johnnyf95 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ξερετε που μπορω να το βρω σε μπλε;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ξερετε που μπορω να το βρω σε μπλε;;; στο Birdphone (Άλιμος) το εχουν σιγουρα. Για δες ομως και τα υπολοιπα καταστηματα που βγαζει το skroutz. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 στην ιστιοσελιδα του birdphone δεν το εμφανιζει σε μπλε... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 σε μωβ δε κυκλοφορεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 σε μωβ δε κυκλοφορεί; ροζ μονο :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Το πορτοκαλί με ελληνικό product code ακόμα να έρθει?? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα!! Είδα από περιέργεια αυτό.. Nokia N8 Orange Κατά πόσο ισχύει ότι είναι εντάξει ως εταιρία που το φέρνει ? φθηνό μου φαίνεται.. Θα λειτουργεί κανονικά σε ελληνικό δίκτυο ? ( :wacko: ) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Καλησπέρα!! Είδα από περιέργεια αυτό.. Nokia N8 Orange Κατά πόσο ισχύει ότι είναι εντάξει ως εταιρία που το φέρνει ? φθηνό μου φαίνεται.. Θα λειτουργεί κανονικά σε ελληνικό δίκτυο ? ( :wacko: ) Αν διαβάσεις λίγο τις τελευταίες 2-3 σελίδες θα δεις ότι και άλλοι χρήστες έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχουν δώσει καλές κριτικές στο κατάστημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ναι.. διάβασα μερικά σχόλια απλά ήθελα να σιγουρευτώ!! Ευχαριστώ πολύ stendor!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Καλησπέρα!! Είδα από περιέργεια αυτό.. Nokia N8 Orange Κατά πόσο ισχύει ότι είναι εντάξει ως εταιρία που το φέρνει ? φθηνό μου φαίνεται.. Θα λειτουργεί κανονικά σε ελληνικό δίκτυο ? ( :wacko: ) Παραεισαγωγής φαντάζομαι ε? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 παιδες το ξενο product code τι επιπτωση εχει εκτος απο τη γλωσσα?θελω να παρω ενα Ν8 παλι με γερμανικο (παραεισαγωγης).αν εξαιρεσουμε τη γλωσσα που θα περαστει μετα,ποια η διαφορα απο ενα με ελληνικο??τι προβληματα μπορει να εχω σε εφαρμογες και στην χρηση του γενικα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 παιδες το ξενο product code τι επιπτωση εχει εκτος απο τη γλωσσα?θελω να παρω ενα Ν8 παλι με γερμανικο (παραεισαγωγης).αν εξαιρεσουμε τη γλωσσα που θα περαστει μετα,ποια η διαφορα απο ενα με ελληνικο??τι προβληματα μπορει να εχω σε εφαρμογες και στην χρηση του γενικα? κανενα απολυτως προβλημα δεν θα εχεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 @ zafevolution : Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως έχει ελληνικά. Αλλά αν σε περίπτωση Update χαθεί η ελληνική γλώσσα μπορώ να το στείλω πίσω και να μου ξαναπεράσουν τα ελληνικά στην νέα έκδοση, χωρίς χρέωση. Λογικά τότε είναι παραεισαγωγής. Αν και δεν με πειράζει τόσο αυτό.. Διάβασα τον οδηγό που αναφέρεται σε ένα σημείο για τα ελληνικά στην καινούρια έκδοση, οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.. :) Edit: Το παράγγειλα εχτές το βράδυ. Ελπίζω αύριο να το έχω στα χέρια μου..!! :) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 @ zafevolution : Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως έχει ελληνικά. Αλλά αν σε περίπτωση Update χαθεί η ελληνική γλώσσα μπορώ να το στείλω πίσω και να μου ξαναπεράσουν τα ελληνικά στην νέα έκδοση, χωρίς χρέωση. Λογικά τότε είναι παραεισαγωγής. Αν και δεν με πειράζει τόσο αυτό.. Διάβασα τον οδηγό που αναφέρεται σε ένα σημείο για τα ελληνικά στην καινούρια έκδοση, οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.. :) Edit: Το παράγγειλα εχτές το βράδυ. Ελπίζω αύριο να το έχω στα χέρια μου..!! :) Thanks για την απάντηση! Όταν με το καλό το πάρεις βγάλε και καμιά φώτο να δούμε πως είναι το πορτοκαλί χρώμα σε real συνθήκες ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Να και μερικές φωτογραφίες.. Λόγω συννεφιάς δεν ήταν καλός ο φωτισμός και με το φως κάποιας λάμπας επηρέαζε κάπως το χρώμα.. αυτές προς το παρόν.. :) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Να και μερικές φωτογραφίες.. Λόγω συννεφιάς δεν ήταν καλός ο φωτισμός και με το φως κάποιας λάμπας επηρέαζε κάπως το χρώμα.. αυτές προς το παρόν.. :) Πολύ ματ φαίνεται αλλά μάλλον φταίει η φωτογραφία.. Thanks πάντως! Τελικά είναι παραεισαγωγής? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Πολύ ματ φαίνεται αλλά μάλλον φταίει η φωτογραφία.. Thanks πάντως! Τελικά είναι παραεισαγωγής? Μμμ.. τι να σου πω.. δεν έχω δει καν άλλο Ν8 για να ξέρω πως είναι.. Ναι. παραεισαγωγής, αλλά από τώρα είναι με βαλκανικό pc και με την επίσημη ελληνική anna!! :) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkasta Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπερα, Εχει παρει κανεις το Nokia N8 σε Pink απο το birdphone? Αν ναι, τι product code εχει? Ειναι στην πραγματικοτητα οπως φαινεται στο video παρουσιασης και στις photo? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Χαιρετω την παρεα του Ν8 :) Νεος χρηστης εδω! Ελληνικο, χρωμα μαυρο. Καθομαι και ψαχνω πραγματα (camera update, bubbles, sleeping screen, maps 3.08, κλπ κλπ) καλα το sleeping screen ασύλληπτο! anyway, καλως σας βρηκα παιδια!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 καλως ορισες(επιτελους) :D αντε, καλοριζικο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 βρε βρε!!! καλορίζικο μπίλυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 thanks guys!!! θα τα λεμε και για το Ν8 πλεον! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πολύ ματ φαίνεται αλλά μάλλον φταίει η φωτογραφία.. Thanks πάντως! Τελικά είναι παραεισαγωγής? Όλα τα πορτοκαλί είναι γιατί δεν έχει βγει ελληνικό πορτοκαλί. Καλησπερα, Εχει παρει κανεις το Nokia N8 σε Pink απο το birdphone? Αν ναι, τι product code εχει? Ειναι στην πραγματικοτητα οπως φαινεται στο video παρουσιασης και στις photo? :happy: Ναι εγώ έχω πάρει 2 ροζ από εκεί. Όλα καλά, είναι αυστρίας νομίζω. Είναι όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες και στα βίντεο, πολύ ωραίο (για γυναίκα...) :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το Ν8 μέσω Wind λόγω επιδότησης. Του είπαν από τα κεντρικά στην Αθήνα ότι το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο διότι η Nokia έχει σταματήσει την παραγωγή του. Είναι αλήθεια αυτό ή απλά δεν είχαν στοκ και τον προωθούν σε κάτι άλλο (π.χ. μήλο; )... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το Ν8 μέσω Wind λόγω επιδότησης. Του είπαν από τα κεντρικά στην Αθήνα ότι το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο διότι η Nokia έχει σταματήσει την παραγωγή του. Είναι αλήθεια αυτό ή απλά δεν είχαν στοκ και τον προωθούν σε κάτι άλλο (π.χ. μήλο; )... :what: 1 μολις χρονο μετα?? ουτε μια στο εκατομμυριο δεν εχει καταργηθει το Ν8 hell, εδω το 5800 εβγαινε μεχρι πριν λιγους μηνες. τα Χ6, e72 , και άλλα πολυ παλιοτερα του Ν8 μοντελα. παπατζηδες οι τυποι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts