duk3r Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Αν έχω κάποια rom χωρίς sense που υπάρχει facebook integration, πώς μπορώ να συγχρονίσω photos με επαφές; Το Expansys έριξε τιμή αλλά και πάλι με τα μεταφορικά χτυπάει 600άρι... LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Αν έχω κάποια rom χωρίς sense που υπάρχει facebook integration, πώς μπορώ να συγχρονίσω photos με επαφές; Το Expansys έριξε τιμή αλλά και πάλι με τα μεταφορικά χτυπάει 600άρι... Μπορείς ναι, αλλά δεν μπορείς να συγχρονίσεις το ημερολόγιο του facebook... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 lol, δεν έχεις άδικο. Είναι θέμα της Google που στις επαφές αποθηκεύει τη φωτογραφία σε μικρή ανάλυση. Βέβαια αν συγχρονήσεις τις επαφές σου με το Facebook, φαίνεται η profile pic του κάθε χρήστη που είναι σε πολύ καλύτερη ανάλυση. Ξέρω δεν είναι λύση. Πρέπει να το διορθώσει αυτό η Google κάποια στιγμή... Sent from my Desire HD using Tapatalk Χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά,νομίζω ότι η λύση που γράφουν για το SE χ10 δουλεύει και σε άλλα android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288261 [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μπορείς ναι, αλλά δεν μπορείς να συγχρονίσεις το ημερολόγιο του facebook... Δε με ενδιαφέρει το ημερολόγιο μόνο οι photos. Θέλει εφαρμογή; LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 παιδες να ρωτησω κατι.εχω βαλει android info που δειχνει αναλυτικα χρηση cpu ,ram κ.τ.λ. εμεις εχουμε 768mb, σωστα??? γιατι εμενα μου λεει οτι απο τα 623mb συνολικα εχω ελευθερα 328mb(κ επισης τοσα λιγα γιατι ειναι ενω δεν εχω ανοιχτο τπτ?)τα εχετε τσεκαρει αυτα τα δυο που ρωταω ή λεω μ....ιες? Μα δε μας δίνει λιγότερη, περισσότερη μας δίνει. 623 MB είναι διαθέσιμα. Και τώρα εμένα μου κάνει εντύπωση το αντίθετο γιατί θα περίμενα όπως κι εσύ λόγω sense να τρώει παραπάνω MB στη RAM. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα... Sent from my Desire HD using Tapatalk διαβαζωντας το post του yiannisv2000 παραπανω γραφει οτι εχει 328mb ελευθερα. οσο και λαθος να το διαβασα δεν λεει καπου οτι εχετε 623mb ελευθερα. Γι'αυτο και απαντησα για την μνημη που δεσμευει το λειτουργικο. Αν εχετε 628mb ram ελευθερα τοτε ειστε σουπερ και δεν το συζητω καν !!!! Να ρωτησω εγω κατι. οταν κανετε πληρες reboot (οχι το fast boot Που εχει), και ανοιξει το κινητο, μετα απο 1-2 λεπτα που εχει φορτωσει εντελως τα παντα, ποση μνημη διαθεσιμη εχετε free ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 διαβαζωντας το post του yiannisv2000 παραπανω γραφει οτι εχει 328mb ελευθερα. οσο και λαθος να το διαβασα δεν λεει καπου οτι εχετε 623mb ελευθερα. Γι'αυτο και απαντησα για την μνημη που δεσμευει το λειτουργικο. Αν εχετε 628mb ram ελευθερα τοτε ειστε σουπερ και δεν το συζητω καν !!!! Να ρωτησω εγω κατι. οταν κανετε πληρες reboot (οχι το fast boot Που εχει), και ανοιξει το κινητο, μετα απο 1-2 λεπτα που εχει φορτωσει εντελως τα παντα, ποση μνημη διαθεσιμη εχετε free ? σωστα καταλαβες.εχω συνολο 628 κ μετα απο boot χωρις να ανοιξω τπτ εχω 328.....ευχαριστω για τις απαντησεις ολους.σε εσας απο τα 628 ποσα εχετε ελευθερα? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 διαβαζωντας το post του yiannisv2000 παραπανω γραφει οτι εχει 328mb ελευθερα. οσο και λαθος να το διαβασα δεν λεει καπου οτι εχετε 623mb ελευθερα. Γι'αυτο και απαντησα για την μνημη που δεσμευει το λειτουργικο. Αν εχετε 628mb ram ελευθερα τοτε ειστε σουπερ και δεν το συζητω καν !!!! Να ρωτησω εγω κατι. οταν κανετε πληρες reboot (οχι το fast boot Που εχει), και ανοιξει το κινητο, μετα απο 1-2 λεπτα που εχει φορτωσει εντελως τα παντα, ποση μνημη διαθεσιμη εχετε free ? Α οκ. My mistake. Δεν είχα καταλάβει σε ποιο από τα δύο νούμερα αναφερόσουν. Απλά θεωρώ πως το νούμερο που λες δεν παίζει σημαντικό ρόλο αφού εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης το τηλέφωνό του. Για παράδειγμα σε μένα ακόμη και μετά από reboot έχω ελεύθερα 220 MB (ξέρω το εχω παραξηλώσει). Και σκέψου ότι αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ launcher pro. Απλά νομίζω πως όταν έχεις καμία 10αρια widgets και άλλες 10 monitor services να τρέχουν ακόμη και μετά από reboot, είναι λογικό το νούμερο αυτό να πέφτει. Επίσης δεν πιστεύω πως έχει νόημα να δω τη RAM αμέσως μετά το reboot, αφού υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν κάνω reboot :P Αν κάπου κάνω λάθος θα χαρώ να με διορθώσεις. Edit--> ίσως θα είχε νόημα κάποιος να μας πει τα διαθέσιμα MB όταν ακόμη το κινητό είναι καθαρό. Δηλαδή μετά από επαναφορά. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Α οκ. My mistake. Δεν είχα καταλάβει σε ποιο από τα δύο νούμερα αναφερόσουν. Απλά θεωρώ πως το νούμερο που λες δεν παίζει σημαντικό ρόλο αφού εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο που έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης το τηλέφωνό του. Για παράδειγμα σε μένα ακόμη και μετά από reboot έχω ελεύθερα 220 MB (ξέρω το εχω παραξηλώσει). Και σκέψου ότι αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ launcher pro. Απλά νομίζω πως όταν έχεις καμία 10αρια widgets και άλλες 10 monitor services να τρέχουν ακόμη και μετά από reboot, είναι λογικό το νούμερο αυτό να πέφτει. Επίσης δεν πιστεύω πως έχει νόημα να δω τη RAM αμέσως μετά το reboot, αφού υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν κάνω reboot :P Αν κάπου κάνω λάθος θα χαρώ να με διορθώσεις. Edit--> ίσως θα είχε νόημα κάποιος να μας πει τα διαθέσιμα MB όταν ακόμη το κινητό είναι καθαρό. Δηλαδή μετά από επαναφορά. Sent from my Desire HD using Tapatalk Εφοσον εχεις 220mb ελευθερα και μου λες οτι εχεις πολλα widget και εφαρμογες που τρεχουν και συγχρονιζουν/ανανεωνουν, τοτε για μενα εισαι μια χαρα φιλε !!!! μην σκεφτεσαι τα mb και την ραμ. το εχω πει πολλες φορες και εδω και στο thread του galaxy s, να κοιταμε να ευχαριστιομαστε την συσκευη μας και να μην "ψιριζουμε" την μνημη, την ταχυτητα, κ.τ.λ. *By the way, αν δεν εχεις προβλημα, βαλε κι'εσυ το ονομα σου στην υπογραφη σου οπως κανουν πολλα παιδια εδω στο φορουμ, να μπορουμε να μιλαμε και με ονοματα. κανει λιγοτερο απροσωπο το φορουμ και πιο ευχαριστο. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εφοσον εχεις 220mb ελευθερα και μου λες οτι εχεις πολλα widget και εφαρμογες που τρεχουν και συγχρονιζουν/ανανεωνουν, τοτε για μενα εισαι μια χαρα φιλε !!!! μην σκεφτεσαι τα mb και την ραμ. το εχω πει πολλες φορες και εδω και στο thread του galaxy s, να κοιταμε να ευχαριστιομαστε την συσκευη μας και να μην "ψιριζουμε" την μνημη, την ταχυτητα, κ.τ.λ. *By the way, αν δεν εχεις προβλημα, βαλε κι'εσυ το ονομα σου στην υπογραφη σου οπως κανουν πολλα παιδια εδω στο φορουμ, να μπορουμε να μιλαμε και με ονοματα. κανει λιγοτερο απροσωπο το φορουμ και πιο ευχαριστο. Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεις το κινητό μου, σάν το τσαντίρι του Ταμτακου είναι. Άλλωστε εχω εμπιστοσύνη στο Android και είμαι σίγουρος πως ότι δεν χρειάζεται θα το κλείσει. Τόσες μέρες δεν έδειξε να προβληματίζεται πουθενά. Και μια συμβουλή και από μένα, επειδή διαβάζω και άλλα νήματα, μη δίνεις σημασία σε ποστ από ανθρώπους που δε μπορούν να καταλάβουν 5 πράγματα. Μη σε χάσουμε από το φόρουμ χωρίς λόγο... Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 σωστα καταλαβες.εχω συνολο 628 κ μετα απο boot χωρις να ανοιξω τπτ εχω 328.....ευχαριστω για τις απαντησεις ολους.σε εσας απο τα 628 ποσα εχετε ελευθερα? Εμένα μετά από restart είναι στα 300ΜΒ αλλά δεν με απασχολεί καθόλου. Το τηλέφωνο πετάει και δεν κολλάει πουθενά... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ξεκινάω πάντα με 400 Mb ελεύθερα. Σήμερα θα το δουλέψω με το gps ανοιχτό συνέχεια. Να δω την μνήμη. Όσον αφορά το λειτουργικό και το ράδιο συμφωνώ. Διάβασα όμως σε sites ότι και σε άλλα κινητά με android 2.2 παρουσιάζουν προβλήματα με το gps. Νομίζω ότι και το samsung παρουσιάζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δε με ενδιαφέρει το ημερολόγιο μόνο οι photos. Θέλει εφαρμογή; Όχι, απλά το facebook. Αλλά αν χρησιμοποιείς κάποιο widget που θες να δείχνει τις επαφές (δεν το βλέπω γιατί δεν υπάρχει κάτι καλό εκτός του launcherpro people widget), θα πρέπει να βάλεις το Photo unlocker. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pHuNkY Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δε μπορώ να καταλάβω τί σκάλωμα έχετε φάει με τη μνήμη :p Το θέμα είναι η διαχείρησή της από το λειτουργικό και το πόσο φαίνεται να δυσκολεύεται το κινητό με πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Έχει παρατηρήσει κανείς slowdowns? Δε νομίζω. Εγώ προσωπικά τουλάχιστον όχι :) Για όσους έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία, είναι οι πρώτες μέρες. Δώστε του 1-2 βδομάδες σωστών φορτίσεων και θα στρώσει. HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Και πάλι καλά να λες γιατί το έχουν βελτιώσει σχετικά, παλιότερα όχι μόνο έχανε κατευθείαν το 3g, αλλά έχανε και πολλές κλήσεις αν την ώρα που σε έπαιρνε ο άλλος τύχαινε να σερφάρεις ή να κατεβάζεις κάτι. Πλέον βλέπω πως αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά οπότε πιθανών εν μέρη έχουν βελτιώσει το πρόβλημα στη Vodafone. Προς ενημερωση των απανταχου vodafonακηδων: Οσον αφορα το θεμα: ταυτοχρονη πλοηγηση και 3G σημα. Επικοινωνησα με voda και μου ειπαν οτι ΟΝΤΩΣ δεν μπορεις να πλοηγεισαι στο ιντερνετ και ταυτοχρονα να μιλας κιολας. Μολις τελειωσει η κληση επανερχεται το 3G σημα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι πλοηγηση με wifi και ταυτοχρονη κληση. Μου ειπε μαλιστα πως αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες και για ολα τα δυκτια. Το εψαξα λιγο στο ιντερνετ :D και βρηκα οτι οντως ισχυει αυτο επειδη πολλες εταιρειες χρησιμοποιηουν το CDMA σημα (που ειναι και καλυτερο) και οχι το GSM. ΔΕ ξερω τι σημα χρησιμοποιει η voda στην Ελλαδα αλλα παντως ισχυει οτι πεφτει το 3G σημα οταν κανεις τηλεφωνικη κληση και επανερχεται αυτοματα μολις τελειωσεις τη κληση. Ρωτησα τον υπαλληλο στην εξυπηρετηση πελατων της voda αν ηξερε τι σημα εκπεμπει η vodafone στην Ελλαδα αλλα ...τα ζωα μου αργα:lol: Να σημειωσω το εξης. ΔΕΝ πεφτει αμεσως το 3G μολις ξεκινας μια κληση. Πεφτει μετα απο 4-5 λεπτα περιπου. Αυτο εχω παρατηρησει και το λεω γιατι μπορει να μπερδευτει καποιος και να νομισει οτι δεν ισχυει. Το σωστο τεστ ειναι να παρεις καποιο τηλεφωνο, να μπεις για να σερφαρεις απο την αρχη της κλησης και μετα απο καποια λεπτα θα διαπιστωσεις οτι δεν μπορεις πλεον να σερφαρεις. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει στη vodafone. Και βεβαια προς θεου ...ΔΕΝ φταιει η φανταστικη συσκευη μας;) Edited December 6, 2010 by chrisdental http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Προς ενημερωση των απανταχου vodafonακηδων: Οσον αφορα το θεμα: ταυτοχρονη πλοηγηση και 3G σημα. Επικοινωνησα με voda και μου ειπαν οτι ΟΝΤΩΣ δεν μπορεις να πλοηγεισαι στο ιντερνετ και ταυτοχρονα να μιλας κιολας. Μολις τελειωσει η κληση επανερχεται το 3G σημα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι πλοηγηση με wifi και ταυτοχρονη κληση. Μου ειπε μαλιστα πως αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες και για ολα τα δυκτια. Το εψαξα λιγο στο ιντερνετ :D και βρηκα οτι οντως ισχυει αυτο επειδη πολλες εταιρειες χρησιμοποιηουν το CDMA σημα (που ειναι και καλυτερο) και οχι το GSM. ΔΕ ξερω τι σημα χρησιμοποιει η voda στην Ελλαδα αλλα παντως ισχυει οτι πεφτει το 3G σημα οταν κανεις τηλεφωνικη κληση και επανερχεται αυτοματα μολις τελειωσεις τη κληση. Ρωτησα τον υπαλληλο στην εξυπηρετηση πελατων της voda αν ηξερε τι σημα εκπεμπει η vodafone στην Ελλαδα αλλα ...τα ζωα μου αργα:lol: Να σημειωσω το εξης. ΔΕΝ πεφτει αμεσως το 3G μολις ξεκινας μια κληση. Πεφτει μετα απο 4-5 λεπτα περιπου. Αυτο εχω παρατηρησει και το λεω γιατι μπορει να μπερδευτει καποιος και να νομισει οτι δεν ισχυει. Το σωστο τεστ ειναι να παρεις καποιο τηλεφωνο, να μπεις για να σερφαρεις απο την αρχη της κλησης και μετα απο καποια λεπτα θα διαπιστωσεις οτι δεν μπορεις πλεον να σερφαρεις. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει στη vodafone. Και βεβαια προς θεου ...ΔΕΝ φταιει η φανταστικη συσκευη μας;) Αυτό που εγώ παρατηρώ, με όλες τις συσκευές ανεξαιρέτως, είναι ότι όταν το κινητό κατεβάζει δεδομένα, μέσω του δικτύου και εκείνη τη στιγμή προσπαθεί κάποιος να σε πάρει τηλέφωνο, σε δείχνει οτι μιλάς. Με λίγα λόγια, χάνεις κλήσεις!! Αυτό όμως δεν συμβαίνει όταν είσαι συνδεδεμένος σε 3g. Μόνο σε gsm συμβαίνει. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Η vodafone σίγουρα δεν χρησιμοποιεί CDMA σήμα, όπως και καμία άλλη εταιρία στην Ελλάδα. Το CDMA είναι διαδεδομένο περισσότερο στην Αμερική και στην Ασία και χρησιμοποιείται ελάχιστα στην Ευρώπη (και πρακτικά καθόλου στη δυτική Ευρώπη). Τώρα το ποιά τεχνολογία είναι καλύτερη (GSM ή CDMA) είναι debatable. Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 οταν αδρανοποιείται η συσκευή , για να επανέρθει γίνεται μονο με το πλήκτο on/off πανω αριστερά? https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 οταν αδρανοποιείται η συσκευή , για να επανέρθει γίνεται μονο με το πλήκτο on/off πανω αριστερά? Ναι, μόνο με αυτό. Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλησπερα σε ολους...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...ενδιαφερομαι να αγορασω πολυ το HD και ειδα τυχαια στο e-bay αυτη τη τιμη: http://viewitem.eim.ebay.gr/HTC_HD2_Fully_Boxed_Unlocked__2GB_PERFECT/150530198671/item ...μπορει να ισχυει;;;αξιζει;;να το διακυνδυνευσω;;;δεν εχω αγορασει κατι αναλογο μεσω e-bay...και αν ναι θα δεχεται τη καρτα cosmote;ευχαριστω... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλησπερα σε ολους...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...ενδιαφερομαι να αγορασω πολυ το HD και ειδα τυχαια στο e-bay αυτη τη τιμη: http://viewitem.eim.ebay.gr/HTC_HD2_Fully_Boxed_Unlocked__2GB_PERFECT/150530198671/item ...μπορει να ισχυει;;;αξιζει;;να το διακυνδυνευσω;;;δεν εχω αγορασει κατι αναλογο μεσω e-bay...και αν ναι θα δεχεται τη καρτα cosmote;ευχαριστω... Αν προσεξες λεει Δυστυχώς, αυτό το αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλησπερα σε ολους...θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...ενδιαφερομαι να αγορασω πολυ το HD και ειδα τυχαια στο e-bay αυτη τη τιμη: http://viewitem.eim.ebay.gr/HTC_HD2_Fully_Boxed_Unlocked__2GB_PERFECT/150530198671/item ...μπορει να ισχυει;;;αξιζει;;να το διακυνδυνευσω;;;δεν εχω αγορασει κατι αναλογο μεσω e-bay...και αν ναι θα δεχεται τη καρτα cosmote;ευχαριστω... Δεν είναι το desire HD ,το HD2 είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη να καυθαριζει την ραμ?ατο hd2 υπηρχε "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη να καυθαριζει την ραμ?ατο hd2 υπηρχε Υπάρχουν task killers που το κάνουν αυτό όπως ο advanced task killer αλλά δε συνίσταται στο Android. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή? Σου κολλάει? Ζορίζεται? Αν όχι και απλά έχεις συνηθίσει από το WM να βλέπεις τη RAM καθαρή γιατί έτσι πάει καλύτερα θα σου πρότεινα να μη βάλεις task killers. Έχει γίνει πολλές φορές αυτή η κουβεντα. Μερικά post πιο πάνω συζητάμε κάτι αντίστοιχο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 υπαρχει η εφαρμογη cache cleaner αλλα πρεπει να εισαι root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Υπάρχουν task killers που το κάνουν αυτό όπως ο advanced task killer αλλά δε συνίσταται στο Android. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή? Σου κολλάει? Ζορίζεται? Αν όχι και απλά έχεις συνηθίσει από το WM να βλέπεις τη RAM καθαρή γιατί έτσι πάει καλύτερα θα σου πρότεινα να μη βάλεις task killers. Έχει γίνει πολλές φορές αυτή η κουβεντα. Μερικά post πιο πάνω συζητάμε κάτι αντίστοιχο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Οκ.. δεν συνιστάται. Όμως αυτή η εφαρμογή για Android δεν βγήκε ;. Ίσως να έχει κάποια σημασία και αυτή. Πάντως με το Task killer free από τις 12 το βράδυ εώς τις 6 το πρωί έχω κατανάλωση μπαταρίας 3%, και χωρίς αυτό περίπου στα 5%. Κάποιες ημέρες το ενεργοποιώ κάποιες άλλες όχι. Η μπαταρία πάντως με πάει άνετα 40 ώρες, χωρίς φυσικά να έχω το 3g ανοιχτό συνέχεια. Ανοίγω το wi-fi και το 3g όποτε το χρειάζομαι. Επικοινώνησα χθες με την HTC. Στο τηλέφωνο 00800-126-878 . Πήρα χρήσιμες πληροφορίες όπως : 1) Δίνοντας το IMEI της συσκευής σου λένε αν το τηλέφωνο που απόκτησες προορίζεται για ελληνική αγορά. 2) Περιμένουμε αναβάθμιση λογισμικού σύντομα 3) Το ΗTC Sense ακόμα δεν λειτουργεί σωστά με την συσκευή μας. Διάφοροι έχουν διάφορα προβλήματα. Εξάλλου όπως σωστά είπαμε και στο τηλέφωνο, δεν έχει νόημα αυτό το πρόγραμμα με την τωρινή του μορφή. Αντί να δίνεις αριθμό τηλεφώνου πρέπει να δίνεις ΙΜΕΙ. Δηλαδή αν στο κλέψουνε θα έχουνε την δική σου sim..δεν θα την αλλάξουν.. λέμε τώρα. 4) GPS. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Δεν θα βρίσκει σήμα γρήγορα. Όπως είπανε και σωστά οι χρήστες δεν έχουν παραπονεθεί επίσημα για αυτό το θέμα. Ίσως έχουμε επαναπαυθεί στους developers του xda να βρουν την λύση αυτοί. Φταίει το πρωτόκολλο. Κάποιες φορές σε βρίσκει αμέσως κάποιες άλλες χρειάζεται 2 λέπτα. Τώρα αν κάποιος έχει αλλάξει ROM και Radio ας ενημερώσει, αν βλέπει βελτιώσεις όσον αφορά το θέμα του GPS 6) Σήμα wifi το οποίο δείχνει να μην είναι σταθερό. Το κοιτάζουν. Αυτά μέχρι στιγμής Edit Μόλις είδα ότι έβγαλε κάτι η HTC 2.29.405.2 FOTA Kαι πώς το κατεβάζουμε αυτό ; Εγώ πάντως δεν μπορώ. Μήπως επειδή είναι rooted το τηλέφωνο ; Edited December 7, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts