου λειτουργεί. έχω βάλει το enabler! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Zanat0s said: δεν μου λειτουργεί. έχω βάλει το enabler! Είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς σωστά τη διαδικασία; Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 μήπως έχεις το καινούριο μάρκετ; σε αυτό δε λειτουργεί το market enabler Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 γιατί υπάρχει και παλαιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καινούριο λέμε την έκδοση 3.0.27 ή την 3.1.3 που τα εικονίδια είναι στο στυλ του market των wp7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313862 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 μάλλον την παλαιή. τι μπορώ να κάνω? θέλω appsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 έχει τύχει σε κανέναν που έχει το καινούριο μάρκετ να προσπαθεί να κάνει ενημέρωση σε κάποια εφαρμογή και απλά να κάνει φόρτωση χωρίς να ενημερώνει την εφορμογή? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Dimitriss19 said: έχει τύχει σε κανέναν που έχει το καινούριο μάρκετ να προσπαθεί να κάνει ενημέρωση σε κάποια εφαρμογή και απλά να κάνει φόρτωση χωρίς να ενημερώνει την εφορμογή? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Τα κάνει αυτά το νέο market, είναι ένα από τα διάφορα bugs που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 bbbb said: μήπως έχεις το καινούριο μάρκετ; σε αυτό δε λειτουργεί το market enabler Μια χαρα μου λειτουργει εμενα...σε 3.1.3 Αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι ενα συνεχομενο loading περιμενωντας την σελιδα της επιβεβαιωσης,σε ορισμενα apps Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εεε ΘΕΛΩ άξεσς σε apps της αμερικής.. τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts