Jump to content

deo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

deo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Poies raketes protimate? p.s. mono osoi gnorizoun
  2. Γεια σας, Είμαι λίγο μικρός και θέλω να σας ρωτήσω αν κανένας από εσάς ασχολείται με το τέννις και αν μου λέτε να αρχίσω μαθήματα τέννις ή όχι.
  3. Που μπορω να βρω saves για το NFS Underground 2 .... και αν βρω σε ποιον φάκελο πρεπει να τα τοποθετήσω?
  4. Δηλαδη εσυ τι μου προτεινεις? Να το αγορασω...και αν οχι εχεις καποιο αλλο να μου προτεινεις?
  5. deo

    Sony PSP

    Αξιζει να παρω τωρα τα Χριστουγεννα ενα PSP? Ή μηπως ειναι πολυ παλιο και πρεπει να περιμενω για το νεο?
  6. deo

    Sony PSP

    Αξιζει να παρω τωρα τα Χριστουγεννα ενα PSP? Ή μηπως ειναι πολυ παλιο και πρεπει να περιμενω για το νεο?
  7. Διαβασα το link σου και το Airbone μου φανηκε αξιολογο... Το εχεις παιξει και ειναι πραγματι ετσι? Απαντησε μου γιατι προκειτε να παρω ενα παιχνιδι αυτο το καιρο και δεν ξερω πιο...:)
  8. Γεια σας....και καλες γιορτες:lol: Μιας κι ερχονται Χριστουγεννα αποφασισα να παρω ενα παιχνιδι....ομως δεν ξερω πιο...:wacko: Πειτε μου πιο μου προτεινετε...:O Προτιμαω Rpg και Driving games,αν ομως εχετε καποια αλλη καλη προταση πειτε την....;)
  9. Δεν υπαρχει, ομως , εδω το test drive..... Λεει πως η <<video card>> μου δεν ειναι καλη... Να ρωτησω κατι?..... Video Card ειναι η καρτα γραφικων?:confused:
  10. Περιπου 2-3 χρονια τον εχω.... Το Πασχα μαλλον θα παρω καινουριο... Αξιζει να παρω τωρα μια καρτα γραφικων? :confused:
  11. Δεν το τρεχει καθολου.....:( Βγαζει μια μαυρη εικονα και μετα σβηνει.:ninja: Τι μπορω να κανω...και αν δεν μπορω τι καρτα γραφικων να παρω?:rolleyes: Σημερα κατα τις 1:00 το μεσσημερι θα εισαι μεσα,:O να μπω και γω?
  12. Στο PC μου δεν υπαρχει αυτη η καρτελα, ειλικρινα. Ολες οι αλλες υπαρχουν(<<γενικα>>, <<προσαρμογεας>>, <<οθονη>>, <<αντιμετωπιση προβληματων>> και <<διαχειριση χρωματων>>) Απο που αλλο μπορω να την δω? Και τελος παντων τι αλλαγες πρεπει να κανω?
  13. Δεν βρηκα κατι, μηπβς εκεινο που λεει RADEON? Αν δεν ειναι αυτο, ψαξε και πες μου ακριβως που να παω.....
  14. Μνήμη <<RAM>> 1 GB. την κάρτα γραφικών μου δεν ξέρω από που να την δω...από που μπορώ να την δω? Τι αλλαγές μπορώ να κάνω?
×
×
  • Create New...