Jump to content

Vodafone Full Σήμα

sportguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρχισε να τα φτυνει και η δικιά μου. Πριν κάνα 2 μηνο εκανε κάτι νερά και μετά από μερικά τηλέφωνα κατι κάναν και έστρωσε. Τώρα πάλι τα ίδια. Το παράξενο είναι ότι τα λαμπάκια της συσκευής δείχνουν ότι δουλεύει κανονικά. Με βλέπω αλλαγή συσκευής.

Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρχισε να τα φτυνει και η δικιά μου. Πριν κάνα 2 μηνο εκανε κάτι νερά και μετά από μερικά τηλέφωνα κατι κάναν και έστρωσε. Τώρα πάλι τα ίδια. Το παράξενο είναι ότι τα λαμπάκια της συσκευής δείχνουν ότι δουλεύει κανονικά. Με βλέπω αλλαγή συσκευής.

Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω τα ιδια ειχα.Δουλεψε περιπου κανα χρονο χωρις προβληματα ... μετα αρχισε να δειχνει οτι ειναι ενω ειναι σε συνδεση και σε κανονικη λειτουργεια εβλεπα στο κινητο οτι δεν ειχα σημα τηλεφωνα για επαννεκινησεις κτλ κτλ εστρωνε μετα απο μερικες μερες τα ιδια μεχρι που την πεταξα αλλαξα δικτυο και τελος.Η Δικη μου συσκευη ηταν η Sagemcom .

Την τελευταία συσκευή έχετε; που είναι σαν πρίζα;

Γιατί δεν μιλήσατε με εξυπηρέτηση να σας την φτιάξουν remote η έστω αν έχει πρόβλημα να την αντικαταστήσουν;

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Την τελευταία συσκευή έχετε; που είναι σαν πρίζα;

Γιατί δεν μιλήσατε με εξυπηρέτηση να σας την φτιάξουν remote η έστω αν έχει πρόβλημα να την αντικαταστήσουν;

Γιατι Remote εγινε αρκετες φορες και το προβλημα υπηρχε... ειχα κανει πανω απο 5 τηλεφωνα ... τελικα ναι ισως θα επρεπε να παω να το φτιαξω μετα σκεφτηκα εφοσον εχεις και φουλ σημα κοσμοτε και λειτουργει απροβληματιστα τοσο καιρο που υπηρχε και το φουλ κριμα της βονταφον κανε μια φορητοτητα και τελος.Και σωθηκα.

• 1 month later...

παιδια αν ξερει καποιος να μου πει αν εχω 2 συσκευες φουλ σημα μπορω στην ιδια συνδεση adsl να τις βαλω και τις 2? σε αλλο οροφο θελω να μπουν

Ευχαριστω.

παιδια αν ξερει καποιος να μου πει αν εχω 2 συσκευες φουλ σημα μπορω στην ιδια συνδεση adsl να τις βαλω και τις 2? σε αλλο οροφο θελω να μπουν

Ευχαριστω.

Έχω 2 και παίζουν μια χαρά.

και οι 2 συσκευες θα εχουν τα ιδια τηλεφωνικα νουμερα ετσι?

Σε κάθε μια βάζεις οτι θες.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα , μήπως ξέρει κάποιος ποιές πόρτες πρέπει να ανοίξω στο TP-Link που έβαλα χθες για να λειτουργεί το Full Σήμα ?

'Εχω το Huawei Access Gateway..

Καλησπέρα , μήπως ξέρει κάποιος ποιές πόρτες πρέπει να ανοίξω στο TP-Link που έβαλα χθες για να λειτουργεί το Full Σήμα ?

'Εχω το Huawei Access Gateway..

Δεν χρειαζεται port forward .. απλα εχεις ενεργοποιησει κανονικα την συσκευη μεσω της εξ πελατων?Εγω ειχα cyta και με 2 συσκευες φουλ σημα μια cosmote μια βονταφον και επαιζαν χωρις προβλημα τουλαχιστον για κανα χρονο.Πλεον εχω ΟΤΕ εκει εχει μεινει το φουλ σημα της κοσμοτε χωρις θεμα ... με ρουτερ TP LINK

Το έχω ενεργοποιήσει , λειτουργούσε κανονικά για 2 χρόνια. Τώρα αποφάσισα να αλλάξω τη "δομή" του δικτύου μου και άρχισε το προβλημα.

Εχω συνδέσει το Tp-Link Archer2 που μόλις πήρα με το vdsl router του ΟΤΕ μέσω της Wan πόρτας .

Άρα Ip μου δίνει το Tp-Link. Ολες οι υπόλοιπες συσκευές λειτουργούν άψογα , μόνο το full σήμα δεν συνδεεται . Αν το βαλω απευθείας στο Vdsl Router δουλεύει ...

Στο Tp-Link του έχω δώσει σταθερή ip και έχω ανοίξει κάποιες πόρτες που διάβασα με ψάξιμο χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Κάθε βοήθεια δεκτή .. :)

Το έχω ενεργοποιήσει , λειτουργούσε κανονικά για 2 χρόνια. Τώρα αποφάσισα να αλλάξω τη "δομή" του δικτύου μου και άρχισε το προβλημα.

Εχω συνδέσει το Tp-Link Archer2 που μόλις πήρα με το vdsl router του ΟΤΕ μέσω της Wan πόρτας .

Άρα Ip μου δίνει το Tp-Link. Ολες οι υπόλοιπες συσκευές λειτουργούν άψογα , μόνο το full σήμα δεν συνδεεται . Αν το βαλω απευθείας στο Vdsl Router δουλεύει ...

Στο Tp-Link του έχω δώσει σταθερή ip και έχω ανοίξει κάποιες πόρτες που διάβασα με ψάξιμο χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Κλείσε το dhcp από το δεύτερο ρουτερ και άσε ενεργό μόνο του ότε και δοκίμασε...Αν δεν δουλέψει έτσι κάνε το αντίστροφο...

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γιατι δεν το αφησες στο router της vdsl εφοσον δουλευει χωρις προβλημα εκει πανω? ... μηπως δεν φτανει να του δωσεις σταθερη ip αλλα και να δηλωσεις καπου το mac της συσκευης ?

• 2 weeks later...
Υπάρχει κάτι που να δουλεύει με 2g τηλέφωνα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι.. μονο σε 3G

• 3 months later...
Καλησπέρα εδώ και 3 μήνες δεν έχει διαθεσιμότητα η vf το full σήμα ξέρει κανείς κάτι

Ουτε σε καταστημα ουτε πουθενα?Νομιζω μπορουν να δουν αν σε κανενα καταστημα υπαρχει κανα ξεχασμενο.

Ισως ετοιμαζονται να λανσαρουν καμια καινουργια συσκευη η τιποτα 4G φουλ σημα... κανε μια ερωτηση στην εξυπηρετηση πελατων η σε κανα τεχνικο τμημα μπορει και να γνωριζουν.

Καλησπέρα εδώ και 3 μήνες δεν έχει διαθεσιμότητα η vf το full σήμα ξέρει κανείς κάτι

Όταν πήγα σε κατάστημα, μου ειπαν οτι δεν φέρνουν πια. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και μου το στείλανε με κουριερ

Όταν πήγα σε κατάστημα, μου ειπαν οτι δεν φέρνουν πια. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και μου το στείλανε με κουριερ

Οκ αυτο γινεται εδω και κανα χρονο.... στην αρχη αρκετα καταστηματα ειχαν εφοδιαστει με την συσκευη αλλα στην συνεχεια οπου μεινανε στοκ η εξυπηρετηση πελατων εβρισκε που υπηρχαν διαθεσιμα και απο εκει τα εδινε σε πελατες.Και γω οταν το προμηθευτικα στα Χανια δεν ειχα βρει κανενα και μεσω της εξυπηρετησης πελατων μου ειπαν οτι υπηρχαν συσκευες στο καταστημα των Κουνουπιδιανων πανω στο Πανεπιστημιο και στο Ρεθυμνο.Και πηγα το πηρα απο εκει το επομενο πρωι δωρεαν φυσικα.Νομιζα οτι απο την αρχη ειχες μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων δεν φανταστηκα οτι εψαχνες στα καταστηματα για την συσκευη.Ολα καλα λοιπον

• 2 weeks later...

Ακομα μου λενε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο

PANAGIOTIS

Ακομα μου λενε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμο

Και δεν ρωτησες ποτε θα ειναι διαθεσιμο ? Δηλαδη η υπηρεσια φουλ σημα ειναι προς το παρων "εκτος" λογο του οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες συσκευες??

Ουτε σε καταστημα ουτε πουθενα?Νομιζω μπορουν να δουν αν σε κανενα καταστημα υπαρχει κανα ξεχασμενο.

Ισως ετοιμαζονται να λανσαρουν καμια καινουργια συσκευη η τιποτα 4G φουλ σημα... κανε μια ερωτηση στην εξυπηρετηση πελατων η σε κανα τεχνικο τμημα μπορει και να γνωριζουν.

Θα πάνε λογικά απευθείας σε WiFi calling. Δεν υπάρχει λόγος για 4G full σήμα. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πάνε λογικά απευθείας σε WiFi calling. Δεν υπάρχει λόγος για 4G full σήμα. ;)

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Επίσης δες ρε παιδί μου τα προσωπικά σου μηνύματα! :)

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? Επίσης δες ρε παιδί μου τα προσωπικά σου μηνύματα! :)

Δε ξέρω κάτι συγκεκριμένα για vodafone αλλά είναι παγκόσμιο trend που θα δώσει φοβερή ανάσα χωρητικότητας στα δίκτυα. :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wifi Calling παρομοιο με την υπηρεσια Viber In.

Αν καλεσεις απο το κινητο καποιον σε κινητο νουμερο Wind και εχει viber και την ρυθμιση Viber In ενεργοποιημενη Εφοσον εχει καλο σημα wifi ασχετα αν τον καλεις στο νουμερο του κανονικα του ανοιγει το Viber για την ομιλια αυτοματα!