Kontos_Gr Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τα κόμικ πάνε πολύ πιο γρήγορα από την σειρά αλλά ούτε γίνεται να μεταφερθούν αυτούσια στην σειρά ούτε να αποδοθούν με τον ίδιο τρόπο.Γενικά πένητες όποιος έχει όρεξη αξίζει να τα διαβάσει καθώς έχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με την σειρά. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά αυτό το ποντίκι το ανοιγμένο που είδε ο ταϊρις τι ήταν τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Κι εγώ αυτήν την απορία έχω...Είδα χθες μαζεμένα τα επεισόδια. Το 8 γ@μ@@σε αλλά αν είναι να περιμένουμε 8 επεισόδια για να δούμε ένα της προκοπής... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ειπανε οτι τα ποντικια ειναι δουλεια των μικρων κοριτσιων που στο τελευταιο επεισοδιο ηταν τρομερες!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Και πολύ τράβηξε η ιστορία με τη φυλακή. Καλά ήταν αλλά κούρασε.. Άντε να δούμε λίγο δράση και τρέξιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Και πολύ τράβηξε η ιστορία με τη φυλακή. Καλά ήταν αλλά κούρασε.. Άντε να δούμε λίγο δράση και τρέξιμο :) Απλά πρέπει να κάνουμε υπομονή 2-3 μήνες! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ε δεν πειράζει. Αρχίζουμε άλλες σειρές στα διαλείμματα :lol: (Sherlock, ωραίο :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ε δεν πειράζει. Αρχίζουμε άλλες σειρές στα διαλείμματα :lol: (Sherlock, ωραίο :D) αυτο ειναι οντως πολυ ωραιο αλλα σε μια εβδομαδα θα το εχεις τελειωσει. :P μικρη σημειωση, μιας και ειναι off topic. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ειδα χτες το τελευταιο επισοδειο! επιτελους λιγο δραση ρε παιδι μου... αντε να περιμενουμε τωρα μεχρι φλεβαρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3fteriz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ε δεν πειράζει. Αρχίζουμε άλλες σειρές στα διαλείμματα :lol: (Sherlock, ωραίο :D) off topic ναι, αλλά Sherlock είναι ασθένεια! Ανυπομονώ! :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αντε ανυπομονούμε!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Άντε παιδιά δείτε το να συζητήσουμε ελεύθερα :-P δε λέω τίποτα ακόμα! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Άντε παιδιά δείτε το να συζητήσουμε ελεύθερα :-P δε λέω τίποτα ακόμα! Βγήκαν υπότιτλοι;;; Θα το δω το βράδυ!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν περίμενα τίποτα άλλο. Καλή συνέχεια να έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν με εντυπωσίασε. Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στον πιο αντιπαθητικό και βαρετό χαρακτήρα της σειράς για μένα. 45 λεπτά κλαψούρισμα και bitching. Είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα τον δαγκώσει κάνα ζόμπι να ησυχάσουμε αλλά μπα... Περίμενα κάτι καλύτερο μετά από τόσο μεγάλο κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εμένα δεν με χάλασε. Λίγο προβλέψιμη η σκηνή με υιο και πατέρα. Ο μικρός θα έπρεπε εκτός από 3 κιλά πουτιγκα να φάει και μια πίκρα. Με κουράζει λίγο που πάλι έχει χωρίσει τα επεισόδια σε ιστορίες. Τόσο πολύ τους άρεσε το αποτέλεσμα με τα επεισόδια με τον κυβερνήτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν με εντυπωσίασε. Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στον πιο αντιπαθητικό και βαρετό χαρακτήρα της σειράς για μένα. 45 λεπτά κλαψούρισμα και bitching. Είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα τον δαγκώσει κάνα ζόμπι να ησυχάσουμε αλλά μπα... Περίμενα κάτι καλύτερο μετά από τόσο μεγάλο κενό. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάλι θα δούμε δυνατό επεισόδιο στο τέλος της σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν με εντυπωσίασε. Ένα ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στον πιο αντιπαθητικό και βαρετό χαρακτήρα της σειράς για μένα. 45 λεπτά κλαψούρισμα και bitching. Είχα την κρυφή ελπίδα ότι θα τον δαγκώσει κάνα ζόμπι να ησυχάσουμε αλλά μπα... Περίμενα κάτι καλύτερο μετά από τόσο μεγάλο κενό. Συμφωνώ, τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης σταμάτησε λίγο απότομα ή μου φάνηκε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μου φαίνεται οτι είμαστε στην κοιλιά της σεζόν. Ελπίζω στα επόμενα 7 επεισόδια να ανέβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Bαρετό επεισόδιο, το είδα σε 2 20 λεπτα γιατί δεν το άντεχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ξέρω πως είναι άσχετο με το θέμα αλλά εδώ είναι μαζεμένοι όλοι οι φίλοι της σειράς. Έχω πολλά κόμικ σε μορφή CBR και προσπαθώ να τα μετατρέψω σε epub. Προσπαθώ σε Linux με το calibre, άλλα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει. Οι σελίδες είναι αρκετά μικρότερες, όχι δηλαδή όπως θα έπρεπε και δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ξέρω πως είναι άσχετο με το θέμα αλλά εδώ είναι μαζεμένοι όλοι οι φίλοι της σειράς. Έχω πολλά κόμικ σε μορφή CBR και προσπαθώ να τα μετατρέψω σε epub. Προσπαθώ σε Linux με το calibre, άλλα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει. Οι σελίδες είναι αρκετά μικρότερες, όχι δηλαδή όπως θα έπρεπε και δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό; κανε τα pdf. μηπως ειναι ευκολοτερο... ποσα επεισοδια ακομα και τελος ο κυκλος παιδες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εντυπώσεις από το τελευταίο επεισόδιο; Νομίζω πως μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το ότι είχε άλλους χαρακτήρες. Θα πάει όμως αργααααααααα η εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts