kaivlorapanos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Πως τα απενεργοποιώ? Το θέμα είναι ότι το έβαλα να με πάει στο γαλατά που είναι στεριά και όχι στον πόρο. Απλά σε νοητή ευθεία σίγουρα είναι πιο κοντά μέσω θαλάσσης. δεν ειναι θεμα νοητης αλλα πραγματικης ευθειας. το μηχανημα μετραει χιλιομετρα. βρες εκει πυο επενεργοποιεις τελειως τη δρομολογηση απο θαλασσα (δεν θυμαμαι που ειναι...ισως ψαξω και σου πω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλημερα,αφου βαλεις την πορεια (εχει συνδεθει με gps ) πας στο μενου Διαδρομη ,εναλλακτικη διαδρομη και απο κει νομιζω αλλαζεις τι και πως. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλημερα,αφου βαλεις την πορεια (εχει συνδεθει με gps ) πας στο μενου Διαδρομη ,εναλλακτικη διαδρομη και απο κει νομιζω αλλαζεις τι και πως. Αν πατήσω εναλλακτική διαδρομή μου βγάζει πάλι μέσα από θάλασσα απλά κάνει ένα κύκλο παραπάνω.. Αν θέλετε δοκιμάστε το και εσείς. Προορισμός γαλατάς τροιζήνας. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Αν πατήσω εναλλακτική διαδρομή μου βγάζει πάλι μέσα από θάλασσα απλά κάνει ένα κύκλο παραπάνω.. Αν θέλετε δοκιμάστε το και εσείς. Προορισμός γαλατάς τροιζήνας. εχεις δικιο στο sygic κολλαει. αλλα στο ovi παιζει μια χαρα. μαλλον καποιο προβληματακι παιζει με το sygic. θα το αναφερουμε και θα περιμενουμε. και το garmin δεν μου βγαζει καποιο προβλημα. το sygic δεν μπορει να κανει τη διαδρομη οπως βλεπω οταν του τη βαζω χωρις καραβι Edited March 14, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 εχεις δικιο στο sygic κολλαει. αλλα στο ovi παιζει μια χαρα. μαλλον καποιο προβληματακι παιζει με το sygic. θα το αναφερουμε και θα περιμενουμε. και το garmin δεν μου βγαζει καποιο προβλημα. το sygic δεν μπορει να κανει τη διαδρομη οπως βλεπω οταν του τη βαζω χωρις καραβι Δε κολλαει ειναι εξυπνο :) για βαλτε στις ρυθμισεις "μικροτερη διαδρομη" εμενα τουλαχιστον μου δειχνει σωστα (απο Τρικαλα Ημαθιας που ειμαι τωρα )με παει απο Κορινθο...ασε που δεν χρειαζομαι gps για τα πατρια εδαφη...:lol: Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δε κολλαει ειναι εξυπνο :) για βαλτε στις ρυθμισεις "μικροτερη διαδρομη" εμενα τουλαχιστον μου δειχνει σωστα (απο Τρικαλα Ημαθιας που ειμαι τωρα )με παει απο Κορινθο...ασε που δεν χρειαζομαι gps για τα πατρια εδαφη...:lol: Σωστά τη βγάζει αν από το μέρος που ξεκινάς είναι πιο κοντά από στεριά. Αν μεσολαβεί θάλασσα, παρόλο που του λες ότι θέλεις στεριά, δε σε πάει από στεριά... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλησπερα!!!Μια ερωτηση θελω να κανω.Ποση ωρα σας εκαναν να κλειδωσουν οι δορυφοροι την πρωτη φορα?Πηρε κολλητος μου το c6-01 και αφου του περασα διαφορα πραγματα βαλαμε το garmin και το ovi maps και μετα απο 4-5 λεπτα περιπου δεν ειχαν βρει στιγμα ουτε το ενα ουτε το αλλο..!!Ποσο χρονο θελει??:confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Καλησπερα!!!Μια ερωτηση θελω να κανω.Ποση ωρα σας εκαναν να κλειδωσουν οι δορυφοροι την πρωτη φορα?Πηρε κολλητος μου το c6-01 και αφου του περασα διαφορα πραγματα βαλαμε το garmin και το ovi maps και μετα απο 4-5 λεπτα περιπου δεν ειχαν βρει στιγμα ουτε το ενα ουτε το αλλο..!!Ποσο χρονο θελει??:confused: Καταρχην ησουν εξω (ανοιχτο χωρο)και το τηλ. εβλεπε ουρανο?,ειχε ρυθμιστει το τηλ και το προγραμμα να βρε το ενσωματωμενο GPS?Αν ναι τοτε για πρωτη φορα θελει περιπου 1 με 2 λεπτα σε καθαρο ουρανο,παντα στο περιπου... Edited March 14, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Καλησπερα!!!Μια ερωτηση θελω να κανω.Ποση ωρα σας εκαναν να κλειδωσουν οι δορυφοροι την πρωτη φορα?Πηρε κολλητος μου το c6-01 και αφου του περασα διαφορα πραγματα βαλαμε το garmin και το ovi maps και μετα απο 4-5 λεπτα περιπου δεν ειχαν βρει στιγμα ουτε το ενα ουτε το αλλο..!!Ποσο χρονο θελει??:confused: και στο δικο μου ν8 οταν πρωτοεβαλα το Garmin αργησε την 1η φορα αλλα και σε ενα φιλο που του το περασα με Χ6 και εκει αργησε αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ίσως και πάνω από 10λεπτο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις το προγραμμα το ndrive?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις το προγραμμα το ndrive?? ναι, το gps λες. τι εγινε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 εχς κατεβασει το 10 στο n8 αλλα εχω ενα προβλημα δεν εχει ηχο κατα την πλοηγηση..ξερεις μηπως τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 εχς κατεβασει το 10 στο n8 αλλα εχω ενα προβλημα δεν εχει ηχο κατα την πλοηγηση..ξερεις μηπως τι γινεται?? οχι, αλλα αφου σου βγαζει προβλημα γιατι δεν μεινεις με το default gps που χει και ολους τους χαρτες παγκοσμιως? το χα το ndrive στο n-78,n-79 , πολυ καλο , αλλα τοτε τα οβι μαπς δεν ηταν τοσο καλα. Τωρα πια δεν χρειαζομαστε πιστευω αλλο πλοηγο.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 εχς κατεβασει το 10 στο n8 αλλα εχω ενα προβλημα δεν εχει ηχο κατα την πλοηγηση..ξερεις μηπως τι γινεται?? Αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πρόβλημα με το ν8..δεν λειτουργεί σωστά και έχει πρόβλημα με τον ήχο και από όσο ξέρω δεν έχει βγει ακόμη έκδοση συμβατή οπότε μην παιδεύεσαι τζάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Χρειαζομαι μια βοηθεια για την εγκατασταση του SYGIC 8.2.4 στο Ν8 μου. Η εγκατασταση ολοκληρωνεται επιτυχως αλλα οταν παω να τρεξω το προγραμμα εμφανιζεται το μηνυμα disc error Σας παρακαλω πειτε μου τι κανω λαθος.Οι οδηγιες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193920 δυστυχως δεν μπορουν να με βοηθησουν. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Η εγκατασταση ολοκληρωνεται επιτυχως αλλα οταν παω να τρεξω το προγραμμα εμφανιζεται το μηνυμα disc error Μηπως εβαλες τους φακελους σε εναν φακελο? Αν ναι βαλε τους φακελους drive, maps, res χυμα χωρις να τους βαλεις σε εναν φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μηπως εβαλες τους φακελους σε εναν φακελο? Αν ναι βαλε τους φακελους drive, maps, res χυμα χωρις να τους βαλεις σε εναν φακελο. Αυτο ηταν το λαθος μου. Πλεον φαινεται να λειτουργει... Μια ακομη ερωτηση:αν θελω να τοποθετησω 2-3 διαφορετικους χαρτες της Ελλαδας πως θα τους τακτοποιησω στο maps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μια ακομη ερωτηση:αν θελω να τοποθετησω 2-3 διαφορετικους χαρτες της Ελλαδας πως θα τους τακτοποιησω στο maps; Μεσα στο maps αν θες να βαλεις αλλον χαρτη θα φτιαχνεις νεο φακελο maps και μεσα στον νεο maps αν θες νεο χαρτη θα φτιαχνεις νεο maps κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epsilon_75 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ SYGIC ΣΕ ΝΟΚΙΑ C-7.ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΝΟΚΙΑ C-6 ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ Η (DISK ERROR) Η ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΠΜ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΤΗΝ 7.71.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited May 2, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) σε πολλα μαγαζακια θα βρεις την 8.24 και θα μπορεσεις να τη βαλεις λογικα. η εκδοση που εχεις δεν νομιζω οτι κανει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο Edited May 3, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Τελικα ξερουμε οντως θα βγαλει και Aura για εμας;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 οσοι εχουν το ndrive ρε παιδια μου βγαζει ολα τα εικονιδια στην εκθεση ,ενω τα εικονιδια αυτα του ndrive ειναι στον φακελο του ndrive και οχι στα images.... εχει κανεις καμια ιδεα??? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 οσοι εχουν το ndrive ρε παιδια μου βγαζει ολα τα εικονιδια στην εκθεση ,ενω τα εικονιδια αυτα του ndrive ειναι στον φακελο του ndrive και οχι στα images.... εχει κανεις καμια ιδεα??? Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι αυτό που ψάχνεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2943738&highlight=system#post2943738 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) να αναφερω οτι εδω και μια εβδομαδα εχει κυκλοφορησει το νεο Sygic για symbian 3 πολλοι ισως μπλεχτητε με την ονομασια οποτε διαβαστε το παρακατω Sygic Gps Navigaqtion = Aura+Mobile Maps τα προηγουμενα προιοντα της sygic εγιναν ενα και ονομαζεται πλεον Sygic Gps Navigation το αρνητικο βεβαια ειναι η τσιμπημενη τιμη του 50 ευρω και να θυμαστε οτι αν θελετε αναπτυξη λογισμικου για την πλατφορμα μας καλο ειναι που και που να αγοραζετε και κανα original Edited June 29, 2011 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts