Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
καλημερα σε ολους. Ξερει κανεις που μπορω να δω το κινητο LIVE; Οπου εχω παει εχουν μονο την απομιμηση

Στο public θα μπορέσεις να το περιεργαστείς.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@depmode

Να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και εκεί που αναφέρει Ελληνική Κωδικοποίηση να πας στην επιλογή 16bit.

Ευχαριστω πολυ. Απλως επειδη εχω τη συσκευη μου σε αγγλικο μενου με ενεργοποιημενο απλως το ελληνικο πληκτρολογιο δεν μου εβγαζε αυτην την επιλογη.

Για καποιο λογο, ενω δουλευε, μολις περασα το Hboot αλλαξε την κωδικοποιηση του ελληνικου πληκτρολογιου.

@depmode

Να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και εκεί που αναφέρει Ελληνική Κωδικοποίηση να πας στην επιλογή 16bit.

@dimitriossara

Σε εμένα δεν κουνιέται. Εάν σου συμβαίνει αυτό πέρνα το μια βόλτα από την ACE HELLAS.

@chrisdental

Σε όσα γράφεις συμφωνώ. Και σε εμένα το πολύ σε 1 ώρα και κάτι φορτίζει πλήρως το κινητό.

Το GPS συνήθως μέσα σε 1-2 λεπτά με βρίσκει. Και πάλι όμως είναι μεγάλος ο χρόνος αναμονής γιατί με το HTC HD2 που έχω επίσης χρειάζομαι δευτερόλεπτα. Για τον λόγο αυτό γκρινιάζω.

Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με άλλα τηλέφωνα. Όλοι έχουν διαφορετικά μέτρα σύγκρισης. Σε αυτό που δεν παίζεται στα σίγουρα το κινητό αυτό είναι στην πλοήγηση στο Ιντερνετ.

Είναι ένα λάπτοπ 4.3 ιντσών.

Πολυ περιεργο αυτο με την φορτιση....γιατι σε καποιους κανει δυο ωρες και κατι και σε αλλους μια?????:confused:

Το φορτιζεις σε πριζα η σε usb? Κλειστο η ανοιχτο?

Edited by stispan1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο public θα μπορέσεις να το περιεργαστείς.

καποιο συγκερκριμενο καταστημα public η ξερεις αν το εχουνε σε ολα;

παω να μπω ιντερνετ και δεν με βαζει!

μου βγαζει ενα μηνυμα"λυπουμαστε εγινε μη αναμενομενη διακοπη,προσπαθειστε ξανα"

τι να κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, έχεις κανεις καμιά ιδέα .....?

Πριν απο δύο εβδομάδες ενα πρωί εξαφανίστηκαν όλα τα e-mail....

Προχτές το πρωί εξαφανίστηκαν όλα τα SMS..... (ευτυχώς είχα backup)

Σήμερα το πρωί, πάλι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα e-mail.....

Τις πταίει ???

Edited by greda
Γρηγόρης Δάρης

παω να μπω ιντερνετ και δεν με βαζει!

μου βγαζει ενα μηνυμα"λυπουμαστε εγινε μη αναμενομενη διακοπη,προσπαθειστε ξανα"

τι να κανω?

πήγαινε στις ρυθμίσεις - εφαρμογές κάνε delete data, delete cache και ξαναδοκίμασε.

Αυτή η μπαταρία πως σας φαίνεται, λίγο φτηνή δεν είναι?

Edited by Sorteps

Μπορείς να μου πεις από που κατεβασες το swype. Κατεβασα μια έκδοση την εγκατέστησε λέει αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιείσω...

απο το xda.(sorry αλλα νομιζω απαγορευεται απο τους κανονισμους να δωσω απευθειας λινκ για κατεβασμα.)μπες κ γραψε στην αναζυτηση swype greekn h swype σκετο..:happy:

Edited by yiannisv2000
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

πήγαινε στις ρυθμίσεις - εφαρμογές κάνε delete data, delete cache και ξαναδοκίμασε.

Αυτή η μπαταρία πως σας φαίνεται, λίγο φτηνή δεν είναι?

Προσωπικά δεν θα την αγόραζα. Βέβαια δεν θα την αγόραζα γιατί βλέπω ότι είναι φθηνή. Εάν την είχε 30-40 ευρώ τότε θα την αγόραζα. Ίσως να είναι όμως καλή. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σου πω αγόρασε την και πες μας εντυπώσεις, διότι αν κάτι δεν πάει καλά ίσως να έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι έχεις τώρα με την αυτονομία της μπαταρίας.

Ίσως η HTC να βγάλει κάποια δικιά της μπαταρία.

Παιδιά, είπαμε, περιμένετε τη Mugen...

A! Βλέπω βγήκε (αν και από 20/12 πλέον):

http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-desire-hd/mugen-power-1300mah-extended-battery-for-for-htc-desire-hd-softbank-001ht.html

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

το εκανα τωρα και λειτουργησε! σ ευχαριστω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη πολλα ακουγονται και γραφοντιαι για τις αποδοσεις του gps της συσκευης

σας παραθετω ενα μικρο βιντεακι που εφτιαξα για να δειτε ποσο καλα παει

σημειωση ειμαι στο πισω καθισμα και το κινητο το εχω στο χερι οχι σε βαση δλδ

και το προγραμμα πλοηγησης ειναι το aura

Παιδιά, είπαμε, περιμένετε τη Mugen...

A! Βλέπω βγήκε (αν και από 20/12 πλέον):

http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-desire-hd/mugen-power-1300mah-extended-battery-for-for-htc-desire-hd-softbank-001ht.html

Kαι ποια θα είναι η διαφορά από την 1230mAh του κινητού ; :wacko:

@komos

Όπως είδα στο βίντεο ξεκινάς το Sygic με 3G αν δεν κάνω λάθος. Όλα τα παράπονα για το GPS έχουν να κάνουν σχέση χωρίς το 3G ..Ξεκίνησε το χωρίς την ενεργοποίηση του 3G. Ουσιαστικά μας ενδιαφέρει ο χρόνος στον οποίο κλειδώνουν οι δορυφόροι στο DHD

Edited by apitsakis

Kαι ποια θα είναι η διαφορά από την 1230mAh του κινητού ; :wacko:

@komos

Όπως είδα στο βίντεο ξεκινάς το Sygic με 3G αν δεν κάνω λάθος. Όλα τα παράπονα για το GPS έχουν να κάνουν σχέση χωρίς το 3G ..Ξεκίνησε το χωρίς την ενεργοποίηση του 3G. Ουσιαστικά μας ενδιαφέρει ο χρόνος στον οποίο κλειδώνουν οι δορυφόροι στο DHD

xmm ναι με 3g ειμαι αλλα στην καθημερινοτητα με 3g δεν ειμαστε?:O

τι το πηραμε αν δεν εχουμε εστω ενα μικρο data plan

@komos

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, για να καταλάβω, το 3G χρησμοποιείται μόνο για το κλείδωμα των δορυφόρων, ή καθ' όλη τη διάρκεια της πλοήγησης?

Παιδιά ποια σε ποια τιμη πιστευεται ότι μπορώ να το πούλησω?(μιας εβδομάδας).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ειναι υποβοηθηση μονο για κλειδωμα και για βοηθεια αν δεν εχει αρκετους δορυφορους

κοινως με καθημερινη χρηση καμια ωρα ~ 15 mb

μια καλη τιμη πιστευω ειναι τα 450-500

Παιδιά ποια σε ποια τιμη πιστευεται ότι μπορώ να το πούλησω?(μιας εβδομάδας).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τόσο χάλια?

Εξαρτάται από πολλά. Πόσο το χρησιμοποίησες, αν έχει φθορές, αν είναι πλήρες με το κουτάκι του, απόδειξη έχεις? τον λόγο που το πουλας θα στον ρωτήσουν σίγουρα και το βασικότερο από που το αγόρασες. Αν σε όλα αυτά οι απαντήσεις είναι θετικές (πχ το αγόρασες από ελλάδα, είναι αχρησιμοποίητο, στο κουτί του κλπ), κάνε ένα search στο scroutz βρες το φθηνότερο ελληνικό και βάλτο κανα 50αρικο χαμηλότερα.

Παρεπιπτόντως, γιατί το πουλάς? (αν επιτρέπεται)

Λεωνίδας

Τόσο χάλια?

Εξαρτάται από πολλά. Πόσο το χρησιμοποίησες, αν έχει φθορές, αν είναι πλήρες με το κουτάκι του, απόδειξη έχεις? τον λόγο που το πουλας θα στον ρωτήσουν σίγουρα και το βασικότερο από που το αγόρασες. Αν σε όλα αυτά οι απαντήσεις είναι θετικές (πχ το αγόρασες από ελλάδα, είναι αχρησιμοποίητο, στο κουτί του κλπ), κάνε ένα search στο scroutz βρες το φθηνότερο ελληνικό και βάλτο κανα 50αρικο χαμηλότερα.

Παρεπιπτόντως, γιατί το πουλάς? (αν επιτρέπεται)

Δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής.Θεωρώ ότι καμία σχέση με τα πλαστικά του hd2 μου.Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.

xmm ναι με 3g ειμαι αλλα στην καθημερινοτητα με 3g δεν ειμαστε?:O

τι το πηραμε αν δεν εχουμε εστω ενα μικρο data plan

Έχεις απόλυτο δίκιο. Για αυτό τον λόγο έχω ακόμα 3 gb από την Vodafone. Όμως..το θέμα δεν είναι το data αλλά ότι έχει πρόβλημα μικρό με το GPS. Όταν κλειδώνει σε 2 λεπτά ίσως και σε 1..και για όσους ήταν/είναι κάτοχοι του HTC HD2, πίστεψε με είναι σοβαρό ατόπημα. Αν και πάντα το έλεγα ότι για GPS στο αυτοκίνητο χρειαζόμαστε μια άλλη συσκευή. Δοκίμασε όμως και το sygic μόνο με GPS. Θα μείνεις πάλι ευχαριστήμενος. Εφόσον κλειδώσει και μετά :D

Πραγματικά η συσκευή είναι απίστευτη. Θα το λέω πάντα. Ένα laptop 4 ιντσών.

ειναι υποβοηθηση μονο για κλειδωμα και για βοηθεια αν δεν εχει αρκετους δορυφορους

κοινως με καθημερινη χρηση καμια ωρα ~ 15 mb

σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. ελπίζω να εννοείς 15mb/μήνα, οχι ανά ημέρα! :O

Οσον αφορα το λοκαρισμα των δορυφορων πρεπει να πω το εξης. Καταρχην δεν κανουμε αγωνες αν θα κλειδωσει δορυφορους σε 1 'η 1,30 λεπτα. Δεν αποτελει "προβλημα" αν ειναι λιγο πιο αργο. Αλλωστε πολλες συσκευες πλοηγοι (PNA) κλειδωνουν στον ιδιο χρονο. Επισης το ολο θεμα εχει να κανει και με το προγραμμα πλοηγησης.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...