Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά Κωστή μου εσένα σου την "έφεραν" μόνο με την μπαταρία!!!:lol::lol::lol:

Τι να πω ρε Γιαννο...δοκιμασα και αλλη μπαταρια (του Νικου) και παλι την φορτισε σε 2 ωρες και...Τωρα πηρα τον φοστιστη του να δοκιμασω...για να δουμε...:blink::blink::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχομε νεα για την 2.3 αν θα την παρει οριστικα?
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει την 2.3...

Αλλίμονο αν αρχίσουν οι εταιρείες κινητά που κυκλοφορούν να σταματάνε να τα υποστηρίζουν στο 1ο δίμηνο...

Το θέμα είναι ότι θα αργήσει λίγο μέχρι να φτιάξουν το Sence για την 2.3.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

και γω με το dhd δεν ειχα προβλημα με το wifi

μονο η ενταση του ηχου και η μπαταρια με χαλαγανε

Εμενα μονο το ακουστικο που εχει χαμηλη ενταση με ενοχλει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμενα μονο το ακουστικο που εχει χαμηλη ενταση με ενοχλει.

το ακουστικο μου μια χαρα δυνατο ειναι εμενα! το wifi ειδα κι αλλου πως δε σκοτωνει κι απο ισχυ! δεν ειναι σοβαρος λογος να το παω στην ace, διοτι αθηνα θα ανεβω την ερχομενη εβδομαδα, εφοσον δε χρησιμοποιω το wifi τοσο και δεν επηρεαζει αλλου απ οσο νομιζω! :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερα!

Το calendar δουλευει σωστα σε κανεναν παιδια?

Σε μενα ας πουμε εχει περασει μερικα απο τα γενεθλια των φιλων στο Facebook αλλα οχι ολων....

Επισης ειναι δυνατον να περαστουν στο calendar γενεθλια απο επαφες που εχει καποιος στο τηλεφωνο αλλα δεν ειναι στο Facebook?

Τελος, στο online Google calendar (αν μπουμε απο το PC) εχει επιλογη για να προστεθει το προγραμα της αγαπημενης μας αθλητικης ομαδας μεταξυ αλλων και θελω να ρωτησω αν το εν λογω προγραμα ειναι δυνατον να περαστει και στο ημερολογιο του DHD.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

@eirhnh_k

Και να το πας, θα στο δώσουν κατευθείαν πίσω. Περίμενε για κανένα update θα σου πουν.

@stispan1

Ωραία σου φορτίζει σε 2 ώρες, υπάρχει πρόβλημα μήπως και με την κατανάλωση μπαταρίας;. Δηλαδή να ξεφορτίζει ποιο γρήγορα ;. Αν όχι τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Για το θέμα του GPS.

Άψογο πλέον!!. Κλειδώνει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Ίσως επειδή πριν 6 ημέρες είχα χρησιμοποιήσει το GPS Status. Όλα καλά πλέον!!

αν δεν κανω λαθος το fat32 υποστηριζει μεχρι 4giga αρχεια.για να βαλεις ενα αρχειο πχ 6 η 8giga πιστευεις οτι εχεις χωρο σε μια sd των 8g που ειναι και σκαρτα 8?αλλα αρχεια δεν θα εχεις μεσα πχ. φωτογραφιες?

Έχω πάραγγειλει και μια 32αρα class 6. Θα την έχω την άλλη εβδομάδα, αλλά από ότι διάβασα,δεν υποστηρίζει ntfs,οπότε για μεγάλα mkv, θα πρέπει να τα χωρίζω σε κομμάτια των 4Gb λόγω Fat32. Μήπως υπάρχει άλλη λύση (extFAT); Επίσης μπορεί να δει το DHD δίκτυα υπολογιστών windows; Μπαίνει κανονικά μέσω wifi στο δίκτυο του σπιτιού, αλλά δεν μπορώ να δω τα μηχανήματα και τους φακέλους του τοπικου δικτύου, υπάρχεi πρόγραμμα για αυτό; Στα windows mobile, έπαιζε μέσω του resco explorer και έβλεπε κανονικά...

RX8 rules!

θελω να κανω root το hd μου. εψαξα τις σελιδες πιο πριν αλλα δεν βρηκα ακριβως αυτο που θελω. αν θελω να κανω unrooted και να βγαλω το s-off τι πρεπει να κανω ακριβως; να φλασαρω μια γνησια ρομ;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

δεν εχω περασει τιποτα ακομα αλλα θελω να εχω πρωτα την γνωση και μετα την πραξη. βασικα ναι ελεγα να περασω καμια custom ρομ.

ναι και γω για την ωρα πρωτα αυτα θα κανω και μελλοντικα σε καμια 2.3 μπορει να βαλω custom. αλλα ηθελα να μαθω πως τα βγαζουμε αυτα ωστε αμα χρειαστει εγγυηση να μπορω να τα βγαλω.

Πρέπει να φλασάρεις την μαμά ROM. Εκτός και αν κάνεις factory reset, χωρίς αυτόματη επαναφορά προγραμμάτων. Το λέω αυτό, γιατί έτσι είχα κάνει στο δικό μου. Είχα κάνει και φορμάτ την sd card

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. κατι τελευταιο υπαρχει κανα προγραμμα που να κανει backup τα προγραμματα που εχω περασει μεσα ωστε αν κανω hard reset να μου επαναφερει τα προγραμματα που εχω μεσα; Edited by kopromax

Κοίταξε να δεις. Όταν κάνεις hard reset, και αν έχεις τικάρει τις επιλογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αυτόματη επαναφορά αυτών μέσα από τις Ρυθμίσεις-->Απόρρητο πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να τις δεις πάλι εγκατεστημένες. Έχω κάνει 2 hard reset. Στην πρώτη είχα τικαρισμένες αυτές τις επιλογές και μου τα επανέφερε όλα, και την δεύτερη όχι (επειδή το ήθελα ) και τα εγκατέστησα από την αρχή. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι το εξής. Αν κάνω Hard reset και διαλέξω κατά τη διάρκεια του setup επαναφορά αντιγράφων δεν ξέρω αν το root και το s-off παραμένουν.

αν δεν κανω λαθος διαβασα στο xda εκει που λεει για root οτι μετα απο hard reset και φλασαρισμα ρομ παραμενουν.

Πρέπει να φλασάρεις την μαμά ROM. Εκτός και αν κάνεις factory reset, χωρίς αυτόματη επαναφορά προγραμμάτων. Το λέω αυτό, γιατί έτσι είχα κάνει στο δικό μου. Είχα κάνει και φορμάτ την sd card

κατι λιγο ασχετο που δεν εχω καταλαβει, την gingerbread 2.3 θα την βγαλει η htc ως επισημο upgrade καποια στιγμη, η εμεις θα τη δουμε ανεπισημα μεσω custom roms? υπαρχει καμια ενημερωση; :)

η παραθεση ασχετη.. γραφω απο κινητο και δεν ειδα οτι ειχε πατηθει...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Πιστεύω ότι η ΕΠΙΣΗΜΗ αναβάθμιση του DHD σε 2.3 είναι σίγουρη...

Το συμπέρασμα το βγάζω από την ανακοίνωση της ΗTC ότι μερικές συσκευές θα πάρουν την 2.3 χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα που μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

Το παραπάνω και σε συνδιασμό με το ότι το DHD είναι η "σημαία" της ΗΤC την χρονική στιγμή που μιλάμε, θεωρώ απίθανο να μην το αναβαθμίσουν ΕΠΙΣΙΜΑ σε 2.3...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημερα,

Ειμαι πλεον κατοχος του HD τον τελευταιο μηνα και εχω τις παρακατω αποριες:

1) Πως μπορω να αγορασω απο τις paid εφαρμογες του store?

2) To κινητο πολλες φορες "κολλαει" χωρις να το εχω φορτωσει ιδιαιτερα. Εχω βαλει 3-4 παιχνιδια και αλλες τοσες εφαρμογες. Ειναι φυσιολογικο?

3) Υπαρχουν προτεινομενα application τα οποια βοηθουν στην λειτουργεια του?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημητρης

ΥΓ: Ισως ειναι το πρωτο μου post εδω οποτε τα λαθη ισως να μην λειπουν :)

Edited by dragunov_1

Πιστεύω ότι η ΕΠΙΣΗΜΗ αναβάθμιση του DHD σε 2.3 είναι σίγουρη...

Το συμπέρασμα το βγάζω από την ανακοίνωση της ΗTC ότι μερικές συσκευές θα πάρουν την 2.3 χωρίς να υπάρχει χρονοδιάγραμμα που μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ.

Το παραπάνω και σε συνδιασμό με το ότι το DHD είναι η "σημαία" της ΗΤC την χρονική στιγμή που μιλάμε, θεωρώ απίθανο να μην το αναβαθμίσουν ΕΠΙΣΙΜΑ σε 2.3...

το ελπιζω και το στηριζω κι εγω στο γεγονος οτι αποτελει τη ναυαρχιδα της εταιρειας τη στιγμη αυτη! δε θα ηθελα σε αυτο να περασω custom rom τη στιγμη που η official δεν υστερει πουθενα! γι αυτο ελπιζω η google/htc να φροντισουν για official upgrade..

www.macspot.gr

H google φρόντησε.. έβγαλε το Gingerbread 2.3...

Τώρα μένει να προσαρμόσει η HTC το Sence στο 2.3 (πράγμα που πιστεύω ότι θα πάρει κάμποσο χρόνο) και να ελευθερώσει το επίσημο update...

Θα το κάνει είμαι απόλυτα σίγουρος (χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση από πουθενά, αλλά με όλα όσα έγραψα πριν)...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Administrators
1) Πως μπορω να αγορασω απο τις paid εφαρμογες του store?

2) To κινητο πολλες φορες "κολλαει" χωρις να το εχω φορτωσει ιδιαιτερα. Εχω βαλει 3-4 παιχνιδια και αλλες τοσες εφαρμογες. Ειναι φυσιολογικο?

3) Υπαρχουν προτεινομενα application τα οποια βοηθουν στην λειτουργεια του?

1) Βάλε το market enabler.

2) Δεν είναι φυσιολογικό.

3) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...