Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βλεπω και εγω τις επι πληρωμη εφαρμογες στο μαρκετ κανονικα πως γινετε να αγορσω καποια;

Πας στο Google Checkout (μπορεις και απο το pc σου) και βαζεις μια πιστωτικη. Αυτο ηταν, οταν πας να αγορασεις μια εφαρμογη απο το κινητο σου θα παιρνει την καρτα που εχεις βαλει στο chekout και θα την χρεωνει. Αυτα.

Επισης οτι εφαρμογη αγοραζεις την εχεις για παντα γιατι ειναι "δεμενη" με το account σου και οχι με το κινητο σου.

http://checkout.google.com/

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καπου κάποιος μαζεμενος οδηγός στά Ελληνικά να ROOTAΡΟ και να περάσω καποια άλλη ROM στο DHD μου;

Ευχαριστώ πολύ.

koKVod

Επισης στους xda ανοιξε ενα thread με διαφορα προβληματα που εμφανιστηκαν μετα την εγκατασταση της 2.3 στο κινητο μας...Οποιος αντιμετωπιζει καποιο ''θεμα'' ας ριξει μια ματια να δει μηπως δεν ειναι ο μονος στο κοσμο, αλλα επισης να αναφερει καποιο προβλημα που εχει.Το thread θα το βρειτε εδω.

Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα που λέει. Ούτε ο dialer τρώει πολύ μπαταρία, ούτε η οθόνη δεν κλειδώνει με το χρονόμετρο ενεργοποιημένο, ούτε φωτογραφίες έχουν χαθεί... Με stock 2.3 χωρίς reset μετά το update...

Μου αρέσει πάντως που τα αναφέρει ως confirmed... :rolleyes:

προβλημα με τον dialer... δεν μου εμφανιζει τις κλησεις παρα μονο λιγο πριν πληκτρολογησω νουμερο και το καλεσω... τοτε μου εμφανιζει για μερικα δευτερολεπτα τις κλησεις!παρ'αυτα το ιστορικο το εμφανιζει κανονικα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Παίδες, να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε (σόρυ, αν έχει ξαναγραφτεί κάπου στα 6000 μηνύματα). Έχω και το desire και το dedire hd. Και στα δύο έχω στην αρχική οθόνη εγκατεστημένο το γραφικό στοιχείο του facebook (που σε ενημερώνει για τα status). Ξέρεις κανείς γιατί στο hd αυτό κολλάει και δεν ενημερώνεται σχεδόν ποτέ αυτόματα, ενώ στο σκέτο desire δουλεύει άψογα; Έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση; Δεν δουλεύει καλά η εφαργογή στο hd; Τι σκατά; :blink: Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!

Παιδιά για όσους δεν έμαθαν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΗΤC ο κώδικας του πυρήνα πράγμα πολύ καλό κι ενθαρρυντικό που θα φανεί σε πολλές εκφάνσεις λειτουργίας του κινητού μας (μπαταρία, υπερχρονισμός, κα). ;)

Mπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς ;. Προσωπικά δεν κατάλαβα .. :confused:

Πολυ συντομα που θα ανεβουν ευκολοι οδηγοι και μαζεμενοι για dowgrade root,s off eng s-off για να rootαρετε ολοι τη συσκευη σας και να βαλετε εναν τετοιο custom kernel,θα καταλαβεις τη διαφορα...LoL

Sent from my Desire HD

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα στο φέρω εσύ να μου το ρουτάρεις και να το κάνεις downgare. Όχι για τίποτα άλλο, απλά με σκανδαλίζεις συνέχεια :lol: .

παιδιά είναι ιδέα μου ή η 2.3.3 είναι ένα τεράστιο φιάσκο ?? Είναι τραγική rom μου φαίνεται... κολάει αρκετά σε κανέναν άλλο εδώ μέσα; ή είναι η ιδέα μου (εννοώ ότι κάνει κολήματα στο sense) ; ...

έχει γνώση για αυτό η HTC? τεράστια αποτυχία μου φαίνεται, εκτός και έχω κάποιο ασύμβατο app και μου το κολλάει... έλεος.

Help!

Edited by holic

Ρε παιδιά παρατήρησα ένα προβληματάκι. Όταν μιλάω και έχω το κινητό στο αυτί, ο αισθητήρας δεν πιάνει καλά και δεν σβήνει η οθόνη με αποτέλεσμα μερικές φορές να κλείνω την συνομιλία με το μάγουλο... Ή που το αυτί μου έχει πρόβλημα ή που δεν "βλέπει" καλά ο αισθητήρας. Αν το πιέσω αρκετά το κινητό στο αυτί σβήνει κανονικά.

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό????

*εμένα πότε θα μου αναβαθμιστεί στην 2.3.3??? Να την βάλω οταν μου έρθει ειδοποίηση? ή να αφήσω αυτή που έχω, γιατί είδα οτι μερικοί έχουν προβλήματα.

Νεα i00 σε λιγη ωρα θα ειναι up.Με full sense 3 αι η 1η system partition rom...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

kαι η 1η system partition rom...

Sent from my Desire HD

αυτο τι σημαινει και σε τι μας οφελει ? σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινει

HTC Desire HD <<<

αυτο τι σημαινει και σε τι μας οφελει ? σορρυ αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινει

Με λιγα λογια ειναι μικροτερη σε μεγεθος απο του capy που συναγωνιζεται και δε πηγαινει στο data partition,κι ετσι θα υπαρχει περισσοτερος χωρος ελευθερος στο κινητο...Ιδια θεματα παντως εχει με του capy...εν καιρο οι διορθωσεις...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Με λιγα λογια ειναι μικροτερη σε μεγεθος απο του capy που συναγωνιζεται και δε πηγαινει στο data partition,κι ετσι θα υπαρχει περισσοτερος χωρος ελευθερος στο κινητο...Ιδια θεματα παντως εχει με του capy...εν καιρο οι διορθωσεις...

Sent from my Desire HD

δηλαδη θα ειναι παρομοια τα προβληματα με του capy?:(

οποτε το αφηνω μεχρι να γινει πιο σταθερη.με corendroid ειμαι μια χαρα για τωρα:)

Everything Is Possible....

Καλησπέρα . Δοκίμασε κανείς την RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense?

Έχω σοβαρό πρόβλημά με το gps δεν κλειδώνει με κανένα πρόγραμμά .

Δοκίμασα igo,ndrive, sygic 2.1 ακόμη και google maps πουθενά!! Εχώ gps test, gps status και fasterfix.

Είμαι στην ρομ i00 4.6.1 απόλυτα σταθερή και γρήγορη με κανένα πρόβλημά εκτός από το gps . HELP

Edit: στο gps test , gps status , sygic δείχνει πως βρίσκει κάποιους δορυφόρους (από έναν έως 4 το πολύ) αλλά δεν κλειδώνει θέση με τίποτα . είτε σε κίνησή είτε σταματημένος πολύ ώρα στο δρόμο με ανοιχτό ουρανό.

Edited by McManus
www.McManus.gr

Καλησπέρα . Δοκίμασε κανείς την RCMix3D KINGDOM v0.2 Evolutionary Sense?

Έχω σοβαρό πρόβλημά με το gps δεν κλειδώνει με κανένα πρόγραμμά .

Δοκίμασα igo,ndrive, sygic 2.1 ακόμη και google maps πουθενά!! Εχώ gps test, gps status και fasterfix.

Είμαι στην ρομ i00 4.6.1 απόλυτα σταθερή και γρήγορη με κανένα πρόβλημά εκτός από το gps . HELP

Σιγουρα κατι αλλο φταει γιατι κι εγω με την i00 κλειδωνω αμεσως...

Η kingdom ειναι πολυ ομορφη αλλα εχει τα θεματακια της...Μολις εβγαλε και η i00 σα την kingdom.Μπορει να τη τσεκαρεις...;)

Εχουν πανω~κατω τα ιδια "θεματα"...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Γιατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνησή στην i00 ανοίγει το κινητό με wifi και gps enabled ενώ τα είχα κλειστά?

Το κάνει και σε σένα?

www.McManus.gr

Μολις εβγαλε και η i00 σα την kingdom.Μπορει να τη τσεκαρεις...;)

Ρε φίλε δεν μπορω να την κατεβάσω ξερεις τι φταει ?

Ρε φίλε δεν μπορω να την κατεβάσω ξερεις τι φταει ?

Δε ξερω...εγω τη κατεβασα αλλα δεν ειμα σπιτι...κι ο kriss κοιματσι μιας που εκει ειναι αργαμιση ρε γα%$το...

Mcmanus,οχι...δεν εχω τετοιο προβλημα...μηπως δεν ειχες κανει καλο wipe;μηπως επανεφερες data;

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Δε ξερω...εγω τη κατεβασα αλλα δεν ειμα σπιτι...κι ο kriss κοιματσι μιας που εκει ειναι αργαμιση ρε γα%$το...

Mcmanus,οχι...δεν εχω τετοιο προβλημα...μηπως δεν ειχες κανει καλο wipe;μηπως επανεφερες data;

Sent from my Desire HD

να σε ρωτήσω κάτι άλλο . Θέλω να σβήσω τα παλιά backup αλλα στον φακελο του titanium έχει άπειρα ζιπ αρχεία !

Αν τα σβήσω όλα και κάνω ενα νέο backup θα έχω πρόβλημα ?

να σε ρωτήσω κάτι άλλο . Θέλω να σβήσω τα παλιά backup αλλα στον φακελο του titanium έχει άπειρα ζιπ αρχεία !

TB->batch-> Διαγραφή όλων των backups

Κανε delete backup και μετα backup εφαρμογες κι εισαι οκ...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...