panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Ακριβώς έτσι. Για όσους δεν τα έχουν δοκιμάσει ακόμα, τσεκάρετε τα νέα Jinhao Efects v3 (στο ημερήσιο φόρουμ ;) ). Καταπληκτικά. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon http://www.youtube.com/results?search_query=them+effects+belle+Jin+hao&oq=them+effects+belle+Jin+hao&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=12&gs_upl=16452l51112l0l53234l3l3l0l0l0l0l0l0ll0l0 θα δείς διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon Γι' αυτά μιλάω: Impressive???? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ο.Κ. με πείσατε (δεν ήταν και δύσκολο) αλλά δεν μπόρεσα να τα βρω. Έκανα αναζήτηση για "Jinhao Efects v3" αλλά τίποτα.... Υ.Γ.Ενα pm θα μου έφτιαχνε την μέρα:D Άκυρο. Το βρήκα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Γι' αυτά μιλάω: Impressive???? ;) Μ'αυτα δε γινεται πιο αργο το κινητο οπως τα προηγουμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μ'αυτα δε γινεται πιο αργο το κινητο οπως τα προηγουμενα? Όχι, ίσως οι προηγούμενες εκδόσεις να έδιναν κάποια καθυστέρηση στην εναλλαγή των μενού, άλλα η τελευταία έκδοση πάει σφαίρα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;) Καλά υπέθεσες. Και restart. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;)ή απλά αλλάζεις τους φακέλους σε effects1,effects2 κλπ:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. βρε παιδια που ακριβως ειναι αυτος ο φακελος???? :) εβαλα την χακαρισμενη μπελα σε n8 φιλου μου! ολα καλα! το μονο που κόλλησα ειναι αυτο εδω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 βρε παιδια που ακριβως ειναι αυτος ο φακελος???? :) εβαλα την χακαρισμενη μπελα σε n8 φιλου μου! ολα καλα! το μονο που κόλλησα ειναι αυτο εδω!:) Δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος, τον δημιουργείς εσυ στην Ε και ρίχνεις μέσα όλα τα αρχεία που θα βρεις μεσα στον φάκελο του συμπιεσμένου αρχείου που θα κατεβάσεις, η αποσυμπιέζεις κατ ευθείαν το αρχείο των effects που θέλεις στην Ε και δημιουργείται μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 To keyLightEffects που βρισκετε στο rompatcher τι ακριβως χρειαζετε;Πρεπει να ειναι αυτοματα ανοιγμενο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Έχει βρει κανείς τίποτα για Disable Active Diverts Note ? Το γνωστό ενοχλητικό pop up των κλήσεων? Με την επίσημη belle δε δουλέυουν τα παλιά mods.. :mad: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως κανει το Tweaks και τα Mod που υπαρχουν για αυτο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια, θα επανελθω στο θεμα των theme effects... Δε μπορω με τιποτα να το κανω! Μπορει καποιος να παραθεσει εναν αναλυτικο οδηγο και πως να χακαρουμε το τηλ στην Belle (εχει πολλους τροπους στο ημερησιο φορουμ) αλλα και πως ακριβως να κανουμε τη διαδικασια ωστε να τρεχουν τα εκπληκτικα effects που κυκλοφορουν...(ο οδηγος που υπαρχει στο ημερησιο φορουμ παλι, ειναι λιγο μπερδεμα...) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδια, θα επανελθω στο θεμα των theme effects... Δε μπορω με τιποτα να το κανω! Μπορει καποιος να παραθεσει εναν αναλυτικο οδηγο και πως να χακαρουμε το τηλ στην Belle (εχει πολλους τροπους στο ημερησιο φορουμ) αλλα και πως ακριβως να κανουμε τη διαδικασια ωστε να τρεχουν τα εκπληκτικα effects που κυκλοφορουν...(ο οδηγος που υπαρχει στο ημερησιο φορουμ παλι, ειναι λιγο μπερδεμα...) Για hack η διαδικασία με τον norton. Για τα effect δεν με απασχόλησε ποτέ οπότε δε το έχω ψάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Παιδια, θα επανελθω στο θεμα των theme effects... Δε μπορω με τιποτα να το κανω! Μπορει καποιος να παραθεσει εναν αναλυτικο οδηγο και πως να χακαρουμε το τηλ στην Belle (εχει πολλους τροπους στο ημερησιο φορουμ) αλλα και πως ακριβως να κανουμε τη διαδικασια ωστε να τρεχουν τα εκπληκτικα effects που κυκλοφορουν...(ο οδηγος που υπαρχει στο ημερησιο φορουμ παλι, ειναι λιγο μπερδεμα...) Αυτά που αναφέρονται στο ημερήσιο φόρουμ δεν ισχύουν 100% για εμάς που έχουμε την έκδοση του lagoskon. Αν έχεις τη Belle που έδωσε ο lagoskon, για να βάλεις εφέ ακολουθείς τα εξής βήματα: 1. Ενεργοποιείς τα patch στο ROMpatcher (αν δεν τα έχεις στο αυτόματο). 2. Κάνεις μια αναζήτηση είτε στο ημερήσιο είτε γενικά στο διαδίκτυο για το "Theme effects base package for Belle". Το βρίσκεις, το αποσυμπιέζεις και το πετάς στο C (εκεί που θα το βρεις έχει οδηγίες). 3. Κατεβάζεις το πακέτο εφέ που θέλεις (προτείνω τα JinHao v3). Δημιουργείς το φάκελο E:/effects και πετάς εκεί μέσα τα εφέ που κατέβασες (χύμα στο φάκελο αυτό, συνήθως είναι κάποιες δεκάδες αρχεία, κοντά στα 100, ανάλογα με το πακέτο). 4. Πας Μενού>Ρυθμίσεις> Θέματα>Γενικά>Επιλογές>Εφέ θέματος>Ενεργοποίηση>Απενεργοποίηση> Ενεργοποίηση 5. Επανεκκίνηση 6. Έτοιμος. :) Edited February 16, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Παιδια, θα επανελθω στο θεμα των theme effects... Δε μπορω με τιποτα να το κανω! Μπορει καποιος να παραθεσει εναν αναλυτικο οδηγο και πως να χακαρουμε το τηλ στην Belle (εχει πολλους τροπους στο ημερησιο φορουμ) αλλα και πως ακριβως να κανουμε τη διαδικασια ωστε να τρεχουν τα εκπληκτικα effects που κυκλοφορουν...(ο οδηγος που υπαρχει στο ημερησιο φορουμ παλι, ειναι λιγο μπερδεμα...) χακάρεις με το norton του coderus, με το x-plore (στο οποιο ενεργοποιεις στις ρυθμισεις την εμφανιση κρυφων φακελων κ φακελων συστηματος) αντιγραφεις στο c:\patches το install server RP+.rmp που χω επισυναψει στο ποστ μου εδω,και για καλο και για κακο αντεγραψε και το installserver.exe που επισυναπτω στο C:\sys\bin. μετα εγκαθιστας για τα εφφε το Custom Effects Base Package SIS Installer. μετά αντιγράφεις τα αρχεία του εφφέ που θες στο E:\effects Edited February 16, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) χακάρεις με το norton του coderus, με το x-plore (στο οποιο ενεργοποιεις στις ρυθμισεις την εμφανιση κρυφων φακελων κ φακελων συστηματος) αντιγραφεις στο c:\patches το install server RP+.rmp που χω επισυναψει στο ποστ μου εδω,και για καλο και για κακο αντεγραψε και το installserver.exe που επισυναπτω στο C:\sys\bin. μετα εγκαθιστας για τα εφφε το Custom Effects Base Package SIS Installer. μετά αντιγράφεις τα αρχεία του εφφέ που θες στο E:\effects Φιλε μου gerstavros2, χακαρω το τηλ οπως ακριβως περιγραφεται εδω : http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=62895.0 Αντιγραφω στο c:\patches το install server RP+.rmp, οπως μου περιγραφεις, αντιγραφω και το installserver.exe στο C:\sys\bin, οπως επισης μου περιγραφεις, εγκαθιστω για τα εφφε, το Custom Effects Base Package SIS Installer, οπως περιγραφεται εδω :http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=58594.0 To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει το E:\effects... Προφανως το δημιουργω εγω, οπως αναφερεται παραπανω! Στη συνεχεια λοιπον κατεβαζω πχ το jinhao effects v3! Το προσθετω σα φακελο μεσα στο E:\effects ωστε να ειναι E:\effects\jinhao effects v3 η αντιγραφω το περιεχομενο του jinhao effects v3 μεσα στο φακελο E:\effects...??? Στην πρωτη περιπτωση αφου το κανω, ενεργοποιω τα εφε, κλεινω, ανοιγω αλλα τιποτα... ΕDIT Ηθελε τη δευτερη περιπτωση... Ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!! Μια χαζη ερωτηση ομως : Γιατι η Νokia δεν τα εχει ως μαμισια effects και πρεπει να κανουμε εμεις οοολη αυτη τη διαδικασια, ΟΕΟ??? Edited February 17, 2012 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 [...] Ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!!! Μια χαζη ερωτηση ομως : Γιατι η Νokia δεν τα εχει ως μαμισια effects και πρεπει να κανουμε εμεις οοολη αυτη τη διαδικασια, ΟΕΟ??? τίποτα;) η νόκια παρέχει απλά εφφέ,τα άλλα δεν τα φτιάχνει η νόκια,τα φτιάχνουν διάφοροι απ την κοινότητα.το symbian δεν έχει επιλογή να φορτώσεις «ξένα» εφφέ,και γι αυτό το πειράζουμε για να περνάμε τα δικά μας;):D Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 θέλω να βάλω το mod για το reboot στο πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι , ξέρει κανείς να μου πει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 θέλω να βάλω το mod για το reboot στο πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι , ξέρει κανείς να μου πει??δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο mod,μόνο σε κάποια custom firmwares Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 θέλω να βάλω το mod για το reboot στο πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι , ξέρει κανείς να μου πει?? Γιατι δεν βαζεις την εφαρμογη (restart); Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Γιατι δεν βαζεις την εφαρμογη (restart); Υπαρχει και το quickReboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts