Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκιμασα τωρα στη 4.7....No problem mate....;)

Οσοι απο εσας θελετε μια cutom giger rom με θεμα, ειναι πολυ καλη...Οσοι απο τη αλλη θελετε official look, δοκιμαστε RCMix....

Θεμα γουστου ειναι ολα στη ζωη....:)

Την flashαρα... ανοίγει, ζητάει κωδικό pin και πάει στη lockscreen... αν το ξεκλειδώσω, εμφανίζεται η wallpaper της coreDroid και μένει εκεί... μόνο το power button μου λειτουργεί... γύρισα ΣΕ froyo..

Υπάρχει λύση??? Κάνω κάτι λάθος???

Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσοι απο τη αλλη θελετε official look, δοκιμαστε RCMix....

Θεμα γουστου ειναι ολα στη ζωη....:)

Εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, αλλά με ξενερώνει που η RCMix αλλάζει τα boot/down animations. Δεν είναι και τελείως official το look της λοιπόν. ;)

Την flashαρα... ανοίγει, ζητάει κωδικό pin και πάει στη lockscreen... αν το ξεκλειδώσω, εμφανίζεται η wallpaper της coreDroid και μένει εκεί... μόνο το power button μου λειτουργεί... γύρισα ΣΕ froyo..

Υπάρχει λύση??? Κάνω κάτι λάθος???

Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk

Και μενα εμεινε για ενα λεπτο εκει...Ειναι φυσιολογικο μεχρι να φορτωσει καλα...Για παραπανω μαλλον κατι φταει με τα wipe, γιατι αφου ανοιξε κανονικα σε μενα δεν ειναι θεμα rom...Κοιτα,εδω και αρκετο καιρο αυτο που προσωπικα κανω με τα wipe και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με οτι rom κι αν εχω περασει ειναι τα εξης: τρεχω το full wipe 1.3,μετα manual wipe data, case, dalvic case, battery, format system και μετα flash rom...Ποτε δεν ειχα καποιο θεμα με αυτα τα βηματα!

Εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, αλλά με ξενερώνει που η RCMix αλλάζει τα boot/down animations. Δεν είναι και τελείως official το look της λοιπόν. ;)

Ενταξει,δικιο εχεις,αλλα κατι πιο κοντα σε official δεν υπαρχει....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γεια χαρα...καινουριος κι εγω με το DHD...εχω ενα προβληματακι...ενω ανοιγω το cmd γραφωντας τις εντολες,κολλαω γιατι μου βγαζει το μηνυμα..." 'adb' δεν αναγνωριζεται ως εξωτερικη ή εσωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων ".....κανενας εχει καμια ιδεα...???

Τα animations αλλάζουν πολύ εύκολα. Απλά βάζεις αυτά που θες στο local/data πριν περάσεις τη rom και τέλος.

Γεια χαρα...καινουριος κι εγω με το DHD...εχω ενα προβληματακι...ενω ανοιγω το cmd γραφωντας τις εντολες,κολλαω γιατι μου βγαζει το μηνυμα..." 'adb' δεν αναγνωριζεται ως εξωτερικη ή εσωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων ".....κανενας εχει καμια ιδεα...???

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στο φάκελο platform-tools του sdk όταν τρέχεις τις εντολές?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι στο φάκελο platform-tools του sdk όταν τρέχεις τις εντολές?

Οχι...ειμαι απλα στο tools.....προσπαθω να κανω upgrade......:(

1

εχω γινει root εχω κανει s-off,hboot, εχω κατεβασει το rom manager εχω κανει flash clockworkmod recovery αλλα οταν παω να κανω reboot into recovery επανεκκινει αλλα οταν παει να ανοιξει μου βγαζει ενα εικονιδιο με ενα κινητο και ενα κοκινο τριγωνο με θαυμαστικο...τι προβλημα εχω και πως το λυνω?

2 εφοσον εχω γινει root και ολα τα παραπανω, μπορω με καποιο τροπο να διαγραψω την εφαρμογη με τα μηνυματα διοτι θελω να χρισημοποιω το handsent SMS. Η να το σταματησω με καποιο τροπο? μου ανοιγει και τα δυο προγραμματα και ειναι εκνευριστικο..

3εφοσον τα εχω κανει ολα αυτα και εχω χασει εγγυηση ( πες οτι αλλαζω και rom) για να το επαναφερω ετσι οπως ηταν αρκει απλα μια επαναφωρα εργοστασιακων ρυθμισεων?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!:)

Νομιζω οτι πλεον βγαινουν καλες custom roms με ginger+sense, απλα λειπει ο kernel που θα κανει τη διαφορα...

Για μένα το Sense (αν και χρησιμοποιώ LeeDroid) είναι φορτωμένο με bloatware, έβαλα για λίγο την CM7 και το τηλέφωνο πήγαινε σφαίρα με 400ΜΒ μνήμης ελεύθερα στο boot έναντι 170ΜΒ που έχουν οι περισσότερες Sense ROMs, δεν είχα χρόνο όμως να φέρω τη CM7 στα μέτρα μου και έτσι ξαναγύρισα με Titanium. Πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα γίνει η rom που θα χρησιμοποιώ.

παιδια συγνωμη αλλα μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια δεν μπορω να μπω στο φορουμ των xda?τι γινεται?ευχαριστω
Everything Is Possible....

Έχω την 1.72 και δεν έχω κάνει root. Θέλω να επανέλθω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα μπορούσα όμως να ξαναφλασάρω την 1.72 ;. Έχω σε zip την ΟΤΑ αναβάθμιση της 1.72

Έχω την 1.72 και δεν έχω κάνει root. Θέλω να επανέλθω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα μπορούσα όμως να ξαναφλασάρω την 1.72 ;. Έχω σε zip την ΟΤΑ αναβάθμιση της 1.72

Και μετα την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων 1.72 θα εχεις

Γιαννης. Μ.

• Administrators
καλησπερα..ειναι φυσιολογικο να εχω διαρκως ελευθερη ραμ 150-160 mb?

τουλαχιστον ετσι λεει το προγραμμα system info

Και μετά από επανεκκίνηση; Γύρω στα 250 είναι το πιο λογικό.

Modpic.gif

Δεν πάω φίλε μου. Εξάλλου δεν χρειάζομαι root ούτε νέα ROM. Δεν με ενδιαφέρει ο καιρός σε όλες τι πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού (άσχετα εάν ταξιδεύω) ούτε με πειράζει να χρησιμοποιώ το Gps status για να βρίσκω καλύτερο σήμα gps, ούτε με ενδιαφέρει που η μπαταρία στο κινητό δεν κρατάει και τόσο πολύ, ούτε με ενδιαφέρει αν οι cooked roms είναι ποιο γρήγορες γιατί απλά μας τα δίνει όλα η HTC απλόχερα, όπως και με το HTC HD2. Όλα καλά είναι :D . Βασικά πρέπει να το πάω για σέρβις την Δευτέρα γιατί έχει πρόβλημα μάλλον (γιατί δεν μπαίνει σε safe mode, έχω πρόβλημα με το scrolling στο κινητό, ποιος ξέρει...software/hardware -και η πλάκα είναι ότι δεν το έχω πειράξει σε τίποτα, και όλα από χθες που πέρασα το update του adobe flash player 10.2).

Και γω μαζι σου ειμαι. Παντως και γω εβαλα flash 10,2 αλλα ολα καλα.

Το προβληματικο πως το κρινουμε;;;Ρωταω γιατι εχω σαφως χαμηλοτερο σημα απο το απλο desire,χωρις ομως αποσυνδεσεις κτλ...Ειδες μεγαλη βελτιωση;

Όχι το δικό μου είχε το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις. Οπότε είναι προφανές ότι είδα βελτίωση από εκεί που έπρεπε να είμαι αγκαλιά με το ρούτερ για να παίξει... :lol:

Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Best wifi preformance? Στο wifi settings->menu->advanced.

Τα κουμπιά από τα ακουστικά δεν λειτουργούν..

Ενώ τα ακουστικά δουλευουν μια χαρα ( δηλαδή ακούω μουσική και αυτά )

Το play-answer/next/previous δεν δουλευουν ( κουμπιά των ακουστικών )... Επίσης δεν με ακούνε άμα μιλάω με ακουστικά σε κλήση... Γιατί έτσι?

καλησπερα..ειναι φυσιολογικο να εχω διαρκως ελευθερη ραμ 150-160 mb?

τουλαχιστον ετσι λεει το προγραμμα system info

Πιστεύω πως όχι. Με τη μαμά ROM έχω πάντα γύρω στα 300 mb

Πάντα 300ΜΒ ελεύθερα...? Εμένα με μαμά rom ούτε μετά από restart δεν φτάνει τόσο. Είσαι σίγουρος...? Μήπως χρησιμοποιείς task killer?

Εκτός αν δεν έχει ούτε ένα app μέσα... :lol:

πριν ειχα 125..βεβαια δεν εχω καποιο κολλημα παει μια χαρα το κινητο..με kill παντως ανεβαινει αμεσως..μηπως πρεπει να το ξανασκεφτω για task killer η οντως κανει τοσο κακο?

@athanasso77 οχι μετα απο επανεκκινηση 230-240

Edited by sober13

• Administrators

Σταθερά 300 πολύ δύσκολο. Μειώνεται αναμφισβήτητα όταν τη δουλεύεις.

Modpic.gif

Σταθερά 300 πολύ δύσκολο. Μειώνεται αναμφισβήτητα όταν τη δουλεύεις.

Σταθερά... σχετικό αυτό σίγουρα . Πάντως είναι περίπου στα 300 . Για να μην πω ότι είναι και περισσότερο. Ίσως επειδή χρησιμοποιώ task killer . Έχω περάσει και τις ποιο πολλές εφαρμογές στην κάρτα. Εκκίνηση κάνει με 410 mb free. Αυτή την τιμή παίρνω από το widget του task killer . Εκτός και αν είναι ψεύτικη τιμή. Αλλά και μέσα από το μενού των εφαρμογών το ίδιο γράφει

Edited by apitsakis

παιδες μια ρομ και εναν οδηγο για το πως θα περασω την 2.3 ???

Εδω θα βρεις τις rom που θες (2.3 με sense η χωρις) και επισης στο καθε thead της rom εχει και οδηγιες εγκαταστασεις...

Σταθερά... σχετικό αυτό σίγουρα . Πάντως είναι περίπου στα 300 . Για να μην πω ότι είναι και περισσότερο. Ίσως επειδή χρησιμοποιώ task killer . Έχω περάσει και τις ποιο πολλές εφαρμογές στην κάρτα. Εκκίνηση κάνει με 410 mb free. Αυτή την τιμή παίρνω από το widget του task killer . Εκτός και αν είναι ψεύτικη τιμή. Αλλά και μέσα από το μενού των εφαρμογών το ίδιο γράφει

Μηπως εχεις cm7, miui custom rom και εχεις τετοια ελευθερη μνημη;

edit:Διαβασα πριν οτι εισαι official...Τα 300mb ελευθερη μνημη λοιπον δε μπορει να υπαρχουν.Ισως τα βλεπεις στιγμιαια οταν χρησιμοποιεις task killer.Ριξε μια ματια 4-5 λεπτα μετα να δεις τη μνημη εχεις....Με τον task killer μονο κακο κανεις στη συσκευη αν εχεις διαβασει...Επισης καλο ειναι τις εφαρμογες,ιδιως αυτες που εχεις και widget, να τις εχεις στην εσωτερικη μνημη...Φορτωνουν καλυτερα και δε θα δεις f/c στα widjet σου.Αλλωστε η μνημη που εχουμε ειναι ατελειωτη...;)

New leak!!!!!Ομορφα νεα πρωι-πρωι..;)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...