alextrela Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδες ξερουμε ποτε ξεκινανε τα νεα επεισοδια του dead walking? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδες ξερουμε ποτε ξεκινανε τα νεα επεισοδια του dead walking? 10 Φεβρουαρίου 2013. http://www.epguides.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 άλλοι έρχονται άλλοι φεύγουν. δυναμικό ξεκίνημα! αποτελεί συνήθεια... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Λίγη δράση και έκανε λίγο κοιλιά για πρώτο επεισόδιο με πολύ ψυχογράφημα χαρακτήρων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Γιατι πρεπει να αρχισουν οι παραισθησεις και το δραμα τωρα? Με 40λεπτα επεισοδια δε θελω τετοια.. Αν ηταν 50-55 λεπτα οπως πρωτα δεν θα με πειραζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Συμφωνώ. Θα είναι κρίμα να το χαλάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Γιατι πρεπει να αρχισουν οι παραισθησεις και το δραμα τωρα? Με 40λεπτα επεισοδια δε θελω τετοια.. Αν ηταν 50-55 λεπτα οπως πρωτα δεν θα με πειραζε. Και εγώ όταν το είδα σκέφτηκα "ωχ, αρχίσαμε τα τρελά", αλλά από την άλλη αν το καλοσκεφτείς ήδη είχαμε παραισθήσεις με το τηλεώνημα και είναι και λίγο παράλογο να του έχουν συμβεί τόσα και να αντιδρά απολύτως φυσιολογικά σε όλα. Όπως π.χ. ο Carl που σκότωσε την ίδια του τη μάνα και είναι απίστευτα ήρεμος σε κάθε σκηνή. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Αυτό με τις παραισθήσεις στο τέλος ξενέρωσε τους πάντες τελικά... Μια χαρά επεισοδιάκι ήταν, τι μας το χαλάτε έτσι στο τελευταίο 2λεπτο; Πάρε εκεί την καινούργια 4άδα στην ομάδα και τέλειωνε. Συνεχίζει να είναι τρομερά ψυχοπλακωτική σειρά βέβαια, συνέχεια με σφιγμένο στομάχι είσαι. Αφού το πετυχαίνει είναι στα υπέρ της σαν σειρά φυσικά. Από την μια μου αρέσει πόσο πολύ έχουν ποντάρει στον ρεαλισμό και στις ρεαλιστικές αντιδράσεις, από την άλλη σαν τηλεθεατής χαλιέμαι όταν κάτι δεν πάει "καλά" ώστε να λήξει η ιστορία ευχάριστα. (π.χ. φυγή Darryl, τρέλα Rick κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noumeraki Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημέρα! Δεν πρόκειται για σειρά ακριβώς. Επεσα πάνω του τυχαία και με τράβηξε.. Face off : http://www.imdb.com/title/tt1663641/?ref_=sr_1 Competition/elimination series το περιγράφει όπου οι συμμετέχοντες είναι make up artists ειδικοί σε special effects και διαγωνιζονται σε συγκεκριμένα concepts. Επίσης , έχουν καλεσμένους διάσημους producers και καλλιτέχνες όπως π.χ. από το walking dead, lord of the rings, alice in wanderland και πολλά άλλα. Πολύ εντυπωσιακό και απαιτητικό είδος τεχνης..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 λίγο βαρετό το 9ο επισόδειο; το περίμενα πιο δυνατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 έτσι ντε καντε μια δυνατή ομάδα να βγει ο κυβερνήτης από τη μέση. είναι πολύ καλό καμπέρι η φυλακή! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Τρελή ένταση στο τελευταίο 10λεπτο με το πιστολίδι!!! :-) :-) :-) :-) Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από τον τρόπο της επίθεσης αν και έπαιζε η υποψία από πριν για το τι θα γίνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πολυ καλη σειρα οντως, αλλα παει κ το s3e14 αντε τωρα να περιμενεις ενα ενα να βγαινουν :( καμια παρομοια σειρα ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 πολυ καλη σειρα οντως, αλλα παει κ το s3e14 αντε τωρα να περιμενεις ενα ενα να βγαινουν :( καμια παρομοια σειρα ξερει κανεις?? Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι ακριβώς! Τώρα ένα ένα και νομίζω δεν μένουν και πολλά για το τέλος. Σαν αυτή την σειρά δεν νομίζω να υπάρχει κάποια. Αν θες post apocalyptic σκηνικό τότε δοκίμασε Revolution, Falling Skies, Jericho (αυτή είναι παλιά αλλά τώρα την βλέπω και την θυμήθηκα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι ακριβώς! Τώρα ένα ένα και νομίζω δεν μένουν και πολλά για το τέλος. Σαν αυτή την σειρά δεν νομίζω να υπάρχει κάποια. Αν θες post apocalyptic σκηνικό τότε δοκίμασε Revolution, Falling Skies, Jericho (αυτή είναι παλιά αλλά τώρα την βλέπω και την θυμήθηκα) ;) Τσέκαρε και το Fades ( βρετανικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δε μπορω να βρω το Fades και το Jericho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δε μπορω να βρω το Fades και το Jericho Έχεις πμ. Το walking dead πάντως δεν με ξετρελαίνει αν και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Μάλλον έχω μεγάλα στάνταρ μετά απο the wire, lost (πρώτες σεζόν) και GOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μόνο εγώ πιστεύω πως από τότε που η σειρά επέστρεψε από το break της τα πράγματα εξελίσονται εξαιρετικά αργά για μια σειρά με τόσο λίγα επεισόδια; To 12o: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στο να πάνε βρούνε όπλα και τον τυπάκο που έσωσε τον Rick στην αρχή της σειράς <- αδιάφορο και βαρετό Το 13ο: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στη συνάντηση Rick-Governor. Στα πιο παλιά επεισόδια είχαμε εξελίξεις σε παραπάνω από έναν τομέα και είχε λογική αυτό διότι τα επεισόδια είναι λίγα. Τώρα είναι σα να γεμίζουν το χρόνο τους μέχρι το τέλος της σεζόν με πράγματα που κανονικά θα βλέπαμε να τραβιιούνται τόσο σε σειρές με 22-23 επεισόδια... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μόνο εγώ πιστεύω πως από τότε που η σειρά επέστρεψε από το break της τα πράγματα εξελίσονται εξαιρετικά αργά για μια σειρά με τόσο λίγα επεισόδια; To 12o: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στο να πάνε βρούνε όπλα και τον τυπάκο που έσωσε τον Rick στην αρχή της σειράς <- αδιάφορο και βαρετό Το 13ο: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στη συνάντηση Rick-Governor. Στα πιο παλιά επεισόδια είχαμε εξελίξεις σε παραπάνω από έναν τομέα και είχε λογική αυτό διότι τα επεισόδια είναι λίγα. Τώρα είναι σα να γεμίζουν το χρόνο τους μέχρι το τέλος της σεζόν με πράγματα που κανονικά θα βλέπαμε να τραβιιούνται τόσο σε σειρές με 22-23 επεισόδια... Δεν έχεις και άδικο, ιδίως στο τελευταίο επεισόδιο το παράκαναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Συμφωνώ και εγώ για την αργή εξέλιξη των τελευταίων επεισοδίων. Σαν να μην έχουν τι να δείξουν και καθυστερούν την ιστορία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Γινεται mainstream τωρα δυστυχως.. Φανταζομαι η 4η σεζον θα ειναι χειροτερη απο την αρχη κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Μόνο εγώ πιστεύω πως από τότε που η σειρά επέστρεψε από το break της τα πράγματα εξελίσονται εξαιρετικά αργά για μια σειρά με τόσο λίγα επεισόδια; To 12o: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στο να πάνε βρούνε όπλα και τον τυπάκο που έσωσε τον Rick στην αρχή της σειράς <- αδιάφορο και βαρετό Το 13ο: Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στη συνάντηση Rick-Governor. Στα πιο παλιά επεισόδια είχαμε εξελίξεις σε παραπάνω από έναν τομέα και είχε λογική αυτό διότι τα επεισόδια είναι λίγα. Τώρα είναι σα να γεμίζουν το χρόνο τους μέχρι το τέλος της σεζόν με πράγματα που κανονικά θα βλέπαμε να τραβιιούνται τόσο σε σειρές με 22-23 επεισόδια... Πόσο μαζί σου είμαι! Έχουν χάσει τη μπάλα εκεί στο κανάλι και αυτο κάνει μπαμ. Η σειρά πλέον δεν έχει να δώσει κάτι το καινούριο και την έχουν φτάσει στον κορεσμό της. Η αργή εξέλιξη της υπόθεσης είναι φυσική εξέλιξη από τη στιγμή που έχουν κολλήσει με αυτή τη φυλακή και τον Governor. .. Ότι αρχίζει ωραίο τελείωνει με πόνο. (Lost)(Prison break) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Η φυλακή, ο Governor κτλ. έχουν όντως κουράσει. Προτιμάω σίγουρα το να είναι στον δρόμο και να προσπαθούν να επιβιώσουν. Προσωπικά πίστευα ότι η φάση βρήκαμε την φυλακή και βολευτήκαμε θα κρατούσε κανά δυο επεισόδια αλλά τελικά μας έβγαλε όλη τη σαιζόν. Αφού μας έχουν μείνει μόνο 2 επεισόδια για να τελειώσει η 3η σαιζόν, δεν βλέπω δυστυχώς να ξεκολλάμε από εκεί και να πεθαίνει ο ψυχάκιας πριν το φινάλε. Τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ στο φινάλε να τον σκοτώσουν ώστε να μην τον φάμε στην μάπα και του χρόνου, δεν τον αντέχω άλλο, υπερβολικά creepy τύπος ακόμα και για αυτήν την σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Η φυλακή, ο Governor κτλ. έχουν όντως κουράσει. Προτιμάω σίγουρα το να είναι στον δρόμο και να προσπαθούν να επιβιώσουν. Προσωπικά πίστευα ότι η φάση βρήκαμε την φυλακή και βολευτήκαμε θα κρατούσε κανά δυο επεισόδια αλλά τελικά μας έβγαλε όλη τη σαιζόν. Αφού μας έχουν μείνει μόνο 2 επεισόδια για να τελειώσει η 3η σαιζόν, δεν βλέπω δυστυχώς να ξεκολλάμε από εκεί και να πεθαίνει ο ψυχάκιας πριν το φινάλε. Τουλάχιστον ΕΛΠΙΖΩ στο φινάλε να τον σκοτώσουν ώστε να μην τον φάμε στην μάπα και του χρόνου, δεν τον αντέχω άλλο, υπερβολικά creepy τύπος ακόμα και για αυτήν την σειρά. Μαλλον (οπως φαινεται) καπου θα μεινουν και του χρονου.. Καθε σεζον καπου καθονται. Κατασκηνωση Φαρμα Φυλακη Δεν πιστευω να αλλαξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Επεισοδιάαααααρα!!! :w00t: Ο Merle ήταν ανέκαθεν από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, τόσο πολύπλοκος και ο ηθοποιός πιστεύω τον παίζει τέλεια. Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο σε αυτόν και στην σχέση του με τον αδερφό του μου άρεσε ιδιαίτερα. Συν το ότι είχε Michonne που απλά τα σπάει η γυναίκα, σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύει το πόσο σωστή είναι. Το τι γίνεται με την Andrea θα το μάθουμε στο φινάλε απ' ό,τι φαίνεται, στα αρνητικά ότι ΔΕΝ βλέπω να ψοφάει φέτος ο Governor, μακάρι να τον τελειώσουν στο φινάλε αλλά μάλλον χλωμό, βλέπω να τον τρώμε και του χρόνου στην μάπα, πάει για super villain. Πολύ καλές στιγμές και για τον Glenn σ' αυτό το επεισόδιο, και με την Maggie μου άρεσε και με τον πατέρα της. Αρκετά συγκινητικές. Εξαιρετική σειρά, πάει μάλλον για Νο1 Χειμώνα μέχρι στιγμής (τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει το Game Of Thrones!) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts