maddoctor Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Κατέβασα και εγώ το NaviFirm, είδα για το Ε7 τι μου βγάζει και έχω μπερδευτεί. Βάση κωδικού έχω 059D2W3 greece blue και στο πρόγραμμα βρίσκω 2 που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά! 1. Από που βρίσκω τι χαρακτηριστικό σημαίνει τι 2. Πως καταλαβαίνω τι έκδοση έχω ακριβώς? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21031&stc=1&d=1308756874 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21032&stc=1&d=1308756874 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο λάθος του συγκεκριμένου προγράμματος.Δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον δημιουργό του μήπως και έχει απάντηση.Να είναι κάποιο σφάλμα στους servers δύσκολο το βλέπω γιατί από πρόγραμμα της nokia για αυτή την δουλειά εμφανίζεται μία επιλογή.Αλλά αφού έτσι και αλλιώς τον φοίνικα θα χρησιμοποιήσεις,γιατί να παιδεύεσαι αφού τα κατεβάζει το ίδιο το πρόγραμμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο λάθος του συγκεκριμένου προγράμματος.Δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον δημιουργό του μήπως και έχει απάντηση.Να είναι κάποιο σφάλμα στους servers δύσκολο το βλέπω γιατί από πρόγραμμα της nokia για αυτή την δουλειά εμφανίζεται μία επιλογή.Αλλά αφού έτσι και αλλιώς τον φοίνικα θα χρησιμοποιήσεις,γιατί να παιδεύεσαι αφού τα κατεβάζει το ίδιο το πρόγραμμα; Βέβαια εάν προσέξεις το ίδιο γίνεται και με τους άλλους κωδικούς, οπότε δεν ξέρω εάν είναι λάθος. Πάντως έψαξα στο site και δεν βρήκα καμία πληροφορία τι είναι όλα αυτά. Πέρασα το HelloOX2.v2.11 πάντως για αρχή χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 http://i56.tinypic.com/1zx2yhy.png Menu 4 x 4 Icons On S^3 Device By Coderus After downloading the hack for those in the phone will extract and move the folders in c: \ Από τα γνωστά μαγαζιά Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 μια κακη πολλη κακη ειδηση παρα πολλη κακη ειδηση ο Coderus παραταει το symbian και οδευει προς meego μετα τα certificates ηρθε και αυτο και εδεσε αντε περαστικα μας Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 μια κακη πολλη κακη ειδηση παρα πολλη κακη ειδηση ο Coderus παραταει το symbian και οδευει προς meego μετα τα certificates ηρθε και αυτο και εδεσε αντε περαστικα μας τι εννοεις για τα certificates? (θα επιστρεψει..το meego δεν θα υπαρχει σε λιγους μηνες) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Παιδια βγηκε στα γνωστα μαγαζακια η Αnna!!την εβαλε κανενας σας; πως την εγκαθιστουμε;:rolleyes: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) καλησπερα σε ολους. επιτελους μετα απο αρκετη προσπαθεια εφτιαξα ενα cfw για την κινηταρα μας. οποιος θελει περισσότερες λεπτομέρειες μπορει να επικοινωνησει μαζί μου μέσω pm ;) οταν βρω χρονο θα κανω εναν οδηγο, με τα βηματα και τα προγραμματα που χρειαζονται. ξεκιναω λοιπον με το τι εκανα εγω.. 1. Γενικες πληροφοριες. -Το CFW Βασιζετε στο firmware balkans 14.2 -Μετα την πρωτη εκκινηση ελευθερος χωρος στο c 185 mb. -Το firmware το ¨τρεχω¨ στο Ν8 μου 3 μερες, και δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα. 2. Τι αφαιρεσα -Ολες τις γλωσσες σε μενου και πληκτρολογια, εκτος απο ελληνικα και αγγλικα. Εψαξα ολους τους φακελους σε core. rofs2 και rofs3 και δεν αφησα το παραμικρο απο αλλη γλωσσα. ετσι εχω 185 mb ελευθερα -Ολους τους ήχους της Nokia, εκτος απο Aquamarine dreams.aac,Clock alert 5.aac,Coin.aac και Email 3.aac. -Την εφαρμογη Zipmanager. Εχω στο κινητο μου τον x-plore για zip και rar αρχεια. -Το about ! υπαρχει κανεις που να μπαινει και να διαβαζει "αυτο το προιον μπλα μπλα" ? -Ολα τα θεματα εκτος απο το nokia theme black. Δεν εβαλα το δικο μου (αυτο που βλεπετε στις παρακατω εικονες) γιατι θελω να το ανανεωνω με νεο εικονιδιο για καθε εφαρμογη που βαζω στο Ν8. 3. Τι προσθεσα -Την εφαρμογη lockericon. Κλειδωμα του κινητου με αγγιγμα της οθονης. -Την εφαρμογη KillME. Μου αρεσει πολυ ο taskmanager του κινητου, αλλα θελω να βλεπω και ολα οσα ¨τρεχουνε¨ στο Ν8 μου. -Την εφαρμογη memory status. -Την εφαρμογη LeGPSdata με νεο εικονιδιο,"κλεμενο" απο το gpsinfoqt -Την εφαρμογη screensnap. τις πεντε αυτες εφαρμογες τις εχω στο uda. μετα απο hard reset χανονται. -Τελευταιο και καλυτερο. RomPatcherPlus. Κανω εγκατασταση οποια εφαρμογη θελω. Με ετοιμα στο C: patches τα Install Server RP+ v1.4.rmp, Open4All RP+.rmp και φυσικα το RemoveRecordingTone_S^3.rmp. η επιλογη για autostart δουλευει αψογα. δεν χανετε με hard reset, ειναι στο rofs2 4. Mods -O music player ψαχνει για αρχεια μουσικης μονο στο E:music και F:music -Ημερολογιο, ρολοι, επαφες, μητρωο,voice commands και μηνυματα δεν ξεκινανε αυτοματα. -Στην ηχογραφηση ειναι προεπιλεγμενη η καλυτερη ποιοτητα, και ο χρονος εγγραφης εχει ανεβει στις 12 ωρες. -Αλλαξα τον ηχο και το animation εκκινησης. -Το γενικο προφιλ λεγετε τωρα "Nokia N8". -αν και αφαιρεσα τους ηχους, στην αφυπνηση και στο γενικο προφιλ δεν μου πεταει το μηνυμα "ο ηχος ταδε δεν βρεθηκε", γιατι εχω αλλαξει τους default ηχους με αυτους που αφησα. -Αλλαξα την ταχυτητα περιστροφης της οθονης. γυριζει πολυ γρηγορα τωρα . -Το κινητο ΔΕΝ στελνει τωρα sms στην ΝΟΚΙΑ στην πρωτη εκκινηση. -Αλλαξα και την ταχυτητα στο Kinetic Scroll . Λιγο πιο γρηγορο. -Ημερολογιο, ρολοι και μηνυματα οταν παταω "εξοδος" κλεινουνε. δεν "τρεχουνε" στο παρασκηνιο. -Η cache του browser μεταφερθηκε στην μνημη μαζικη αποθηκευσης και την ανεβασα στα 32mb. -απενεργοποιηση του μυνηματος "φορτιζει" -Ο FM Transmitter στελνει 'ΝΟΚΙΑ Ν8' και οχι σκετο 'ΝΟΚΙΑ' -Αλλαξα τους ηχους battery_low.wav,confirmation.wav,volume_max.wav,volume_min.wav και warning.wav. -Στον ιστο εσβησα ολους τους default σελιδοδεικτες και προσθεσα τα myphone.gr,dailymobile.se και δυο απο τα "γνωστα" μαγαζακια 5. Εκρυψα απο το μενου τα παρακατω για να εχω λιγοτερα εικονιδια. ετσι βρισκω αυτο που θελω γρηγοροτερα. Επαναλαμβανω, τα εκρυψα. δεν τα διεγραψα. -Καμερα... εχω πληκτρο για να την ανοιγω. -ρολοι... το εχω στην αρχικη μας οθονη, το ανοιγω οταν θελω απο εκει -ημερολογιο... οτι και πανω -οδηγιες χρησης... στην αρχικη οθονη επιλογες-οδηγιες χρησης -αναγνωση μηνυματων... πατωντας πανω στο μηνυμα που θελω υπαρχει επιλογη για ακροαση. εμενα παντως δεν μου διαβασε ποτε ελληνικα -... αν κανω εγκατασταση το quicklang ΔΕΝ εμφανιζετε το εικονιδιο του.αυτο το εκανα γιατι ειναι εφαρμογη που την τρεχω μια φορα, την βαζω στο autostart και ΔΕΝ την ξανανοιγω. γιατι να φορτωθω με ενα ακομη εικονιδιο? με τον x-plore πηγαινω στο c/sys/bin και τρεχω το DZlangswitch.exe . κανω τις ρυθμισεις μου και τελος. Δειτε στην πρωτη εικονα την προσαρμοσμενη εκδοση ! Τωρα που πηρα φορα περιμενω να ερθει η anna να την "μαγειρεψω" κι εκεινη :lol: Edited July 26, 2011 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 καλησπερα σε ολους. επιτελους μετα απο αρκετη προσπαθεια εφτιαξα ενα cfw για την κινηταρα μας. οποιος θελει περισσότερες λεπτομέρειες μπορει να επικοινωνησει μαζί μου μέσω pm ;) οταν βρω χρονο θα κανω εναν οδηγο, με τα βηματα και τα προγραμματα που χρειαζονται. ξεκιναω λοιπον με το τι εκανα εγω.. 1. Γενικες πληροφοριες. -Το CFW Βασιζετε στο firmware balkans 14.2 -Μετα την πρωτη εκκινηση ελευθερος χωρος στο c 185 mb. -Το firmware το ¨τρεχω¨ στο Ν8 μου 3 μερες, και δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα. 2. Τι αφαιρεσα -Ολες τις γλωσσες σε μενου και πληκτρολογια, εκτος απο ελληνικα και αγγλικα. Εψαξα ολους τους φακελους σε core. rofs2 και rofs3 και δεν αφησα το παραμικρο απο αλλη γλωσσα. ετσι εχω 185 mb ελευθερα -Ολους τους ήχους της Nokia, εκτος απο Aquamarine dreams.aac,Clock alert 5.aac,Coin.aac και Email 3.aac. -Την εφαρμογη Zipmanager. Εχω στο κινητο μου τον x-plore για zip και rar αρχεια. -Το about ! υπαρχει κανεις που να μπαινει και να διαβαζει "αυτο το προιον μπλα μπλα" ? -Ολα τα θεματα εκτος απο το nokia theme black. Δεν εβαλα το δικο μου (αυτο που βλεπετε στις παρακατω εικονες) γιατι θελω να το ανανεωνω με νεο εικονιδιο για καθε εφαρμογη που βαζω στο Ν8. 3. Τι προσθεσα -Την εφαρμογη lockericon. Κλειδωμα του κινητου με αγγιγμα της οθονης. -Την εφαρμογη KillME. Μου αρεσει πολυ ο taskmanager του κινητου, αλλα θελω να βλεπω και ολα οσα ¨τρεχουνε¨ στο Ν8 μου. -Την εφαρμογη memory status. -Την εφαρμογη LeGPSdata με νεο εικονιδιο,"κλεμενο" απο το gpsinfoqt -Την εφαρμογη screensnap. τις πεντε αυτες εφαρμογες τις εχω στο uda. μετα απο hard reset χανονται. -Τελευταιο και καλυτερο. RomPatcherPlus. Κανω εγκατασταση οποια εφαρμογη θελω. Με ετοιμα στο C: patches τα Install Server RP+ v1.4.rmp, Open4All RP+.rmp και φυσικα το RemoveRecordingTone_S^3.rmp. η επιλογη για autostart δουλευει αψογα. δεν χανετε με hard reset, ειναι στο rofs2 4. Mods -O music player ψαχνει για αρχεια μουσικης μονο στο E:music και F:music -Ημερολογιο, ρολοι, επαφες, μητρωο,voice commands και μηνυματα δεν ξεκινανε αυτοματα. -Στην ηχογραφηση ειναι προεπιλεγμενη η καλυτερη ποιοτητα, και ο χρονος εγγραφης εχει ανεβει στις 12 ωρες. -Αλλαξα τον ηχο και το animation εκκινησης. -Το γενικο προφιλ λεγετε τωρα "Nokia N8". -αν και αφαιρεσα τους ηχους, στην αφυπνηση και στο γενικο προφιλ δεν μου πεταει το μηνυμα "ο ηχος ταδε δεν βρεθηκε", γιατι εχω αλλαξει τους default ηχους με αυτους που αφησα. -Αλλαξα την ταχυτητα περιστροφης της οθονης. γυριζει πολυ γρηγορα τωρα . -Το κινητο ΔΕΝ στελνει τωρα sms στην ΝΟΚΙΑ στην πρωτη εκκινηση. -Αλλαξα και την ταχυτητα στο Kinetic Scroll . Λιγο πιο γρηγορο. -Ημερολογιο, ρολοι και μηνυματα οταν παταω "εξοδος" κλεινουνε. δεν "τρεχουνε" στο παρασκηνιο. -Η cache του browser μεταφερθηκε στην μνημη μαζικη αποθηκευσης και την ανεβασα στα 32mb. -απενεργοποιηση του μυνηματος "φορτιζει" -Ο FM Transmitter στελνει 'ΝΟΚΙΑ Ν8' και οχι σκετο 'ΝΟΚΙΑ' -Αλλαξα τους ηχους battery_low.wav,confirmation.wav,volume_max.wav,volume_min.wav και warning.wav. -Στον ιστο εσβησα ολους τους default σελιδοδεικτες και προσθεσα τα myphone.gr,dailymobile.se και δυο απο τα "γνωστα" μαγαζακια 5. Εκρυψα απο το μενου τα παρακατω για να εχω λιγοτερα εικονιδια. ετσι βρισκω αυτο που θελω γρηγοροτερα. Επαναλαμβανω, τα εκρυψα. δεν τα διεγραψα. -Καμερα... εχω πληκτρο για να την ανοιγω. -ρολοι... το εχω στην αρχικη μας οθονη, το ανοιγω οταν θελω απο εκει -ημερολογιο... οτι και πανω -οδηγιες χρησης... στην αρχικη οθονη επιλογες-οδηγιες χρησης -αναγνωση μηνυματων... πατωντας πανω στο μηνυμα που θελω υπαρχει επιλογη για ακροαση. εμενα παντως δεν μου διαβασε ποτε ελληνικα -... αν κανω εγκατασταση το quicklang ΔΕΝ εμφανιζετε το εικονιδιο του.αυτο το εκανα γιατι ειναι εφαρμογη που την τρεχω μια φορα, την βαζω στο autostart και ΔΕΝ την ξανανοιγω. γιατι να φορτωθω με ενα ακομη εικονιδιο? με τον x-plore πηγαινω στο c/sys/bin και τρεχω το DZlangswitch.exe . κανω τις ρυθμισεις μου και τελος. Δειτε στην πρωτη εικονα την προσαρμοσμενη εκδοση ! Τωρα που πηρα φορα περιμενω να ερθει η anna να την "μαγειρεψω" κι εκεινη :lol: Υποθέτω στο Ε7 δεν θα τρέχει.... :( Κάτι για Ε7 υπάρχει? Πως το έφτιαξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Mαλλον δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω,αλλά ένα respect για σένα από μένα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Υποθέτω στο Ε7 δεν θα τρέχει.... :( Κάτι για Ε7 υπάρχει? Πως το έφτιαξες? καλημερα. ΟΧΙ δεν τρεχει στο Ε7. για το Ε7 δεν εχω κατι. για να φτιαξω πρεπει να εχω το κινητο για να δοκιμαζω οτι κανω. αν διαβασεις στο dailymobile θα βρεις οτι θελεις για να κανεις το δικο σου cfw. περιμενε μηπως και μπορεσω να κανω εναν οδηγο. Mαλλον δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω,αλλά ένα respect για σένα από μένα! Καλημερα. ευχαριστω. ελπιζω να σε δελεασω οταν ετοιμασω ενα cfw με βαση την anna :) οταν ερθει η anna μη βιαστεις να την περασεις, τωρα που εμαθα, σε μια μερα θα ετοιμασω παρομοια ή και καλυτερη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 καλημερα. ΟΧΙ δεν τρεχει στο Ε7. για το Ε7 δεν εχω κατι. για να φτιαξω πρεπει να εχω το κινητο για να δοκιμαζω οτι κανω. αν διαβασεις στο dailymobile θα βρεις οτι θελεις για να κανεις το δικο σου cfw. περιμενε μηπως και μπορεσω να κανω εναν οδηγο. Καλημερα. ευχαριστω. ελπιζω να σε δελεασω οταν ετοιμασω ενα cfw με βαση την anna :) οταν ερθει η anna μη βιαστεις να την περασεις, τωρα που εμαθα, σε μια μερα θα ετοιμασω παρομοια ή και καλυτερη :) χα χα χα ! ηταν να μην πάρεις φόρα:), άντε θα περιμένω να δω τι λαγό θα βγάλεις από το καπέλο σου ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 nektaria μπραβο για την δουλεια σου !! Ειχα φτιαξει κι εγω ενα cfw για το Ν86 και θα ηθελα πολυ να το ψαξω το θεμα και για το μελλοντικο E7 μου.. :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 μπραβο Νεκταρια , περιμενουμε links,οδηγιες κλπ. και το symbian "nektaria"! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 καλημερα και σας ευχαριστω. σιγουρα θα κανω εναν οδηγο για το πως να κανει καποιος το δικο του cfw. περιμενω ομως να βγει επισημα η anna για να κανω πειραματα στο δικο μου κινητο. μπορει να αλλαξει κατι η ΝΟΚΙΑ και οσα ξερουμε εως τωρα να μην δουλευουνε στις επομενες αναβαθμισεις, κι ετσι να παει χαμενος ο κοπος που θα κανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 καλημερα και σας ευχαριστω. σιγουρα θα κανω εναν οδηγο για το πως να κανει καποιος το δικο του cfw. περιμενω ομως να βγει επισημα η anna για να κανω πειραματα στο δικο μου κινητο. μπορει να αλλαξει κατι η ΝΟΚΙΑ και οσα ξερουμε εως τωρα να μην δουλευουνε στις επομενες αναβαθμισεις, κι ετσι να παει χαμενος ο κοπος που θα κανω :) πολυ σωστη σκεψη! περιμενουμε νεωτερα ετσι οπως ειναι τωρα πως περνιεται στα δικα μας? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 καλημερα. ΟΧΙ δεν τρεχει στο Ε7. για το Ε7 δεν εχω κατι. για να φτιαξω πρεπει να εχω το κινητο για να δοκιμαζω οτι κανω. αν διαβασεις στο dailymobile θα βρεις οτι θελεις για να κανεις το δικο σου cfw. περιμενε μηπως και μπορεσω να κανω εναν οδηγο. Θα το έχω υπόψιν μου... Βρήκα σε ένα φόρουμ για Ε7 που είναι fan club, ένα τρόπο να έχεις 6 αρχικές οθόνες και μπορεί να μπεί λέει σε όλα τα Symbian^3. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? How to Install 6 Home Screens on Nokia E7 or any other Symbian^3 Device without Flashing via Patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Θα το έχω υπόψιν μου... Βρήκα σε ένα φόρουμ για Ε7 που είναι fan club, ένα τρόπο να έχεις 6 αρχικές οθόνες και μπορεί να μπεί λέει σε όλα τα Symbian^3. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? δωσε μας Link thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 (edited) δωσε μας Link thanks Ορίστε η σελίδα: *************************** also works with the N8, C6-01 and C7 και ένα σχετικό βίντεο στο youtube: Edited July 31, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που περιέχουν παράνομο υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Θα το έχω υπόψιν μου... Βρήκα σε ένα φόρουμ για Ε7 που είναι fan club, ένα τρόπο να έχεις 6 αρχικές οθόνες και μπορεί να μπεί λέει σε όλα τα Symbian^3. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? Εγω το εχω βαλει στο n8 μου και μου λειτουργει μια χαρα!!!Και το κινητο μου δεν ειναι χακαρισμενο.Λογικα ειναι το ιδιο και για το Ε7!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εγω το εχω βαλει στο n8 μου και μου λειτουργει μια χαρα!!!Και το κινητο μου δεν ειναι χακαρισμενο.Λογικα ειναι το ιδιο και για το Ε7!!! ;) επιβεβαιωνω και εγω ..τελειο! (σε Ν8) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλημερα παιδια. Γνωριζετε αν σε καποιο απο τα Mods υπαρχει καποια τροποποιηση στην αναπαραγωγη ταινιων απο το Ν8 ? Επειδη εχω βαλει πολλες 720p ταινιες και δεν τις επαιζε, σε μερικες αλλου τυπου βγαζει "σφαλμα συστηματος" (οχι 720p αλλα 480!) . Δεν θα το βαλω τωρα το Mod αυτο μιας και ερχεται η αννα, απλα αν υπαρχει θα χω το νου μου να βαλω το αναλογο του οταν βγει με την αννα. ευχαριστω :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 μετά την αννα θέλει ξανά χακάρισμα το κινητο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Παιδια αφου εβαλα την anna (απο το ovi suite) αυτο to hack με της πολλες αρχικες οθονες χαθηκε... Ειναι λογικο αυτο και 2ερον αξιζει να το ξαναβαλω θα δουλευει με την anna??Υπαρχει κανεις που να το εχει βαλει στην anna και να δουλευει??? :rolleyes: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδια ποια μεθοδος hacking δουλευει στην anna για να ξεπερασουμε και το προβλημα των πιστοποιητικων που δεν μας τα βγαζουν πια? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts