Jump to content

Tennis - Ασχολείται κανείς;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το αγαπημένο μου άθλημα πάιζω όσο πιο πολύ μπορώ και έβαλα στόχο να παίζω τώρα τυλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Το είχα σταματήσει για λίγο καιρό, αλλά τώρα ξανάρχισα και μετάνιωσα που το είχα αφήσει για λίγο καιρό...

Παίζω κυρίως στο Χολαργό στον ομιλο αντισφαίρισης

Γιώργος

Galaxy s9+

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για σας παιδιά είμαι καινούργιος στο forum είμαι 10 χρονών ξέρω τα πάντα για τους υπολογιστές και το forum.Για τους υπολογιστές ξέρω απο το να παίζω φλιπεράκι και Test Drive Unlimited μέχρι να μιλάω sto msn και να σερφάρω στο net (με ADSL forthnet 1mb).Στο θέμα μας τώρα, ξεκίνησα οταν ήμουν 4αρων χρονών και συνεχίζω μέχρι τώρα, πηγαίνω σε έναν όμιλο και μου αρέσει πολύ.Όποιος δεν με πιστεύει το Σαββατο παίζω πανελλήνιο στο ΟΑΚΑ.Να σας πω ακόμα οτι έχει και αγώνες πάλι στο ΟΑΚΑ με παλιούς τεννιστες.

Αυτά ...και για ένα παιχνιδάκι μέσα είμαι(όμως μικρός αλλά καλός;) ) μιας και ανεβαίνω αθήνα αυριο παρασκευή.

Αυτά

Με εκτίμηση tennismania

Ωραίο άθλημα, είχα πάει στα 12 μου σε μια ομαδούλα αλλά δεν το άντεξα, κατάλαβα οτι μου αρέσει μόνο να το βλέπω!! Προτιμώ να ασχολούμαι με ομαδικά αθλήματα!

Πλακα πλάκα δεν εχω ακουμπησει ρακετα του τεννις...εαν μου δωθει η ευκαιρια ομως θα το δοκιμασω(τωρα πως θα μου δωθει εαν δεν παω ο ιδιος, δεν ξερω:D)

• 3 weeks later...

Τωρα που βλεπω roland garros ηθελα να ρωτησω. Ξερει κανεις γιατι οι ποντοι στο τεννις ειναι ανα 15 ή ανα 10; :confused:

Εχει καποιο νοημα αυτο;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Τωρα που βλεπω roland garros ηθελα να ρωτησω. Ξερει κανεις γιατι οι ποντοι στο τεννις ειναι ανα 15 ή ανα 10; :confused:

Εχει καποιο νοημα αυτο;

Έτσι έχει καθιερωθεί.Δε νομίζω να έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα αυτό.

• 2 months later...
Παίζω απ'τα 10 μου με διαλλείματα μικρά,ωραίο χόμπι αν έχεις κάνει μαθήματα στην αρχή αλλιώς την έκατσες την ψαρόβαρκα,να φανταστείτε στο πανεπιστήμιο πέρασαν καμιά 30αριά γυναίκες και τα μαθήματα τα συνέχισαν μόνο 5!Όποιος θέλει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο απ'το να παίζει με ένα φίλο του ίδιου επιπέδου του εύχομαι γαιδουρινή υπομονή,αν το ξεπεράσει αυτό το στάδιο θα παίζει ευχάριστα μέχρι τα 70 του.Μπαλίτσα λοιπόν σε 5χ5 και τένις..:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν έχει κάπου γήπεδο τέννις με ελεύθερη είσοδο, και φροντισμένο (με φωτισμό κλπ)?

Κέντρο αθήνας κατά προτίμηση.

Ευχαριστώ:)

• 5 months later...

Γεια σας,

Είμαι λίγο μικρός και θέλω να σας ρωτήσω αν κανένας από εσάς ασχολείται με το τέννις και αν μου λέτε να αρχίσω μαθήματα τέννις ή όχι.

RoLLin CO.

Γεια σας,

Είμαι λίγο μικρός και θέλω να σας ρωτήσω αν κανένας από εσάς ασχολείται με το τέννις και αν μου λέτε να αρχίσω μαθήματα τέννις ή όχι.

Εγω ασχολουμαι με το ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, σου κανει;;:p

Αν σου αρεσει το τεννις τοτε καλο ειναι να ασχοληθεις, θα αθλησαι κιολας;) Βασικα παιζω που και που τεννις με μια γνωστη μου που επαιζε χρονια σε ομιλο αλλα δεν συγκινουμαι περισσοτερο απο το πινγκ πονγκ.:)

Δοκιμασαι και πινγκ-πονγκ αν σου αρεσει, ειναι πολυ ωραιο...:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

έπαιζα τέννις για τέσσερα χρόνια. Έχει περίπου τρια χρόνια που σταμάτησα λόγω μαθημάτων και τώρα σκέφτομαι να ξανα αρχίσω.Το ξεκίνησα τελείως τυχαία επειδή είχε γηπεδάκια κοντά στο σπίτι μου και στην πορεία μου άρεσε πολύ.. καλή γυμναστική για όλο το σώμα και ξεδίνεις κιόλας...:)
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

Γεια σας,

Φυσικά και να αρχίσεις και την υγεία σου θα οφελήσει στα μέγιστα και είναι ένα πολύ καλό χόμπυ για να έχεις,μόνο μην το παρατήσεις με τις πρώτες δυσκολίες,καλή αρχή:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Poies raketes protimate?

p.s. mono osoi gnorizoun

wilson..χωρίς να υπάρχει όμως κάποιος ιδιαίτερος λόγος..συγκεκριμένα μια wilson ncode n6 :)

Poies raketes protimate?

p.s. mono osoi gnorizoun

Prince για εμένα,πάντως μην συγκρίνεις έτσι απλά δυο μάρκες είναι πολλά που παίζουν ρόλο,από τεχνικά χαρακτηριστικά,ποια έχεις συνηθίσει να παίζεις αλλά και πόσα χρήματα προτίθεσαι να δώσεις.Αν θες πληροφορίες pm ή ρώτα εδώ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έπαιζα τα καλοκαίρια μεχρι τα 18-19 και τώρα στα 40 μου το ξανάπιασα εδω και 4-5 χρόνια αραιά και πού.

Φοβερό σπορ , απολαυστικό χωρίς να σε εξουθενώνει ειδικά οταν παίζεις διπλό .

Συνήθως πάω στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ πάρκο Πρεσσόφ που έχει 2 γήπεδα δωρεάν αλλά μόνο τα σαβ/ριακα και στο ΓΑΛΑΤΣΙ πληρωματικά (10€/ώρα).

Ψάχνω και εγώ για κανά γήπεδο (μένω ΡΕΝΤΗ) γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να βρείς όταν το θέλεις.

Πάντως καλό θα είναι να γράφουμε όπου ξέρουμε για γήπεδα τένις και αν δεν είναι δωρεάν πόσο σου στοιχίζει , κάθως και ποιοί ευκαιρούν για καμιά αναμέτρηση.

Δέν έχω βρει άλλο χώρο εκτος απο το myphone με περισσότερη κουβεντούλα πάνω στο συγκεκριμένο σπορ

Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε

• 2 weeks later...

μήπως γνωρίζει κάποιος που έχει γήπεδα τέννις στο κέντρο της Θεσ/νίκης? ξέρω ότι έχει στο ποσειδώνιο αλλά μήπως γνωρίζεται προς τα πανεπιστήμια κοντα αν έχει κάπου?

ευχαριστώ!

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

• 4 weeks later...

Ψάχνοντας, όμως, λίγο βρήκα αυτό

ΡΟΥΦ2103425167

Γήπεδο τέννις: Εβδομαδιαίο ωράριο 9.00-22.00

Συνδρομή Γήπεδου τέννις:5 € ημερήσια συνδρομή του κάθε δημότη για μία(1) ώρα χρήσης του γηπέδου.Χρήση έως 3 φορές(απο μία ώρα) την εβδομάδα ο κάθε δημότης

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ2106711016

2 γήπεδα τέννις

Γήπεδα τέννις: Εβδομαδιαίο Χειμερινό ωράριο 9.00-15.30 & 17.30-22.00 Εβδομαδιαίο Θερινό ωράριο 9.00-15.00 & 17.00-22.00

Συνδρομή Γήπεδων τέννις:5 € ημερήσια συνδρομή του κάθε δημότη για μία(1) ώρα χρήσης του γηπέδου.Χρήση έως 3 φορές(απο μία ώρα) την εβδομάδα ο κάθε δημότης.

ΓΟΥΔΗ2107771990

Γήπεδο τέννις: Εβδομαδιαίο ωράριο 9.00-22.00

Συνδρομή Γήπεδου τέννις:5 € ημερήσια συνδρομή του κάθε δημότη για μία (1) ώρα χρήσης του γηπέδου.Χρήση έως 3 φορές(απο μία ώρα) την εβδομάδα ο κάθε δημότης.

*Φωτοτυία ταυτότητας, 2 φωτογραφίες 5 το άτομο, (σύμβαση με Δήμο) - Απέναντι από την Πολυτεχνειούπολη. Παπανδρέου πάνω, πριν την Κατεχάκη, αριστερά

ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου & 301η οδός, Ελληνικό, 210 9616540. 1 γήπεδο με ταρτάν. Ιούλιο- Αύγ.: 7 π.μ. μέχρι τη δύση του ήλιου. Σεπτ. - Ιούνη: 7 π.μ. - 2 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Πλ. Σμύρνης, 210 9616540. 2 γήπεδα για ενήλικες και 1 μικρό, προπόνησης για παιδιά. Ιούλιο- Αύγ.: 7 π.μ. μέχρι τη δύση του ήλιου. Σεπτ. - Ιούνη: 7 π.μ. - 2 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Κεφαλληνίας & Έβερτ, περιοχή Αστυνομικά, Ηλιούπολη 210 9922899. 5 χωμάτινα και 3 quick γήπεδα. Δευτ. - Κυρ. 9 π.μ. - 4 μ.μ. Δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα. Είσοδος ελεύθερη.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Εθν. Αντιστάσεως 118, 210 7212833. Γήπεδο στις εγκαταστάσεις της Νήαρηστ (Δευτ. - Σάβ. 8 π.μ. - 9 μ.μ.) και δύο στον Ιριδανό (πίσω από το Ατλάντικ, Δευτ. - Κυρ. 7 π.μ. - 11 μ.μ.). Είσοδος ελεύθερη.

Πολύ καλή ενημέρωση , μπράβο :thanks:

thx.. Πάντως όσον αφορά την ειδησεογραφία το tennis24 είναι εξαιρετικό αλλά ασχολείται πιο πολύ με το ξένο τένις και λιγότερο με το ελληνικό.