ioa_pap Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Πάντως όσοι θέλουν να προγραμματίσουν κάποιο ταξίδι με την 3.08 απλά δεν γίνεται...Έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα ''προσθήκη στη διαδρομή''.Εγώ αναγκάστηκα να γυρίσω στην 3.06.Πιστεύω να την ξαναβάλουν κάποια στιγμή στο μέλλον...Πισωγυρίσματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 παιδια φωνητικη οδηγιση ενω εχω βαλει μεσω ovi swite,κ τις δυο ελληνικες,μου βγαζει στις ρυθμισεις μονο την φωνη.Με τις οδους οχι.γιατι;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 γεια σας,χθες το συνεδεσα με το ovi suite να δω τους χαρτες αν υπαρχει καμια αναβαθμιση κ μου εκανε κ στους χαρτες κ στη φωνητικη καθοδηγηση.το θεμα ειναι οτι μουχει καμια 10αρια γλωσσες που πιανουν λιγο χωρο,αυτες πως διαγραφονται?δε μπορω να βρω που ειναι στο κιν,παρα μονο εκει που επιλεγεις γλωσσα πλοηγησης στους χαρτες,αλλα δεν εχει επιλογη διαγραφης. ουτε απο το ovi suite βρηκα Μην ανυσηχείς.Δεν είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σου.Είναι μόνο το ευρετήριο γλωσών απο το οποίο διαλέγεις ποιά θέλεις να κατεβάσεις-εγκαταστήσεις για να σου κάνει καθοδήγηση.:) Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Πριν μιση ωρα περιπου ειπα να δοκιμασω τους χαρτες για πρωτη φορα.. Ειχα ηδη αποθηκευσει στα αγαπημενα το χωριο μου. Μπαινω στους Χαρτες παταω Οδηγηση και ως προορισμο απο τα αγαπημενα διαλεγω το χωριο μου και κατευθυαν ειχε αρχισει η οδηγηση με το που το πατησα !! Γυρω στα 15-20 δευτερολεπτα !! (μπορει να πα και πολλα!) Πολυ καλο πραγματικα σε σχεση με το Ν86 μου που εκανε και 1 λεπτο ! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Καλημερα.εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση v3.08,την εχω εγκαταστησει στην f μνημη μου,ολα καλα.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω τον καιρο!!παταω μεσα στο εικονιδιο,μου λεει για κατι update,κ να ξαναδοκιμασω!!Ξεχασα να πω οτι εχω την belle του one....:confused: οκ το βρηκα!επρεπε να ανοιξω πρωτα τον χαρτη,να κλειδωσει την τοποθεσια μου,κ μετα να παω στον καιρο. Edited September 16, 2011 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κανω update τους χαρτες μεσω ovi και μου τα εξαφανισε ολα. Μπαινω ξανα να κανω εγκατασταση τους χαρτες και ενω ξεκιναει να περασει τους χαρτες με πεταει εξω και μου λεει try again. Aυτο γινεται τρεις βδομαδες αντιμετωπιζει κανενας αλλος το προβλημα αυτο? Τις φωνητικες μου τις κατεβαζει κανονικα δεν εχει προβλημα στον χαρτη τις Ελλαδος κολλαει. Edited September 19, 2011 by sysyfos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 καλημερα, μολις πηρα το νεο μου Ν8(αντικατασταση του παλιου που επαθε ξαφνικο θανατο) και ειδα οτι εχει μεσα την εκδοση 3.06 11kw27b01 και χαρτη 0.2.42.0122. θυμαμαι οτι υπαρχει 3.08 σωστα? αυτη περναει απο πανω? ο χαρτης ειναι ο τελευταιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 καλημερα, μολις πηρα το νεο μου Ν8(αντικατασταση του παλιου που επαθε ξαφνικο θανατο) και ειδα οτι εχει μεσα την εκδοση 3.06 11kw27b01 και χαρτη 0.2.42.0122. θυμαμαι οτι υπαρχει 3.08 σωστα? αυτη περναει απο πανω? ο χαρτης ειναι ο τελευταιος? ναι , περναει πανω στην 3.06 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ok την περασα την 3.08 ολα καλα. να ρωτησω εκει που λεει στις ρυθμισεις για την συνδεση βαζουμε την επιλογη "σε συνδεση" η " εκτος συνδεσης"? εκτος συνδεσης αν θυμαμαι ειναι για τον χαρτη που εχουμε με πλοηγηση χωρις να ενωνεται στο νετ για δεδομενα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδιά παρόλο που έχω φορτώσει την 3.06 κάθε φορά που μπαίνω στους χάρτες διαβάζει απο δίκτυο και κάτι κατεβάζει, και παρόλο που το απενεργοποίησα (χωρίς δίκτυο) πάλι το ίδιο κάνει Ειναι απαραίτητο να μπαίνει και να κατεβάζει κάποιες πληροφορίες??? Στις ρυθμίσεις έχω μόνο gps και a-gps Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Εχω την 3,06. Λίγα λεπτά μετά που θα ανοίξω τους χάρτες και εντοπίσει το σημείο που βρίσκομαι (με μεγάλη ακρίβεια ) μου πετάει ενα μήνυμα του τύπου :Σφάλμα σύνδεσης-Λήψης ή κάτι τέτοιο (δεν το συγκράτησα επακριβώς). Που μπορεί να οφείλεται αυτό.Διορθώνεται με κάποιο χειρισμό??? Ευχαριστώ Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μήνυμα που βγάζει επειδή δεν του επιτρέπεις να συνδεθεί το GPS μέσω 3G ως a-GPS. Μην ανησυχείς, απλά καθυστερεί να σε βρεί για λίγο αλλά δεν χρεώνεσαι στον πάροχο σου. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 παιδιά παρόλο που έχω φορτώσει την 3.06 κάθε φορά που μπαίνω στους χάρτες διαβάζει απο δίκτυο και κάτι κατεβάζει, και παρόλο που το απενεργοποίησα (χωρίς δίκτυο) πάλι το ίδιο κάνει Ειναι απαραίτητο να μπαίνει και να κατεβάζει κάποιες πληροφορίες??? Στις ρυθμίσεις έχω μόνο gps και a-gps Αυτα που κατεβαζει ειναι πολυ ελαχιστα Kb,στις ρυθμισεις ασε μονο το ενσωματωμενο GPS. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Δοκίμασε να ξεκινησεις να κατεβαζεις μια αλλη πεζοπορια (πχ Γερμανικά,Δανέζικα,Φιλανδικα με ονοματα οδων) . Μολις ξεκινησει θα πρέπει να βγάλει στο φόντο και τα Ελληνικά . Κάνε ακύρωση όποια επέλεξες και κατέβασε τα Ελληνικά!!! Έτσι δουλεύει????:worry: Το εκανα ετσι οπως τα λεει ο lagoskon αλλα οταν παταω να κατεβει ας πουμε τα Γερμανικα, με πεταει εξω η συνδεση wi-fi!! Oποτε δεν μπορω να δω κ τα ελληνικα.Υπαρχει κατι αλλο;ευχαριστω:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolok Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) Για το Ν86.......ισχυει οτι εχω διαβασει εδω? Εχω κατεβασει τους χαρτες απο το Ovi suite 3.1.1.90 (μου γραφει on device)και οταν ανοιγω την εφαρμογη χαρτες και παω να λοκαρω ελλαδα.......τζιφος..............γνωριζει καποιος κατι? Edited October 7, 2011 by kolok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 όλα οκ και καλά με την πλοήγηση, αλλά ένα πράμα που με ενοχλεί είναι ότι όταν είσαι Αθήνα και ψάχνεις πλοήγηση για μία οδό με κοινή ονομασία πρέπει να ξέρεις τον τ.κ της, αλλιώς δεν μπορείς να την βρεις πχ με την περιοχή :(:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω, ενω με την αναβαθμιση σε Anna, τακτοποιηθηκε το προβλημα που ειχε η συσκευη, να μην ακουγεται το ονομα καλουντος οταν ειναι συνδεμενη με bluetooth ακουστικα η carkit, οι φωνητικες οδηγιες συνεχιζουν να μην ακουγονται απ' το bluetooth ακουστικο η carkit, οταν ειναι συνδεμενο, παρα μονο απ' το ηχειο του κινητου (σαν ανοιχτη ακροαση)... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Το nokia maps 3.08 ειναι ακόμα δοκιμαστική εκδώσει η κανονική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το nokia maps 3.08 ειναι ακόμα δοκιμαστική εκδώσει η κανονική? Ακομα beta αλλα παιζει κανονικοτατα,μπορεις να τη βαλεις.:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Σήμερα μου χρειάστηκε εντός Θεσσαλονίκης και με πήγε στην πόρτα.. τάχιστα. Εξαίρετο! Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Nokia Maps Suite http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-maps-suite Δεν το εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Μία απορία των τελευταίων 2 ημερών. Έχω εγκαταστήσει στο Ν97 και στο Ν8 το ovi, έκδοση v3.06 11wk27 b01 που είναι η τελευταία που μου βγάζει το ovi suite. Ταυτοχρόνως, σε ένα φίλο εγκατέστησα, με τον ίδιο τρόπο, στο C5-03 την έκδοση v3.06 11wk10 b01 που του βγάζει το ovi. Το πρόβλημα τώρα: ενώ όλα είναι εντάξει και η πλοήγηση δουλεύει μια χαρά σε όλα τα κινητά, στα δύο δικά μου ΔΕΝ εμφανίζει ως επιλογή την πλοήγηση με ελληνικά και εκφώνηση ονομάτων των οδών. Παρά το γεγονός ότι τα κατεβάζω και υπάρχουν στους φακέλους με τα αρχεία του προγράμματος, στη λίστα για να τα επιλέξω δεν εμφανίζονται. Πληροφορίες: 1. Η μόνη εμφανής διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων του προγράμματος είναι στη λίστα με τις φωνητικές οδηγίες. Στο C5-03 η λίστα εμφανίζεται με ελληνικά και στα Ν97 και Ν8 στα αγγλικά. 2. Τα C5-03 και Ν97 έχουν ελληνικά product codes και το Ν8 γερμανικό. Ευχαριστώ. Edited November 2, 2011 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καλησπερα παιδια.εχω μια απορια.ενω εχω επιλεγμενο το υποβοηθουμενο gps την ωρα που παταω αναζητηση θεσης καταναλωνει περιπου 300 kb και δεν με βρισκει κιολας.ειχα διαβασει οτι κανονικα με 16 kb σε βρισκει.ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Το πρόβλημα τώρα: ενώ όλα είναι εντάξει και η πλοήγηση δουλεύει μια χαρά σε όλα τα κινητά, στα δύο δικά μου ΔΕΝ εμφανίζει ως επιλογή την πλοήγηση με ελληνικά και εκφώνηση ονομάτων των οδών. Παρά το γεγονός ότι τα κατεβάζω και υπάρχουν στους φακέλους με τα αρχεία του προγράμματος, στη λίστα για να τα επιλέξω δεν εμφανίζονται. Εχει απαντηθεί και παλαιότερα. Κατέβασε μια άσχετη γλώσσα, και μετά θα σου δείξει και τα ελληνικά. καλησπερα παιδια.εχω μια απορια.ενω εχω επιλεγμενο το υποβοηθουμενο gps την ωρα που παταω αναζητηση θεσης καταναλωνει περιπου 300 kb και δεν με βρισκει κιολας.ειχα διαβασει οτι κανονικα με 16 kb σε βρισκει.ξερει κανεις τι παιζει? Χαζή ερώτηση, αλλά... βλέπεις ουρανό την ώρα εκείνη ή είσαι μέσα? :) Βεβαιώσου ότι το Υποβοηθούμενο GPS είναι ενεργό (Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμ. Θέσης > Μέθοδοι εντοπ. θέσης). Επίσης στους Διακομ. εντοπισμού θέσης (Ρυθμίσεις εφαρμογών > Εντοπισμ. Θέσης > Διακομ. εντοπισμού θέσης > Ρυθμίσεις διακομιστή) υπάρχει διακομιστής ενεργός (supl. nokia.com ) και σαν σημείο πρόσβασης είναι η σύνδεση gprs του παρόχου. Edited November 5, 2011 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Αυτο που εχει το sygic για προεπισκοπηση διαδρομης υπαρχει στο νοκια maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts