ssperfect Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κάποια δωρεάν εφαρμογή για offline χάρτες χωρίς να χρειάζεται να τους αγοράσει; Επίσης, η συσκευή μου συνδέεται στο ίντερνετ μόνο μέσω wi-fi και δεν με αφήνει να συνδεθώ αλλιώς. Έχω ενεργή την υπηρεσία δεδομένων αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κάποια δωρεάν εφαρμογή για offline χάρτες χωρίς να χρειάζεται να τους αγοράσει; H τελευταία έκδοση του google maps υποστηρίζει off-line χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 μπορουμε να τους αποθηκευσουμε στην καρτα?γιατι μεχρι στιγμης δεν τα καταφερα......και με τα προγραματα τριτων,δεν πανε στην καρτα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssperfect Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 μπορουμε να τους αποθηκευσουμε στην καρτα?γιατι μεχρι στιγμης δεν τα καταφερα......και με τα προγραματα τριτων,δεν πανε στην καρτα....... ρώτησα σήμερα στην Vodafone και μου είπαν πως δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα επειδή τρέχει την έκδοση 2.1...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Καλησπέρα. Ξέρει κανείς κάποια δωρεάν εφαρμογή για offline χάρτες χωρίς να χρειάζεται να τους αγοράσει; Επίσης, η συσκευή μου συνδέεται στο ίντερνετ μόνο μέσω wi-fi και δεν με αφήνει να συνδεθώ αλλιώς. Έχω ενεργή την υπηρεσία δεδομένων αλλά τίποτα... Μάλλον έχεις καρτοκινητό. Συνήθως τα καρτοκινητά, δεν έχουν πρόσβαση σε μετάδοση δεδομένων. Πρέπει να ενεργοποιήσεις κάποιο ανάλογο πακέτο. ρώτησα σήμερα στην Vodafone και μου είπαν πως δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές στην κάρτα επειδή τρέχει την έκδοση 2.1...:mad: Καλά άστουν να λένε. Κάνε λίγο υπομονή και διάβασε, και μετά προχώρα και κάνε root το κινητό και θα έχεις δεκάδες επιλογές για μεταφορά εφαρμογών στην SD. Απλά κοίτα να πάρεις κάποια γρήγορη κάρτα πχ μια 8άρα SanDisk bi-color που στα 8GB συμφέρει από άποψη κόστους αγοράς. Edited November 18, 2012 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssperfect Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι έχω καρτοκινητό και πήγα σε ένα κατάστημα, μου ενεργοποιήσαν το πακέτο και όντως διορθώθηκε το πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω το root επειδή έχω ακόμα ένα χρόνο εγγύηση, αλλά μάλλον θα το πάρω απόφαση και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Ναι έχω καρτοκινητό και πήγα σε ένα κατάστημα, μου ενεργοποιήσαν το πακέτο και όντως διορθώθηκε το πρόβλημα. Ήθελα να αποφύγω το root επειδή έχω ακόμα ένα χρόνο εγγύηση, αλλά μάλλον θα το πάρω απόφαση και θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με την εργοστασιακή ROM που έχεις τώρα. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το z4root (δεν υπάρχει πλέον στο marker αλλά το βρίσκεις εύκολα) με το οποίο κάνεις μέσα απο το κινητό temporary ή permanent root, διαδικασία που μπορείς να την αντιστρέψεις κάθε στιγμή. Κατόπιν κατεβάζεις και το link2sd και είσαι έτοιμος. Με το Link2sd μπορείς αφού είσαι πλέον root να σβύσεις ακόμα και "άχρηστες" εφαρμογές συστήματος. Εαν δεν σβύσεις εφαρμογές συστήματος, με απεγκατάσταση των δυο παραπάνω εφαρμογών και ένα factory reset, έχεις ενα κινητό όπως όταν το πρωτοάνοιξες . Τα παραπάνω είναι η απλούστερη διαδικασία καθώς υπάρχουν και βαθύτερα root και μπιχλιμπίδια, τα οποία άστα για αργότερα. Επίσης μπορείς ανα πάσα στιγμή ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, να περάσεις από την αρχή την stock ROM, που αν δεν κάνω λάθος η τελευταία για Ελλάδα είναι η U8120V100R001C02B264SP02.zip (μπορείς να δείς τι φοράει τώρα και να ψάξεις να βρείς την αντίστοιχη). Για περισσότερα, κοίτα εδώ, και εδώ. Edited November 18, 2012 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssperfect Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σε ευχαριστώ. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgold Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά εχω το vodafone smart 1 845 κατασκευή της alcatel το έχω τωρα και 2 χρόνια και το marketshop δουλευε ρολόι, αλλα απο χθές δεν με αφήνει να μπω στην εφαρμογή βαζω διαφορετικό email αλλα και πάλι τιποτα δεν παιρνει κανενα email και μου γράφει 'σφάλμα συνδεσης στο google' ενω βαζω το σωστό mail και δοκιμασα να κανω καινουργιο και τιποτα τι να κάνω βοηθήστε με.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssperfect Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Κατεβασα στον υπολογιστη μου το z4root. Πώς ακριβως το εγκαθιστω στο κινητο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Κατεβασα στον υπολογιστη μου το z4root. Πώς ακριβως το εγκαθιστω στο κινητο μου; Υπάρχει περίπτωση το αρχείο που κατέβηκε να λέγεται z4root.zip. Εσύ θα το κάνεις rename σε z4root.apk (αν δεν είναι ήδη .apk) και θα το κάνεις copy στην κάρτα μνήμης. Μετά, θα ανοίξεις από το κινητό την διαχείρηση αρχείων, θα πας να το βρείς στην κάρτα και θα το κάνεις εγκατάσταση. Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το "να επιτρέπετε η εγκατάσταση απο άγνωστες πηγές (εκτός market δηλαδή)" θα σε πάει στο σημείο που πρέπει για να το ενεργοποιήσεις. EDIT:Μετά την εγκατάσταση στο κινητό, μπορείς να το διαγράψεις από την κάρτα. Δεν το χρειάζεσαι άλλο. Edited November 21, 2012 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά εχω το vodafone smart 1 845 κατασκευή της alcatel το έχω τωρα και 2 χρόνια και το marketshop δουλευε ρολόι, αλλα απο χθές δεν με αφήνει να μπω στην εφαρμογή βαζω διαφορετικό email αλλα και πάλι τιποτα δεν παιρνει κανενα email και μου γράφει 'σφάλμα συνδεσης στο google' ενω βαζω το σωστό mail και δοκιμασα να κανω καινουργιο και τιποτα τι να κάνω βοηθήστε με.... Από το PC έχεις μπει στο gmail να δεις αν μπαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδιά εχω το vodafone smart 1 845 κατασκευή της alcatel το έχω τωρα και 2 χρόνια και το marketshop δουλευε ρολόι, αλλα απο χθές δεν με αφήνει να μπω στην εφαρμογή βαζω διαφορετικό email αλλα και πάλι τιποτα δεν παιρνει κανενα email και μου γράφει 'σφάλμα συνδεσης στο google' ενω βαζω το σωστό mail και δοκιμασα να κανω καινουργιο και τιποτα τι να κάνω βοηθήστε με.... Αυτό το marketshop είναι μάλλον της Vodafone ε; Μήπως άλλαξε κάτι στο API της Google/Play Store και δεν μπορεί να συνδεθεί; Αν ναι, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Δοκίμασε κάποιο εναλλακτικό market. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos20 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδια Καλησπερα και καλως σας βρηκα! :) Εβαλα την Froyo Wifi enabled version Beta 11 αλλα εχει προβλημα με τον ηχο κλησης οταν σε καλουν με αποκρυψη δεν χτυπαει καθολου. Στην Beta 12 γραφει οτι λυνεται το προβλημα αλλα ζηταει <<install it on top of beta11. It won't erase any data.>> Πως θα κανω αυτη την εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest29 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδια Καλησπερα και καλως σας βρηκα! :) Εβαλα την Froyo Wifi enabled version Beta 11 αλλα εχει προβλημα με τον ηχο κλησης οταν σε καλουν με αποκρυψη δεν χτυπαει καθολου. Στην Beta 12 γραφει οτι λυνεται το προβλημα αλλα ζηταει <<install it on top of beta11. It won't erase any data.>> Πως θα κανω αυτη την εγκατασταση? αν θυμάμαι καλά πρέπει να φλασάρεις την έκδοση 12 πάνω από την 11 χωρίς wipe cache/data. Αν μπορεί ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Αν θέλεις μπορείς να βάλλεις κ 2.3 έκδοση που υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 παιδιά έχω ένα joy και έσπασε η οθόνη του και λέω να την αντικαταστήσω. η οθόνη από ebay κάνει 10 ευρώ. είναι εύκολη η αντικατάστασή της; (ίσως κάποιος οδηγός ή κάτι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Ενας φιλος μου μου εδωσε το συγκεκριμενο κινητο ωστε να του το αναβαθμισω (μιας και ασχολουμαι και με το δικο μου με φλασαρισματα) γιατι απο τοτε που το εχει δεν το εχει πειραξει καθολου. Μιας και ειναι παρα πολλες οι σελιδες ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητο αυτη τη στιγμη και υπαρχει κανενας οδηγος στο πως να τη φλασαρω?? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Ενας φιλος μου μου εδωσε το συγκεκριμενο κινητο ωστε να του το αναβαθμισω (μιας και ασχολουμαι και με το δικο μου με φλασαρισματα) γιατι απο τοτε που το εχει δεν το εχει πειραξει καθολου. Μιας και ειναι παρα πολλες οι σελιδες ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητο αυτη τη στιγμη και υπαρχει κανενας οδηγος στο πως να τη φλασαρω?? Ευχαριστω εκ των προτερων. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608000 προτείνω Android 2.3.7 - Cyanogen Mod 7.2.0 RC1 By Joilaro αλλά δες και τις άλλες gingerbread, όπως του lolololololo Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest29 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα. Ενας φιλος μου μου εδωσε το συγκεκριμενο κινητο ωστε να του το αναβαθμισω (μιας και ασχολουμαι και με το δικο μου με φλασαρισματα) γιατι απο τοτε που το εχει δεν το εχει πειραξει καθολου. Μιας και ειναι παρα πολλες οι σελιδες ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το κινητο αυτη τη στιγμη και υπαρχει κανενας οδηγος στο πως να τη φλασαρω?? Ευχαριστω εκ των προτερων. ρίξε μια γρήγορη ματιά εδώ: http://laspas.gr/2010/12/21/vodafone-joy/#.UPbTZKydiet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1608000 προτείνω Android 2.3.7 - Cyanogen Mod 7.2.0 RC1 By Joilaro αλλά δες και τις άλλες gingerbread, όπως του lolololololo ρίξε μια γρήγορη ματιά εδώ: http://laspas.gr/2010/12/21/vodafone-joy/#.UPbTZKydiet Ευχαριστω πολυ παιδια... και ειδικα εσενα φιλε @Telembon. Παρα πολυ καλος ο οδηγος και πολυ αναλυτικος. Θα δοκιμασω αυτην που μου προτεινες @gerstavros2 και επανερχομαι για εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilvis14 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) λοιπον παιδια,εχω το vodafone joy 845 εδω και ενα χρονο,το εκανα ροοτ,ρομ..... αλλα του εκανα επαναφορα συστηματος και μετα την αλλαγη γλωσσας στη χρηση πληκτρολογιου μου βγαζει αυτο (Υπυρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης setupwizardEx (διαδικασια com.huawei.setupwizardex) και δεν με αφηνει να προχωρησω επεισης το κινιτο μου δεν με βαζη στο bootrecoverymode. καποια συμβουλη.? Edited March 10, 2013 by ilvis14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgen Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μετά από πολύ ψάξιμο το ιντερνετ μάλλον βρήκα LCD που μάλλον ταιριάζει στο κινητό μας. Την έχω παραγγείλει και μόλις διαπιστώσω ότι λειτουργεί κανονικά θα σας δώσω το link για να πάρετε και εσείς που έχετε σπάσει την LCD του Vodafone 845. Γιατί 55 ευρώπουλα + ΦΠΑ πάει πολύ!!!!!!! να το επισκευάσουμε στην VODA. Μπορείς να μας δώσεις το link γιατί δεν μπορώ να βρώ τίποτα γι αυτή την συσκευή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxD Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς αυτό το θέμα ακομά αν και το κινητό είναι παλιό αποφάσισα να του αναβαθμίσω το λογισμικό το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ να μπω σε bootloader mode μου κολλάει στην κλεψύδρα και δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ή τι πρόβλημα υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς αυτό το θέμα ακομά αν και το κινητό είναι παλιό αποφάσισα να του αναβαθμίσω το λογισμικό το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ να μπω σε bootloader mode μου κολλάει στην κλεψύδρα και δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ή τι πρόβλημα υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η κλεψυδρα ειναι το bootloader ^_^ εκει εισαι καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 παιδια έχει βαλει κανεις καμιά εφαρμογή που να το κάνει web cam το κινητο και να δουλεύει? αν ναι ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts