Spyr0s Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 δε ξερω αν εχετε διαπιστωσει κατι διαφορετικο αλλα δε δουλευουν οι φωνες στο ndrive 10. Νομιζω πρεπει να σημειωθει Έτσι κι αλλιώς πατάτα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Γιατί είναι πατάτα? Καλό μου φαίνεται (αν και το χρησιμοποίησα ελάχιστα) Σήμερα το έβαλα στο Ν8, παλιά έκδοση (3.5.27). Με μία πρώτη ματιά το βλέπω να δουλεύει. Θα το δοκιμάσω και στην πράξη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Υπάρχει περίπτωση να δούμε Destinator στο νόκιά μας???? Όσοι το αγόρασαν τι εντυπώσεις έχουν? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Υπάρχει περίπτωση να δούμε Destinator στο νόκιά μας???? Όσοι το αγόρασαν τι εντυπώσεις έχουν? Το mls destinator νομίζω ότι έχει βγει για Symbian κινητά..Για διάβασε αυτό Δεν ξέρω τι παίζει παραπάνω. Το συγκεκριμένο λογισμικό το έχω δοκιμάσει στο iphone και έχω κρατήσει θετικές εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Έτσι κι αλλιώς πατάτα είναι η μονη πατατα με υποστηριξη rasterdata... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 η μονη πατατα με υποστηριξη rasterdata... To μονο καλό αλλα δεν είναι χρηστικό να κοιτάς τα κτίρια στο κινητό αντί για το δρόμο, περισσότερο επικίνδυνο είναι παρά χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εννοώ να δούμε το mls ραγισμένο. Γι αυτό ρώτησα αν το αγόρασε κάποιος. Οι φωνές δεν δουλεύουν ούτε στην προηγούμενη έκδοση του NDRIVE Ποια επιλογή έχετε επιλέξει για επιλογή πλοήγησης? Ταχύτερη ή συντομότερη? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μπορεί κάποιος να μου θυμησει πως βγάζω τις φωτογραφίες του garmin από την έκθεση? Κάτι μάρκαρα με τον x-plore στις συγκεκριμένες φωτογραφίες αλλά τι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Εχει βαλει κανεις την τελευταια εκδοση του N-DRIVE??Ποια ακριβως εκδοση ειναι αυτη με τα ελληνικα και την ελληνικη ομιλια??Και αν ναι απο που μπορω να την βρω?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Εχει βαλει κανεις την τελευταια εκδοση του N-DRIVE??Ποια ακριβως εκδοση ειναι αυτη με τα ελληνικα και την ελληνικη ομιλια??Και αν ναι απο που μπορω να την βρω?? Καλημερα,αστη δουλευει μεν αλλα δεν εχει ομιλια, γενικα δεν ειναι συμβατη αναμενουμε κανα update. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλημερα,αστη δουλευει μεν αλλα δεν εχει ομιλια, γενικα δεν ειναι συμβατη αναμενουμε κανα update. Καλησπερα παιδια τελικα εβαλα μια αλλη εκδοση του ndrive ποιο παλια την 3.5.27 Δουλευει μια χαρα αλλα φωνη δεν ακουω ενω δειχνει οτι εχει μεσα περασμενες 2 ελληνικες γλωσσες-φωνες 1 αντρικη 1 γυναικεια+1 αγγλικη ολα καλα αλλα απο φωνητικη καθοδηγηση τιποτα!!!:wacko:Εχω και αλλες 2 ποιο παλιες εκδοσεις την 3.5.18 και 3.4.23!!!Να βαλω καποια απο αυτες??Η μηπως στο n8 γενικα καμια εκδοση του ndrive δεν λειτουργει σωστα λογο μη αναγνωρισης της φωνης??Εχει βαλει κανεις στο κινητο καποιες απο αυτες της εκδοσεις και να του λειτουργει σωστα??Ας βοηθησει καποιος που να ξερει σιγουρα για να μην περναω και ξεπερναω χωρις να δουλευει...:cry: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπερα παιδια τελικα εβαλα μια αλλη εκδοση του ndrive ποιο παλια την 3.5.27 Δουλευει μια χαρα αλλα φωνη δεν ακουω ενω δειχνει οτι εχει μεσα περασμενες 2 ελληνικες γλωσσες-φωνες 1 αντρικη 1 γυναικεια+1 αγγλικη ολα καλα αλλα απο φωνητικη καθοδηγηση τιποτα!!!:wacko:Εχω και αλλες 2 ποιο παλιες εκδοσεις την 3.5.18 και 3.4.23!!!Να βαλω καποια απο αυτες??Η μηπως στο n8 γενικα καμια εκδοση του ndrive δεν λειτουργει σωστα λογο μη αναγνωρισης της φωνης??Εχει βαλει κανεις στο κινητο καποιες απο αυτες της εκδοσεις και να του λειτουργει σωστα??Ας βοηθησει καποιος που να ξερει σιγουρα για να μην περναω και ξεπερναω χωρις να δουλευει...:cry: απο οτι εχω διαβασει περιμενουν νεα εκδοση για να δουλεψει η φωνη. εγω δεν το εβαλα προτιμω garmin & ovi maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Μπορεί κάποιος να μου θυμησει πως βγάζω τις φωτογραφίες του garmin από την έκθεση? Κάτι μάρκαρα με τον x-plore στις συγκεκριμένες φωτογραφίες αλλά τι? Πας στον φάκελο Garmin>jpeg (έχει 3 αρχεία jpg) πας στα attributes (Menu>File>attributes) και τσεκάρεις τα Hidden και System και στα 3 αρχεία Το ίδιο και στο φάκελο Garmin>POI μόνο στο αρχείο speedcam.bmp Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Καλησπερα πριν λιγο περασα στο κινητο το Garmin Mobile XT 5.00.60 μαζι και το πακετο με τους νεους χαρτες 6in1 Autodrive 1.99el-NT2011.30GR-Anav4.50-GeoQ7.1- Bluechart 2008.5 GR-CY και δουλευει μια χαρα!!!:w00t::yahoo::dance: Ειδα στο μαγαζακι απο οπου το πηρα οτι εχει βγει και 7in1 πακετο με τον χαρτη auto drive 1.99 παρομοιο με αυτο που εβαλα το 6in1 ξερει καποιος να μου πει ποια διαφορα εχουν τι παραπανω εχει το 7in1??Επισης ειδα οτι υπαρχει και ο χαρτης Recreational_Greece_3D_3.01 αυτος ειναι με 3D ελληνικους χαρτες?? Τον εχει βαλει κανεις???;) Edited January 19, 2011 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Καλησπερα πριν λιγο περασα στο κινητο το Garmin Mobile XT 5.00.60 μαζι και το πακετο με τους νεους χαρτες 6in1 Autodrive 1.99el-NT2011.30GR-Anav4.50-GeoQ7.1- Bluechart 2008.5 GR-CY και δουλευει μια χαρα!!!:w00t::yahoo::dance: Ειδα στο μαγαζακι απο οπου το πηρα οτι εχει βγει και 7in1 πακετο με τον χαρτη auto drive 1.99 παρομοιο με αυτο που εβαλα το 6in1 ξερει καποιος να μου πει ποια διαφορα εχουν τι παραπανω εχει το 7in1??Επισης ειδα οτι υπαρχει και ο χαρτης Recreational_Greece_3D_3.01 αυτος ειναι με 3D ελληνικους χαρτες?? Τον εχει βαλει κανεις???;) δεν ειναι πολυ καινουργο απο οτι ειδα το 7σε1 .το 6σε1 που εχει δουλευει τελεια. τωρα θα δοκιαμσω το 7σε1.περιμενω να κατεβει και μολις το βαλω θα σου πω 3d ειναι μολις τον εβαλα. παρα πολυ καλος Edited January 19, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τελικά οι 3d χάρτες λειτουργούν? Το είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν! Διαβάστε από το post #1487 εως το #1492 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2905832#post2905832 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τελικά οι 3d χάρτες λειτουργούν? Το είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν! Διαβάστε από το post #1487 εως το #1492 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2905832#post2905832 δειχνει καποιες κλισης αλλα πρεπει να τον ψαξω λιγο. παντως ειναι υπερπληρησ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τον εβαλα και γω... τι 3d ειναι δεν καταλαβα...εβαλα ενα χωριο να δω που πηγαινω συχνα και μου εδειχνε μεν ονομα αλλα γυρω-γυρω γραμμουλες (σαν στρατιωτικος χαρτης) πρασιναδες και τετοια,το μερος που μενω παλι μονο περιγραμμα...αυτα επιλεγμενος στις ρυθμισεις μονος του,τσεκαρα μετα μαζι και τον Auto Drive ,εδειχνε μεν σωστα αλλα υπερισχυε ο Auto Drive...το εψαξε κανεις? υποψιν εχω περασει αυτο το σετ 2in1 Auto Drive Hellas 1.99_el-Recreational Greece 3D 3.01. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τον εβαλα και γω... τι 3d ειναι δεν καταλαβα...εβαλα ενα χωριο να δω που πηγαινω συχνα και μου εδειχνε μεν ονομα αλλα γυρω-γυρω γραμμουλες (σαν στρατιωτικος χαρτης) πρασιναδες και τετοια,το μερος που μενω παλι μονο περιγραμμα...αυτα επιλεγμενος στις ρυθμισεις μονος του,τσεκαρα μετα μαζι και τον Auto Drive ,εδειχνε μεν σωστα αλλα υπερισχυε ο Auto Drive...το εψαξε κανεις? υποψιν εχω περασει αυτο το σετ 2in1 Auto Drive Hellas 1.99_el-Recreational Greece 3D 3.01. εχει τοπογραφικο υποβαθρο και δειχνει ισουψεις γραμμες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εχει τοπογραφικο υποβαθρο και δειχνει ισουψεις γραμμες . Συμφωνω,αλλα δεν ειναι για πλοηγηση μαλλον.Οταν εχεις επιλεγμενο απ τα σετ Auto Drive και 3d εσενα τι σου δειχνει?Ενταξει εγω εβαλα για δοκιμη τον 2 σε 1,τι να πω οι περισσοτεροι δουλευουν καλυτερα:( με τους μονους χαρτες επαιζε αψογα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Συμφωνω,αλλα δεν ειναι για πλοηγηση μαλλον.Οταν εχεις επιλεγμενο απ τα σετ Auto Drive και 3d εσενα τι σου δειχνει?Ενταξει εγω εβαλα για δοκιμη τον 2 σε 1,τι να πω οι περισσοτεροι δουλευουν καλυτερα:( με τους μονους χαρτες επαιζε αψογα. εχω βαλει τον 7σε1 και ειναι σουπερ. πρεπει να διαχωριζεις για ποιες χρησεις ειναι καποιοι χαρτες. αυτος με τις ισουψεις ειναι για ορειβατες κυνηγους κλπ γιατι εκει που δεν υπαρχουν μονοπατια και δρομοι κινουνται με τις ισουψεις. επισεις καποιοι επιστημονες πχ γεωλογοι, τοπογραφοι λειτουργουν με αυτες για να κανουν δειγματοληψιες. για απλο χρηστη ειναι μαλλον αχρηστες πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 εχω βαλει τον 7σε1 και ειναι σουπερ. πρεπει να διαχωριζεις για ποιες χρησεις ειναι καποιοι χαρτες. αυτος με τις ισουψεις ειναι για ορειβατες κυνηγους κλπ γιατι εκει που δεν υπαρχουν μονοπατια και δρομοι κινουνται με τις ισουψεις. επισεις καποιοι επιστημονες πχ γεωλογοι, τοπογραφοι λειτουργουν με αυτες για να κανουν δειγματοληψιες. για απλο χρηστη ειναι μαλλον αχρηστες πληροφοριες Ετσι για να μην μπερδευεται και ο κοσμος,αλλα δεν μου ειπες τι τσεκαρεις και τι σου δειχνει, στην προηγουμενη ερωτηση μου ετσι για συγκριση. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ετσι για να μην μπερδευεται και ο κοσμος,αλλα δεν μου ειπες τι τσεκαρεις και τι σου δειχνει, στην προηγουμενη ερωτηση μου ετσι για συγκριση. τα εχω ολα τσεκαρισμενα γιατι το χρησιμοποιω και για τις χρησεις που σου ειπα. τωρα το 3d ειναι μαλλον λιγο προβληματικο γιατι το υποβαθρο δεν ειναι ψηφιοποιημενο στην ιδια κλιμακα που ειναι το υψος αλλα δειχνει καποιες κλισεις. μην περιμενεις να σου δειξει χαραδρες. εσυ τι θελεις να σου δειχνει ειναι το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 τωρα το 3d ειναι μαλλον λιγο προβληματικο γιατι το υποβαθρο δεν ειναι ψηφιοποιημενο στην ιδια κλιμακα που ειναι το υψος αλλα δειχνει καποιες κλισεις. μην περιμενεις να σου δειξει χαραδρες. εσυ τι θελεις να σου δειχνει ειναι το θεμα? οκ συμφωνουμε τα ιδια βλεπουμε,απλως ελεγα οτι αν εχω τσεκαρισμενο τον Auto Drive και τον 3d μου δειχνει μονο τον Auto Drive. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 τωρα το 3d ειναι μαλλον λιγο προβληματικο γιατι το υποβαθρο δεν ειναι ψηφιοποιημενο στην ιδια κλιμακα που ειναι το υψος αλλα δειχνει καποιες κλισεις. μην περιμενεις να σου δειξει χαραδρες. εσυ τι θελεις να σου δειχνει ειναι το θεμα? οκ συμφωνουμε τα ιδια βλεπουμε,απλως ελεγα οτι αν εχω τσεκαρισμενο τον Auto Drive και τον 3d μου δειχνει μονο τον Auto Drive. δεν ειναι ακριβως μονο ο Auto Drive. αν βαλεις επιλογη 3d χαρτη θα δεις καποιες κλισεις αλλα προβληματικες. παντως οκ τα δειχνει το κινητο σου μη φοβασαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts